#Arizona kertenkelesi misali dans eden gençler

Beşiktaş'ta Hedef Taison İzle 01:21

Beşiktaş'ta Hedef Taison İzle

Spor Toto Süper Lig'de bitime 5 hafta kala şampiyonluk yarışına devam eden Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Bir süre önce Palmeiras'dan Dudu için girişimlerde bulunan yönetim, Shakhtar Done..

Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda 00:51

Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda

Brezilya’da bir hapishanede yaşama koşullarını protesto eden bir grup binayı ateşe verdi. İsyan sırasında 60 mahkum kaçtı. Sao Paulo’ya 350 kilometre mesafedeki Bauru’da bulunan hapishanede çıkan yangın sırasında firar ..

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım 03:11

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İran'ın doğalgaz fiyatlarında indirime gitmesiyle ilgili, Türkiye için güzel bir haber oldu. Büyük bir kazanım oldu. Tahkim süreci iyi takip edildi. ifadelerini kullandı..

Tecavüze Uğramasının Üzerinden 77 Yıl Sonra Aldığı Telefonla Hayatının Şokunu Yaşayan Kadın 02:53

Tecavüze Uğramasının Üzerinden 77 Yıl Sonra Aldığı Telefonla Hayatının

1928 yılında henüz 16 yaşındayken arkadaşı ile piknik yaptığı sırada tecavüze uğrayan Minka Disbrow yaşadığı travma sonrası acı dolu güne dair pek bir şey hatırlamıyordu. Hatırladığı tek şey ise ona tecavüz eden adamın t..

  • PITIRCIK tarafından
  • 8.523 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

Çekme Ananı Bacını Vol. 2 00:25

Çekme Ananı Bacını Vol. 2

Abimiz aynı ''çekme ananı bacını skm çekme'' lafını eden adam gibi sövüyor. Bu arada ikisinin de engelli olması tesadüf mü acaba?..

  • JET TV tarafından
  • 1.334 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babasına Bak Oğlunu Al 03:53

Babasına Bak Oğlunu Al

Yakup (Öztürk Serengil) ara sıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlıklarla günlük yaşamını idare eden işsiz bir gençtir. Sosyeteden Hoca İsmail Bey’in kızı Filiz (Filiz Akın) ile ilişkisi vardır. Filiz’..

Tesettür Abiye Elbiseler 2017 01:01

Tesettür Abiye Elbiseler 2017

Tesettür abiye modelleri 2017 modası ile tesettür abiye elbise ve tesettür abiye kıyafetler çoktan mağazalarda ve online satış sitelerinde satışa sunulmakta. Abiye Fransızca kökenli habillé kelimesinden dilimize geçmiş b..

  • Kadınca tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 8 yıl önce
_Denial_ Sinemalarda 01:57

_Denial_ Sinemalarda

Amerikalı tarihçi Deborah E. Lipstadt’ın, Holokost inkarcısı ilan ettiği İngiliz yazar David İrving’e karşı yürüttüğü yasal mücadelesini anlatan “Denial/İnkar” filmi gösterime girdi. Film’de tarihçi Deborah Lipstadt’ı R..

İngiltere Başbakanı May ile ABD Başkanı Trump İkili İlişkileri Güçlendirmek İstiyor 01:00

İngiltere Başbakanı May ile ABD Başkanı Trump İkili İlişkileri Güçlend

Washington’a resmi bir ziyaret gerçekleştiren İngiltere Başbakanı Theresa May ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray’da bir araya geldi. İkili bir saat süren görüşme sonrası ortak basın toplantısı düzenledi. Trump’ı s..

Dürüm Adam - Seigard 01:57

Dürüm Adam - Seigard

Şanslı masada güler yüzlü bir dürüm olduğunu itiraf eden, evreni gezerek herkese neşe saçan fakat düşmanlarına bir şamar gibi yapışan Mehmet Bey...

  • JET TV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercedes'in Gemiler İçin Geliştirdiği ABS Fren Sistem Testi 00:48

Mercedes'in Gemiler İçin Geliştirdiği ABS Fren Sistem Testi

MB nin büyük gemiler için geliştirdiği fren sisteminin sıradışı yasalara aykırı fakat izleyenler için büyük heyacan teşkil eden fren testi....

  • JET TV tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yenice Spor Salonu Hizmete Açılıyor 00:30

Yenice Spor Salonu Hizmete Açılıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Eyyübiyeli gençlere yönelik hizmetlerinden biri olan Yenice Spor Salonu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılımı ile 6 Mayıs Cumartesi günü açılıyor. Tüm Şanlıurfa hal..

Trabzonspor Fenerbahçe'deyken de Onu Takip Ediyordu 01:06

Trabzonspor Fenerbahçe'deyken de Onu Takip Ediyordu

Trabzon'da transfer hazırlıkları başladı. Önceliği İvelin Popov’a veren Bordo-Mavililer Rusya Ligi’nde forma giyen isimleri de mercek altına aldı. Trabzonspor'u yakından takip eden yazarımız Serhat Demirtaş, bu transfer ..

Maceracı _ Muş 1:13:13

Maceracı _ Muş

Baharın seslerini dinleyip, yüzünü güneşe dönmüş muhteşem lalelerin memleketine gitmeye, Anadolu’nun doğusunda keyifli bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? O halde Maceracı’nın ardına düşmeye hazırlanın! Çünkü Maceracı bu ..

Maceracı _ Rize 1:15:02

Maceracı _ Rize

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, yeni sezonun ilk durağı Rize’den çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Rize’yi keşfe çıkan Murat Yeni, ilk olarak Karadeniz mutfağının inceliklerini ekrana geti..

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017) 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017)

Hikaye; Emre, içine kapanık ama sosyal yaşayan, çevresince çok sevilen bir gençtir. Kendini Karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da Resim eğitimi alıp kendini geliştirmektir. Bir gün Arkadaş grubuyla gönü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı 02:10

Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı

Çalıntı otomobille dün Çorum’da polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan 4 zanlı Erbaa’da yakalanmış otomobilde yapılan aramada bir kurusıkı bir gerçek tabanca ile bir pompalı tüfek ele geçirilmişti. Yakalanan zanlıların k..

Neslihan Demir İzle 01:55

Neslihan Demir İzle

nakavt eden sert smaç seyredelim iyi seyirler..

Eğitimcilerini Korkudan Öldüren Köpek 00:57

Eğitimcilerini Korkudan Öldüren Köpek

Bu güzel köpek arkadaşımız kendisini test eden eğitmenlerinden birinin elinden kurtulup diğerinin de tam kıçını dişleyecekken son anda zaptediliyor, yoksaaaa ....

  • JET TV tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seçim Ardından Fransa Sokakları Karıştı 04:19

Seçim Ardından Fransa Sokakları Karıştı

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimi tamamlandı. Macron sandıktan zaferle çıktı. Ancak Macron'un ekonomi politikalarına muhalefet eden kitle sokaklara döküldü. Ayrıntıları A Haber Alpaslan Düven Fransa’dan aktardı…...

Türkiye Korkusuyla Hendek Kazan Ypg Böyle Vuruldu 00:46

Türkiye Korkusuyla Hendek Kazan Ypg Böyle Vuruldu

Suriye'de operasyon başlamasından endişe eden terör örgütü YPG'liler yaşadıkları panikle kendi mevzilerini korumak için hendek kazmaya başladı. Suriye'nin Azez yakınlarında teröristlere ait kepçeler bölgede çatışan tugay..

İbrahim Erkal Vefat Etti  Son Dakika 07:29

İbrahim Erkal Vefat Etti Son Dakika

Erkal'ın tedavisinin gerçekleştirildiği Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Erkal'ın, bugün yapılan te..

  • ANKA tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor 00:51

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor

Tarihinin en büyük orman yangınıyla boğuşan Şili’de alevler henüz kontrol altına alınabilmiş değil. Uzun süren kuraklık ve 40 dereceye ulaşan sıcaklık nedeniyle ülkenin özellikle güney kesimlerinde 118 noktada yangın çı..

Buhara'daki Kutsal Suyun Sırrı 01:30

Buhara'daki Kutsal Suyun Sırrı

Bu hafta Postcard size Özbekistan’ın Buhara kentinde saklı merkezlerden birine götürüyor. Seamus Kearney, euronews “Efsaneye göre Eyüp peygamberin kuraklık zamanında sopasıyla vurduğu yerden su çıkar. İnsanlar da buraya..

FETÖ'nün Gizli Kasasından Servet Çıktı 03:08

FETÖ'nün Gizli Kasasından Servet Çıktı

FETÖ'nün Emniyet'teki mali yapılanmasına yönelik yürütülen operasyonda, örgütün topladığı para miktarı tespit edildi. Örgütün mensuplarından toplamış oldukları paralarının bir kısmını bankadaki kiralık kasalarda sakladık..

Diriliş Ertuğrul 88.Bölüm Fragmanı 00:33

Diriliş Ertuğrul 88.Bölüm Fragmanı

Birlikte Çavdar obasına darbe yapmaya giderlerken, yaptığı hata neticesinde obayı terk eden Dündar onları görmüş ve bu durumu Ertuğrul Bey'e iletmiştir. Ertuğrul önce hain beyleri, ardından Çavdar Obasındaki başta Ural o..

Teknoloji Bağımlısı Kediler 02:39

Teknoloji Bağımlısı Kediler

Televizyondaki kuşa saldıran komik kedi, ekrandakini canlı sanan kedi, internette gezinen kedi, bilgisayar seven kedi, tabletteki fareyi anlamaya çalışan kedi, ekrandaki ile kavga eden aptal kedi, ekrandaki balıklara sal..

  • JET TV tarafından
  • 1.206 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saltbae Etiketi ile Nusr-et'e Meydan Okuyanlar 05:38

Saltbae Etiketi ile Nusr-et'e Meydan Okuyanlar

Nusret Kimdir? : 1983 yılında Erzurum'da dünyaya gelen Nusret Gökçe, maden işçisi bir babanın 5 evladından birisidir. Henüz iki yaşındayken ailesiyle birlikte Erzurum'dan Darıca'ya göç eden Nusret, maddi sebepler dolayı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce