#Ari̇f ceylan kara göz uzun hava

Alman Bilim İnsanları Uçan Taksi Üretti 01:13

Alman Bilim İnsanları Uçan Taksi Üretti

Elektrikli uçan taksiler yapılan test uçuşlarında iniş ve kalkışları başarıyla gerçekleştirdi. Alman bilim insanları bu araçların normal taksilerden daha ucuza yolcu taşımasını hedefliyor. Peki, Alman hava sahasında bö..

  • JET TV tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2017 Saç Modası Modelleri Ve  Renkleri 05:15

2017 Saç Modası Modelleri Ve Renkleri

Saç Modelleri2017 Saç Modelleri ve Saç Rengi TrendleriGizem tarafından Ekim 18, 2016 tarihinde yayınlandı. PAYLAŞ TWEET PAYLAŞ PAYLAŞ 2 YORUM Sezonun sonuna doğru yavaş yavaş yaklaşırken, bu sezon trend ve moda olan şeyl..

  • Kadınca tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Tokat HD 1:14:24

Maceracı _ Tokat HD

6000 yıllık tarihi, bereketli toprakları ile çok önemli bir Anadolu şehrine uğramaya, sıcacık insanlarıyla kış gününüzü aydınlatıp, ısıtmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise Maceracı’yı sakın kaçırmayın! Çünkü Maceracı si..

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten Korkuyorum 03:40

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten K

ABD Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının Amerika’ya girmesini yasaklayan karar, binlerce kişinin yaşamını olumsuz etkiledi. İşte o yasakla birlikte hayatı kabusa dönenlerden biri de İran’ın divası G..

Adil Öksüz'ü Serbest Bırakan Eski Hakim Sönmez Yakalandı 00:55

Adil Öksüz'ü Serbest Bırakan Eski Hakim Sönmez Yakalandı

FETÖ'nün sözde Hava kuvvetleri imamı firari Öksüz'ü serbest bırakan, meslekten ihraç edilen eski hakim Çetin Sönmez, Muğla'nın Ortaca ilçesinde yakalandı...

Milli Helikoptere Milli Radar 01:23

Milli Helikoptere Milli Radar

Meteksan Savunma'nın Hava Platformları için Milimetre Dalga Radarı Geliştirilmesi Projesi kapsamında atış kontrol radarı olarak geliştirdiği Milimetre Dalga Radarı'nın, ATAK helikopteri üzerindeki uçuş testlerinin hazi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

THY’nin ABD Uçuşlarında Dizüstü Bilgisayar Dönemi 01:19

THY’nin ABD Uçuşlarında Dizüstü Bilgisayar Dönemi

Türk Hava Yolları, Amerika ve İngiltere uçuşlarına getirilen elektronik cihaz kısıtlamasına yeni bir çözüm getirerek ABD uçuşlarda dizüstü bilgisayar dağıtmaya başladı...

Milli Helikoptere Milli Radar 08:10

Milli Helikoptere Milli Radar

Meteksan Savunma'nın Hava Platformları için Milimetre Dalga Radarı Geliştirilmesi Projesi kapsamında atış kontrol radarı olarak geliştirdiği Milimetre Dalga Radarı'nın (MİLDAR), ATAK helikopteri üzerindeki uçuş testler..

Bomba Gibi Patlayan TIR Lastiği 00:26

Bomba Gibi Patlayan TIR Lastiği

TIR lastiklerinin yanlış hava basımından dolayı yaşanan patlamalarda binlerce kişi ciddi yaralar alıyor. İnternette örneklerine çok sık rastladığımız bu patlamaların testi bu şekilde görüntülendi...

  • JET TV tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baykar Teknik Müdürü Bayraktar  İHA'lara 5 Ülkeden Talep Var 01:41

Baykar Teknik Müdürü Bayraktar İHA'lara 5 Ülkeden Talep Var

Baykar Teknik Müdürü Bayraktar, ürettikleri insansız hava araçlarına (İHA) 5 ülkeden talep olduğunu söyledi...

Bir Başka Olur Hint Düğünü 02:19

Bir Başka Olur Hint Düğünü

Tuhaf adetleri, İlginç görüntüleri, farklı yemekleri ile tanıdığımız hindistan. Bu videoda düğünleri ile de ne kadar tuhaf olduklarını bize göstermişler. Etine dolgun gelinimiz ile klasik bir hintli görünümünde olan cılı..

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Af Örgütü'nden Korkunç İddia Suriye'de İnsan Mezbahası 01:10

Af Örgütü'nden Korkunç İddia Suriye'de İnsan Mezbahası

Uluslararası Af Örgütü son raporunda Suriye rejiminin başkent Şam’ın kuzeyindeki gizli bir hapishanede 13 bine yakın kişiyi sistematik işkence uyguladıktan sonra idam ettiği iddiasına yer verdi. İşkenceden kurtulanların..

Real Madrid Kaldığı Yerden 03:28

Real Madrid Kaldığı Yerden

Geçen hafta olumsuz hava şartları nedeniyle Celta Vigo maçı ertelenen Real Madrid, Osasuna önünde hata yaptı. LaLiga'nın 22. haftasında Osasuna'ya konuk olan Real Madrid, maçtan 3-1 galip ayrıldı. 24. dakikada Cristian..

Kuzey Kore Liderinin Üvey Abisi Zehirli İğneyle Öldürüldü 00:45

Kuzey Kore Liderinin Üvey Abisi Zehirli İğneyle Öldürüldü

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un üvey abisi Malezya’da öldürüldü. Kim Jong Nam’ın Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’daki havaalanında Kuzey Kore ajanı olduğu sanılan iki kadın tarafından zehirli iğneyle öldürüldüğü belir..

Derya Can'dan Buz Altında Yeni Dünya Rekoru 03:39

Derya Can'dan Buz Altında Yeni Dünya Rekoru

Dünya dalış rekortmeni milli sporcu Derya Can, buzla kaplı gölde 120 metrelik yatay dalışla yeni bir dünya rekoru kırdı. Avusturya'nın Weissensee kentinde 35 santimetre kalınlığındaki buzla kaplı Weissensee Gölü'nde reko..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Flash 3 Sezon 15 Bölüm Fragman 00:48

The Flash 3 Sezon 15 Bölüm Fragman

Geçmişinde büyük bir trajedi yaşamış Barry Allen Central City polis merkezinde suçluların arkalarında bıraktıkları izleri toplayan bir bilim adamıdır. S.T.A.R Laboratuvarları'nın parçacık hızlandırıcısı, hata nedeniyle b..

Karatepe 1.Bölüm İzle 18:58

Karatepe 1.Bölüm İzle

Programın 1. bölümünde; Karatepe'deki Hitit Uygarlığı’na ait kalıntılar, Hitit kabartmaları, saray ve tapınakların sergilendiği ve ülkemizin ilk açık hava müzesi olan Aslantaş Müzesi tanıtılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
THY'den Yeni Reklam Filmi 00:30

THY'den Yeni Reklam Filmi

İngiliz rugby oyuncusu Lawrence Dallaglio ile ekibinin, Türk Hava Yolları’nın (THY) geniş gövdeli Airbus A-330 tipi yolcu uçağını ittiği reklam videosu yayınlandı...

Olacak O Kadar 1.Bölüm İzle 44:53

Olacak O Kadar 1.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 1. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Mavi Ayı, Reklamlar, Haberler, Hava Durumu ve Küçük Hüsamettin skeci yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.538 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın Ilk Drone Atlayışı Gerçekleştirildi 01:39

Dünyanın Ilk Drone Atlayışı Gerçekleştirildi

Letonyalı paraşütçü İngus Augskalnus, 330 metre yüksekliğe çıkan insansız hava aracından (İHA) atlayarak bir ilke imza attı. Atlayış, Letonya'nın Amat bölgesinde gerçekleşti. Aygskalnus, telekomünikasyon kulesine yaklaşa..

Barış Manço - Ayı 04:40

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Son Mektup Çanakkale Full Hd İzle 2:01:56

Son Mektup Çanakkale Full Hd İzle

2015 yapımı dram katagorisindeki filmin yönetmenliğini Özhan Eren yapmaktadır.Sinemada izleyicilerden büyük beğeni alan filmin oyuncu kadrosunda ise Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Bülent Sakrak gibi başarılı oyuncular y..

  • Tv Series tarafından
  • 3.724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Peru’da Sel Faciası 48 Ölü 01:35

Peru’da Sel Faciası 48 Ölü

Peru’da yoğun yağmurların yol açtığı seller ve toprak kaymalarında 48 kişi hayatın kaybetti. Ölenlerin arasında çamur kaymasında hayatını kaybeden 6 madenci de bulunuyor. Bu yılın başından itibaren süren yoğun yağmur Fr..

Kuyunun İçinde Define Bulduk Paranormal Olaylar 58:24

Kuyunun İçinde Define Bulduk Paranormal Olaylar

Günümüzden bir asır yani 100 yıl kadar evvel yine Rum köylerinden birinde yaşanan bir olayı ele alıyoruz.Bizde sizin istekleriniz doğrultusunda bir İmam'a giderek korunmak adına okunmuş nuska aldık.Bize bu olayı sunan, i..

  • ZULMA tarafından
  • 1.516 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye Denizlerde Geleceğe Hazırlanıyor 02:19

Türkiye Denizlerde Geleceğe Hazırlanıyor

Su üstü platformlar ve deniz harp sanayisinde son dönemde önemli bir ivme yakalayan Türkiye, donanmasını güçlendirecek, ihracat olanaklarını da artıracak çalışmalar yürütüyor.MİLGEM, Pakistan Denizde İkmal Gemisi ve deni..

Hakan Peker Feat. Zafer Peker   Camdan Cama 03:13

Hakan Peker Feat. Zafer Peker Camdan Cama

Harbiye Açık Hava Sahnesinden Hakan Peker Ve Zafer Peker'in Düet Yaptığı CAMDAN CAMA Şarkısı Kanalımızda.......

  • Candy tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haberci Türkiye Renkleri 21.Bölüm 42:36

Haberci Türkiye Renkleri 21.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 21. bölümünde; Van’ın Erciş ilçesi Ulupamir Köyü konu edilmektedir. Programda ayrıca Türk Hava Kurumu ile bu köydeki çocuklar için düzenlenen etkinlikler ve model uçak kursu ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:39

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Modern cep telefonları birçok özelliğe sahip. Dünyanın bir diğer ucundaki insanlara ulaşmanı sağlıyorlar. Sadece birkaç saniye içerisinde arkadaşlarına mesaj atabiliyorsun. İnternette gezinebiliyorsun. Fakat, cep telefon..

Karadedeler OlayıCinli Köyde Bir Gece !!! Davutlu 42:00

Karadedeler OlayıCinli Köyde Bir Gece !!! Davutlu

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinin Davutlu köyünde Karadedeler Olayı gerçekleşmiş köylü halkı akşam 18:00'dan sonra yani hava karardıktan hemen sonra köpek havlamalarının ardından köyde yaklaşık 2-3 metre boylarında sim..

  • ZULMA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 8 yıl önce