#Ari̇f ceylan kara göz uzun hava

Kaza Sonrası İkiye Ayrılan Bu Araçtan Mucize Eseri Sağ Çıktı 02:18

Kaza Sonrası İkiye Ayrılan Bu Araçtan Mucize Eseri Sağ Çıktı

Çekilen videodan gördüğümüz kadarıyla, normal şartlarda hiç kimsenin kurtulamayacağı bir kaza olmasına rağmen, herkesin kurtulması çok büyük bir şans oldu. Eski Hava Kuvvetleri Ambulans şoförü Tom Bond, kazaya tanık oldu..

  • JET TV tarafından
  • 1.426 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kato'da Operasyonlar Devam Ediyor 02:07

Kato'da Operasyonlar Devam Ediyor

Kato Dağları'nda 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı sorumluluğundaki Şehit Jandarma Binbaşı Ahmet Karaman-2 Operasyonu devam ediyor. Zor arazi ve hava şartlarında gerçekleştirilen operasyondan kameralara bu görüntü..

İşte Hayat 11.Bölüm 45:35

İşte Hayat 11.Bölüm

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; Türkiye'de amatör futbol, Bafa Gölü'ndeki balıkçıların sorunları, Hava Trafik Kontrol Kulesi ve Bodrum'da kızılderili yaşantısı süren Enver Kayador konu edilme..

Milli mMuharip Uçağı TF-X'in Tanıtım Videosu Yayınlandı 01:09

Milli mMuharip Uçağı TF-X'in Tanıtım Videosu Yayınlandı

Türkiye'nin milli muharip uçak projesi olan TF-X'in tanıtım videosu ortaya çıktı. İşte Türk Silahlı Kuvvetleri'nin envanterine katmayı planladığı o uçağın görüntüleri....

-20 Derece Havada Kaynar Suyun Etkisi 00:26

-20 Derece Havada Kaynar Suyun Etkisi

Anında buz kristallerine dönüşen sıcak su yavaş çekimle böyle görüntülendi. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:40

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Bu Bilgiler Çok İşinize yarayacak... 1. Cep telefonunuzu bir dinleme cihazına dönüştürmek Sadece birkaç basit adımla, akıllı telefonunuzu en üst düzey bir dinleme cihazına veya bebek telsizine dönüştürebilirsiniz. Cihaz ..

Renkli Sayfalar 169. Bölüm- Tülin Şahin'den dolgun saç isteyenlere tüyolar! 01:16

Renkli Sayfalar 169. Bölüm- Tülin Şahin'den dolgun saç isteyenlere tüy

Saçın iyi veya hem iyi hem de seyrek olması sizin hangi seçimi tercih etmeniz gerektiğini belirler. Genel kural olarak, saç kısa ise ve tek boyda ise, daha dolgun gözükür. Bu yüzden, her hangi bir iyi saç için en iyi 5 ..

Uçakta Yemeklerin Tadı Neden Farklı Gelir 00:53

Uçakta Yemeklerin Tadı Neden Farklı Gelir

Verilen yemeklerin tatsız tuzsuz gelmesi bundandır. On bin metre yükseklikte tat ve koku alma duyumuz değişir. Yemeklerin lezzetini hissetmek içinse bu iki duyunun doğru işliyor olması gerekir. Uçak kabinindeki basınç ne..

  • JET TV tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şırnak'ta Askeri Helikopter Düştü 01:47

Şırnak'ta Askeri Helikopter Düştü

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinden havalanan Cougar tipi helikopter kısa bir süre sonra yüksek gerilim hattına takılarak düştü. Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, Cougar tipi helikopterin havalandı..

Korkusuz Asker 2 Film İzle 1:42:30

Korkusuz Asker 2 Film İzle

Korkusuz Asker 2 Türkçe Dublaj Film İZle Özel hava biriminde görev almanın ne demek olduğunu ortaya koyan, harika bir savaş filmi. Ordu komutanı Mickey (Tom Hughes), İngiltere'nin en zorlu askeri misyon için kolları. A..

  • Tv Series tarafından
  • 4.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havanın 2 Derece Daha Isınması Durumunda New York'a Ne Olur? 03:47

Havanın 2 Derece Daha Isınması Durumunda New York'a Ne Olur?

Küresel ısınmaya dikkat çekmek amacıyla oluşturulan çalışmada 2 derece sıcaklık artışının New York'ta ne gibi sonuçlar doğuracağı çarpıcı bir şekilde gözler önüne seriliyor...

  • JET TV tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahramanmaraşlıların Sıcakla Mücadelesi 01:09

Kahramanmaraşlıların Sıcakla Mücadelesi

Hava sıcaklığının 40 dereceği bulduğu kentte vatandaşlar parklar, camiler ve yol kenarlarındaki gölgeliklerde serinlemeye çalıştı..

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar 45:31

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar

Anadolu’nun orta vilayetlerinden bir köyde toplanan odunlar, köye yakmak için getirilmiş. Bu odunların getirildiği hane, cinler tarafından adeta cezalandırılıyor ve yasak odunların bulunduğu hanede peş peşe yangınlar çık..

  • ZULMA tarafından
  • 1.765 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ceza'nın İlk Şarkısı Nefret İstanbul 03:44

Ceza'nın İlk Şarkısı Nefret İstanbul

Gel gelen gördü İstanbul'un çilesini çek, çek ki İstanbullu olasın Dolan taşan sokaklar ve binalar hani nerede o altın olan topraklar Yalan, yalan olan tek şey rüya rüyalarda gelen tek şey ise para Şu İstanbul'un eşsi..

2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah 07:23

2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah

Bu videomuzda ise yukarıda bahsettiğimiz videonun ikincisinde ise şu silahları anlatıyoruz: 1- Enigma Öncelikle Enigma Makineleri rotor mekinazması sayesinde olaslılık üreten bir yapıya sahiptir ve 2. dünya savaşı sır..

Son dakika... Bu illerde Yaşayanlar Dikkat Sağanak Yağış Geliyor 02:34

Son dakika... Bu illerde Yaşayanlar Dikkat Sağanak Yağış Geliyor

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Sağanak yağış geliyor İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun batısı, Doğu Karadeniz ile Bolu, Ordu, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer g..

İncirlik'te Hareketlilik Devam Ediyor 03:41

İncirlik'te Hareketlilik Devam Ediyor

Almanya'nın askerlerini çekme kararı aldığı İncirlik Hava Üssü’nde askeri hareketlilik devam ediyor. İncirlik Üssü'nde yaklaşık 1 haftadır süren askeri hareketlilik bugün öğle saatlerinde de sürdü. Üste rutin olarak sa..

Valbuena, Marsilya'ya Döndü 01:28

Valbuena, Marsilya'ya Döndü

Fenerbahçe'nin yıldız transferi Mathieu Valbuena, tatilini geçirmek üzere Marsilya'ya gitti. Fransa'nın Olympique Lyon takımından transfer edilen Mathieu Valbuena, tatil için Marsilya'ya gitti. Sarı-lacivertli takımın ..

TCG  Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah 07:32

TCG Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile SEDEF Gemi İnşaatı Sanayi AŞ, Havuzlu Çıkarma Gemisi (LPD) Projesi'ne ilişkin sözleşme imzalayacak. Tam yüklü deplasmanda 27 bin 436 ton ağırlıkta ve 231 metre boyunda inşa edilmesi..

Merve Demirci - Aşk Tutulması 03:59

Merve Demirci - Aşk Tutulması

Şarkı sözleri Hiç sebebi yokken neden gider insan Kalan aç susuz perişan Orda hava nasıl burda yağmurlar var Gözlerimden damlıyorlar www.sozlerisozu.com Eş dost seni sorar bükerim boynumu Nasıl derim gitti bozdu huzuru ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Ce Sera Le Temps 03:01

Barış Manço - Ce Sera Le Temps

Quand la nuittombera Et que le renfort se levera Le ciel se couvriras de nuages Rouge et tres bas Ce sera le temps ou chacun trembleras CE sera le temps ou chacun se souviendras Il arriveras Il feras tres sombre ..

Son Dakika Meteoroloji'den 5 İl İçin Çok Ciddi Uyarı 04:05

Son Dakika Meteoroloji'den 5 İl İçin Çok Ciddi Uyarı

Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli ve Adıyaman'da gök gürültülü sağanak bekleniyor..

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama 03:24

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama

İngiliz hükümetinin, Türkiye’den Birleşik Krallık'a doğrudan yapılan uçuşlarda, yolcuların cep telefonundan büyük elektronik cihazlarının kabine alınmasını yasaklamasının ardından Türk Hava Yolları yeni güvenlik önlemler..

Timsahla Selfie Çekilmek İsteyen Yürek Yemiş Adam! 05:15

Timsahla Selfie Çekilmek İsteyen Yürek Yemiş Adam!

Adrenalin tutkunu adam timsahla oyun oynayarak selfie çektirmek için hayatını hiçe sayarak suyun içine atlamış ve arkadaşlarına hava atmak için elinden geleni yapmış. Yürek yemiş çılgın adam eğlenceyi zarar görmeden tama..

  • JET TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
THY'den Babalar Günü'ne Özel Video 04:38

THY'den Babalar Günü'ne Özel Video

Türk Hava Yolları (THY), resmi sponsoru olduğu Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı oyuncularına sürpriz yaparak, babalarıyla hazırladığı video, izleyenlere duygusal anlar yaşattı...

Okul Binasını Boydan Boya Cross Motor ile Geçen Amerikalı Çocuk 00:39

Okul Binasını Boydan Boya Cross Motor ile Geçen Amerikalı Çocuk

Amerika'da okul binasını boydan boya motoru ile geçerek arkadaşlarına hava atan çocuk. Umuyoruz çok ciddi bir ceza ile karşı karşıya kalmamıştır...

  • JET TV tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Putin'in Yağmura Rağmen Mağrur Duruşu 00:19

Putin'in Yağmura Rağmen Mağrur Duruşu

Rusya devlet başkanı Vlademir Putin, kötü hava şartlarına rağmen töreni iptal etmediği gibi, şiddetli rüzgar ve yağmura rağmen mağrur duruşundan da taviz vermemiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Ayı 04:39

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

Lüks Aracıyla Kaza Yaptı Diye 02:12

Lüks Aracıyla Kaza Yaptı Diye

Bursalı işadamı, 250 bin lira değerindeki lüks aracıyla tatile giderken kaza geçirdi. Defalarca takla attı, ölümden döndü. Çünkü aracın hava yastıkları açılmadı. O da ilginç bir protestoya imza attı. Artık geniş konfor v..