#Ari̇f ceylan kara göz uzun hava

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler 05:01

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler

Kazakistan’ın en büyük şehri Almatı ülkenin kültür merkezi olduğu kadar Orta Asya’nın da kültür merkezi haline geliyor. Bu stratejinin bir parçası olarak “Asya’nın Starları” adlı müzik festivali Almatı’da en iyi sesleri ..

HÜRKUŞ Ve ATAK'tan Müthiş Gösteri 01:30

HÜRKUŞ Ve ATAK'tan Müthiş Gösteri

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ/TAI) sponsorluğunda Sivrihisar Hava Gösterileri 2017 düzenlendi. Paramotor ve paraşüt, model uçak ve helikopter, planör ile gyrocopter gösteri..

Şarkıyı Dinlerken Havaya Girenler 01:00

Şarkıyı Dinlerken Havaya Girenler

Şarkıyı Dinlerken Havaya Girenleri Seyrediyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havada Mermi Gibi Uçan Paraşütçüler 06:42

Havada Mermi Gibi Uçan Paraşütçüler

Dağın zirvesinden atlayan paraşütçü hızı ile heyecanlı anlar yaşatıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıcak Havaya Çözüm 00:27

Sıcak Havaya Çözüm

Bodrum mağduru gençten sıcaklara çözüm...

  • JET TV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Irak'taki Teröristlerin Etkisiz Hale Getirildiği Operasyon Anı 00:43

Kuzey Irak'taki Teröristlerin Etkisiz Hale Getirildiği Operasyon Anı

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü PKK kamplarına yönelik hava harekatı düzenlendi. Harekatta, terör örgütü mensupları tarafından kullanıldığı belirlenen silah mevzisi, barınak, silah ve mühimma..

Savaş Uçağının Denize Çakılma Anı Kamerada! 00:44

Savaş Uçağının Denize Çakılma Anı Kamerada!

İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde İtalya Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağı gösteri sırasında düştü. Terracina'da gösteri yapan Eurofighter Typhoon savaş uçağının pilotu hayatını kaybederken uçağın denize düşme an..

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular 00:41

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular

Taraflar, Suriye'nin Idlib kentindeki son dekatalizasyon bölgesinin sınırları konusunda Rusya, İran ve Türkiye ortak bir bildiride bulundular. Savaş yırtılan ülkedeki dört adet de-tırmanış bölgesi altı aylık bir süre boy..

Rusya:  03:15

Rusya: "Cephe El-Nusra Ait Beş Komutan Öldürüldü"

Suriye'nin Idlib eyaletinde aranan, terörist Jabhat an-Nusra( Elnusra Cephesi)'nın beş güçlü komutanı, Rusya bir füze hava saldırısı ile öldürüldüklerini bildirdi. Ayrıca An Nusraya ait olan mühimmat depoları ve teçhiza..

Bir Tarafta Sel, Diğer Yandan Kartpostallık Görüntü 01:30

Bir Tarafta Sel, Diğer Yandan Kartpostallık Görüntü

İstanbul genelinde birçok ilçe akşam saatlerinde yoğun yağışa ve sele teslim olurken güneş batımına doğru Büyükçekmece ve çevre ilçelerde yaşanan parçalı ve zaman zaman güneşli hava denizde kartpostallık görüntüler oluşt..

Yeni Atak, Hürkuş ve Anka'lar Geliyor 01:27

Yeni Atak, Hürkuş ve Anka'lar Geliyor

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ/TAI), yıl sonuna kadar yapacağı teslimatlarla Türkiye'nin hava filosunu güçlendirmesine katkıda bulunacak...

Sıcak Havalarda Panda 00:48

Sıcak Havalarda Panda

Havanın Sıçaklıgına Kapıla Panda.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşkın Nur Yengi   Ayrılmam 04:12

Aşkın Nur Yengi Ayrılmam

Sona ermekte gün yine seninle Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar başka yerde, ben bir yerde Gölgen dolaşır gibi, sanki peşimde Işıkları yakın nedir bu giz Yokluğun da, sen de varsa, sen bu evde Ayrılmam, sarılı..

Azeri Yığdın Bu Dünyanın Malın Dövletin  07:42

Azeri Yığdın Bu Dünyanın Malın Dövletin

Azeri Türkü - Ne Galdi Yığdın Bu Dünyanın Malın Dövletin Azerbaycan-Âşık Ali-Plâktan Yazıldı Yığdın Bu Dünyanın Malın Dövletin Ellini Aşırdın Yüze Ne Galdı Ayak Getti El Getirdi Diş Yedi Bahmahtan Savayi Göz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti 02:56

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti

Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yol hizmetleri uzmanları, Suriye’nin kuzeyindeki Deyr ez Zor’da Fırat nehri üzerinde askeri araç ve personelin, nehrin doğu yakasına ulaşımı için bir köprü inşa etti. 213 metre uzunluğundaki ..

‘Putin’in ziyaretiyle Ankara-Moskova  iş birliği yeni bir ivme kazanacak’ 01:51

‘Putin’in ziyaretiyle Ankara-Moskova iş birliği yeni bir ivme kazanac

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Türk-Rus Toplumsal Forumu Eş Başkanı Çonkar, Rusya Devlet Başkanı Putin’in yarın Ankara’ya gerçekleştirdiği ziyaretinin Ankara-Moskova ilişkilerine yeni bir ivme kazandıracağını söylerke..

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..

Siirt Eruh'da Yapılan Operasyonda  Bir Asker Yaralandı 01:41

Siirt Eruh'da Yapılan Operasyonda Bir Asker Yaralandı

Siirt'in Eruh ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda bir asker yaralandı. Alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerince PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla Eruh ilçesinin Çırav Dağı bölgesinde ..

Muğla'dan Kaçan Terörist İle  Temas Sağlandı 02:22

Muğla'dan Kaçan Terörist İle Temas Sağlandı

MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde, PKK'lı teröristlere yönelik olarak 'Fırtına' adıyla düzenlenen operasyonunda dün 5 teröristin öldürülmesinin ardından bugün İnsansız Hava Aracı (İHA) ve bir helikopterin de havadan desteğiy..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Irak Ordusundan Açıklama:  Havice'yi IŞİD'den Aldık 02:15

Irak Ordusundan Açıklama: Havice'yi IŞİD'den Aldık

Irak Ordusu, ülkede IŞİD'in elinde kalan son yerlerden biri olan Havice'nin de ele geçirildiğini duyurdu. Ordudan yapılan açıklamada 196 IŞİD militanının öldürüldüğü ve 98 köyün ele geçirildiği bildirildi. Binlerce sivil..

Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti 00:59

Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti

Türk Hava Yolları'nın Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'den İstanbul'a gelen Airbus 330 tipi uçağı 12 bin metrede iken fırtınada nadir görülen Aziz Elmo Ateşi adı verilen atmosferdeki elektriklenme olayının..

Şemdinli'de 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 01:07

Şemdinli'de 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan bilgilendirmede ; Hakkari Şemdinli'de, üs bölgelerine silahlı saldırı için hareket halinde oldukları keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen silahlı iki teröristin hava h..

Mehmetçik Kamerasından Zorlu Operasyonun Görüntüleri 01:08

Mehmetçik Kamerasından Zorlu Operasyonun Görüntüleri

Kato Dağları'nda girilmedik yer bırakmayan kahraman Mehmetçik, zorlu hava şartlarına, yüksek yamaçlara rağmen tarih yazıyor...

İki Balon Arasında Tehlikeli Gösteri 01:48

İki Balon Arasında Tehlikeli Gösteri

National Geographic tarafından çekilen görüntülerde iki sıcak hava balonu arasında yapılan akrobatlık gösterisi yürekleri ağza getirdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması 02:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden bazı kanaat önderlerine hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY'deki gayrimeşru referanduma ilişkin, Buyurun şimdi bütün hava sahaları da kapatılacak, uçuşl..

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor 02:57

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor

Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, ABD Hava Kuvvetleri'nin IŞİD militanlarını Suriye ordusu ve müttefiklerinden koruduğunu söyledi. Nasrallah, ABD'nin Suriye ordusu ve müttefiklerinin ilerleyişini engelleyerek IŞ..

Reyhanlı'da Sıcak Saatler 02:49

Reyhanlı'da Sıcak Saatler

İdlib'de çatışmasızlık bölgesi için başlatılan operasyonda önemli gelişmeler yaşanıyor. Hatay'a gelen paletli zırhlı personel taşıyıcı ve askeri araçlar, sınır karakollarına sevk edilerek sınır hattında konuşlandı. İdli..

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat  Buzdağının Görünen Kısmı 02:21

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat Buzdağının Görünen Kısmı

ABD'nin müttefikleri için gönderilen silahların Suriye'deki teröristlerin eline geçtiği yönündeki açıklamaları değerlendiren Rus siyaset bilimci Dmitriy Evstafyev, kamuoyuna yansıyan verilerin buzdağının görünen kısmı ol..

Esnafın Kalaslarla Kavgasını Tiyatro İzler Gibi İzlediler 01:05

Esnafın Kalaslarla Kavgasını Tiyatro İzler Gibi İzlediler

Kars'ta alacak verecek yüzünden sabah saatlerinde çıkan kavgada kalas ve sopalar kullanıldı. Adeta kemik seslerinin duyulduğu feci kavgada 3 kişi yaralanırken, 4 kişi de gözaltına alındı. Çevredeki vatandaşların adeta aç..