#Ari̇f ceylan kara göz uzun hava

Almanya uçaklarında bomba ihbarı asılsız çıktı 01:15

Almanya uçaklarında bomba ihbarı asılsız çıktı

Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan Almanya’nın Stuttgart ve Münih şehirlerine gerçekleştirileceği tarifeli uçaklarına yapılan bomba ihbarı polisi harekete geçirdi. Ekiplerin yaptığı incelemelerin ardından bomba ihbarının..

Bayraktar TB2 Terörün Kökünü Kuruttu 02:05

Bayraktar TB2 Terörün Kökünü Kuruttu

BAYKAR Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Azerbaycan televizyonuna röportaj verdi. Türkiye'nin savunma sanayinde artık parmakla gösterildiğini söyleyen bayraktar, İnsansız Hava Aracı Bayraktar TB-2'lerin terörün kök..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

AKINCI, ilk atış denemesinde hedefleri tam isabetle vurdu 01:40

AKINCI, ilk atış denemesinde hedefleri tam isabetle vurdu

Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı, (TİHA) ilk atış denemesinde, MAM-T, MAM-L ve MAM-C ile hedefi tam isabetle vurdu...

Türkiye'den Rusya'ya Kamikaze Misillemesi 01:43

Türkiye'den Rusya'ya Kamikaze Misillemesi

Rusya kamikaze dronlarla Türk SİHA'ları imha eden görüntüler yayınlamıştı. Roketsan, Rusya'nın skandal göndermesine aynı minvalde karşılık verdi. Roketsan'ın sosyal medya hesaplarından yerli ve milli imkanlarla geliştiri..

İstanbul’da yağmur sonrası gökkuşağı sürprizi 01:36

İstanbul’da yağmur sonrası gökkuşağı sürprizi

İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan yağışlı hava sonrası gökyüzünde oluşan gökkuşağı görenleri kendine hayran bıraktı...

Yunan Komutandan Ege’de Provokatif Uçuş! 01:27

Yunan Komutandan Ege’de Provokatif Uçuş!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, Brüksel’deki NATO Zirvesi sırasında Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile görüşmesinden sonra Türk-Yunan ilişkilerinde ılımlı bir ortam tesis edilmeye çalışılırken, Yunan Genelkurma..

Uçan Taksi Dönemi Başlıyor! 01:25

Uçan Taksi Dönemi Başlıyor!

2 kişi kapasiteli araç elektrikle çalışıyor. Küçük bir helikopteri andırıyor. Ayrı bagaj bölmesi de bulunuyor. Hava taksilerin 2024'te Paris'te düzenlenecek yaz olimpiyatlarında hizmet vermesi planlanıyor..

Yüksek Kesimlere Yağan Kar Kartpostallık Görüntüler Oluşturdu 03:24

Yüksek Kesimlere Yağan Kar Kartpostallık Görüntüler Oluşturdu

Erzurum’un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı kartpostallık görüntüler ortaya çıkarttı. Bazı vatandaşlar ise kar yağışını yakından izlemek için yağışın etkili olduğu alanlara gitti. Erzurum'un Palandöken Dağı'nda..

Yeditepe Huzur- Uygulamasında 189 Bin 369 TL Para Cezası Kesildi 03:38

Yeditepe Huzur- Uygulamasında 189 Bin 369 TL Para Cezası Kesildi

İstanbul genelinde gerçekleştirilen helikopter destekli 'Yeditepe Huzur' uygulamasının bilançosu açıklandı. Uygulama kapsamında, 149 bin 470 kişi sorgulanırken, toplamda 189 bin 369 TL para cezası kesildi. İstanbul İl Em..

Libya'da İHA savaşları- BAE'nin Trablus'taki askeri okul saldırısında rolü neydi- 18:34

Libya'da İHA savaşları- BAE'nin Trablus'taki askeri okul saldırısında

4 Ocak'ta Libya'nın başkenti Trablus'ta bir askeri okula düzenlenen saldırıda 26 kişi hayatını kaybetti. Ölenler silahsız askeri öğrencilerdi. Saldırıyı üstlenen olmadı. Saldırı sırasında, General Halife Hafter'in komu..

Mustafa Sandal & Doğu Demirkol - Tekrar 03:14

Mustafa Sandal & Doğu Demirkol - Tekrar

Tekrar şarkı sözleri ile Hep yalan dolan riyakâr insanlar Yapmacık kokan huzursuz ortamlar Hep bi show hava peşinde koşanlar Hep yalan dolan riyakâr ortamlar Sıkıldım bunaldım nerdesin İlâcım olurdu sohbetin Gel had..

Almanya tarihinin en sert ve en güçlü dolu fırtınası! inanılmaz 01:39

Almanya tarihinin en sert ve en güçlü dolu fırtınası! inanılmaz

Fırtına - dolu - yağmur - hava durumu - Stuttgart - Almanya Almanya tarihinin en kötü dolu fırtınası!! Soğuk beyaz nehirler evleri ve arabaları sular altında bırakıyor! Inanılmaz..

Beklenen Uçak Geldi! Kabil'den Türkleri Getiren THY Uçağı İstanbul Havalimanı'na İndi 02:17

Beklenen Uçak Geldi! Kabil'den Türkleri Getiren THY Uçağı İstanbul Hav

Afganistan'ın başkenti Kabil'den tahliye edilen 324 Türk vatandaşını taşıyan Türk Hava Yolları (THY)'na ait tahliye uçağı saat 16.45'te İstanbul Havalimanı'na indi...

Kazakistan’da iklim krizi- 178 bin hektar tahıl alanı kurudu 00:53

Kazakistan’da iklim krizi- 178 bin hektar tahıl alanı kurudu

Kazakistan'da küresel iklim değişikliği bu yıl hiç yağış almayan bazı bölgelerde binlerce hayvanın telef olmasına ve tarım alanlarının kurumasına yol açtı. Ülkenin güney ve batı kesimlerinde daha önce görülmemiş sıcak ha..

Amerika’yı sel aldı! 02:24

Amerika’yı sel aldı!

Amerika'nın New York kentinde 7 kişi New Jersey'de ise 1 kişi sel felaketinde hayatını kaybetti. Tropikal İda fırtınası nedeniyle sağanak yağış ve su baskınlarının yaşandığı iki şehirde OHAL ilan edildi. New York Belediy..

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok 03:35

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok

Prod&mix: Berkay Kömürgöz Mastering: Evren Göknar Yönetmen: orkundk, Doğan Kınalı Görsel efekt: orkundk Color & DoP: Doğan Kınalı Cover Artwork: Şehinşah 3D El modelleme, texture: Batuhan Alper Bilginer 3D El parmakları..

Zeynep Bastık - Marlon Brando (Official Video) 03:35

Zeynep Bastık - Marlon Brando (Official Video)

Söz / Lyrics: Zeynep Bastık, Emir Can İğrek Müzik / Music: Zeynep Bastık, Emir Can İğrek Düzenleme / Arrangement: Serhat Şensesli Mix & Mastering: Barış Büyük Menajerlik / Manager: Hypers Yapım Şirketi / Production: Hyp..

Herem - Uzaktan Kumandali (Official Video) ✔️ 04:29

Herem - Uzaktan Kumandali (Official Video) ✔️

Herem'in, Cinan Müzik etiketiyle yayınlanan Uzaktan Kumandalİ albümünde yer alan Uzaktan Kumandalİ isimli Klibi tüm digital platformlarda . iTunes üzerinden indirmek için : https://goo.gl/5cPbtk ''''''''' SÖZLER'''..

THK başkanı istifa etti! 02:35

THK başkanı istifa etti!

Türk Hava Kurumu'na (THK) 2019 yılında Kayyum Heyeti Başkanı olarak atanan Cenap Aşçı, görevinden istifa etti. Aşçı, istifa dilekçesini Ankara 9'uncu Sulh Hukuk Mahkemesine sundu...

Türkiye'nin ilk akrobasi pilotu emekli oldu 03:52

Türkiye'nin ilk akrobasi pilotu emekli oldu

Eskişehir'de uluslararası hava gösterisinin bu yıl altıncısı düzenleniyor. Yerli ve yabancı pilotlar burada hünerlerini gösterecek. Etkinlilkte çok özel bir olay yaşanıyor. Türkiye'nin ilk akrobasi pilotu olan Ali İsmet ..

Alkolü Fazla Kaçıran Kızın İlginç Dansı 01:01

Alkolü Fazla Kaçıran Kızın İlginç Dansı

Ev partisinde hava almak için bahçeye çıkan kız, alkolünde etkisiyle ilginç bir dansa imza atmış...

  • PengoTV tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 3 yıl önce
4 ilde eğitime kar engeli! İşte kar tatili olan iller 00:45

4 ilde eğitime kar engeli! İşte kar tatili olan iller

Kar yağışı nedeniyle okulların tatil olup olmadığı soruları yeniden gündeme geldi. Meteoroloji 12 Ocak Çarşamba günüde birçok il içi kar yağışı uyarısı yapıldı. Olumsuz hava koşullarına karşı önlem alan Kırklareli, Çanak..

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi 06:24

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi

Türkiye yangınlarla mücadele ediyor. Şimdiye kadar 17 ilde çıkan yangınlarda Manavgat'ta 3, Marmaris'te bir kişi hayatını kaybetti. Antalya'nın Manavgat, Adana'nın Kozan, Mersin'in Aydıncık ve Bozyazı ilçeleri ile Osm..

Türkiye'de yangınlar - -Bize kim yardım edecek bilmiyorum 07:10

Türkiye'de yangınlar - -Bize kim yardım edecek bilmiyorum

Türkiye'yi kasıp kavuran yangınların ilk başladığı nokta Manavgat. Bölgedeki köyler büyük bir tedirginlik içinde, yangının kendi köylerine ulaşmasından endişe ediyorlar. Hava sıcaklığı 45 dereceye yakın, şiddetli poyra..

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi görüntüledi 04:18

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi gö

Antalya'daki orman yangınlarının kontrol altına alınması amacıyla yürütülen çalışmalara havadan destek veren Ukrayna'dan gelen AN-32 P tipi yangın söndürme uçağı personelinin alevlere müdahalesi gün boyu devam ediyor. Uk..

Yanlış İhbar Ekipleri Alarma Geçirdi 01:51

Yanlış İhbar Ekipleri Alarma Geçirdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir vatandaşın ‘helikopter düştüğü' yönündeki ihbarı itfaiye, jandarma ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi. İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı, böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, ..

Ukrayna Rusya Ait İHA’yı Füzeyle İmha Etti 00:15

Ukrayna Rusya Ait İHA’yı Füzeyle İmha Etti

Ukrayna ordusu, Rusya'ya ait insanız hava aracını füzeyle imha etti...

Tunus açıklarında batan akaryakıt yüklü gemide sızıntı tespit edilmedi 01:42

Tunus açıklarında batan akaryakıt yüklü gemide sızıntı tespit edilmedi

Tunus açıklarında dün kötü hava koşulları nedeniyle batan ve 750 ton akaryakıt taşıyan gemide inceleme yapan dalgıçlar, gemide sızıntı olmadığını tespit etti...

Sınırda askeri hareketlilik 01:06

Sınırda askeri hareketlilik

Pençe-Kilit operasyonunda 5 askerin şehit olmasının ardından sınır bölgesinde hava hareketliliği gün boyu devam etti...