#Ari̇f ceylan kara göz uzun hava

Şule Karaok Bir Klasik Kızıl Kahve Makyaj 08:58

Şule Karaok Bir Klasik Kızıl Kahve Makyaj

Bir klasik! Sadece benim için olduğunu düşünmüyorum. :) Kızıl kahve, hafif dumanlı göz makyajım için iyi seyirler! :*..

Pratik ve Lezzetli Mantar Çorbası Tarifi 03:31

Pratik ve Lezzetli Mantar Çorbası Tarifi

Yazılı tarif için internet sitemize göz ata bilirsiniz...

İnstagram'ın Yeni Akımları 11:02

İnstagram'ın Yeni Akımları

İnstagram'da başlayan tuhaf tuhaf akımlar yine göz kanatıyor. Bu sıralar kusturan akımları hep birlikte izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Kutlu Çok Uygun Fiyatlı Buğulu ve Gösterişli Yılbaşı Makyajı 15:27

Merve Kutlu Çok Uygun Fiyatlı Buğulu ve Gösterişli Yılbaşı Makyajı

Uygun fiyatlı biri hafif göz makyajı dudaklar ön planda, diğerinde ise gözler ağır dudaklar geri planda 2 farklı makyajı paylaşıyorum sizlerle..

Ferdi Tayfur  Sevdalılar Beni Anlar 04:01

Ferdi Tayfur Sevdalılar Beni Anlar

Varlığının tiryakisi Yokluğunun delisiyim Beni senden mahrum etme Gözlerinin hastasıyım Sevgim yüce dağlar kadar İçerimde volkan kaynar Anlamazsın sen bebegim Aşık olan beni anlar Revamıdır harab olmak Aşkın i..

Selma Çiçekdal Makyaj Temizleme Rutinim 12:12

Selma Çiçekdal Makyaj Temizleme Rutinim

Selaam ! Makyaj temizleme rutinime hoşgeldiniz. Neler yaptığımı neler kullandığımı ve nelere dikkat ettiğimi paylaştım, umarım faydalanabilirsiniz ve keyifle izlersiniz. Ürünlerin listesini bırakmayacağım buraya ama şu..

Selma Çiçekdal Kızıl Tonlarda İki Farklı Makyaj 17:20

Selma Çiçekdal Kızıl Tonlarda İki Farklı Makyaj

İki farklı tarzda makyajla karşınızdayız, bugün ben draping denedim 2 Gizem ise kızıl tonlarda smokey göz makyajı yaptı sizin için.3 yıl önce verdiğim sözü unutmadım ve Gizem'i kanalıma davet ettim sonunda.Umarız keyif..

Büşra Yılmaz Yağlı Ciltler İçin Tere Dayanıklı Yaz Makyajı 08:26

Büşra Yılmaz Yağlı Ciltler İçin Tere Dayanıklı Yaz Makyajı

Makyajda Kullandıklarım; -Mia Organical Organik Sertifikalı Tonik -La Roche Posay Anthelios AC Anti Shine Fluide Mat Spf 30 -Make Up For Ever Step 1 Skin Equalizer Matlaştırıcı Baz -Urban Decay All Nighter Long-Lasting ..

Büşra Yılmaz Cilt Bakım Rutinim Yağlı ve Sivilceli Ciltler İçin 05:13

Büşra Yılmaz Cilt Bakım Rutinim Yağlı ve Sivilceli Ciltler İçin

Kullandığım Ürünler: -La Roche-Posay Effaclar Jel -Yves Rocher Kayısılı Yüz Peelingi -Eklips Konjac Sünger -Doğal Kendim Yaptığım Kil Maskesi -Aksuvital Gül Suyu -La Roche-Posay Effaclar Mat Nemlendirici -Clinique Pep St..

Aslı Özdel İlkbahar Makyajı 06:25

Aslı Özdel İlkbahar Makyajı

Videoda Kullanilanlar-Products I Used: Primer:Benefit-Porefessional Fondoten/Foundation: Maybelline-Affitone 24h Longlasting Foundation Kaslar/Brow: Anastasia Beverly Hills Brow Powder (Blonde) Farlar/Eyeshadows: Kryo..

Gamze Ekşi Bordo Gözler Mor Dudaklar 09:29

Gamze Ekşi Bordo Gözler Mor Dudaklar

Bordo gözler, Mor Dudaklar makyajımda kullandığım ürünler: flormar kapatıcı paleri the balm nud dude the balm nude tude essence eye sorbet loreal paris telescopic maskara flormar 113 göz kalemi loreal paris true match f..

Gamze Ekşi Güneşin Kızları Selin Makyajı 08:06

Gamze Ekşi Güneşin Kızları Selin Makyajı

KULLANDIĞIM ÜRÜNLER: pure beauty cc krem flormar pudra pastel 15 numara allık pastel bronzer(yaz koleksiyonu) ---- maybelline color tattoo the balm nude dude loreal pari telescopic maskara flormar siyah göz kalemi..

The Miraz Eylül Favorilerim 08:27

The Miraz Eylül Favorilerim

Cilt Bakım Favorileri The body shop himalayan charcoal purifying glow mask Kiehl's rare earth deep pore daily cleanser Kiehl's avakado Göz Kremi Clinique spf20 super defense günlük nemlendirici..

Ceyhan Başlangıç Bir Çok Ruja Ve Elbiseye Uyan Makyaj 18:02

Ceyhan Başlangıç Bir Çok Ruja Ve Elbiseye Uyan Makyaj

Bir çok ruja uyan bir göz makyajı yapmak istedim.Mezuniyet düğün özel gün gibi zamanlar da umarım işinize yarar.Hepinizi öperim..

Stil Baykuşu Ombre Ruj Nasıl Sürülür 04:05

Stil Baykuşu Ombre Ruj Nasıl Sürülür

201'in sonrarına doğru trendleşen Ombre görünümlü ruj için kısa ve pratik göz kalemi ile yapabileceğiniz pratik bir video ile karşınızdayım...

Yaşlı Adamın Cebindeki Cüzdanı Araklayan Adam 00:33

Yaşlı Adamın Cebindeki Cüzdanı Araklayan Adam

İngiltere'de bulunan bir mağazada alışveriş yapan yaşlı adamın cebindeki cüzdanı kaşla göz arasında araklayan hırsız güvenlik kamerasına yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 6.350 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Utku Güzelgül - Hiç Sevmedim ki 03:14

Utku Güzelgül - Hiç Sevmedim ki

Hiç Sevmedim ki şarkı sözleri ile Hadi güzelim bu yollar helal sana aşkından yanana, Sebebini sordum söylemiyorsun aşkından başka. Havan cakan yeter sana da bana da aşkından yanana, Sebebini sordum söylemiyorsun aşkınd..

Ezgi Aktan - Uyma Onlara 04:34

Ezgi Aktan - Uyma Onlara

Ezgi Aktan - Uyma Onlara Dinle Uyma Onlara şarkı sözleri ile Susmuş duruyordu Bildiğimi sınıyordu gözlerin Bakmıyordu bu yana Ben hep biliyordum Yüzünü gözüme çiziyordum Olur ya sonsa gördüğüm karşımda Gülüşümü kay..

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın 04:25

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın Dinle Gafil Gezme Şaşkın şarkı sözleri ile Bugün ayın ışığı Elinde bal kaşığı Yine nerden geliyon Mahlenin yakışığı Vay nerdesin nerdesin Kaldır camın perdesin Diyeceğim çok amma Pek k..

Zara - Kurtuldum 05:46

Zara - Kurtuldum

Zara - Kurtuldum Dinle KURTULDUM Seninle Kopardık Bütün Bağları Herşey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maziyi Hatırla..

Hüseyin Çetinkaya - Tutamadın Dilini 04:20

Hüseyin Çetinkaya - Tutamadın Dilini

Hüseyin Çetinkaya - Tutamadın Dilini Dinle Tutamadın Dilini şarkı sözleri ile; Aşk neden bu kadar acı Bence hayat yalancı Sağlığına duacı Bu kalple seni andık Biraz sabır biraz cesaret Görmeyen göz aşkta kefaret Ya..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mabel Matiz Ft. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var 06:03

Mabel Matiz Ft. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var

Mabel Matiz Ft. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var Dinle Mendilimde Kırmızım Var şarkı sözleri ile Mendilimde kırmızım var Ağladım da görmedin mi Yangın oldum yandım ben yar Su getirdin, sönmedim mi Sayılı günl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 8.641 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tolgahan Sayışman Beyaz'ı Ters Köşeye Yatırdı 03:45

Tolgahan Sayışman Beyaz'ı Ters Köşeye Yatırdı

Youtube kanalı açan Beyazıt Öztürk programında yaptığı göz göze skecini Tolga Sayışman ile yapmış. Tolga Sayışma'na sorular soran Beyaz hiç beklemediği cevaplar almış...

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arnavutluk Yanıyor: Binlerce kişi Tiran'da suçla bağlantısı olduğu iddiasına karşı protesto edildi 05:00

Arnavutluk Yanıyor: Binlerce kişi Tiran'da suçla bağlantısı olduğu idd

Arnavutluk’un başkentinde, hükümet karşıtı protestoların yoğun bir şekilde tutulmasıyla ortaya çıkan göz yaşartıcı bombalar ateşlendi ve dikenli tellerle kapatıldı. İnsanlar yolsuzluk ve organize suça bağlantılar olduğu ..

Sel Sularına Kamikaze Dalışı Yapan Sürücü 00:32

Sel Sularına Kamikaze Dalışı Yapan Sürücü

Aşırı yağışlardan dolayı sel suları basan yolda sürücüler dikkatli bir şekilde ilerlerken içlerinden biri göz göre göre sel sularının içine dalmış...

  • JET TV tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hesaplı Matrix 02:19

Hesaplı Matrix

Rus kafadarlar Matrix'i tekrar çekmişler. Ekonomik durumu da göz önünde bulundurararak, büdjeyi düşük tutma duyarlılığını da göstermişler...

  • JET TV tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dört X 4'Lü - 4. Bölüm İzle 12:58

Dört X 4'Lü - 4. Bölüm İzle

Biberiye ve Tamtam şap şap oynarlarken Kaptan ve Poğaça basketbol oynamaktadırlar. Basketbol topu ormana kaçınca Kaptan topu aramak için arkasından gider ve ormanda gizemli iki adamın doğal ortama izinsiz çöp döktüklerin..

  • ÇocukTV tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Arda Turan Berkay Şahin Davasında İlk Kez Tanık Konuştu - İfadesi Ortaya Çıktı 15:40

Arda Turan Berkay Şahin Davasında İlk Kez Tanık Konuştu - İfadesi Orta

Bir mekanda futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin'in eşine sarkıntılık yapması üzerine yaşanan olaylar sonucu bugün ikincisi düzenlenen duruşma, bu sefer 11 Eylül'e ertelendi. 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ..

  • BETA tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet 04:34

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet

Şarkı Sözleri: Bu devran hep böyle sürecek sanki Kış gelmez hep bahar olacak sanki Ben senden hiç geçmem geçemem sanki Sen öyle sen öyle sen öyle zannet Ağlattığın geceleri bir ben bilirim Vefasızlığın kor ateşti yanar ..

Alpman - 1. Bölüm - Yeni Oba 13:50

Alpman - 1. Bölüm - Yeni Oba

Kartal Obasının geleceği ve göz bebekleri olan Alpman, Melike, Kaçkar ve Baybars obaların yarışında zafere giden yolu beraberce yürüyecek. Kendilerine ve birbirlerine sonuna kadar güveniyorlar. Onların oba hayatlarını ço..

  • ÇocukTV tarafından
  • 392 görüntüleme
  • 5 yıl önce