#Ari̇f ceylan kara göz uzun hava

Hamsinin Boyu Küçüldü Avlanma Yasağı Geldi 02:33

Hamsinin Boyu Küçüldü Avlanma Yasağı Geldi

Balık denince aklımıza ilk olarak hamsi gelir. Izgarası, kızartması, buğulaması birbirinden lezzetli olur. Ancak son günlerde hem hamsi miktarı azaldı hem de hamsinin boyu kısaldı. Bu durumu göz önünde bulunduran Tarım B..

Kırk Yılda Kırk Portreler: Brown Kız Kardeşler 03:50

Kırk Yılda Kırk Portreler: Brown Kız Kardeşler

Kahverengi (Brown) kızkardeşler 1975'ten beri her yıl fotoğraflandı. Dizideki son görüntü ilk kez burada yayınlanıyor.Nicholas Nixon, “bir hevesle” dediğinde karısının ailesini ziyaret ediyordu ve ona ve üç kız kardeşine..

  • PengoTV tarafından
  • 214 görüntüleme
  • 5 yıl önce
AHMET ARSLAN - CANIN SAGOLSUN [BoRMüZiKᴴᴰ] 07:51

AHMET ARSLAN - CANIN SAGOLSUN [BoRMüZiKᴴᴰ]

--------------------B O R M Ü Z İ K & P R O D U K S İ Y O N ----------------------------- Facebook : https://www.facebook.com/BORSTUDYO/ İnstagram : https://www.instagram.com/bormuzikproduksiyon Twitter : https://twitter..

  • TEK KANAL tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio) 02:33

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio)

Türkçe Rap müziğin ölümsüz ismi Vio, iki parttan oluşan “Yanyol Vol. 2” isimli albümüyle karşınızda. Albümün ilk bölümü vefatının ikinci yılında 29 Mayıs itibariyle müzikseverlerle buluşuyor. İkinci bölümü ise 5 Haziran'..

Bilgi Yarışması Edit - 6 (Efsane Cevaplar!) 04:02

Bilgi Yarışması Edit - 6 (Efsane Cevaplar!)

Videonun tamamen mizah amaçlı olduğunu göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum. Videodaki hiç bir içerik, bir şahsa veya bir topluluğa hakaret amaçlı yapılmamıştır...

  • PengoTV tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Abdest alırken telefonu çalındı! 02:13

Abdest alırken telefonu çalındı!

BİR HIRSIZLIĞIN GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLEYECEĞİZ ŞİMDİ... CAMİDE ABDEST ALAN ADAM, MONTUNU GİYDİĞİNDE CEBİNİN BOŞALTILDIĞINI FARK ETTİ... BAKIN, KAŞLA GÖZ ARASINDA NASIL SOYULDU.....

Gıdada Fahiş Fiyata Yeni Tedbirler Geliyor 02:34

Gıdada Fahiş Fiyata Yeni Tedbirler Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gıda fiyatlarındaki artışa kalıcı çözüm bulunmasına yönelik talimat verdi. İşte bu kapsamda vatandaşın cebine göz diken, sebepsiz yere etiketleri şişiren fırsatçılara karşı yeni tedbir..

Boşanmak isteyen eşini dövdü iddiası 02:12

Boşanmak isteyen eşini dövdü iddiası

İDDİAYA GÖRE EŞİNİ ALDATTI... BOŞANMIYOR DİYE DE ONU ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ. GÖZ YAŞLARI İÇİNDE ÇARE İSTEYEN YAŞLI KADIN BENİ KURTARIN DEDİ. SHOW HABER O İDDİAYI ARAŞTIRDI. BAKIN NELER ÇIKTI..

Velet & 6iant - Alev 03:24

Velet & 6iant - Alev

Alev şarkı sözleri ile Ben sendende, sen bendende x2 Şemsiyeler alev tutmuş, gökten ateş yağıyor Attığım her adım yanlış, yolum sana çıkıyor Cehennemin ateşi mi dudağın ? Dudağıma değince de yanıyorum Söylesene buras..

Vio feat. Ezhel - İz Bırak (Official Video) 03:20

Vio feat. Ezhel - İz Bırak (Official Video)

Türkçe Rap müziğin ölümsüz ismi Vio, iki parttan oluşan “Yanyol Vol. 2” isimli albümüyle karşınızda. Albümün ilk bölümü vefatının ikinci yılında 29 Mayıs itibariyle müzikseverlerle buluşuyor. İkinci bölümü ise 5 Haziran'..

Kadıköy'de maske takmayanlara ceza yağdı 09:33

Kadıköy'de maske takmayanlara ceza yağdı

Açık alanda maske takma zorunluluğu getirilmesinin ardından Kadıköy'de denetim yapan polis ekipleri, maske takmayan vatandaşları tek tek durdurarak ceza yazdı. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun önerileri doğrultusunda İ..

Kıraç & Şükran Güneş - Gel Sevdiğim 03:24

Kıraç & Şükran Güneş - Gel Sevdiğim

GEL SEVDİĞİM Zalimin eline düştüm Gel kurtar beni sevdiğim Bırakma beni sakın ha Gel sevdiğim oy sevdiğim Can sevdiğim oyyy Yaralandım ellerinden Çekiyorum yüreğimden Dayanacak hal kalmadı Gel sevdiğim oy sevdiğim ..

Bakan Akar- Mağarada Hiçbir Bomba Kullanılmadı 01:55

Bakan Akar- Mağarada Hiçbir Bomba Kullanılmadı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Gara herekatına ilişkin Meclis'te bilgilendirme yaptı. Akar Mağara baskınında göz yaşartıcı gaz dışında bomba kullanılmadı dedi...

Kavurma hırsızı! 01:57

Kavurma hırsızı!

'YÜKTE HAFİF, PAHADA AĞIR' PRENBİSİYLE ÇALIŞAN ŞARKÜTERİ HIRSIZLARI, ESNAFIN KABUSU OLDU... ZEYTİNİ, HELVAYI ES GEÇİP, KAVURMA, PASTIRMA ÇALAN O HIRSIZLARDAN BİRİ, KAMERAYA YAKALANDI... BAKIN 4 KİLO KAVURMA KAŞLA GÖZ ARA..

27 Bin 400 liralık yemek! 02:02

27 Bin 400 liralık yemek!

ARKA SANDALYESİNDE OTURAN YANKESİCİYİ FARK ETMEDİ, KAŞLA GÖZ ARASINDA TAM 27 BİN 400 LİRASINI KAPTIRDI...İSTANBUL'DA ARKADAŞLARIYLA RESTORANA GİDEN ADAM HAYATININ EN PAHALI YEMEĞİNİ YEDİ...

Kovid cehennemi alev alev yakıyor 01:38

Kovid cehennemi alev alev yakıyor

HİNDİSTAN ÇİFT MUTANTLI KOVİD CEHENNEMİNDE ALEV ALEV YANIYOR. SON 24 SAATTE TÜM ZAMANLARIN REKORU KIRILDI. HER 1 DAKİKADA 243 KİŞİYE VİRÜS BULAŞTI. OKSİJEN SORUNU YÜZÜNDEN BAŞKENT'TEKİ HASTANEDE 20 HASTA GÖZ GÖRE GÖRE CA..

Sezen Aksu - Şanıma İnanma (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:10

Sezen Aksu - Şanıma İnanma (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Şanıma İnanma (Bahane, 2005) Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme : Aytuğ Yargıç Benden çekiniyormuşsun Bana göre değil hiç diyormuşsun Çok baskın çok iddialı Fazla popüler buluyormuşsun Peki benim de bir kalbim olduğunu..

Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

Enes Akdeniz - Beni Bırakma 03:19

Enes Akdeniz - Beni Bırakma

Beni Bırakma şarkı sözleri ile... Bir uçurum kenarında,uçsuz bucaksız sevdanla Bilmezdim biçimsiz kalmış haykırışlarla Büyüdüm yürüdüm anne kucağında,kimsenin olmadığı anda Aynadaki soğuk kalmış tek vücutta Beklerdim..

Nahide Babashlı - Buralardan Geçmez 03:07

Nahide Babashlı - Buralardan Geçmez

Buralardan Geçmez şarkı sözleri ile; Sen gideli aylar belki de yıllar oldu Herkese gülen yüzün bir bana gülmez oldu Sordum gelenden gidenden kimse bilmez oldu Buralardan geçmez geçse de geri gelmez Gözüm bir daha onu g..

POLİS ARACINA KİREMİTLE SALDIRI 01:02

POLİS ARACINA KİREMİTLE SALDIRI

İHBARA GİDEN POLİS ARACINA KİREMİT ATILDI 2 KİŞİ GÖZ ALTINA ALINDI..

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ YAKALANDI 00:41

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ YAKALANDI

DUR İHTARINA UYMAYAN SÜRÜCÜ VE YANINDAKİ BİR KİŞİ İLE GÖZ ALTINA ALINDI...

780 bin liralık vurgun! 02:14

780 bin liralık vurgun!

İSTANBUL'DA YAŞANAN AKILALMAZ BİR HIRSIZLIĞIN HABERİ VAR SIRADA... TÜRLÜ NUMARALARLA 30 YILLIK KUYUMCUYU KANDIRAN ADAM, KAŞLA GÖZ ARASINDA 780 BİN LİRA ÇALDI... ÜSTELİK KUYUMCUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE... BAKIN BUNU NASIL YAPTI.....

KARGO ARACINA UYUŞTURUCU OPERASYONU 00:33

KARGO ARACINA UYUŞTURUCU OPERASYONU

10 KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ, OLAYLA İLGİLİ 3 KİŞİDE GÖZ ALTINA ALINDI...

TALİHSİZ KADIN HAYATINI KAYBETTİ 00:44

TALİHSİZ KADIN HAYATINI KAYBETTİ

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMEYE ÇALIŞAN KADINA ÇARPAN SÜRÜCÜ GÖZ ALTINA ALINDI..

Vurdumduymazlıkta çığır açtı 02:11

Vurdumduymazlıkta çığır açtı

'BÖYLE RAHATLIK OLUR MU?' DEDİRTEN GÖRÜNTÜLER GELECEK ŞİMDİ EKRANA... PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPAN SÜRÜCÜ, YOL AÇTIĞI HASARA GÖZ UCUYLA BİLE BAKMADI... ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA ALIŞVERİŞE GİTTİ!..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet 03:56

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet

İstanbul’un oksijen deposu ormanlarının içerisinde, 2017 yılında yapımı tamamlanan Büyükada yangın gözetleme kulesinde görevli Hatun Aydın, elindeki dürbün ile gün boyu ormanları izleyerek yangınlara karşı korunmasını sa..

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim 05:08

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim

Çeker Giderim şarkı sözleri ile Gurbetliği yetmez gibi Ezginliği dayatmışsa Bu şehirde yaşayamam çeker giderim İstanbul’da yaşayamam çeker giderim Yazdığım şiirleri Yaktığım türküleri Dilim defterinden yırtar giderim ..