#Ari̇f ceylan kara göz uzun hava

Stil Baykuşu Kumsal Efektli Manikür Yapımı 16:30

Stil Baykuşu Kumsal Efektli Manikür Yapımı

Uzun zamandır ara verdiğimiz tırnak sanatımıza geri dönmek istedim. Umarım videomu beğenirsiniz :)..

İntizar'ın Instagram'dan Paylaştığı Videoya Destek Yorumları Yağdı... 01:09

İntizar'ın Instagram'dan Paylaştığı Videoya Destek Yorumları Yağdı...

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'le özel görüntüleri çıkan İntizar, Instagram konserde şarkı söylediği anın videosunu paylaştı. Uzun bir aradan sonra paylaşım yapan şarkıcının paylaşımı binlerce yorum ve beğeni al..

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine 4 Isim Birden Geliyor Birisi 02:47

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine 4 Isim Birden Geliyor Birisi

ATV'nin en sevilen ve en çok izlenen dizilerinden biri olan ve uzun yıllardır devam eden Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde sular durulmuyor. Hergün yeni haberler gündeme düşüyor...

  • BETA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Deniz Seki - Öğrendim 03:23

Deniz Seki - Öğrendim

Deniz Seki - Öğrendim Deniz Seki - Uzun Hikaye Öğrendim(Official Audio) Söz - Müzik: Deniz Seki Düzenleme: İskender Paydaş..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Opel Astra Vs Peugeot 308 Karşılaştırma 14:17

Opel Astra Vs Peugeot 308 Karşılaştırma

Psa grubundan peugeot 308 ve opel astra nın tasarımlarına baktığımızda ikisinin de bilindik bir hatchback formunda olduğunu söyleyebilriz astra da alman dna sı düz hatlar peugeot da biraz daha estetik hatlar dikkat çekiy..

  • BETA tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karnıyarık Tarifi 09:04

Karnıyarık Tarifi

Malzemeler 6 tane ince uzun patlican Kizartmak icin siviyag Kiyma harci icin malzemeler Yaklasik 300 gr. dana kiyma 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak Maydonoz Tuz, karabiber, kimyon,pulbiber Üzerine dökmek icin 1 yemek ka..

Nilüfer Orman Çiçeği 1960 Türk Filmi İzle 1:12:09

Nilüfer Orman Çiçeği 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, dört Türk gazetecinin Afrika’da buldukları beyaz tenli Nilüfer’i İstanbul’a getirmelerini konu edinir. Dört Türk gazeteci görev gereği bir süre için Afrika’da bulunur. Dört gazeteciden biri olan Ümit, gün..

Crazy Rich Asians Orijinal Fragmanı 02:24

Crazy Rich Asians Orijinal Fragmanı

New Yorklu Rachel Chu, uzun zamandır Nick Young ile birliktedir. Rachel, Nick’in en yakın arkadaşının düğününde sevgilisine eşlik etmek için Singapur’a gider. Genç kadın Asya’ya ilk defa gidecek olmaktan oldukça heyecanl..

Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser

Max ve Annie’nin çiftler için oyun gecesi, Max’in kardeşi Brooks sahte haydutlar ve federal ajanların olduğu gizemli bir cinayet ayarladığında iyice karışır. Brooks kaçırılır ve her şey oyunun bir parçası gibi görünür. F..

Doğan - Sar Beni 03:04

Doğan - Sar Beni

Doğan - Sar Beni Dinle sözler Sıradan bir gün sahilde, el ele tutuşmuş iki deli Şimdi ayrı yerlerde ikisinin de farklı yerleri. Kimileri ilerlemek ister, kimileri dönmek ister geri Sen gibi hiç kimse, anlatamaz bana uy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tanımadığı İnsanların İçeceklerine Salça Olmak 04:37

Tanımadığı İnsanların İçeceklerine Salça Olmak

The Boss ekibi hiç tanımadığı insanların yanına giderek ellerindeki uzun pipeti uzatıp içeceklerinden içerek insanların tepkilerini ölçmüş...

  • JET TV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diyarbakır Evden Eve Nakliyat (https://ww.diyarbakirtasima.com) 01:30

Diyarbakır Evden Eve Nakliyat (https://ww.diyarbakirtasima.com)

Diyarbakır Nakliyat uzun süredir bu sektörde bulunan profesyonellerle kurulmuş ve faaliyete geçmiştir. Bu sektörde diğer nakliye firmaların dan farklı kılan özelliklerinden biri de müşteri memnuniyetidir. Eşyalarınızı en..

1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında Full Hd İzle 1:45:46

1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında Full Hd İzle

Konusu : Mahmut ve Emrah, İstanbul'daki öğrencilik hayatı yaşayan iki yakın arkadaştır. Mahmut bir gün sevgilisi Kezban'ı kaçırmaya karar verir çünkü Kezban'ın abisi Kürşat ilişkilerine onay vermemektedir. Emrah ailesin..

Hayalet Dayı Full Hd İzle 1:38:12

Hayalet Dayı Full Hd İzle

Hayalet Dayı Full Hd İzle Konusu : Ozan ve Caner, uzun arayışlar sonucunda hayallerindeki gibi bir evi oldukça uygun bir fiyata bulurlar ve yerleşirler. Zamanla evde yalnız olmadıklarını fark ederler ve gülünç olaylar ..

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi 03:22

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi

Kemik Suyu / Et Suyu Tarifi için Malzemeler: 5-6 adet ilikli kemik (kasabınızdan isteyin, yoksa hafif etli parçalanmış kemiklerle de yapabilirsiniz ama ilik ayrıca şifa kaynağı, bir şekilde temin edip kullanmanızı önerir..

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi 06:58

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Emre Fel - Ruh 05:00

Emre Fel - Ruh

Emre Fel - Ruh Dinle sözler Siyah beyaz bir film , sonu uzun biraz Kararsız kaldıysan sil , korkma etmem itiraz Sustum konuşmam , yeter üstüme gelme Tamam anlatmam , bir şartım var sana ama gitme Gitme ... gitme ... ..

Dört Kaplanın Arasında Kalmak !! ( ???????? Tayland'da Bir Gün ) 18:22

Dört Kaplanın Arasında Kalmak !! ( ???????? Tayland'da Bir Gün )

Arkadaşlar Merhaba! Yeniden Tayland Phuket’ten size sesleniyoruz. Uzun bir aradan sonra yeniden sizler için bir gezi videosu çektik. Tayland’daki doğal hayatı ve güzellikleri sizlere göstermeye çalıştık. Bu eğlenceli ve..

  • JET TV tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çilekli Kek Tarifi 05:21

Çilekli Kek Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Evde Muzlu Vanilyalı Mini Yaş Pasta Tarifi 06:47

Evde Muzlu Vanilyalı Mini Yaş Pasta Tarifi

Uzun zaman oldu değil mi? Bugün sizlerle hayır diyemeceğiniz bir tarif paylasmaya karar verdik. Lezzetindan parmaklarinizi yiyeceginiz leziz yas pastalar. Bu pastayi kesmekle ugrasmaniza gerek yok, cunku zaten her pasta ..

Glutensiz Sufle Tarifi  Glutensiz Çikolatalı Tatlı Tarifi 02:17

Glutensiz Sufle Tarifi Glutensiz Çikolatalı Tatlı Tarifi

1.İlk olarak fırın 220 derecede çalıştırılır. 2.50g tereyağı ve 80gr bitter çikolata uygun bir tavaya alınarak kısık ateşte eritilir. 3.Eriyen çikolata ve tereyağı ocaktan alınarak 3 yemek kaşığı pirinç unu eklenerek güz..

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

Kaldırdığı Gibi İndiremeyen Hatun 00:36

Kaldırdığı Gibi İndiremeyen Hatun

Kendinden oldukça uzun erkek arkadaşını iddia üzerine kaldırmayı başaran hatun, sıra indirmeye gelince aynı başarıyı gösterememiş...

  • JET TV tarafından
  • 245 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Meraklı Gencin Elektrikli Tel İle İmtihanı 00:28

Meraklı Gencin Elektrikli Tel İle İmtihanı

At çiftliği etrafındaki elektrikli telleri merak eden genç ısrarla tellere dokunmak istemiş. Uzun bir uğraştan sonra isteğine kavuşmuş...

  • JET TV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Buzluk Böreği Nasıl Yapılır Tarifi 02:40

Buzluk Böreği Nasıl Yapılır Tarifi

Malzemeler: 6 adet yufka Yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı sıvıyağ Yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı soda Yarım çay kaşığı tuz Peynirli harç için: 1 büyük kalıp beyaz peynir Yarım demet maydanoz Üzeri için: 1 yumurta..

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek 04:53

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek

Bu leziz ıspanaklı börek tarifini çok seveceksiniz. Üçgen şeklinde bu börekler fırından çıktıktan sonra puf puf olmuş oluyor. Hazır yufka ile yapılan ve tepsi böreklerine göre yapımı çok daha kolay olan bu iç olarak ıspa..

Ozan Doğulu feat. Simge - Ne Zamandır 03:22

Ozan Doğulu feat. Simge - Ne Zamandır

Ne Zamandır şarkı sözleri ile Ne Zamandır Eskisi Gibi Değil Ne Bakışın Ne Gülüşün Artık Isıtmıyor En Sevdiğim Öpüşün Benden Uzaklaştın, Hissediyor Bunu Kalbim Sanki Vedalaştık, Sondu Bu Gidişin İçimde Uzun Zamandır Tut..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 4.881 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rıdvan Yıldırım - Yıllara Direndik 03:13

Rıdvan Yıldırım - Yıllara Direndik

Yıllara Direndik şarkı sözleri ile Zor olmadı bak gidişin neden? Vaadesi dolmuş ne dediysen önceden. Ayrılık uzun bir yol biliyorsun. Yanımda olman gerek, gidiyorsun. Gel güllerim soldu sensiz Kalbim durdu atmıyor se..

Kenan Doğulu'dan Şoke Eden Hareket 08:25

Kenan Doğulu'dan Şoke Eden Hareket

Uzun bir süredir eşi Beren Saat ile boşanacağı yönündeki haberlerle gündeme gelen Kenan Doğulu, ailesiyle birlikte bir tatil planı yaptı. 23 Haziran’da yapılacak seçimlerin ardından şarkıcı, annesi ve kız kardeşiyle birl..

  • BETA tarafından
  • 150 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Milli Sporcuyla Gülle Atma Yarışı 12:45

Milli Sporcuyla Gülle Atma Yarışı

Milli Sporcuyla Gülle Atma Yarışı... Arkadaşlar selam, ben Halil İbrahim Göker, kanalıma ve videoma hoşgeldiniz. Halil İbrahim Göker Olimpiyatlarda serisi geri döndü! Daha önce bildiğiniz üzere 100 metre koşu, 100 metre ..

  • JET TV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 5 yıl önce