#Ari̇f ceylan kara göz uzun hava

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre 06:26

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre

Tahinli çörek gerçekten harika lezzetli ve tatlı bir tada sahip nefis şekerli bir çörektir. Tahinli tatlı çörek nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken detaylı videomuzu izlemek ve aşamalarıyla bu harika..

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle 2:15:33

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle

Nice vakittir heyecanla beklenen Osman, nihayet doğmuş ve Kayı Obası’ndaki herkes büyük bir sevinç yaşamıştı. Ancak bu mutluluk pek uzun sürmemiş ve Halime’nin beklenmedik ölümüyle Kayı Obası’na büyük bir yas hâkim olmuş..

Fırında Patatesli Köfte Tarifi 02:46

Fırında Patatesli Köfte Tarifi

MALZEMELER 4 adet Patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Sos için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 2 a..

Rüyamda Seni Gördüm - The Post 10:36

Rüyamda Seni Gördüm - The Post

Herkese merhabalar, sizlerin yorumlarının önemini tekrardan vurgulayarak bunun adına geniş kapsamlı bir çalışma sergiledik. Uzun çalışmalarımız ardından sizlerin yorumlarını önemseyerek bu videoyu hazırladık. Videomuzun ..

  • JET TV tarafından
  • 273 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tava Böreği Tarifi 03:46

Tava Böreği Tarifi

MALZEMELER 2 adet yufka, 2 su bardağı lor peyniri veya ufalanmış beyaz peynir, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt. **************** Evinde fırın olmayanlar veya fırını güzel börek pişi..

Kanun Benim 2008 Türkçe Dublaj Film İzle 1:44:12

Kanun Benim 2008 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : 1882 New Mexico, Appaloosa kasabası. Kanunsuzluk ve karmaşanın hüküm sürdüğü kasabalara seyyah olarak giden iki arkadaş Virgil Cole ve Everett Hitch, gittikleri yerlerde kanun adamı olarak görev yaparlar. Kasa..

  • Tv Series tarafından
  • 8.449 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2 00:26

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2

Sürükleyici bir psikolojik gerilim olan Nightflyers, popüler yazar George R.R. Martin'in kısa romanından uyarlandı. Bilim insanlarından ve kâşiflerden oluşan mürettebat, tarihin en gelişmiş gemisiyle bir yolculuğa çıkar...

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle 1:16:27

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir erkek uzaktan gördüğü kızı kaçırır ve kızın gönlü olmamasına rağmen hayatına ortak eder, bu olay uzun soluklu, tutkulu ve nefret dolu bir ilişkiyi başlatır. Bu beraberlikte erkek-kadın arasındaki iktidar ve..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Patates Kroket Tarifi  Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı 02:44

Patates Kroket Tarifi Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı

Bu kez sizlere vejetaryenlerin de yiyebileceği patatesle yapılan leziz bir köfte tarifi hazırladık. Hemde diğer köfteler gibi yağda kızarmıyor. Bu sayede gayet hafif ve lezzetli hemde patatesler fırında değil haşlanarak ..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Winx Club - 4. Sezon 1. Bölüm - Peri Avcıları 23:26

Winx Club - 4. Sezon 1. Bölüm - Peri Avcıları

Alfea’da yeni bir okul yılı başlıyor ve öğrenci perilerin sıra dışı öğretmenleri var: Winx Perileri! 6 kız çok popüler, fakat bir peri olmanın yolu çok uzun ve Enchantix sihri, geçmeleri gereken aşamalardan sadece biri. ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Beren Saat Gemileri Yaktı - Kenan Doğulu'ya Olay Gönderme 14:08

Beren Saat Gemileri Yaktı - Kenan Doğulu'ya Olay Gönderme

Uzun zamandır Kenan Doğlu ile boşanacakları konuşulan Beren Saat gemileri yaktı. Beren Saat öyle bir paylaşımda bulundu ki herkes Doğulu'ya gönderme olarak algıladı...

  • BETA tarafından
  • 133 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şeyma Subaşı - Kabul Edin Komik Ve Şapşal Bir Kızım 11:31

Şeyma Subaşı - Kabul Edin Komik Ve Şapşal Bir Kızım

Uzun bir süredir Ibiza'da tatilde olan Şeyma Subaşı, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla kitabında yer alan 'Herkesi mutlu edemezsin, çünkü pizza değilsin' lafına gönderme yaptı...

  • BETA tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Davut Güloğlu'ndan Reynmen'e Olay Sözler 08:43

Davut Güloğlu'ndan Reynmen'e Olay Sözler

Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Davut Güloğlu bir konuştu pir konuştu. Davut Güloğlu sürekli konu olan sahte tıklanma ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sylvester Stallone İtiraf Etti Rocky Hayranları Şaşkına Döndü 02:54

Sylvester Stallone İtiraf Etti Rocky Hayranları Şaşkına Döndü

ÇOK SİNİRLENDİM Bir dergiye uzun bir röportaj veren 73 yaşındaki aktör Sylvester Stallone, filmin önceki serileri için telif hakkına sahip olmadığını da belirterek, Her kelime, her harf, her yazım ve imla hatası benimdi..

  • BETA tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Karlar Ülkesi - Anna Bugün Taç Giyme Günü 00:33

Karlar Ülkesi - Anna Bugün Taç Giyme Günü

Bugün Elsa’nın taç giyme günü! Anna bu uzun gün için hazırlanmaya başlamalı...

  • ÇocukTV tarafından
  • 5.482 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi 02:51

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi

Son zamanlarda herkes tarafından merakla yapımı istenen süt reçeli tarifi hazırladık sizler için. Aslında yapımı her ne kadar kolay olsada uzun süre kaynatmak gerektiğinden biraz vakit alıyor. Aynı zamanda süt reçeli ile..

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle 1:45:18

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle

Fifty Shades Freed İle Trilogy Tamamlanıyor Ekranlardan full hd izlediğimiz Fifty Shades of Grey serisinin sonunda üçüncüsü de vizyona girecek. Merakla beklenen ve milyonların kalbinde şimdiden that kurmuş olan Fifty Sh..

Yeşilçam’ın Usta Oyuncularından Yalçın Gülhan Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:53

Yeşilçam’ın Usta Oyuncularından Yalçın Gülhan Son Yolculuğuna Uğurland

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Yalçın Gülhan dün, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede 75 yaşında hayatını kaybetti. Yalçın Gülhan'ın cenazesi bugün Üsküdar şakirin camii’nde..

  • BETA tarafından
  • 165 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ay Ay Ayıcıklar - 10. Bölüm 11. Bölüm Ve 12. Bölüm Bir Arada 15:37

Ay Ay Ayıcıklar - 10. Bölüm 11. Bölüm Ve 12. Bölüm Bir Arada

Kahverengi ayı Baki ve arkadaşı beyaz ayı Börn ormanda yaşıyorlar. Börn çok uzun zaman önce kutuplardan bu ormana taşınmış, Baki'nin evinin yakınlığına yerleşmiş. Ay Ay Ayıcıklar pozitif, komik, eğlenceli bir çizgi dizi...

  • ÇocukTV tarafından
  • 243 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi 01:58

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 gr oda sıcaklığında tereyağ, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzeri için), 2,5 su bardağı un, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 yemek kaşığı şeker, 1 çay kaşığı tuz, 3/4 çay bardağı çöreotu. ****..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Mustafa Yener Aktepe - Bir Küçük Yağmur Damlasına 02:34

Mustafa Yener Aktepe - Bir Küçük Yağmur Damlasına

sözler Kurak çöllerdeydim Oraya gelemezdin Uzun günler, yıllar Akdenizdeydin Uğraştım çabaladım Akdenizdeyim Yağ hadi yağ artık buluşalım bu gece Ay en tepede Sen yağarken gizlice ben döndüm susuz çiçeğe..

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi 02:02

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi

MALZEMELER 6 adet küçük boy kabuklu Patates, Haşlamak için su, Karabiber, Tuz, Zeytinyağ. ********************************** Et, tavuk, balık yemeklerinin en güzel garnitürüdür Patates. Salatası olur, püresi olur nasıl..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Hayalet Hikâyeleri Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:59

Hayalet Hikâyeleri Türkçe Altyazılı Fragmanı

Profesör Goodman doğaüstü olaylara, hayaletlere ve ölümden sonraki yaşama inanmayan bir akademisyendir. Şüpheci bir psikolog olan Goodman, bu düşüncesini sarsacak türden olaylar yaşadığında ise her şey bir anda değişiver..

Serdar Ortaç Ve Eşi Chloe Loughnan Boşanıyor Mu 08:09

Serdar Ortaç Ve Eşi Chloe Loughnan Boşanıyor Mu

Uzun zamandır ayrılık haberleriyle gündeme gelen Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan cephesinde yeni bir gelişme yaşandı...

  • BETA tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Burcu Esmersoy Ve Berk Suyabatmaz Neden Boşanıyor 11:50

Burcu Esmersoy Ve Berk Suyabatmaz Neden Boşanıyor

Burcu Esmersoy, 2018 yılında New York Türk Başkonsolosluğu'nda evlendiği iş insanı Berk Suyabatmaz ile boşanıyor. Uzun zamandır ayrılacakları konuşulan Berk Suyabatmaz ve Burcu Esmersoy anlaşmalı olarak boşanıyor. 2018..

  • BETA tarafından
  • 187 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek 03:00

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek Müzik Dinle Şarkı sözleri Yabancı gibisin uzun zamandır Bilmediğim bir şey olabilir mi? Sormadım çok korktum Ya bir şey varsa İnsan bile bile duymak ister mi? Ayrılık bekçisi bekliyo..