#Ari̇f ceylan kara göz uzun hava

Kısıtlamada dışarı çıktı 7 bin lirasını kaptırdı 01:02

Kısıtlamada dışarı çıktı 7 bin lirasını kaptırdı

Gaziantep’te sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonunda bankadaki parasını çekmek için dışarı çıkan kadın, çantasındaki 7 bin TL’sini kaptırdı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda kadın ve çevredeki vatandaş..

Güllaç Tarifi 04:46

Güllaç Tarifi

Malzemeler: 300 g güllaç yaprağı, 2 lt süt, 2 su bardağı şeker, 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, 1/2 su bardağı iri çekilmiş kabuksuz badem, 2 yemek kaşığı gül suyu, 1 çay kaşığı vanilya, Üzerini süslemek için antep fı..

Kabak Dolması Tarifi Kabak Dolması Nasıl Yapılır 03:19

Kabak Dolması Tarifi Kabak Dolması Nasıl Yapılır

MALZEMELER 1 kg. kabak 300 gr. yağsız kıyma 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 kahve fincanı bulgur 1 adet soğan 2 adet domates 9-10 sap maydanoz 2 tatlı kaşığı nane 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaş..

Mercimek Köftesi Tarifi Mercimekli Köfte Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri 03:47

Mercimek Köftesi Tarifi Mercimekli Köfte Nasıl Yapılır - Yemek Tarifle

MALZEMELER 1 Su bardağı kırmızı mercimek Yarım su bardağı köftelik bulgur 1 yemek kaşığı domates ve biber salçası 1 adet soğan 5 yemek kaşığı zeytinyağı Yarım demet maydanoz 5-6 sap taze soğan Yarım limon 2 diş sarımsak ..

Muzlu Piramit Pasta Tarifi  Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır - Tatlı Tarifleri 05:21

Muzlu Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır - Tatlı Tari

MALZEMELER 2 paket pötibör büsküvi 1 paket kremşanti 150 ml süt 2 adet muz Yarım kahve fincanı tereyağı 50 gr. Fındık 2 yemek kaşığı pudra şekeri 100 gr. Çikolata YAPILIŞI Derin bir kaba büsküviler küçük kırılır. Baş..

Kar geldi, Uludağ’a kayak meraklıları akın etti 00:52

Kar geldi, Uludağ’a kayak meraklıları akın etti

Çarşamba akşamından beri kar yağışının aralıklarla devam ettiği Uludağ’da kar kalınlığı yarım metreye ulaştı. Otellerin büyük kısmı hafta başında misafirlerini ağırlamaya başladı. İstanbul’a da karın düşmesinin ardından ..

İstanbul'da kar yağışı sürecek mi- 04:18

İstanbul'da kar yağışı sürecek mi-

Uzun zamandır kar yağışının beklendiği İstanbul bu sabah güne karla uyandı. Peki İstanbul'daki kar yağışı sürecek mi? CNN TÜRK Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli yarın akşamdan itibaren İstanbul'da daha yoğun kar yağış..

Takside alkol bardağıyla yolculuk 01:27

Takside alkol bardağıyla yolculuk

İDDİAYA GÖRE KISITLAMADA TAKSİYE BİNİP İÇKİ İÇTİ. ELİNDEKİ ALKOL BARDAĞIYLA POLİSE YAKALANAN KADIN UZUN SÜRE ARAÇTAN İNMEMEK İÇİN DİRENDİ. KENDİNCE YAPTIĞINA BİR BAHANE BULDU AMA O DA İNANDIRICI OLMADI...

Hafriyat Kamyonu Damperi Üst Geçide Sıkıştı 01:01

Hafriyat Kamyonu Damperi Üst Geçide Sıkıştı

Yalova-İzmit yolunda, seyir halindeki hafriyat kamyonun damperi aniden açıldı. Açılan damper üstgeçide sıkıştı. Kaza nedeniyle trafik uzun süre tek şeritten aktı...

Paranormal Olaylar Mağarada Bulduğumuz Ceset 10:45

Paranormal Olaylar Mağarada Bulduğumuz Ceset

7 ay önce Ukrayna - Rusya arasında bulunan dünya nın en büyük yeraltı sığınaklarına girmiştik. BURAYI SONUNA KADAR OKURSANIZ BÜTÜN SORU VE CEVAPLARI BULABİLİRSİNİZ. 3.700 KM’den daha uzun olan bu sığınaklarda araştırma y..

  • JET TV tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 6 yıl önce
1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası 10:36

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı su-süt karışımı 2 yemek kaşığı sirke yaklaşık 5 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: iki üç su bardağı kada..

Mutasyon alarmı büyüyor! 02:30

Mutasyon alarmı büyüyor!

SAĞLIK BAKANI, MUTANT VAKALARIN ARTTIĞINI DUYURDU, KORONAVİRÜSTE MUTASYON ALARMI BÜYÜDÜ. UZUN BİR ARANIN ARDINDAN BİLİM KURULU TOPLANTISI SONRASI KAMERA KARŞISINA GEÇEN BAKAN KOCA, KISITLAMALARLA İLGİLİ İSE YENİ BİR SÜ..

İstanbul'un karla zorlu sınavı! 03:14

İstanbul'un karla zorlu sınavı!

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI, ÇARPIŞAN OTOLAR MİSALİ KAZAYA KARIŞAN ARAÇLAR, KAYIP DÜŞEN YAYALAR... İSTANBUL'UN YİNE GECEDEN SABAHA, KARLA ZORLU BİR SINAVI VARDI.....

5 Yıl Önce Kaybolan Koyunun Üzerinden 35 Kilogram Yün Çıktı 01:02

5 Yıl Önce Kaybolan Koyunun Üzerinden 35 Kilogram Yün Çıktı

Avustralya'da bir ormanda kaybolan ve uzun zamandır başıboş gezen koyun hayvanseverlerin yardımıyla 35 kilo ağırlığındaki yükünden kurtuldu...

Beşiktaş’ta yalnız yaşayan Cibutili tıp öğrencisi evinde ölü bulundu 02:36

Beşiktaş’ta yalnız yaşayan Cibutili tıp öğrencisi evinde ölü bulundu

Beşiktaş’ta 3 gün önce yurt dışından dönen 30 yaşındaki Cibuti uyruklu tıp öğrencisi, evinde ölü bulundu. Arkadaşlarının uzun süre haber alamaması üzerine itfaiye yardımıyla kapısı kırılarak evine giren polis, yaptığı in..

Büyük İskender’in yıktığı sur duvarları gün yüzüne çıktı 09:52

Büyük İskender’in yıktığı sur duvarları gün yüzüne çıktı

Bodrum'da, 2 bin 400 yıl önce Karya Satrabı Mausolos tarafından inşa edilen ve Büyük İskender’in şehri ele geçirmesinin ardından yok edilmeye çalışılan Halikarnasoss surlarının duvarları gün yüzüne çıkıyor. Yaklaşık 7,5 ..

Kahreden Olay: 'Şimdi Ne Diyeceğim' 01:16

Kahreden Olay: 'Şimdi Ne Diyeceğim'

Erzurum'da oğlunu YKS sınavına bırakan 54 yaşındaki Remedan Kutan trafik kazasında hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olay yerini güvenlik çemberine aldığı sırada hayatını kaybeden Kutan'ın cep telefonu çaldı. Görevli po..

Mor Lahana Nasıl İncecik Kıyılır 00:50

Mor Lahana Nasıl İncecik Kıyılır

Videodaki alet görünüşte sıradan bir sebze soyma aparatına benziyor. Aleti sebze soyma aparatlarından ayıran kısmı ise aynı tarafta bir bölme bir de kesme yüzü olması (Bir de arka kısmında soyma aparatı var, o şu an bizi..

 Patatesli  Sodalı  Dilim Börek Tarifi 06:20

Patatesli Sodalı Dilim Börek Tarifi

SODALI PATATESLİ DİLİM BÖREK MALZEMELER 6 adet günlük yufka Sosu için Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı süt 1 yumurta Üstüne dökmek için : 1 şişe maden suyu 1 yumurta sarısı, susam çörekotu İçi için : ..

Gelinim Mutfakta 84. Bölüm Özlem Çıldırdı Hıncını Kaynanasından Çıkardı 04:14

Gelinim Mutfakta 84. Bölüm Özlem Çıldırdı Hıncını Kaynanasından Çıkard

Gelinim Mutfakta 84. Bölümde kaynanasının verdiği düşük puan üzerine Özlem, Nurten Hanıma çok sert sözler sarf etti! Nurten Hanım, gelini Özlem'e 2 puan verdi. Uzun süredir kaynanasından aldığı düşük puanlar yüzünden ço..

  • BETA tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Antalya’da 2 kardeş ellerine tüp alıp sanayiyi birbirine kattı 02:52

Antalya’da 2 kardeş ellerine tüp alıp sanayiyi birbirine kattı

Antalya’nın Alanya ilçesindeki sanayi sitesinde alkollü olduğu öne sürülen ağabey-kardeş kendilerine jiletle zarar verip iş yerinden aldıkları tüpleri ateşe vermek istedi. Polisin uzun uğraş sonrası ikna olan 2 kardeş gö..

Kısıtlama saati değişti, trafikte yoğunluk erkenden başladı 01:38

Kısıtlama saati değişti, trafikte yoğunluk erkenden başladı

Türkiye genelinde saat 19.00 itibariyle sokağa çıkma kısıtlamasının başlayacak olması nedeniyle E-5 Kadıköy mevkiinde erken saatlerden itibaren uzun trafik kuyrukları oluştu. Yoğun trafik havadan görüntülenirken, İBB ver..

Sıkıştığı Yerden Kurtarılmak İstemeyen Koyun 00:22

Sıkıştığı Yerden Kurtarılmak İstemeyen Koyun

Çocuklar oyun oynarken toprakta oluşan yarığa sıkışan koyunu fark etmişler. Koyunu uzun uğraşlar sonucu kurtarmışlar. Ancak koyun koşup tekrar yarığı sıkışmış...

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Çamlıca tepesine dev bayrak 02:50

Çamlıca tepesine dev bayrak

Cumhurbaşkanı Erdoğan 23 Nisan mesajını İstanbul Çamlıca’dan verdi. Türkiye’nin en uzun bayrak direğinin altından… Sözlerine bir temenni ile başladı...

Selma Çiçekdal Saçlarımı Maşa Yapıyorum 09:58

Selma Çiçekdal Saçlarımı Maşa Yapıyorum

Hepinize merhabalar :) Bu videomda saçlarımı kurutup şekillendirirken sizin de merak ettiğiniz boncuklu perde/tres kaynak deneyimimi paylaştım.Sevgili arkadaşım @chunlibeauty sayesinde tanıştığım bu hızlı saç uzatma t..

Özcan Deniz'i Zor Gününde Yalnız Bırakmadı Cenazede Dikkat Çeken İsim 02:45

Özcan Deniz'i Zor Gününde Yalnız Bırakmadı Cenazede Dikkat Çeken İsim

CENAZEDE DİKKAT ÇEKEN İSİM: Sadık Deniz Zekeriyaköy Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye katılanlar arasında Özcan Deniz'in eski dostu Mahsun..

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Macron’un Danışmanı Polis Kılığında Eylemci Dövdü 00:50

Macron’un Danışmanı Polis Kılığında Eylemci Dövdü

Fransa'nın başkenti Paris'te 1 Mayıs eylemleri sırasında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un güvenlik danışmanlığını yapan ve Cumhurbaşkanlığı Daire Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Alexandre Benalla'nın polis kı..

Köpek Adası Türkçe Altyazılı İzle 1:37:04

Köpek Adası Türkçe Altyazılı İzle

Yönetmen:Wes Anderson ve Senaryo:Wes Anderson, Roman Coppola, Kunichi Nomura 29 Haziran 2018 'de Türkiye'de vizyona giren animasyon filminde Almanya, ABD ortak yapımıdır. Henüz 12 yaşında olan Atari adında bir çocuk sevd..

Mirasçılar Orijinal Fragman 01:51

Mirasçılar Orijinal Fragman

Chela ve Chiquita uzun yıllar birlikte olan bir çifttir. Yıllar geçtikçe artık yaşantılarında belirli bir rol dağılımı olmuştur. Dışa dönük bir yapıya sahip olan Chiquita, hayatlarını yönetmekten sorumludur. Chela ise ev..

Kapanma öncesi kaçış... 01:54

Kapanma öncesi kaçış...

17 GÜNLÜK KAPANMA ÖNCESİNDE İSTANBUL'DAN KAÇMAK İSTEYENLER BUGÜN BİLET HEM DE İZİN BELGESİ PEŞİNE DÜŞTÜ. OTOGARDA YOĞUNLUK, KAYMAKAMLIKLAR ÖNÜNDE DE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU. DAHA ÖNCEDEN ALINAN BİLETLERLE İLGİLİ DE BEKLENE..