#Ari̇f ceylan kara göz uzun hava

SAMSUN'DA DOLMUŞCULAR İSYAN ETTİ 03:12

SAMSUN'DA DOLMUŞCULAR İSYAN ETTİ

Samsun'da trafik polisi tarafından durdurulan bir dolmuşa fazla yolcu aldığı gerekçesiyle ceza yazılmasının ardından, dolmuşcular kontak kapatma eylemi yaptı. İlkadım ilçesinde hizmet veren 4. Hat dolmuşçularından baz..

“İfşa görüntünüz var” deyip… 02:28

“İfşa görüntünüz var” deyip…

Telefonlara gelen dolandırıcılık mesajlarının bir kurbanı da manken ve sunucu Elif Ece Uzun oldu. Mesaja tıkladı başına gelmeyen kalmadı...

AVM'ye hücum! 01:44

AVM'ye hücum!

17 GÜNLÜK KAPANMADA ONLINE ALIŞVERİŞİN YILDIZI PARLADI AMA, 'GÖRMEDEN ALMAM' DİYENLER, DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE AVM'LERİN YOLUNU TUTTU... ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ ÖNÜNDE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU...

Mirasçılar Türkçe Altyazılı Fragman 02:21

Mirasçılar Türkçe Altyazılı Fragman

Chela ve Chiquita uzun yıllar birlikte olan bir çifttir. Yıllar geçtikçe artık yaşantılarında belirli bir rol dağılımı olmuştur. Dışa dönük bir yapıya sahip olan Chiquita, hayatlarını yönetmekten sorumludur. Chela ise ev..

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman

J.K. Rowling’in büyücü dünyasındaki beş seriden ikinci macerası Fantastik Canavar: Grindelwald’ın Suçları Warner Bros. Pictures ile vizyona geliyor. Güçlü büyücü Gellert Grindelwald (Johnny Depp), Newt Scamander (Eddie R..

Gamze Özçelik, tesettüre girdikten sonra yardım İçin İdlib'e gitti... 01:16

Gamze Özçelik, tesettüre girdikten sonra yardım İçin İdlib'e gitti...

Her fotoğraf her gülüş ayrı bir hikayennEkranlardan uzun bir süredir uzak kalan ünlü oyuncu Gamze Özçelik, tesettüre girdikten sonran ilk kez fotoğraflarını paylaştı. Özçelik paylaşımına, Her fotoğraf her gülüş ayrı bir..

Bir ömrü 48 saniyeye sığdırabilir misiniz? 00:47

Bir ömrü 48 saniyeye sığdırabilir misiniz?

Bir ömrü 48 saniyeye sığdırabilir misiniz? Filmi biraz hızlandırarak, evet... Tıpkı bu kısacık videoda olduğu gibi. ... Aslında insan ömrü, kozmik takvimle kıyaslandığı zaman, bu videoda olduğundan bile çok çok daha kısa..

  • PengoTV tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 6 yıl önce
En fazla 150 yıl yaşayabiliriz! 02:16

En fazla 150 yıl yaşayabiliriz!

UZUN YAŞAMAK MI, SAĞLIKLI YAŞAMAK MI? TARTIŞMASI YILLARDIR SÜRERKEN, AMERİKALI VE İNGİLİZ BİLİM İNSANLARI, İNSANIN EN FAZLA KAÇ YIL YAŞAYABİLECEĞİNİ ARAŞTIRDI. ÇIKAN SONUÇ ŞAŞIRTICI.....

''Otobüs beklemekten yorulduk!'' 01:24

''Otobüs beklemekten yorulduk!''

BU KAÇINCI DOLU GEÇEN OTOBÜS? DEDİLER, GELEN OTOBÜSÜN ÖNÜNÜ KESTİLER... UZUN SÜRE DURAKTA BEKLEYEN YOLCULARIN SABRI TAŞINCA, OTOBÜSÜ REHİN ALDILAR.....

Hastanelerde aşı kuyruğu 02:25

Hastanelerde aşı kuyruğu

AŞI SIRASI HEM SGK'LI ÇALIŞANLARA HEM DE 40 YAŞ ÜSTÜNE GELDİ. BU DA AŞI YOĞUNLUĞUNU ARTTIRDI. ÖZELLİKLE SON 2 GÜNDE HASTANE ÖNLERİNDE VE KORİDORLARINDA UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU. DÜN İSE 24 SAATTE REKOR SAYIDA KİŞİ AŞILANDI...

Durağı arılar bastı! 01:09

Durağı arılar bastı!

BU SABAH İSTANBUL EYÜPSULTAN'DAKİ TRAMVAY DURAĞINA GELENLER BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI. DURAĞI ARILAR BASMIŞTI. KABUS UZUN SÜRE DEVAM ETTİ...

Sırtta Sevgili Taşıma Yarışında Yere Kapaklanan Çift 00:15

Sırtta Sevgili Taşıma Yarışında Yere Kapaklanan Çift

Sevgili olan iki çift iddiaya girmiş ve erkekler en uzun mesafede kız arkadaşlarını taşımak için yarışmış. Ancak bir çift tökezleyince kötü düşmüş.....

  • PengoTV tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray Maç Özeti 07:17

Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında gülen Galatasaray'ı 1-0 yenen Beşiktaş oldu. Karşılaşmın tek golü Ljajic'in penaltısıyla geldi. Galatasaray'ı konuk eden Beşiktaş, derbi mücadelesine UEFA Avrupa Ligi'n..

Rıdvan Narin - Gelecek'tin 03:33

Rıdvan Narin - Gelecek'tin

Rıdvan Narin - Gelecek'tin Dinle GELECEK'TİN Beni boğdu bu gidişlerin unutma ardında kalanları. Yok desen de yuttun o yalanları... Geri dönmeni isterdim. Hayat da Ben ağlamam. sananları, hiç sevmedi hatırla yananları..

Bayram tatilinin sonlanmasıyla İstanbul’da oluşan trafik yoğunluğu havadan görüntülendi 01:38

Bayram tatilinin sonlanmasıyla İstanbul’da oluşan trafik yoğunluğu hav

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sonlanmasıyla vatandaşlar İstanbul’a dönmeye başladı. Vatandaşların tekrar yollara düştüğü mega kentte E-5 karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Oluşan trafik yoğunluğu drone ile hava..

Pazardaki otomobile tepsili operasyon! 01:39

Pazardaki otomobile tepsili operasyon!

Vurdumduymaz sürücü aracını semt pazarının kurulacağı alana park etmişti pazarcılar uzun süre o sürücüyü aradılar ancak ulaşamadılar ve sonrada otomobili Türk tipi zekanın güzide bir örneğini sergileyerek bakın nasıl ka..

Gaza bastı, makas attı! 02:08

Gaza bastı, makas attı!

EHLİYETSİZ BİR TRAFİK MAGANDASI, MAKAS ATTI... TERS YÖNE GİRDİ. YANİ YAPILMAMASI GEREKEN NE VARSA YAPIP TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATTI. NEYSE Kİ YAKALANMASI UZUN SÜRMEDİ...

Selde kurtarılan üçüzlerin yaşadıkları korku kamerada 01:04

Selde kurtarılan üçüzlerin yaşadıkları korku kamerada

Selin vurduğu Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde oturdukları binadan çıkamayan 17 yaşındaki üçüzler, uzun süre çatıda bekledikten sonra aşağı inip iş makinesinin kepçesi ile kurtarıldı. O anlarda yaşananları üçüzlerden biri..

Restore edilen 128 yıllık Taşhoron Kilisesi açıldı 02:18

Restore edilen 128 yıllık Taşhoron Kilisesi açıldı

Malatya'da atıl vaziyetteki 128 yıllık Taşhoran Kilisesi, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından Taşhoran Kültür ve Sanat Merkezi adıyla açıldı. Ermeni vatandaşların da ibadetlerini yapabilecekleri kilisede ..

TEM'de kaza yaptı, ters yöne döndü 01:39

TEM'de kaza yaptı, ters yöne döndü

Kocaeli TEM Otoyolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerlere çarparak ters yöne döndü. Kazada yaralanan olmazken, TEM Otoyolunda uzun araç kuyrukları oluştu...

Herhangi Bir - Yol Aştıkça 03:17

Herhangi Bir - Yol Aştıkça

Herhangi Bir - Yol Aştıkça Dinle sokaklar bizim biz dolaştıkça bir köpek gibi hep yol aştıkça sen ceset görsen ilgini çeker merak etme güneş birazdan doğar oysa susuyordun delerek arşı söylerken olduğunu nelere ka..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti 04:19

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti Dinle Bir rüzgar esti içinde aşk var sandık Eskilerden bir şeyler aldık Sonrasında bu ne biçim bir fırtına Kendi kendime düşündüm oturdum da Kime ne yaptım anlattımsa Sordum öteki bana N..

Game of Thrones 8. Sezon Türkçe Altyazılı Teaser 01:44

Game of Thrones 8. Sezon Türkçe Altyazılı Teaser

Game of Thrones Final Sezonu İle 14 Nisan Pazar Günü Seyredelim.com'da Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup, huzuru sağlamış olsan bile bu gücü elinde nasıl koruyacaksın? Burada yanlış yapana yer yo..

Samida - Gelino 04:46

Samida - Gelino

Samida - Gelino Dinle Müzik Düzenleme: Efgan RENDE Vokal Düzenleme: Samida Tshramta pekhit moviare shens sadzebnada Kokas tskali shevagrove tsvet tsvet khelada Ğamem mtvares moukvebi zğapars shenada Dilas dğesats da..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kızının Şutuyla Topu Suratına Yiyen Kadın 01:05

Kızının Şutuyla Topu Suratına Yiyen Kadın

Eşi ile kızı voleybol oynarken kenarda onları izleyen kadın yüzüne gelen top yüzünden ne olduğunu anlayamamış. Kadın top yüzünden uzun süre sersemlemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 3 yıl önce
İş mi yok, işçi mi beğenmiyor? 03:24

İş mi yok, işçi mi beğenmiyor?

Esnafların pek çoğu uzun süreden beri eleman bulamadıklarından yakınırken, vatandaşlar ise sağladıkları şartların yeterli olmaması sebebiyle esnafların eleman bulamadıklarını öne sürüyor. Peki, sizce işsizlik mi, yoksa i..

Tüketiciye sürpriz ödeme! 02:11

Tüketiciye sürpriz ödeme!

UZUN SÜRELİ ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞAYANLAR BU HABERE DİKKAT.. ELEKRİTİK DAĞITIM ŞİRKETLERİ KESİNTİ İÇİN TÜKETİCİYE TAZMİNAT ÖDÜYOR. UYGULAMANIN İLK ÖRNEKLERİNDEN BİRİ ANKARA ÇANKAYA'DA YAŞANDI. MAHALLE SAKİNLERİ, ELEKTİR..

Muhteşem 100. Yıla Özel 19 Mayıs 1919 Koreografisi 01:47

Muhteşem 100. Yıla Özel 19 Mayıs 1919 Koreografisi

MERSİN’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100’üncü yılı nedeni ile öğrenci ve öğretmenler bir koreografiye imza atarak, dev Türk bayrağı ve Atatürk posteri açıp, 100 şeklini alacak şekilde dizildile..

  • JET TV tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nasreddin Hoca Hafıza Kaybı 11:29

Nasreddin Hoca Hafıza Kaybı

Uzun uğraşlardan sonra zaman makinasını tamir etmeyi başaran Cemil; Nasreddin Hoca ve Küheylan’ı geldikleri zamana geri gönderebileceğini duyurur. Buna çok sevinen Nasreddin Hoca Kerim, Ayşe ve Zehra ile vedalaşır. Cem..

  • ÇocukTV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dört X 4'Lü - 8. Bölüm İzle 13:02

Dört X 4'Lü - 8. Bölüm İzle

Dörtlümüz vızz oyunu oynarlarken Biberiye ev ödevlerini hatırlar. Ay’ı gözlemleyecek ve bunu rapor halinde sunacaklardır. Gece buluşmak üzere dağılırlar. TV’daki fırtına uyarısının farkında olmadan bulutların arkasına g..

  • ÇocukTV tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 5 yıl önce