#Ari̇f ceylan kara göz uzun hava

Trabzon'da Hareketli Saatler 03:03

Trabzon'da Hareketli Saatler

Onazi'nin transferi İngiltere Championship ekiplerinden Birmingham'la 4.5 milyon Euro'ya anlaşan Trabzonspor, İngiltere Futbol Federasyonu'nun onayını bekliyor. Transfer için milli takım uygunluğu ve oynadığı maç sayısı ..

  • OFSAYT tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1 Milyon Dolar 'Sin City Hustler’ Dünya'nın En Büyük Canavar Kamyonu 02:47

1 Milyon Dolar 'Sin City Hustler’ Dünya'nın En Büyük Canavar Kamyonu

TAKE a look at the world’s longest monster truck that stretches for 32 feet and is worth 1 million dollars. The Sin City Hustler stands 12 feet tall and roams the desert of White Hills, Arizona, just 45 minutes outside L..

  • BETA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.313 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..

Fırında Pastırmalı Yumurta Tarifi 02:11

Fırında Pastırmalı Yumurta Tarifi

MALZEMELER 8 uzun dilim Pastırma, 2 Yumurta, 2 küçük parça kaşar peyniri, Tuz, Karabiber. *************** Bugün çok neşeli bir tarifim var sizler için. Pastırmayı doğrayıp üzerine yumurtayı kırdığınız sıkıcı Tarifi un..

Yağsız Patlamış Mısır Tarifi 02:12

Yağsız Patlamış Mısır Tarifi

1 çay bardağı kuru mısır tanesi, Tuz (opsiyonel). Uzun kış gecelerinin vazgeçilmezidir Patlamış Mısır. Ama işin içine yağ ve tuz girince işin rengi değişiyor biraz. Patlamış Mısır da öyle iki tane ağzıma atayım da bıraka..

AVMDE BEN GEYİM DİYE BAĞIRDIK! DÜNYANIN EN EĞLENCELİ VİDEOSU 2 w/MUSTAFA AK 22:18

AVMDE BEN GEYİM DİYE BAĞIRDIK! DÜNYANIN EN EĞLENCELİ VİDEOSU 2 w/MUSTA

► Selamlar arkadaşlar! Uzun zaman sonra sizlerle 1.5 yıl önce Enver ile çektiğim dünyanın en eğlenceli videosu'nun 2.cisini paylaşıyorum! Hem de bu kez Mustafa Ak ile. AVM'nin eğlence merkezini birbirine kattık. Biz çeke..

Yol'a Düş ~ Çağır (Official Video) 06:25

Yol'a Düş ~ Çağır (Official Video)

Söz: Murat Kalaycıoğlu - Müzik: Ali Asker Color Correction: Burak Turan - Klarnet: Gökhan Arslan Oyuncu arkadaşlarımız Ayfer Salman ve Orhan Uzun 'a sonsuz teşekkürler. Şiir: Yunus Karabulut Dün bir mektubunu aldım..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor 05:43

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı. İl Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Çelik, bu yıl yaklaşık 40 bin ton kuru fasulye üretimi beklediklerini söyledi. Bitlis'te 15 gün önce hasadına başlanan kuru fasulye Türkiye'nin yüzde..

Kabızsan, Kanserli Hücreyi de Vücutta Biriktiriyorsun! Bu ZEHİR HER EVDE VAR! 20:48

Kabızsan, Kanserli Hücreyi de Vücutta Biriktiriyorsun! Bu ZEHİR HER EV

???? Evinizdeki damacanalar zehir saçıyor! 3:22 ???? Plastik su alırken şişenin altındaki bu işarete dikkat edin! 4:15 ???? Asidik vücut pörsür! 6:17 ???? İçtiğin su midende lıkır lıkır ediyorsa o su ölü sudur! 10:53 ?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 8 ay önce
Güne Günaydin Videosu ( Walla Günaydın Günaydın ) 00:21

Güne Günaydin Videosu ( Walla Günaydın Günaydın )

Walla Günaydın Günaydın Uzun havalı Günaydın..

  • PengoTV tarafından
  • 2.779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Murat Yürük - Zaafımsın 04:17

Murat Yürük - Zaafımsın

Şarkı sözleri: Soracaklar neden diye... Onca güzel içinden neden sen diye... Bilmiyorlar, zaafımsın. Cevabım basit,gördüm,döndüm deliye... Uzun uzun düşünmedim, İçimden gelen sesi seni dinledim. Zoru sevmek kolay derle..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

105 Yaşındaki Bisikletçiden Rekor 01:33

105 Yaşındaki Bisikletçiden Rekor

Fransız Robert Marchand, 105 yaşında bisikletle bir saatte en uzun mesafe kateden kişi oldu...

35-40-45 Orta Yaş Elbise Modelleri 02:41

35-40-45 Orta Yaş Elbise Modelleri

Uzun etekli orta yaş elbise modeller- Uzun kollu 40 yaş elbise modelleri-Dantelli orta yaş bayan elbise modelleri ve daha fazlasını videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen u..

  • Kadınca tarafından
  • 5.993 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Kış Gecelerinin Eğlencesi_ Ferfene 01:07

Kış Gecelerinin Eğlencesi_ Ferfene

Bolu'da köylerde yaşatılan 300 yıllık Ferfene geleneği sayesinde vatandaşlar uzun kış gecelerinde eğlenirken genç nesiller arasındaki bağlar da güçlendiriliyor...

Cildi Canlı Gösteren Doğal Makyaj Nasıl Yapılır!! 07:41

Cildi Canlı Gösteren Doğal Makyaj Nasıl Yapılır!!

Abartılı makyajdan uzak duran, doğal görünümü sevenler işi ustasından öğrensin derim.Bu videomuzda hangi ürünleri kullanarak makyajın kıyısından geçmiş gibi görünebileceğinizi uzun uzun gösterilmiş.Umarım beğenirsiniz ve..

  • Kadınca tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Görünmez Saç Kaynak 02:25

Görünmez Saç Kaynak

Nano saç kaynakla gerçekmiş gibi görünen saçlara kavuşmak hiç de zor değil.Profesyonel ellerce uygulanan kaynak saçlarla hacimli,uzun ve havalı saçlara kavuşsbailirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler,iyi seyirler dil..

  • Kadınca tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kulağından Çıkana İnanamayacaksınız 00:45

Kulağından Çıkana İnanamayacaksınız

Kulak ağrısı şikayetiyle doktora giden hastanın kulağından canlı halde bir böcek çıktı. Operasyonda doktora uzun süre direnen böcek böyle çıkarıldı....

  • PITIRCIK tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere Kraliçesi Tahtta 65. Yılını Doldurdu 00:30

İngiltere Kraliçesi Tahtta 65. Yılını Doldurdu

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth tahtta 65. yılını doldurdu. İngiltere Kraliyet tahtında ilk kez bu kadar uzun süre kalma ünvanını alan Elizabeth, ‘Safir Jübilesi’ olarak adlandırılan yıldönümü için kutlama istemedi. Bug..

Beni Affet Oyuncularinin İnstagram Paylaşimlari 02:15

Beni Affet Oyuncularinin İnstagram Paylaşimlari

Tv de severek izlenen uzun soluklu arkası yarın dizileri arasında iddialı yeri olan Beni Affet oyuncularının birbirinden eğlenceli instagram paylaşımlarını sizler için derledik.Umarım beğenirsiniz.Kanalımıza abone olmayı..

  • ANKA tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yedi Karanfil 4 - Ah Bir Ataş Ver ( FON MÜZİĞİ ) 04:24

Yedi Karanfil 4 - Ah Bir Ataş Ver ( FON MÜZİĞİ )

Ah bir ataş ver cigaramı yakayım Sen salın (sallan) gel ben boyuna bakayım Uzun olur gemilerin direği Ah çatal olur efelerin yüreği Ah vur ataşı gavur sinem ko yansın Arkadaşlar uykulardan uyansın Uzun olur gemilerin ..

Sırıkla Yapılan Kurtarma Operasyonu 02:10

Sırıkla Yapılan Kurtarma Operasyonu

Vietnam'da yapılan bir kurtarma operasyonunda ilginç bir araç kullanıldı. Polisler düz duvara tırmanmak için uzun bir sırık kullandı. O anlar kameraya böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Damar Tıkanıklığı Tedavisinde Gelinen Son Nokta 01:30

Damar Tıkanıklığı Tedavisinde Gelinen Son Nokta

En çok kullanılan yöntem, damarı balonla açarak stent yerleştirme yöntemidir. Eğer çok kireçlenmiş bir damar yapısı varsa, damarda uzun bir hasar varsa o zaman başka yöntemleri deniyoruz. Damarın içini tıraşlayıcı bir si..

  • SAGLIK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emekliye Ayrıldığını Unutan Yarış Atından Üstündeki Adamı Düşüren Efsane Koşu 02:05

Emekliye Ayrıldığını Unutan Yarış Atından Üstündeki Adamı Düşüren Efsa

Pistlerin eski yarışçısı Shamrock, unutkanlığının neden olduğu söylenen uzun bir koşu yaptı. Sonucunda ise üzerindeki adamı yere düşürdü. Sevindirici haber ise ikisinde de bir sorun yok.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.517 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 9.Bölüm 14:57

İstanbul Muhafızları 9.Bölüm

Osmanlı İmparatorluğunun en uzun tahtta kalan padişahı II.Abdülhamid tarafından devlet uzun yıllarca Yıldız Sarayı'ından yönetilmiştir. Tam bir yaşam alanı olarak inşaa edilen saray, son dönem Osmanlı Modern Mimarisinin ..