#Ari̇f ceylan sen urfalısan

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 14 Mahur (Full Albüm) 44:58

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 14 Mahur (Full Albüm)

BİR ŞARKIDIR YAŞAMAK - 14 MAHUR (BONUS MÜZİK PROD.-1997) Şarkı Listesi: 1. Hala Kanayan Kalbimi Aşk Ateşi Dağlar 00:00 2. Saba Tarf- Vefadan Peyman Yok Mu 04:34 3. Şu Güzele Bir Bakın 07:03 4. Bu Sevda Ne Tatlı Yalan 10..

Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 2 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 49:06

Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 2 - En Sevilen Nostaljik Şa

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR – HEY GİDİ GÜNLER, VOL.2 Şarkılar: Tanju Okan – Öyle Sarhoş Olsam ki 00:00 Ay-feri – Çal Çingene Çal 03.35 Bora Ayanoğlu – Güller Ve Dudaklar 06:55 Nilüfer – Kim Arar Seni 10:28 Marc Aryan – Dünya Dön..

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4 03:26

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4

Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Gözl..

Kalben - Doya Doya 02:51

Kalben - Doya Doya

~~DOYA DOYA ~~ 70 kilo derdim var Anne bana simit al Neden burda değilsin? Rahat bir yerde misin? 70 kilo derdim var Baba bana kavun al Kavunu da hiç sevmem Sen bunu bilir misin? Dinlemiyor insanlar Bence anl..

Büyük Striptiz Yıldızı Necdet Tosun 00:16

Büyük Striptiz Yıldızı Necdet Tosun

Erler Film tarafından ilk kez yayınlanan Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandırıyor, gururlandırıyor, 'sen ne güzel sinemamızdın Yeşil..

Don Corleone Gibi Adam Fırtına Kemal 01:47

Don Corleone Gibi Adam Fırtına Kemal

Ayrı Dünyalar filminde kumarda kaybeden Şener Şen, kumarhanenin sahibi Fırtına Kemal'den (Cüneyt Arkın) parasını geri almak için dilenir. Fırtına Kemal'den de Don Corleone gibi bir taktiksel hareket gelir...

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

İrem Derici - Bambaşka Biri ft. Yasin Keleş 03:14

İrem Derici - Bambaşka Biri ft. Yasin Keleş

Sardı korkular gelecek yıllar Düşündüm sensiz nasıl yaşanacaklar Gözlerimde canlanıca yaptığın haksızlıklar Güçlendim, her şey bambaşka olacak Döndün bak geldin şimdi Bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi Seni yalvarı..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Mor ve Ötesi - Araf 04:09

Mor ve Ötesi - Araf

Kalbin işine bak yüzüne bakamaz. Ağlar durur sen uyurken. Yalnız olamayan böyle mi yapar dersen anlarım. Aşkın içine bak, en güzeline Hem var hem yok mu, bile bile Adalet yok ya, canımı yakar bu sessizlik Yerimi ..

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var 03:21

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var

Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar Herkes neden düşman, herkes neden düşman Unuttuk hepsini, nuhun nefesini Gelme yanıma sen başkasın ben baş..

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video) 05:02

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video)

Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus doğru ya..

Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları 04:38

Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları

Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim Bodrum bana ben Bodrum'a özelim Senin ile cehenneme giderim Hayat güzel devam ediyor Bodrum'un akşamları bir başkadır Çılgınca geceler bize yaşatır Her gece rotamız yeni aşkadır Hayat güz..

Özcan Deniz - Bir Dudaktan 03:21

Özcan Deniz - Bir Dudaktan

Balık,rakı,roka var soframda Kuşlar da uçuşuyor dallarda Bir şarkı söylüyor kız fonda Bir sen yoksun ortamda Bir üzüldüm, bir üzüldüm, bir hüzünlendim sorma Bir açıldım, bir kapandım duygusal bağlamda Yağmur yağa..

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra 03:41

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra

Solumdan kalktım bu sabah olamaz mı? Terslendim bakkala çakkala olamaz mı? Kudurttular belki? beter oldum Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi... Tek taraflı olur mu yani bu işler? Yüzde elli haksızlık payın ..

MFÖ - Hep Yaşın 19 04:24

MFÖ - Hep Yaşın 19

Hadi bana sor Sevmek bu kadar mı zor Senden başka yok bildiğim yol Hadi bana sor Gezginci ruhumuz bir gün biterse Korkmadan döneriz gururluyuz Eksilirse ağlayanlar çevremizden Ya gerçeği söyleriz ya da nasıl iste..

Emre Altuğ - Bu Kadar Mı 03:27

Emre Altuğ - Bu Kadar Mı

Güneşi bilmez ayı bilmez Aşk çölünde zalimi kayıbım ben Haykırmaksa aşkı en ayıbı Kullar arasında en ayıbım ben Ne eser ne hasar kaldı inan aşkından Ne arar ne sorar vefasız o zalim yar Bu kadar mı ee bu kadar mı ..

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi 12:30

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 (Geniş Özet) Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti Fenerbahçe - Feyenoord 1-0 Feyenoord - Fener..

Cevdet Bağca - sana olan sevdamdandır bilesin 04:06

Cevdet Bağca - sana olan sevdamdandır bilesin

öpüyorsam ayrılığı gözünden söküyorsam yüreğimi göğsümden geçiyorsam gözlerinin içinden sana olan sevdamdandır bilesin geçiyorsam bir çiçeğin özünden sana olan sevdamdandır bilesin meğer ne yalnızız insan olmuşsak yapra..

Düşen Bisikletçiye Yardımda Gecikmeyen Yurdum Amcası 00:42

Düşen Bisikletçiye Yardımda Gecikmeyen Yurdum Amcası

Bugünkü İstanbul etabında karşılaştığımız bir manzaraydı. Amcam tüm saf duyguları ve iyilikseverliğiyle yardıma koşmuş ama yetkililer 'nabıyon sen amca?' der gibi...

  • JET TV tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçakta Yumruklar Havada Uçuştu 00:51

Uçakta Yumruklar Havada Uçuştu

Uçakta, yumruklar havada uçuştu, Sen kimsin dedi dayak yedi oturdu izle..

Zengin Mutfağı 1988 03:33

Zengin Mutfağı 1988

Filmin Adı: Zengin Mutfağı Yönetmen: Başar Sabuncu Oyuncular: Şener Şen, Nilüfer Açıkalın..

Serdar Ortaç - İki Gözüm 04:45

Serdar Ortaç - İki Gözüm

İki gözüm anlamadım olanı Bulamadım ayrılığa yalanı Bu ne biçim aşk tüketir adamı Kaderle kanlı bıçağım Tahminim yok sen gidince Buna kaç gün dayanırım Tabiattan bu hayattan Daha kaç aşk karalarım Seni yorgun bi..

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Akarsu - Kimdir O 03:50

Barış Akarsu - Kimdir O

Herşeyi bilir sinsice susar Sen yaparsın o gelir bozar Son günü bekler nefreti kusar Kalbi bataklık yarını yutar Görmezsin duymazsın hep vardır Tepede beyaz bir saray Sarayda soytarı bir kral Kara haber onun işi ..

Selamsız Bandosu 1988 02:49

Selamsız Bandosu 1988

Filmin Adı: Selamsız Bandosu Yönetmen: Nesli Çölgeçen Oyuncular: Şener Şen, Uğur Yücel..

Gırgıriyede Şenlik Var  1982 05:06

Gırgıriyede Şenlik Var 1982

Filmin Adı: Gırgıriyede Şenlik Var Yönetmen: Kartal Tİbet Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Müjdat Gezen, Şener Şen..

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni 1990 02:55

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni 1990

Filmin Adı: Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni Yönetmen: Yavuz Turgul Oyuncular: Şener Şen, Oktay Kaynarca, Pıtırcık Akerman..

Erzurumlu Gençlerden Hababam Sınıfı Taklidi 3 01:14

Erzurumlu Gençlerden Hababam Sınıfı Taklidi 3

Şener Şen ile Kemal Sunal'ın Hababam Sınıfında en çok güldüren sahnelerinden birini, dublörlüğü kadar jest ve mimikleri de muazzam olan Erzurumlu gençlerden izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..