#Ari̇f ceylan sen urfalısan

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı 04:05

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı

Dargınım olanlara kırgınım bugünlerde Eldeki avuçtaki yok kalmadı Çok değil birkaç güne toplarım demiştim ya Toplanan eşyalar gibi kolay olmadı Öyle bir kırıldı ki yüreğim onarılmıyor Kaldı ki yaşanmışı sileli kalp affet..

Burcu Günes - Sinifta kal 03:38

Burcu Günes - Sinifta kal

Ne işim var benim senle Bilmiyorum ki yeminle Kendimi yedim bitirdim Fazla mı geldim üstüne Çıkmıyorum hep ben öne Ayrıntıya çok takılırım Artık tat alamıyorum Çiğnemeden yutuyorum Ne olacak bilemiyorum Ne al..

Ali Baran '' Cansuyum '' 03:26

Ali Baran '' Cansuyum ''

İçler acısı, halime bak, içlar acısı Cansuyum ne büyük konuştum Çaresizim aç susuz kaldı yüreğim Cansuyum, seni sevmekti suçum Dönüşü yok yok bunun geri İhanet er geç ödenmeli Sen de yaz bunu yaz da gör bedelini ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fairuz  Kanou Ya Habibi 04:24

Fairuz Kanou Ya Habibi

ey sevgilim onlar vardı ey sevgilim onlar vardı kar, kişnemek, atlar vardı gece kapısında geçer onların sesleri bizi bir gezide almıştı ateşin karşı yemin et ey sevgilim unutma ey sevgilim sen bu şarkı dinlerken bana dü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrlandalı Turistlere Karşı Esnafa Kara Murat Dersleri 00:55

İrlandalı Turistlere Karşı Esnafa Kara Murat Dersleri

İrlandalı turistin cabbar kroşeleriyle heder olan esnafa amme hizmeti. Sen ki Kara Murat gibi bir Türk kahramanının ecdadısın, esnafısın kendini savunmayı da öğrenmelisin. Kara Murat'tan yumruk nasıl karşılanır, vücut sa..

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Hadise - Superman 03:42

Hadise - Superman

Kay biraz ileri konumuz yasak ihlali Çok saftım di mi ben de, olanları yuttum yani Sen sustukça ben haberlerini kuşlardan aldım İnsan böyle işte bozuldum gel gör şaşırmadım Kim bilir zehirli dudağında Kaç gecenin k..

Zeki Çevik & Merve Gece Ayrılmasın Ellerimiz 04:17

Zeki Çevik & Merve Gece Ayrılmasın Ellerimiz

bırakmamaya Şu koskoca dünyanın Seninle anlamı var Sen yanımda ol da Yağsın deli yağmurlar Az olsa da ümit ver Yeter bize beraber Bir yudum aşk kalsın Ayrılmasın hiç eller..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.522 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mavi Gri  Ben Sende Yandım 03:52

Mavi Gri Ben Sende Yandım

Sözler Ben de yıkıldım yalnızlıkta Ben de kırıldım paramparça Bu yolun sonu yok, biliyorum Üzülsek de, kırılsak da, darılsak da Sen de kabul et ikimiz de seviyoruz Sanki bir uçuruma yalınayak yürüyoruz Yine de bir yerl..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Okyanus Akıntıları Dünya Durdukça Elektrik Enerjisi Üretebilir Mi 02:07

Okyanus Akıntıları Dünya Durdukça Elektrik Enerjisi Üretebilir Mi

Çok sayıda araştırmacının zihnini meşgul eden okyanus akıntılarından enerji elde etme fikri Tayvan’da hayata geçiyor. Sun Yat Sen Üniversitesi profesörlerinden Yang Yih Chen’e göre geleceğin enerjisi deniz altında yatıy..

maNga - Beni Benimle Birak 04:02

maNga - Beni Benimle Birak

Al bu dünya, al senin olsun Benim hiç gözüm yok, hepsi senin olsun Ama son bir dileğim var senden şu gaybana dünyada Varını, yoğunu al, hepsini al da... Beni benimle bırak Beni benimle bu cehennemde Ruhum senden ç..

maNga - Bir Kadin Çizeceksin 04:00

maNga - Bir Kadin Çizeceksin

Ne kadar oldu bu hayata geleli Söyle, ne olacaksın büyüyünce diye sorulan sorular tarih oldu, ama senin kafan hala dolu İşte benim, işte senin, işte onun diye paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Ne? O da mı alda..

Ne Jupiter Her Nefeste 04:03

Ne Jupiter Her Nefeste

Pembe hayallerin içinde yaşarken, Şimdi gerçeğin kıyısındayım. Sen kendini ararken, Ben çoktan kaybolmuş yalnız bir adamım. Yabancıyım bu hallerine, her nefeste Yabancıyım bu şehre, sensizliğe En sevdiğin renkler üstün..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Walking Dead Turkey - Seigard 02:01

The Walking Dead Turkey - Seigard

Az pişmiş tavuk döner yüzünden Kıbrıs gemisinde yayılan zombi virüsü tüm ülkeye saçıldı. Bir grup cesur genç zombilere dur diyor. Haydi sen de dur de...

  • JET TV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Aşkta Telafi Olmaz 04:32

Yalın - Aşkta Telafi Olmaz

Bittiyse söyle Yok yere savaşmayalım Canın çekmiyorsa yılları boşuna harcamayalım Bittiyse söyle Sevgili rolü oynamayalım Aramız karalanmışsa aşkı boşuna kandırmayalım Yakmam resimlerini odama ışık yaparım emin ol..

Yalın - Cumhuriyet 04:26

Yalın - Cumhuriyet

Yalın - Cumhuriyet Aşktanadam misali bu acıdan nefes alamazken Önümde günler geçiyor sen hala aynı yerde Sarılmak anlamlanmıştı Seninle hayat oyalanmıştı Ne gündüzün gecenin farkında Şimdi hepsini geri verin bana K..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Bengü - Hodri Meydan 03:46

Bengü - Hodri Meydan

Hiç alışma öyle güle güle senin olmadım Kayboluşta böyle gide gele beni bulmadın Dönde bak ve sor o yüreğine kaç yalan sığar? Vazgeçilmezim sana bu sözüm senle dolmadı Yine de ağladım İçimi yaka yaka aldım Canıma baka b..

Serdar Ortaç - Poşet 05:16

Serdar Ortaç - Poşet

Ben ne sana taparım ne seni ararım ne trip atarım Sen ne beni oyala ne omuz ovala işime bakarım Ben o nazı çekemem günaha giremem kötü söz edemem Aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi hareket edemem Acılarım heveste güneş a..

Ajda Pekkan - Yakar Geçerim 04:24

Ajda Pekkan - Yakar Geçerim

Yine yüzünden düşen bin parça. Dalıp dalıp uzaklara iç çekiyorsun. Eğer bıçak kemiğe dayandıysa, Niye bu amansız acıya göz yumuyorsun. Akıl karı değil ızdırabın böylesi. Bu aşk değil esaretin ta kendisi. Ben seni..

Muhabbet - Yoruldum 04:30

Muhabbet - Yoruldum

Kendimi kandırdım Sana inandım Sen de benim gibi Seviyor sandım Buna yüreğim nasıl dayanır? Verdiğin sözleri Yeminlerini unuttum Senden ve sevginden Üzülmekten yoruldum Kırılmış hayalerden Bitmiş sevgilerden Senden ve..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Ve Bahar Arasında Büyük Gerginlik! 04:06

Aleyna Ve Bahar Arasında Büyük Gerginlik!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 08 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 139. bölümünde yeni yarışmacı Vefa Alizade, Aleyna Eroğlu'nu prenseslere benzetince Bahar Candan bu duruma itiraz etti ve sen hiç prenses görmedin galib..

  • ANKA tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferhat Göçer Ft. Ali Yılmaz - Üflediler Söndüm 04:14

Ferhat Göçer Ft. Ali Yılmaz - Üflediler Söndüm

Ferhat Göçer - Ft. Ali Yılmaz - Üflediler Söndüm Şarkı Sözleri Üflediler söndüm karanlikta gönlüm hic bilmezdim ama derindeymiş pek derdim bak içime gör beni tut elimden yak beni istemezsen bu aşkı otur baştan ya..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuz Berkay Fidan - Adını Bilen Yazsın (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 03:22

Oğuz Berkay Fidan - Adını Bilen Yazsın (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Oğuz Berkay Fidan - Adını Bilen Yazsın Şarkı Sözleri Sevdik sevildik alıştık ve ayrıldık Biz aşkı meğer bir oyun sandık Bu yalancı baharda ikimiz de yanıldık Ama en güzel yerinde yarım kaldık Hadi gel bir kibrit çak Şu ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
O Ses Türkiye Jürisi, Burak Yılmaz & Arda Turan - Öpücük (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 03:12

O Ses Türkiye Jürisi, Burak Yılmaz & Arda Turan - Öpücük (O Ses Türkiy

Şarkı Sözleri Pardon seni rahatsız etmek istememiştim Sadece dudağından öpmek istedim Tamam belki pek ince teklif edemedim Ama ben o bildiğin romantiklerden değilim Sen yine de karar ver söyle İstiyorsun bence Öpü..

  • PengoTV tarafından
  • 3.912 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz 04:17

İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz

Ne Olur Şimdi Elimi Tutsan ? Bu Kaçış Beni Bezdirmez Mi ? Ne Olur Şimdi Burada Olsan Ayrılık Sana Zor Gelmez Mi ? Bi Gün Demiştin Bana Sen Her Zaman Özelsin Bence Yalan Söyledin Özel Falan Değildim Buna İnanmam İçin Kura..

Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 04:38

Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim

Duvardaki resminle avunur gönlüm Daha dün yanımdaydın şimdi nerdesin Ne çabuk unutuldu nerde o sözün Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Ne güzelde duruyor resmin duvarda Sanki bana gel diyor çok uzaklarda Soruyorum..

Cengiz Kurtoğlu - Önce Birkaç Damla Yaş - Unutulan - Küllenen Aşk 04:42

Cengiz Kurtoğlu - Önce Birkaç Damla Yaş - Unutulan - Küllenen Aşk

ÖNCE BİRKAÇ DAMLA YAŞ GÖZLERİMDEN SÜZÜLDÜ İNANMADIM YIKILDIM SENİNMİYDİ BU DÜĞÜN HIÇKIRDIM SENDELEDİM BACAKLARIM ÇÖZÜLDÜ YOKSA SEN DEĞİLMİYDİN O UĞRUNA ÖLDÜĞÜM AKLIMDAN GEÇTİ BİRDEN BÜTÜN DAVRANIŞLARIN TAMAMLIYORDUN BENİ..

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman(VOL-7) 04:25

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Ro

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman Şarkı Sözleri Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.843 görüntüleme
  • 8 yıl önce