#Ari̇f ceylan sen urfalısan

Leopar Saldırısından Yırtamayan Köpek 04:32

Leopar Saldırısından Yırtamayan Köpek

Bugünkü içeriği görünce aklıma geldi. Sen git mal gibi uyu. Uyursan ölürsün!..

  • JET TV tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Soygunda Yaşlı Kadının Paralarını Almayan İnsaflı Hırsız 00:30

Soygunda Yaşlı Kadının Paralarını Almayan İnsaflı Hırsız

markete dalan soyguncular market sahibinin cebindeki ve kasadaki paraları alıyor, sonrasında o sırada dükkanda olan yaşlı kadın da yapmayın nolur falan diyor hatta ben de mi vereyim falan diyor ama hırsız ''teyze canını ..

  • JET TV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hanımınız İlgi İstiyor 03:25

Hanımınız İlgi İstiyor

Güzel Bayan Kocasından Yeterli İlgiyi Bulamayınca İntiharı Seçmiş Sen Benimsin Adlı Filimden Anlamlı Bir Kesit...

  • JET TV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Turkish Classics - Relaxation Music - Çiçek Pasajı 13:36

Turkish Classics - Relaxation Music - Çiçek Pasajı

1.Beni Canımdan Ayırdı 2.Göze Mi Geldim Sen Mi Unuttun 3.Yine Bu Yıl Ada Sensiz 4.Sarı Kurdelam Sarı Artist:Serdar Erbaşı Album: Çiçek Pasajı (Cite de Pera)..

Verilerimizi Kendi Serverlarımızda ve Gaziantep Lokasyonumuzda Barındırmaktayız 00:42

Verilerimizi Kendi Serverlarımızda ve Gaziantep Lokasyonumuzda Barındı

www.Seyredelim.com Verilerimizi Kendi Serverlarımızda ve Gaziantep Lokasyonumuzda Barındırmaktayız. Yerli Sitemize Video,Müzik ve Resim Seyredelim.com üzerinden oluşturduğun kanalın aracılığıyla paylaştığın özgün içerik ..

Sessiz G3 - Faka Bastın 02:47

Sessiz G3 - Faka Bastın

Fak-a Bastın şarkı sözleri ile Çok uzun zaman unutturur mu yaptıklarını hiç Az mesafelerde giderilir mi özlem hiç Hep sınır koyar hayat,sınırsız olmaz hiç Hep bir hiç,bir içim hayat mı hiç Her sonuçta vardı hiç Sen bu ç..

Çağrı Çığ Sığırcı - O Yaz Gecesinde 03:43

Çağrı Çığ Sığırcı - O Yaz Gecesinde

Şarkı Sözleri: Sımsıcak bir yaz akşamı Şarkılarda yalnızlık tadı Hem acı hem de komik Umurunda değilim Kimse beni aramıyor Kimse beni düşünmüyor Ben seni düşünüyorum Sen neredesin? Belki şimdi, bir deniz kenarında,..

Mehmet Öncü - İki Yüz 03:03

Mehmet Öncü - İki Yüz

İki Yüz şarkı sözleri ile Bıçağın iki yüzü gibi bu aşk Sen kes, ben kör kalayım.. Duygular Silinirken bizden birer birer Bağır çağır, Ben kime susayım.. Ne yapayım bir başına Hiç Biz olmadan, söyle nasıl savaşayım Hadi..

İlhan Gül - Duygularım 04:27

İlhan Gül - Duygularım

Duygularım şarkı sözleri ile Yanımda olamasan da, Sesini duyamasam da, Sen benden gitmiş olsan da, Seviyorum hala seviyorum. Özlüyorum seni, Bitiremedim bendeki seni seni. Seninle hayatı yaşamak isterken, Yalancı hayata..

Mevlevi Üstaddan Süper Eğlenceli Bol Kahkahalı Ateist Genç sohbeti 08:49

Mevlevi Üstaddan Süper Eğlenceli Bol Kahkahalı Ateist Genç sohbeti

Mevlevi Üstaddan Süper Eğlenceli Bol Kahkahalı Ateist Genç sohbeti dinle sendeki sen , bendeki ben...

  • PengoTV tarafından
  • 250 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Murat Boz - Can Kenarım 04:09

Murat Boz - Can Kenarım

Can Kenarım şarkı sözleri ile Bir yanarsın, bir sönersin Aşk mıdır adı nedir bilmem? Kırılırsın, darılırsın Razıyım her cümlene dünden Ölürüm uğrunda bilmem Ne kadar umrunda Beni sen yok ettin Hani gül misali soldum ..

Hased: Bende yok onda da olmasın 00:54

Hased: Bende yok onda da olmasın

Mertebeler: ▪Hased: Bende yok onda da olmasın ▪Buhul: Bende var onda olmasın ▪Şuhl: Onunki benim olsun ▪Gıpta: Onda var bende de olsun ▪Sehavet: Bende var onda da olsun ▪İsar: Benim değil onun olsun ▪Cud: Bende yok ama o..

  • PengoTV tarafından
  • 247 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Turgay Saka Feat Fulin - Panik Yok 03:30

Turgay Saka Feat Fulin - Panik Yok

Panik Yok şarkı sözleri ile Hey Çaldım aç kapıyı Korkma sakın ben geldim panik yok Hadi çek al beni içeri Tabi boşsa yatağının sol köşesi Yanıyorum ahh yanıyorum Mum gibi eridim bitiyorum Doldum taştım geliyorum..

Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Genç Aşıklar Miray Daner Ve Kubilay Aka'dan Kötü Haber 03:11

Genç Aşıklar Miray Daner Ve Kubilay Aka'dan Kötü Haber

Vatanım Sensin'in dizi setinde başlayan Kubilay Aka ile Miray Daner aşkı bitti. Kısa bir süre önce Kubilay Aka'nın Miray Daner'e aşk dolu mesajları ile gündem olan çift şimdi ayrılık haberleri ile hayranlarını üzdü. Kubi..

  • BETA tarafından
  • 193 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zeynep Bastık - Çukur Akustik 03:48

Zeynep Bastık - Çukur Akustik

Çukur sözleriyle; Tenim söver dilim döver Gitmem yine de Çıkmazda aklım Benden ne yarattın Hiç gitme diye Büyüler yaptım Görüyorum önümde Bitmeyecek sensizliği Ben biliyorum Sen asla bilme bensizliği Alışırsın di..

Sevgilisinden Bir Ton Soğanla İntikam Alan Eleman 00:31

Sevgilisinden Bir Ton Soğanla İntikam Alan Eleman

Çin’de erkek arkadaşı kendisini terk ettikten sonra günlerce ağlayan kadın intikam almak istemiş. Eski erkek arkadaşının evine 1 ton soğan yolladı. Soğanlarla birlikte bir de not gönderen kadın, sen beni ağlattın. Şimdi ..

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tek Hamlesiyle Dikkatleri Üzerine Toplayan Tofaşçı 00:14

Tek Hamlesiyle Dikkatleri Üzerine Toplayan Tofaşçı

14 saniyelik sürrealist bir video. Son ses müzikle milletin ödünü patlatması, haliyle insanların ilgisini çektikten sonraki tatminkar sırıtışı... Veriyorsun bu işin hakkını be kral. Etrafa en büyük rahatsızlığı sen veriy..

  • PengoTV tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çağan Şengül - Mücevher (Official Video) 03:16

Çağan Şengül - Mücevher (Official Video)

Sözler; kokunla doldu sayfalar adın gelince aklıma aşk neydi? hiç bilmezdim... yüzünden tanıdım seni bir hayatın ortasında, seni buldum ve dedim ki; sonunda.... yolları aştım, denizleri geçtim, bir kutu açtım; içinde m..

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var 03:27

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var

Alacağım Var şarkı sözleri ile Mustafa Ak: Gaipten sesleri dinlemekten yoruldum Çünkü hepsi boş ve de kuruntu Eski neşem yok, bu ara duruldum Boşuna bağırma, çığlıkların uğultu Aptal ol, düşünme ve sorgulama Haklı olsan..

Ters Açı - Aşk Hırsızı 04:28

Ters Açı - Aşk Hırsızı

Şarkı Sözleri: Kim bu gece gece arayan? Yoksa bir rüya mı? Karşımda yine o tanıdık adam Bir türlü bıkmadı. Bahsettiği sevgiler çok çok eskilerde kaldı Yine aynı zırvalıklarla karşıma çıktı Sanki başka derdim yok gibi..

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz 03:18

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz

Benim sağım solum belli olmaz Kafam atar kapına dayanırım Ben insanları, insanlar beni zorlar Her yer napacağımı söyleyen filozoflarla dolu! Bi’gün bağırır çağırır, bi’gün içime kapanırım Bazen sevgi sarmaşığı gibiyim,..

Levent Dörter - Bilmiyorum - (Official Video) 03:03

Levent Dörter - Bilmiyorum - (Official Video)

BİLMİYORUM Onu da benim gibi uyku tutmuyor mu Ahbap sohbetlerinden sıkılıp kaçıyor mu Benim gibi boş tavana bakarak ağlıyor mu Ona da bu yalnızlık çok fena koyuyor mu Bilmiyorum... Başkası bakıyor mu benim gibi şimdi s..

Metin Göç - Yastık İzi 03:38

Metin Göç - Yastık İzi

Yastık İzi şarkı sözleri ile Arada geliyorum sizin oralara Özlediğimi söylüyorum soranlara Geçit yok yüz vermiyor sınırların Külü duruyor kalbimde yaktıklarının Bugün senin tarafında uyudum, uyandım Durup durup sevdim..

Otobüste maske tartışması 01:25

Otobüste maske tartışması

Fatih'te otobüse binen bir kişi telefonla konuştuğu sırada maskesini çenesine indirince diğer yolcuların tepkisini çekti. Çıkan tartışma üzerine Maskeyle konuşunca ses gitmiyor diyerek kendini savunan vatandaşa diğer y..

Işık - Ben Aşka İnanırım 03:16

Işık - Ben Aşka İnanırım

Ben Aşka İnanırım şarkı sözleri ile Çok bekledim Doğmayan gecelerde soldum Ama hiç umudum tükenmedi Geçsin yıllar Çok özledim Özleyen anlardı beni Ama hiç umudum bitmedi Ben aşka inanırım Yanımda ol dayanırım Düşelim..

Hakan Türkan - Anla 03:00

Hakan Türkan - Anla

Anla şarkı sözleri ile Bana masal anlatma Seviyorum yalanlarına kanmam Gölgen bile peşinden gelmiyorki senin E ben niye geleyim Sana eşsiz bir dünya Sunabilirdim ama Sen bunu zerre kadar haketmedin Hep ben bittim tüken..

Hayati Zeyran - Kaybedilmiş Cepheden Mektuplar 02:28

Hayati Zeyran - Kaybedilmiş Cepheden Mektuplar

KAYBEDİLMİŞ CEPHEDEN MEKTUPLAR I. Anne beni cepheye gönderdiler. Plastik marşlar okuduk. Kibirden siperler oyduk. Yalnızlıkla süngülendi yüreklilerimiz, kısmetse ölmeyi bekliyoruz. II. Anne, yaşanmış yerlerim acıyor. N..

Vuqar Huseynov - Eller Gibi Akustik 03:14

Vuqar Huseynov - Eller Gibi Akustik

ELLER GİBİ Vardı hayallerim İçinde sen çizili Unutuyormuş gibi Avutsam da kendimi Yıldızlardan aldığım tüm dertleri Tüm sevgimi Geceler sesine uyanırdım eskiden Gün gelir belki de dönersin diye Umutlar edindim bitmez d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.328 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cezayir - Cezayir 03:24

Cezayir - Cezayir

Cezayir şarkı sözleri ile Verse 1 Gel istersen korkak, sen istesen de olmaz Gel sırtımda bak oltam bura bizim taraf ortak Planım yok, clanım yok, senin bu işin hiç amacı yok Sanırım k*** kaşınıyo, kafanız gözünüz açılıy..