#Ari̇f ceylan sen urfalısan

Zeynep Bastık - Şahaneyim 03:33

Zeynep Bastık - Şahaneyim

Dolandım durdum gecelerin elinde Güzel mi böyle yoksa bir bende mi sürünce Hassas gergin, ay ay ay ay Çocuk sabır bırakmadı yeterince İsterim şöyle güzel bir samanlık seyran Aşk durağında indim trafik tıkanmadan Ne sağd..

Jalenka Ft. Rapcan Bilmeden Oldu [hd Video Clip] 2017 #dikkat Ağlatır.. 02:48

Jalenka Ft. Rapcan Bilmeden Oldu [hd Video Clip] 2017 #dikkat Ağlatır.

Bilmeden Oldu Yeter artık sorma bana kırma kalbimi, Söyledim ya sana bilmeden oldu, bilmeden oldu, Sevdim seni aştım haddimi gönül suçuydu, Sakın kızma bana bilmeden oldu, Aklımda fikrimde yalnız sen varsın, Sen benim ..

Ayla Celik - Aşk Şarkıları 04:01

Ayla Celik - Aşk Şarkıları

Söylememem gereken her şeyi söyledim Yapmamam gereken her şeyi yaptım Ben yolcu olarak doğmuşum Peşimden gelme Say ki bugün karşılaşmadık Say ki bugün ne sen ne ben yaşadık Say ki hiçbir şeydik var olmadık Peşimden gelm..

Murat Dalkılıç - Dönmem 03:49

Murat Dalkılıç - Dönmem

ne sende,, ne bende bitmez gurur,, affetsen,, dön desem bİle yolunda durur.. küskündür kopmuş hayaller hızla savrulur,, her büyük depremde taşlar yerini bulur.. yetse ömür bir sen daha elbet bulur… ya da akan gözyaşı gib..

Iclal Aydin - Ne Olacak Halim 03:58

Iclal Aydin - Ne Olacak Halim

Sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olacağım... Böyle başlardı bütün bildiğimiz mektuplar, Biliyor musun? Bu ikimizin hikayesi, Şu anda nerdesin, ne yapmaktasın; Bildiğim yerlerde misin yoksa hiç görmediğim bi..

Bengu - Korkma Kalbim HD 05:25

Bengu - Korkma Kalbim HD

Adım adım yaklaştım zafere Bulunmayan bir aşk arıyorum Senin olmasını becerir gibiyim Ama en soğuk yaz günündeyim Kime danışsam aynı şeylere Hep aynı aşka derde bağlamış Bu sefer yanacak yürek olmayacak Çünkü kal..

Nesrin Kopuz - Oy Oy SevduğumNesrin Kopuz 02:39

Nesrin Kopuz - Oy Oy SevduğumNesrin Kopuz

Ayağunda çorabun biri yün biri pamuk biri yün biri pamuk Oy oy sevduğum oy oy Ben sana gönül vermem sen unutursun çabuk sen unutursun çabuk Oy oy sevduğum oy oy Başundaki çemberi ne güzel bağlamışsun ne güzel bağlamışsun..

Canım Öğretmenim  Öğretmenler Günü Şarkısı  01:38

Canım Öğretmenim Öğretmenler Günü Şarkısı

Canım Öğretmenin Şarkı Sözleri : Canım Öğretmenim, Ellerimden tutan meleğim, Öğretir, korur, bakarsın, Anne sıcaklığıyla sararsın. Kibar olmayı, paylaşmayı, Engelleri aşmayı Sen öğrettin öğretmenim. Renklerin sihrini, sa..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Hülya Avşar Bu Gece Uzun Olacak 04:09

Hülya Avşar Bu Gece Uzun Olacak

Bu gece uzun olacak besbelli biliyorum Lodos fırtınaları kopacak yine Ta derinlerde bir yerde Varsın olsun varsın olsun Sevdim bir kere Sen benim canım Sen kara sevdalım Bir şeyler söylemek o kadar zor Sensiz geçen uzun ..

Şevval Sam  Kazim Koyuncu Gelevera Deresi 04:36

Şevval Sam Kazim Koyuncu Gelevera Deresi

Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun Kimse almasun seni yine bana kalasun Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar Gelevera deresi iki dağun arasi Yuzunden silinmesun ..

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Coşkuner Acırım Sana 03:06

Cengiz Coşkuner Acırım Sana

kalbine gömüp de dinmez acını mutluym” deme hiç acırım sana boş yere gizleyi gözyaşlarını yanımda gülme hiç acırım sana bir nehir olup da taşamadın ki aşkının peşinden koşamadın ki sen doğdun ama yaşamadın ki yaşa..

Asya  Beni Aldattın 03:44

Asya Beni Aldattın

Sormasaydın söylemezdim ama söylemem gerek Bazen bir saniye binlerce yıl demek Zorlama hiç boşuna içinden gelmeli sevmek Bende bir yürek var ki çocuk var olman gerek Olmadı yar su testisine dolmadı yaa Ben belki baş..

Hadise - Deli Oğlan 04:06

Hadise - Deli Oğlan

Ne tarafa dönersem döneyim Yüzünü görüyorum hep Her yerde sen Sırrını bilemediğim bir çekim var Beni kıskıvrak ele geçiren Düşünsem nolur düşünmesem Beni çılgına çeviren neydi Dirensem nolur direnmesem Ten eşini ..

Eşkiya Film İzle 2:02:40

Eşkiya Film İzle

35 yıl önce Cudi dağlarında bir grup eşkıya jandarma tarafından yakalanır. 35 yıl içinde eşkıyaların hepsi ya hastalıktan ya da bölgedeki hesaplaşmalardan ötürü can vermiştir. Biri dışında; Baran...Baran 35 yıl sonra hap..

  • Film İzle tarafından
  • 14.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özlem Tekin - Dağları Deldim 02:59

Özlem Tekin - Dağları Deldim

im evim buz gibi ellerim seni buldu karanlıkta yanlızdım sende yanlızdın aslında güzel olduğu gibi olduğu yerde ama olduğu gibi görünecek cesur adam nerde allahın cezası bir kaç hafta süre alışmadan aman abi yakınla..

maNga - Dursun Zaman 05:19

maNga - Dursun Zaman

Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah o..

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çöker aşk önümüze, Bu zamanlar fazla gezenlere vize..

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle 04:40

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle Akşam olur hasret büyür dağ olur Bu dağlarda kurşun atsan çığ olur Sen oğlunu geri dönmez say annem Ben ölünce belki vatan sağ olur Belki dağlar duman duman savrulur Belki sesim çığlı..

  • Candy tarafından
  • 2.963 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip) 04:54

Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip)

Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin defa doğar aşkla yeniden ..

Seksendört - Sarhoş Gibiyim 03:30

Seksendört - Sarhoş Gibiyim

BİR SEVDA ÇÖLÜNDE BIRAKTIN BENİ KANADI KIRILMIŞ BİR KUŞ GİBİYİM DÖNÜP DE BAKMADIN BİR GÜN HALİME SOKAĞA ATILMIŞ BİR TAŞ GİBİYİM O ESKİ HAYALİN HER AN KARŞIMDA GÖZYAŞLARIM ÇAĞLAR HER ANIŞIMDA AYRILIK ŞARABI GÖNÜL T..

Zeynep Alasya – Bu Şehirde 03:51

Zeynep Alasya – Bu Şehirde

Hayat koparır bazen seni Oyunlar oynar dener sanki Ve sen tüm gücünle karşı koysanda Alt üst ediverir günlerini Kiralık xsarkisozleri.com aşk Zaman dinlemez dertlerini Güler arkandan sinsi sinsi Bir de sen her şeyinle ka..

Barış Manço - Bahçede Hanımeli 02:08

Barış Manço - Bahçede Hanımeli

(x2) Bahçede hanımeli Sen ettin beni deli Gel gülüm gel Sen ettin beni deli Gel Gülüm Gel Zorla güzellik olmaz Sevmeli sevdirmeli Gel gülüm gel Sevmeli sevdirmeli..

O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 14:06

O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Bir eda bir çalım, aldın başını gittin Ne kadar masum, bir şeyi terk ettin Avunurken olur olmaz aşklarla Seni hem sevdim hem senden nefret ettim Ne sen unuttun ne ben unuttum Aldatma kendini gel Yanı..

  • PengoTV tarafından
  • 6.284 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kamuran Akkor'un En Damar Sarkilari (Yüksek Ses Kalitesi) 1:09:35

Kamuran Akkor'un En Damar Sarkilari (Yüksek Ses Kalitesi)

00:08 Anlatacak dil kalmadi 04:52 Beni birakip gitme 09:35 Eller Aldi (Sarkiyi söyleyen Bergen'dir - Bahri Demirel'e tesekkürler) 13:13 Gözümde Tütüyorsun 17:06 Sen Olmasaydin 21:43 Bu Sehrin Geceleri 26:34 Biri Va..

Seksendört - Sarhoş Gibiyim(VOL-1) 03:28

Seksendört - Sarhoş Gibiyim(VOL-1)

Seksendört - Sarhoş Gibiyim Şarkı Sözleri bir sevda çölünde bıraktın beni kanadı kırılmış bir kuş gibiyim dönüpte bakmadın bir gün halime sokağa atılmış bir taş gibiyim o eski hayalin her an karşımda gözyaşlarım ça..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki Müren - Eskimeyen Dost 04:28

Zeki Müren - Eskimeyen Dost

Ne söylesen sen haklısın, aylar varki görüşmedik Bir köşede oturupta, bir kadehi bölüşmedik Kim ayırdı bizi bizden, kadere dur diyemedik Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik Eski dost düşman olmaz deyipte sitem e..

Demet Akalın - Ah Ulan Sevda 03:58

Demet Akalın - Ah Ulan Sevda

Bir elinde zehir Bir elinde şifa En az on bin defa Ölücez galiba Gecenin bir köründe Uymuşuz şeytana Yine yan yollardan Dönücez galiba Aaaah ah ulan sevda Ah ulan sevda Bir kere de sen ağla Aaaah ah ulan dünya Ah yalan d..

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..