#Ari̇f ceylan sen urfalısan

Özlem - Özdemir Asaf 01:29

Özlem - Özdemir Asaf

Bir gece, Gecede bir uyku.. Uykunun içinde ben.. Uyuyorum, Uykudayım, Yanımda sen. Uykumun içinde bir rüya, Rüyamda bir gece, Gecede ben.. Bir yere gidiyorum, Delice.. Aklımda sen. Ben seni seviyorum, Gizl..

Nesrin Kopuz - Gel Dedim Sana Gelmedin 03:40

Nesrin Kopuz - Gel Dedim Sana Gelmedin

Başka bir sehirle başka bir hayatla Unutur muyum sandın? Sesim kulağında kokumsa burnunda Unutamazsın Ayrılık olur derdi de unutulur Gönül yalanla avutulur Bir ses duyarsın hani dersin sevgilim mi ki Daha çok ozlersin b..

Yüzyıllık Destan Çanakkale 04:25

Yüzyıllık Destan Çanakkale

Biz,kısık sesleriz...minareleri, Sen,ezansız bırakma Allahım! Ya çağır şurda bal yapanlarını, Ya kovansız bırakma Allahım! Mahyasızdır minareler...göğü de, Kehkeşansız bırakma Allahım! Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,..

Cemîl Qoçgîrî - Şîya Sanî 03:42

Cemîl Qoçgîrî - Şîya Sanî

Sen gittin Versiyonlar: #1#2 Yaz vaktiydi, sen gittin, ben kaldım Gözümden kırk pınar kan aktı, ben ağladım Gözümden kırk pınar kan gitti, ben ağladım Kılamlar söylüyorum arkandan, pepug gibi ötüyorum dertleri Yıldızl..

Sancak - Korkma Söyle 03:52

Sancak - Korkma Söyle

Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şeyler var. Sen ağla ben silerim yaşını. Hem de nered..

Sancak - Dili Yok ki Gönlümün (Feat. Gitar Barış) 04:20

Sancak - Dili Yok ki Gönlümün (Feat. Gitar Barış)

Düştün öyle gözlerimden yaş misali bak tutamadım. Bana öyle bakma yeniden. Dili yok ki ah şu gönlümün, sevemem ki şimdi seni ben. Sen ne hayaller kurdun göğsümde bensiz? Ah ben ne savaşlar verdim, öldüm de sensiz. Dili ..

Sancak - Cennet (Feat. Erdal Toprak) 03:45

Sancak - Cennet (Feat. Erdal Toprak)

Kalbim avucundayken, tuttuğun el kimindi? Gidişin yakar her zerremi. Son bir kez ölmeli, başkalarında bul beni. Eğer sen yanımda yoksan... Umutlarım kaldı yarınlarıma, sonunda ölüm aldı avuçlarına. Bu denli kanar aşkın ..

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof 03:51

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof

Sancak: Elimden tut, götürdüğün yer varsın cehennem olsun. Beni duy, sesim kulaklarında resmim olsun. Çizemediğim kaderimizi sildim. Ama bil ki umudum var. Yine soğudu bu dört duvar. Ne ara 'biz' olduk biz? Ne ara bitt..

Pink Floyd - Comfortably Numb 06:37

Pink Floyd - Comfortably Numb

Hello? Merhaba, Is there anybody in there? İçerde kimse var mı? Just nod if you can hear me. Yalnızca başını salla beni duyabiliyorsan Is there anyone home? Evde kimse var mı? Come on, now. Hadi ama, I hear you'..

Erol Evgin & Sıla  Ateşle Oynama Video Klip 04:54

Erol Evgin & Sıla Ateşle Oynama Video Klip

Ateşle Oynama Sözleri: Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin ..

Mustafa Yıldızdoğan - Sil Beni Beni 04:26

Mustafa Yıldızdoğan - Sil Beni Beni

Anlamadın anlama sen Şu gönlümde farklısın sen Bu baharda gelmez isen Sil beni beni sil beni beni Her şey gözümde dün gibi Hayallerim sürgün gibi Değişmedim ilk gün gibi Bil beni beni bil beni beni Gonca gülü d..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 3.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Şu Hayatta 05:00

Rafet El Roman - Şu Hayatta

Şu hayatta Yaz mevsimi her taraf güneş Söyle bir şehri geziyorum Bir kaç adam oturmuş kahvede Mevzu yine bu zamanki gençler Sokaklarda oynayan çocuklar Okuldan çıkan talebeler Durakta bekleyen insanlar Kimisi elinde ga..

  • PengoTV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr 03:43

Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr

Şarkı Sözleri: Yaşam bir nehir sen de küçük bir balıksan burada yüzgeç sallayn aktıntıya Karşi da yümeyi öğrenmelisin mutlaka zaman geçmeden bu nehir her zaman Köpük köpük akmayabilir balcık kaplı olabilir tabanı yer ..

Burcu Güneş - Seni Bir Tek 03:37

Burcu Güneş - Seni Bir Tek

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz… Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz… Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, Yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hababam Sınfı Sınfta Kaldı  İnek Şaban'ın Semra Hoca'ya Mektubu 12:42

Hababam Sınfı Sınfta Kaldı İnek Şaban'ın Semra Hoca'ya Mektubu

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, ilk filmin yapımından bir sene sonra vizyona giren film. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Rıfat Ilgaz'ın eserinden uyarlanmış serinin ikinci ve en çok hasılat yapa..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı  Akil Hoca 11:02

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Akil Hoca

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - Akil Hoca Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, ilk filmin yapımından bir sene sonra vizyona giren film. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Rıfat Ilgaz'ın eserinden uyarlan..

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor 03:35

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Emre Madak - Gelip de Halimi Gördün mü 03:38

Emre Madak - Gelip de Halimi Gördün mü

Veda edip gittin gideli, nedense Ne bir mektup ne selam gelmedi Durup dururken şimdi niye, sebep ne? Arayıp soruyormuşsun, herkesten beni Yok olmaz artık, yok olmaz artık Sen değerimi bilmedin Farketmez artık, far..

İzzet Yıldızhan - Ben Burdayım 04:34

İzzet Yıldızhan - Ben Burdayım

Sen ne yaparsan yap ne söylersen söyle Aşk yemin sevmez inansa bile İnadına inadına sor kabullenmez kalbim Aşk veda etmez hala sevene Kaç kere sövdün kim bilir kaçırdığım fırsatlara Öyle büyük bir imtihan ki bu ipin üst..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975 03:26

Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975

Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki bak hala ellerimde yanıyor Duyuyor musun Dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun Bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musun Her şe..

Sezen Aksu  Olmaz Olsun 03:07

Sezen Aksu Olmaz Olsun

Olmaz olsun cüzdanımda milyonlar Kalbimde sevgin oldukça Zenginlik, mal, mülk, para neye yarar Yanımda sen olmayınca Bazen neşe, bazen keder Hayat böyle geçip gider Tatlı günler, acı günler Bir yastıkta hep berab..

Ayşegül Durukan Gel Gönlüme 03:22

Ayşegül Durukan Gel Gönlüme

Gel gönlümü yerden yere Vurma güzel ne olursun Gül dururken dikenleri Derme güzel ne olursun Git diyemem, kal diyemem Sen goncasın, gül diyemem Çok severim, söyleyemem Sorma güzel ne olursun Sevgin nefes, sevgin candır..

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.436 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Büyü Sonucu Ölen Osmanlı Padişahı ve Saray Büyücüleri ! 10:05

Büyü Sonucu Ölen Osmanlı Padişahı ve Saray Büyücüleri !

Tarihin her döneminde olduğu gibi Osmanlı zamanında bir çok büyü vakası yaşanmıştır. Hatta sarayın içinde dahi yaşanan bu vakalar , dönemin saray katipleri , doktorları ve hocaları tarafından tutulan kayıtlarla günümüze ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hakan Altun - Gidemezsin 03:56

Hakan Altun - Gidemezsin

Hakan Altun - Gidemezsin Şarkı Sözleri Gülü dikensiz düşün, hangi biri ağlamaz Her sevende aynıdır, et tırnaktan ayrılmaz Benim için ilk değil, sen bana son nefessin Tek derdimsin, hüznüm, sevincim Sen bu aşkı öldürdün,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Camide Namaz Kılan Cinler 02:17

Camide Namaz Kılan Cinler

Her zamanki gibi sabah namazı için erkenden uyanıp köyümüzün camisine gittim. Genelde bu saatlerde 4-5 kişi olurduk ancak camiye girdiğimde kalabalık bir cemaatin namaza başladığını gördüm. Çok şaşırmıştım. belki bir düğ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.482 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tülay Özer  İkimiz Bir Fidanız 03:37

Tülay Özer İkimiz Bir Fidanız

Yola çıkmış arıyorum Kaybettiğim aşkımı Sakın bana ümit verme Seveceksen başkasını Bana tozpembe görünmez Sensiz dünyam çok karanlık Benim senden daha fazla Sevecek kimsem yok artık İkimiz bir fidanın Güller açan dalıy..

Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen 03:02

Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen

Gözleri aşka gülen Taze söğüt dalısın Gel bana her gece sen Gönlüme dolmalısın Tatlı gülüş pek yaraşır Gözlerin ömre bedel Ah ne güzel ne güzel Seni sevmek Ah ne güzel ne güzel Sensiz elem bana yar Doğ benim öm..

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı 1:44:54

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Serkan Nişancı & Tuğba Başaran Aykırı Yollarına 04:05

Serkan Nişancı & Tuğba Başaran Aykırı Yollarına

Şarkı Sözleri Gemileri yürüten de ortadaki direktir Beni böyle söyleten de, bu gaybana yürektir Aykırı yollarına, boylarına maşallah Bizim evde gelin yokta, sen olursun inşallah Aykırının yolu uzunu da, dön göreyim yüz..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.933 görüntüleme
  • 7 yıl önce