#Ari̇n artan govend halay davet potpori govend kli̇ba nu müzik dinle

 Almanya'da  Yoksul Emekli ve Çalışan  Sayısı Artıyor 07:09

Almanya'da Yoksul Emekli ve Çalışan Sayısı Artıyor

Euro Bölgesi’nin ekonomi motoru Almanya’da büyüme oranı artmaya ve işsizlik rakamları düşmeye devam ederken akıllara şöyle bir soru geliyor: İşsizlik kurumlarının önünde neden uzun kuyruklar oluşuyor? Bu soruyu araştırm..

Korkuyu Gözlerinde Yaşatan Çocuk 01:18

Korkuyu Gözlerinde Yaşatan Çocuk

Ordu’da son yıllarda büyük bir gelişme gösteren ve meraklısı her geçen yıl artan yamaç paraşütü yapan gençler, ilginç gösterilere imza atıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güney Kore Polisi Tarafından Hazırlanan Video 01:25

Güney Kore Polisi Tarafından Hazırlanan Video

Güney Kore'de Artan Pornografig Olayların Sonucunda Sosyal Medyalara Böyle Bir Video Hazırlayan Güney Kore Polisi Bu Videonun İçinde de Şunları Belirttin ; Sizin Yapmış Olduğunuz Bu Yanlış Hareketler O Kızların İntihar ..

  • JET TV tarafından
  • 1.279 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım İngiltere Dışişleri Bakanı İle Görüştü 00:43

Başbakan Yıldırım İngiltere Dışişleri Bakanı İle Görüştü

Başbakan Binali Yıldırım, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Londra'da İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ı kabul etti. Londra'da temaslarını sürdüren Başbakan Binali Yıldırım, İngiltere Dışişleri Bakanı Bor..

Şişli'de Şiddetli Yağmurla Oluşan Çukura 2 Araç Düştü 02:59

Şişli'de Şiddetli Yağmurla Oluşan Çukura 2 Araç Düştü

Şişli’de etkili olan yağmurun ardından derinliği artan çukura yoldan geçen iki otomobil düştü. Çukura düşen bir aracı vatandaşlar kurtarırken bir aracı itfaiye ekipleri kurtardı...

Gazino Bülbülü 1985 Türk Filmi İzle 1:08:47

Gazino Bülbülü 1985 Türk Filmi İzle

Konusu: Artan hayat pahalılığında kiracı olan fakat evden çıkarıldıkları için yeni bir ev bulmak zorunda olan bir grup insanın içine düştükleri komik durumları anlatan film bir yandanda hayatın gerçeklerini gözler önüne ..

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı 01:33

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı

Kaç Kişilik: 6-8 kişilik Hazırlama: 1 saat Pişirme: 10dk Kıymalı Domates Soslu Gnocchi İtalyan mutfağının vazgeçilmez tariflerinden biride Gnocchi. Yapımı mantı açmak kadar zahmetli biraz ama tadı bir o kadarda lezzetli...

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor  03:59

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelmiştir. B..

  • ANKA tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Malzemeli Bonbon  Çikolatalı Tatlı Tarifleri 03:28

2 Malzemeli Bonbon Çikolatalı Tatlı Tarifleri

Malzemeleri: Artan kalan Kek 2 adet Muz Çikolata..

Alerjik Rinitin Belirtileri Nelerdir 02:13

Alerjik Rinitin Belirtileri Nelerdir

Alerjik rinitin belirtilerinin başında dirençli ve gitgide artan burun tıkanıklığı geliyor. Hasta nefes ve koku alamaz. Yaşam kalitesi olumsuz etkilenir. Üst üste defalarca hapşurma da alerjik rinit belirtisi olabilir. A..

  • NABIZ tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seat Ibiza 1.0 EcoTSI - Fiyat Performans Şampiyonu Mu 21:36

Seat Ibiza 1.0 EcoTSI - Fiyat Performans Şampiyonu Mu

Karşınızda yeni Seat Ibiza karşınızda. B segmenti rekabeti yenilenen Fiesta ve Polo ile tekrar hareketlendi. Yeni Seat Ibiza bu rekabette yer almak için güncellendi fakat iç mekan kalitesi ile rakiplerinin biraz gerisind..

  • BETA tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ninni Orijinal Fragman 01:30

Ninni Orijinal Fragman

Genç bir kadın olan Chloe ilk çocuğunun doğumunun ardından sıkıntılı bir sürece girer. Annesi ile birlikte yaşamaya başlayan Chloe bebeğinin aralıksız ağlaması, artan suçluluk duygusu ile depresyona girer. Bir süre sonra..

Saplantı Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:09

Saplantı Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Genç bir kadın olan Chloe ilk çocuğunun doğumunun ardından sıkıntılı bir sürece girer. Annesi ile birlikte yaşamaya başlayan Chloe bebeğinin aralıksız ağlaması, artan suçluluk duygusu ile depresyona girer. Bir süre sonra..

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

Batman ve Superman  Adaletin Şafağı  -Adalet Takımı 04:34

Batman ve Superman Adaletin Şafağı -Adalet Takımı

Batman v Superman - Adaletin Şafağı - Adalet Takımı vs Kıyamet Günü Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelm..

  • ANKA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsan Neden Hayvanları Öldürür veya İşkence Eder 14:58

İnsan Neden Hayvanları Öldürür veya İşkence Eder

Toplumumuzda çok sık karşılaştığımız bir durum olan hayvan işkenceleri veya ölümlerine son günlerde hiç olmadığı kadar hassas duruma geldik. Geçtiğimiz günlerde haberlere konu olan yavru köpeğin ölümü ile artan hassasiye..

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şok Görüntüler: Yüzlerce Kilo Patatesi Yol Kenarına Dökmüşler 00:20

Şok Görüntüler: Yüzlerce Kilo Patatesi Yol Kenarına Dökmüşler

Son dönemde oldukça artan patates ve soğan fiyatlarının ardından kaydedilen bu görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Yol kenarına atılan yüzlerce kilo patates böyle görüntülendi...

Bu Yazın Trendi Giyilebilir Sanat 02:49

Bu Yazın Trendi Giyilebilir Sanat

Her sezon değişen trendler arasında modayı takip etmek hepimizi yoruyor. Ne yapalım, yapacak başka bir şey de yok ki... dediğinizi duyar gibiyim. Oysa moda, içinde bulunduğu bu çıkmazdan kurtulmak için her geçen gün da..

  • BETA tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Batman v Superman : Adaletin Şafağı - İlk Sahne 04:47

Batman v Superman : Adaletin Şafağı - İlk Sahne

Batman v Superman: Adaletin Şafağı - İlk Sahne Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelmiştir. Bazıları için h..

  • ANKA tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kore ve Avustralya Arasında Tansiyon Yükseliyor 00:43

Kore ve Avustralya Arasında Tansiyon Yükseliyor

Kuzey Kore Parlamentosu Başkan yardımcısı Ahn Dong Chung ABD tehdidi nedeniyle ülkesinin silah geliştirmesinin gerekli olduğunu söylemişti.Şimdiyse ABD'ye verdiği destekten dolayı Avustralya ve Kore arasında gerginlikler..

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği 04:00

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği

Lyon kentinde dokuzuncusu düzenlenen sinema şenliği ‘Festival Lumiere’de’ efsanevi Çinli yönetmen Wong Kar-Wai’ın tüm kariyerini onurlandırmak için bir ödül takdim edildi. Ünlü yönetmen bu ödülü hayat arkadaşına adadı. ..

Maymunlardan Korumak İçin Köpeğini Kaplana Çeviren Çiftçi 00:42

Maymunlardan Korumak İçin Köpeğini Kaplana Çeviren Çiftçi

Hintli bir yaratıcı kardeşimiz artan veba vakalarından ötürü köpeğini maymunların saldırılarından korumak üçün kaplana çevirmiş. dahiyane!!..

  • JET TV tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar 05:19

Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar

İspanya‘nın Piñor ve Ribadavia köylerinde tabut üretimi uzun bir geleneğe sahip. Ancak Çin'den yapılan ucuz ithalat sonucu artan rekabet onlar için hayatı zorlaştırıyor. Corona salgını ise pek çok şeyi değiştirdi...

Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar - DW Türkçe 05:19

Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar - DW Türkçe

İspanya‘nın Piñor ve Ribadavia köylerinde tabut üretimi uzun bir geleneğe sahip. Ancak Çin'den yapılan ucuz ithalat sonucu artan rekabet onlar için hayatı zorlaştırıyor. Corona salgını ise pek çok şeyi değiştirdi. Yerel..

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Testi pozitif çıktı sosyal medyadan uyardı! 01:48

Testi pozitif çıktı sosyal medyadan uyardı!

Manisa’nın Kula ilçesinde son günlerde artan vakalar sonrası korona virüse yakalanan bir vatandaş, tedavi gördüğü hastaneden paylaştığı videoyla vatandaşları uyardı. Bu durumu yaşamayanların henüz ciddiyetin farkında olm..

Taksim’de Toplu Taşıma Araçlarında Korona Virüs Denetimi 01:43

Taksim’de Toplu Taşıma Araçlarında Korona Virüs Denetimi

Son günlerde artan koronavirüs vakalarının ardından Taksim'de toplu taşıma araçlarında denetimler yapıldı. Son zamanlarda etkisini daha çok gösteren koronavirüs vakalarının ardından toplu taşıma araçlarında denetimler ya..

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..

Naim Süleymanoğlu Yaşamını Yitirdi 02:26

Naim Süleymanoğlu Yaşamını Yitirdi

Uzun süredir hastanede tedavi gören Milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu'nun hayatını kaybettiği bildirildi. Hastaneden Naim Süleymanoğlu'nun ölüm nedeni hakkında henüz açıklama yapılmadı. 8. Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Ö..

  • BETA tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fransız Vekilden Müslümanlara Destek 02:19

Fransız Vekilden Müslümanlara Destek

Fransız milletvekili Clementine Autain, ülkesinde artan İslam karşıtlığına ilişkin konuştu. Müslümanların hedef gösterilmesine tepki gösterdi. Öte yandan Fransa cumhurbaşkanı Hazreti Muhammed'e hakaret eden karikatürden ..

Endişelendiren koronavirüs tablosu 01:43

Endişelendiren koronavirüs tablosu

ARTAN HASTA SAYILARI NEDENİYLE, GÜNÜN KORONAVİRÜS TABLOSU ENDİŞE VERİRKEN, SAĞLIK BAKANI DURUMU KRİTİK İLLERİN SAĞLIK MÜDÜRLERİ İLE GÖRÜŞTÜ. ÜNLÜ KOMEDYEN CEM YILMAZ'DAN İSE SALGININ EN ÖN SAFINDA MÜCADELE EDEN SAĞLIK ÇA..