#Ari̇n artan govend halay davet potpori govend kli̇ba nu müzik dinle

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü 03:29

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü

Çekmeköy’de düğün eğlencesi adı altında korona virüs salgınına ve artan vak'alara rağmen bir araya grup, sokağı trafiğe kapatarak motosikletlerle patinaj çekti. Ortalığı dumana boğarak adeta terör estiren grup ardından k..

Araf 2006 Türk Filmi İzle 1:32:28

Araf 2006 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Alımlı üniversite öğrencisi Eda, dans okulundayken yaşadığı bir yasak ilişkisinde hamile kalmıştır. Kürtaj yaptırmaktan başka bir seçeneği görünmemektedir. Sorun şu ki, fiziken bu durumu atlatsa da ruhen s..

Balparmak Tatlısı Nasıl Yapılır 05:04

Balparmak Tatlısı Nasıl Yapılır

Balparmak Tatlısı Tarifi ve Malzemeler : 1 Tane yumurta 2 Yemek kaşığı yoğurt 2 Yemek kaşığı tereyağı (100gr.) 4 Yemek kaşığı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı irmik Yarim paket kabartma tozu Yaklaşık 3 ..

İki Renkli Puding Tarifi 05:11

İki Renkli Puding Tarifi

Malzemeler : Yarım litre süt Yarım çay bardağı nişasta 1 Çay bardağı seker 2 Tane yumurta sarısı 1 Tane vanilya 1 Yemek kasigi tereyagi Bir cimdik tuz 1 Paket krema(200gr) 100 gr. Bitter cikolata Hazırlanışı Tencereye..

Patatesli Çıtır Börek Tarifi 07:59

Patatesli Çıtır Börek Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı su 1 çay bardağı süt 1 cay bardağı yoğurt 1 cay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sirke (böreğin daha çıtır olmasını sağlıyor. Ama istemiyorsanız koymayın) Yaklaşık 6 su bardağı..

Gezen Tavuk Yumurtası Neden Zamlandı- 02:46

Gezen Tavuk Yumurtası Neden Zamlandı-

Yumurta fiyatları aldı başını gidiyor. Yumurtanın tanesi 90 kuruş seviyelerinde. Üreticiler bunu fiyatı artan yem ücretlerine ve marketlere bağlıyor. İşin ilginç yanı gezerek doğadan beslendiği iddia edilen tavuğun yumur..

Gen 2006 Türk Filmi İzle 1:38:13

Gen 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Psikolojik gerilim unsurlarının had safhada kullanıldığı bu yerli yapım korku filmi Gen'de, Psikiyatr Doktor Deniz'in yeni görev yeri olan, dağlık ve tenha bir bölgedeki akıl hastanesinde geçen tuhaf olaylar akta..

Dünya'nın En Zengin %1'i Küresel Servetin % 82'sine Sahip 01:41

Dünya'nın En Zengin %1'i Küresel Servetin % 82'sine Sahip

İngiliz yardım kuruluşu Oxfam, küresel gelir adaletsizliğinin 2017'de arttığını ifade ederek yaratılan küresel servetin yüzde 82'lik bölümünün en zengin yüzde 1'lik kesimin cebine gittiğini söyledi. Kuruluşun raporuna g..

Suriye Yönetimi Türkiye'nin Afrin Harekatına Nasıl Bakıyor? 01:01

Suriye Yönetimi Türkiye'nin Afrin Harekatına Nasıl Bakıyor?

Suriye yönetimi, Türkiye'nin Afrin'deki YPG güçlerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı başlar başlamaz resmi olarak kınadı. Bununla birlikte, Şam'dan son dönemde PYD'ye yönelik artan eleştiriler ve Rusya'nın A..

Browni Kurabiye Tarifi 05:46

Browni Kurabiye Tarifi

Malzemeler yarım paket 125 gram oda ısısında yumuşak tereyağı yada margarin 1 tane yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı dolusu kakao Yaklaşık 3 su ..

Tam Kapanma Olacak mı- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Önemli Açıklamalar! 44:08

Tam Kapanma Olacak mı- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Önemli Açıklam

Bilim Kurulu Toplantısı sona erdi. Her geçen gün artan vakalardan sonra Bilim Kurulu toplandı. Fahrettin Koca toplantı sonrası basının karşısına geçti. Herkesin aklında aynı soru ramazanda tam kapanma mı geliyor? Haber ..

Kadınlar mahallenin fırınlarında Çeçen ekmeği yapıyor 03:08

Kadınlar mahallenin fırınlarında Çeçen ekmeği yapıyor

Kahramanmaraş’ta yaz mevsiminde artan nüfusu ile adeta mini bir kasabaya dönüşen mahallenin fırınlarını kadınlar çalıştırıyor. 7 adet fırında çalışan kadınlar, birbirinden lezzetli Çeçen ekmeği üretiyor...

Cevizli Baklava Tarifi 07:24

Cevizli Baklava Tarifi

Cevizli baklava tarifi bir paket hazir baklavalık yufka 200 gram eritilmiş tereyağı yaklaşık 200 gram kadar ince dövülmüş ceviz şerbeti için gerekenler 3 su bardağı şeker 2 buçuk su bardağı su ince bir dilim limon ..

Boşnak Böreği Tarifi 07:07

Boşnak Böreği Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

Fıstıklı Kadayıf Tarifi 04:41

Fıstıklı Kadayıf Tarifi

Fıstıklı kadayıf sarma tarifi malzemeler 500 gram taze kadayıf yaklaşık 1 bucuk su bardağı toz Antep fıstığı 250 gram eritilmiş tereyağı Serbeti için gerekenler 3 su bardağı şeker 2 buçuk su bardağı su ince bir di..

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi 07:41

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi

Malzemeler 5 adet yufka Ben kuru yufka kullandım iç malzemesi için gerekenler yaklaşık 200 gram kadar beyaz peynir küçük bir soğan bir tutam maydanoz 1 tatlı kaşığı pulbiber 2 yemek kaşığı sıvıyağ( beyaz peynirinizi ..

Ekmek arası zam! 01:48

Ekmek arası zam!

EN SEVİLEN LEZZETLERDEN DÖNER EKMEĞE ZAM GELDİ... ÜSTELİK DAHA DA ARTACAK. ÇÜNKÜ ESNAF ARTAN MALİYETLERDEN ŞİKAYETÇİ. ''BİR ZAM DAHA GELECEK'' DİYOR... MÜŞTERİLERSE EKMEĞİN İÇİNDEKİ ETİN AZALMASINDAN DERTLİ.....

Çikolatalı Sarma Lokum Tarifi 05:04

Çikolatalı Sarma Lokum Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi 14:38

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..

Kalın Bağırsak Kanseri Gençlerde Alarm Veriyor! 02:23

Kalın Bağırsak Kanseri Gençlerde Alarm Veriyor!

Dünyada gençlerde kolorektal kanser sıklığının yılda yaklaşık % 2 oranında arttığını ve her 7 kolon kanserinden birinin 40 yaş altı hastada görüldüğünü belirten Gastroenterolog Doç. Fatih Oğuz Önder, bu durumu “alarm” ol..

Akaryakıt Fiyatı Toplu Taşımayı Da Vurdu 02:37

Akaryakıt Fiyatı Toplu Taşımayı Da Vurdu

ARTAN AKARYAKIT FİYATLARI TOPLU TAŞIMAYA DA ZAM GELECEK Mİ SORUSUNU BERABERİNDE GETİRDİ. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN UKOME TOPLANTISINDAN ZAM KARARI ÇIKMADI AMA, OTOBÜS, MİNİBÜS, TAKSİ ŞOFÖRLERİ DERTLİ... 'BOŞA Ç..

Et Fiyatları En Çok Adana'yı Vurdu 02:30

Et Fiyatları En Çok Adana'yı Vurdu

SÜREKLİ ARTAN ET FİYATLARI EN ÇOK DA ADANA'YI VURDU... OCAK, MANGAL DUMANININ EKSİK OLMADIĞI, GÜNDE 150 TON ET TÜKETİLEN ŞEHİRDE ESNAF DA VATANDAŞ DA FİYATLARDAN ŞİKAYETÇİ... İŞTE ADANA'DA KASAPTAN RESTORANA ET FİYATLARI..

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi 11:54

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi

Malzemeler 500 gr kadayif 500 gr baklavalik yufka(eger kadayifi az koyarsaniz hepsini kullanirsiniz ben bol koydum diye icinden 10 tane artti) 250 gr eritilmis tereyagi Yeteri kadar kirilmis ceviz(benim cevizim azdi diye..

Kanun Gücü 1979 Türk Filmi İzle 1:24:07

Kanun Gücü 1979 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Film, polis memuru Ahmet’in Sungur ile mücadelesini anlatır. Sungur, İstanbul’daki uyuşturucu, kaçakçılık ve kumar piyasasını ele geçirmiştir. Ticareti istediği gibi yönlendirmektedir. Şehirde artan cinaye..

Zeytinli Poğaça Tarifi 10:22

Zeytinli Poğaça Tarifi

Zeytinli pogaca tarifi 1 su bardağı ılık su 1 çay bardağı ılık süt 1 yemek kaşığı kuru maya isteyenler yarım paket yaş maya da kullanabilir bir tane yumurta sarısı üzerine beyazini hamurun içine katiyoruz 1 tatlı kaşı..

2 El Otomobil Alacaklar Dikkat 02:26

2 El Otomobil Alacaklar Dikkat

ARAÇ SATIN ALMAK İSTEYENLER ARTAN KDV ORANINA ÇEVİRDİ GÖZLERİNİ... PEKİ YÜZDE 1'DEN YÜZDE 18'E YÜKSELEN KDV ORANI, İKİNCİ EL ARAÇ FİYATLARINA NASIL YANSIYACAK? İŞTE CEVABI.....

Kiralıklar Uçtu 02:40

Kiralıklar Uçtu

SON ZAMANLARDA TÜRKİYE'NİN EN ÇOK KONUŞULAN KONULARINDAN BİRİ DE ARTAN KİRALAR. İSTANBUL'DA KİRA ORTALAMASI 6 BİN 500 LİRAYA ÇIKTI... ÜSTELİK BOŞ EV BULMAK DA ZORLAŞTI... MANZARANIN, İŞE YAKINLIĞIN ARANDIĞI O KRİTERLİ GÜ..

Drone ile Balık Avı 00:29

Drone ile Balık Avı

Çin'in en büyük kenti Şanghay’da artan Kovid-19 vakaları nedeniyle uygulanan kapanmada bir kişi evinden uçurduğu drone ile süs havuzundan bir balık tutmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sivas’ta toplu balık ölümleri tedirgin ediyor 04:10

Sivas’ta toplu balık ölümleri tedirgin ediyor

Sivas'ta son günlerde artan toplu balık ölümleri tedirgin ederken, bölgedeki vatandaşlar ölümlerin nedeninin araştırılmasını istedi...

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle 2:36:53

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle

Ertuğrul, bir oyun kurarak Ahmet’in Kritos’u kurtarmasını sağlamış ve bu sayede Ahmet, Kritos’un güvenini kazanmıştı. Bu yüzden Kritos, Ahmet’i Köpek’in yanına elçi olarak göndermişti. Ahmet ise Köpek’in canını kurtarara..