#Arkadaşlar için pratik hediye yapımı

Yapımı Basit Kullanışlı 5 Saç Modeli 06:08

Yapımı Basit Kullanışlı 5 Saç Modeli

Bayanlar için kurtarıcı kendi kendimize yapabileceğimiz 5 farklı saç modeli videosunu umarım beğenirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın:İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dıy-Dikişsiz -Örgüsüz,Tığsız,Battaniye Yapımı 03:49

Dıy-Dikişsiz -Örgüsüz,Tığsız,Battaniye Yapımı

DIY- ÖRGÜ BATTANİYE: Örgü bilmeyenlerin hatta çocukların yapabileceği bir teknikle saatler içinde battaniye, halı,kilim örebilirsiniz. Dakikalar içinde, şiş, tığ kullanmadan sadece bir mukavva ve yünle harika bir battani..

  • Kadınca tarafından
  • 3.945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Puf Yapımı- Dıy 08:20

Puf Yapımı- Dıy

Bu videoda siZlere dekoratif bir puf dikmeyi gösterdim. Kumaş ölçüleri Alt ve üst için 60x60 cm (2 parça) Kenarlar için 30x60 cm (4 parça) Kullandığım kumaş: Döşemelik Keten 1.5 metre kumaş yeterli olacaktır. 2.5 metr..

  • Kadınca tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şık Hint Kınası Nasıl Yapılır - Mehndi Yapımı 05:21

Şık Hint Kınası Nasıl Yapılır - Mehndi Yapımı

Bayanların genelde düğün ve kına geceleri öncesinde tercih ettikleri Hint kınasını sizde bu videoyu izleyerek sevdiklerinize uygulayabilirsiniz. Hint Kınası yapımı ve diğer adıyla Mehndi yapımıni izlediğiniz için teşekkü..

  • Kadınca tarafından
  • 2.298 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sony Vegas Pro 13 Kullanımı (Montage Yapımı) 06:00

Sony Vegas Pro 13 Kullanımı (Montage Yapımı)

Montage Yapmak İçin , Video Yapmak İçin Seyredelim.com Alt Yapısı Gayet İyi Olan Sony Vegas Pro 13 Kullanımını Gösterdik Kolay Video Yapımı İçin , Temel Şeyler , İşinize Yaradıysa Beğenmeyi Ve Abone Olmayı Unutmayın Teşe..

Ev Yapımı Pizza Tarifi 10:13

Ev Yapımı Pizza Tarifi

Pizza Hamuru için: 2 su bardağı Un (300 gr) 170 ml Su 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı Toz Maya Zeytinyağı Tuz Sos için: 1 yemek kaşığı Domates Salçası 1 çay kaşığı Sarımsak Tozu 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı k..

Ev Yapımı Karamel Sosuyla Tam Tutan Triliçe Tarifi 07:47

Ev Yapımı Karamel Sosuyla Tam Tutan Triliçe Tarifi

Karamelli triliçe Keki için 6 yumurta 1,5 su bardağı şeker 11 yemek kaşığı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı bal Sosu için 4 su bardağı süt 2 kutu sıvı krema toplamda 400 ml Karamel için 1 su ba..

En Kolay Limonlu Kurabiye Yapımı 01:14

En Kolay Limonlu Kurabiye Yapımı

Nefis Limonlu Kurabiye (Ağızda Dağılan) Tarifi İçin Malzemeler 150 gram tereyağı küp küp doğranacak 1 su bardağı toz şeker 3 limon kabuğu rendesi 1 büyük yumurta Yarım çay bardağı limon suyu 1 paket şekerin vanilya 4 su ..

Kek Kalıbında Haşhaşlı Çörek Yapımı 01:53

Kek Kalıbında Haşhaşlı Çörek Yapımı

Kek Kalıbında Haşhaşlı Çörek Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için: 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağından çok az eksik sıvı yağ 1 yumurta 1 paket instant maya (yaş maya da olabilir) 1 yemek kaşığı şeker tuz un Arası için:..

Evde Barbekü Sos Yapımı 06:29

Evde Barbekü Sos Yapımı

2 adet soğan 4 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı kimyon tohumu 2 çorba kaşığı kişniş tohumu 400 gr. ketçap 2 çorba kaşığı acı toz kırmızı biber 4 çorba kaşığı pekmez 1 portakalın suyu 2 çorba kaşığı s..

Evde Soğan Halkası Yapımı 11:32

Evde Soğan Halkası Yapımı

5 dolu çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı mısır nişastası 1 şişe soda(200 ml) 2 çay kaşığı tuz 3 adet iri yuvarlak soğan 1 kuru beyaz ekmek 1 tane beyaz ekmeği dilimleyin veya fırından dilimletip alın. Ekmeğin beyaz ekmek ..

Külah Tatlısı  Torpil Pasta Yapımı 04:21

Külah Tatlısı Torpil Pasta Yapımı

1.Hamuru için 2 adet yumurta, 1 su bardağı yoğurt, yarım su bardağı sıvı yağ çırpılır. 2.1 su bardağından biraz az şeker, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, yaklaşık 4.5 su bardağı kadar un ilave edilerek hamur yoğ..

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi 03:16

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi

İç malzemesi için 3 adet rendelenmiş elma, 1 tatlı kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı şeker uygun bir tavaya alınarak pişmeye bırakılır. Harç piştikten sonra yarım su bardağı ceviz içi eklenerek ocaktan alınır. Soğuması içi..

Meyveli Yaş Pasta Tarifi Frambuazlı Pasta Yapımı 07:13

Meyveli Yaş Pasta Tarifi Frambuazlı Pasta Yapımı

Daha önceki pandispanya tarifimizde ve pasta kreması tarifimizde bu tarifimizde kullandığımız pastanın kreması ve pandispanyası nasıl yapılır sizlerle detaylı olarak bu tarifimizde krem şantilerin, pasta kekinin hazırlan..

Mantı Tarifi  Mantı Nasıl Yapılır Mantı Yapımı 06:32

Mantı Tarifi Mantı Nasıl Yapılır Mantı Yapımı

MANTI MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber SOSU İÇİN Yogurt 2 diş sarımsak ..

Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor 04:24

Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, bakır ustası Kenan Çalışkan (65), cami minareleri için yaptığı alemleri Türkiye'nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesine pazarlıyor. Çalışkan, son olarak 70 kilogram bakır kullanarak yaptığı ..

Uygulamalı Sapan Yapımı 06:37

Uygulamalı Sapan Yapımı

Arkadaşlar sapan yapılması kolay ve masrafsız bir silahtır. Çok eski devirlerden beri avlanma ya da savaş amaçlı olarak kullanılmıştır. Bizlerin çocukken ne amaçla kullandığımızı hiç söylemiyorum zaten! Sözün kısası arka..

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abajur Yapımı  (Dıy) 01:41

Abajur Yapımı (Dıy)

Çocuklar için eglenceli kendin yap oyuncakları.Lütfen Kadınca kanalına abone olmayı umutmayın.İyi seyirler dileriz.:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.575 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dıy-Sırt Çantası Yapımı 13:57

Dıy-Sırt Çantası Yapımı

Evde hazırlayacagınız şık ve kullanışlı sırt çantası yapımı.Öneri ve yorumlarınız için lütfen KADINCA kanalıma abone olmayı unutmayalım:))..

  • Kadınca tarafından
  • 9.770 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayıcıklı Patik Yapımı-Dıy 14:30

Ayıcıklı Patik Yapımı-Dıy

3 parçada çok kolay yapabileceğiniz patik yapımı.Bu patiği istediğiniz renkte de yapabileceğiniz gibi benim gibi ayıcık şeklindede yapabilirsiniz.Sevdikleriniz,çocuklarınız ve kendiniz için çok şık ve ayaklarınızı sıcacı..

  • Kadınca tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evde Gelin Çiçeği ve Çiçekli Gelin Tacı Yapımı Videosu 06:54

Evde Gelin Çiçeği ve Çiçekli Gelin Tacı Yapımı Videosu

Evde alacağınız malzemelerle çok şık bir renkli gelin tacı ve aynı renkli çiçeklerden gelin buketi yapımı nasıl yapılır,videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güzel Su Mumu Yapımı (DIY Beautiful Water Candle) 02:51

Güzel Su Mumu Yapımı (DIY Beautiful Water Candle)

Çok ucuz bir şekilde güzel bir su mum yapmak için gerekli olan malzemeler ve yapım aşamaları... İhtiyacınız olacak şeyler: 1.Cam bardak 2.Su 3.( Ya da pişirme yağı)yağ lambası 4.Mum fitili 5.Pusula 6.Makas 7.Teyp 8.Şeff..

  • Kadınca tarafından
  • 1.670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET 03:13

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Fındık Lahmacun ..

Sadece 3 Malzeme İle Muzlu Kurabiye Yapımı 01:03

Sadece 3 Malzeme İle Muzlu Kurabiye Yapımı

Muzlu Kurabiye (5 Dakikada) Tarifi İçin Malzemeler; 1 paket muzlu puding 1 su bardağı sıvı yağ Aldığı kadar un(2.5 su bardağından biraz fazla) İsteğe göre üzeri için; Benmari usulü eritilmiş çikolata Pudra şekeri Fındık..

Kakaolu Fındıklı Top Kek Yapımı 02:01

Kakaolu Fındıklı Top Kek Yapımı

Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı eritilmiş tereyağı Yarım çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı kırılmış fındık 2 yemek kaşığı kakao 1,5 su bardağı un 1 paket vanil..

Evde Pekmez Yapımı 13:00

Evde Pekmez Yapımı

10 kg beyaz üzüm 2 avuç pekmez toprağı 1 yumurta beyazı 10 kg üzümü yıkayıp kurutun. Ardından katı meyve sıkacağı ile suyunu sıkın. Sıktığınız bütün şırayı büyük bir kapta toplayın ve içine yaklaşık 2 avuç pekmez toprağ..

Evde Biber Salçası Yapımı 11:23

Evde Biber Salçası Yapımı

5 kg kapya biber 2-3 çorba kaşığı zeytinyağı 20-25 adet küçük kuru acı biber Tuz Biberleri iyice yıkayın. Biberleri ucundan yukarı doğru keserek ortadan ikiye bölüp saplarını ve çekirdeklerini çıkarın. Kestiğiniz parça..

Havalı Pesto Sos Yapımı 11:29

Havalı Pesto Sos Yapımı

8 avuç fesleğen yaprağı 250 gr. parmesan peyniri 3 avuç dolmalık fıstık 5 diş sarımsak 4 kahve fincanı zeytinyağı 1 dolu tatlı kaşığı karabiber 1 silme tatlı kaşığı tuz Fesleğeni yıkayıp 8 avuç kadar yaprağı dallarında..

Ev Yapımı Ramazan Pidesi Tarifi 02:47

Ev Yapımı Ramazan Pidesi Tarifi

Un Kuru maya Şeker Tuz Yumurta Hazırlanışı; 1.500 ml ılık su,2 yemek kaşığı kuru maya,1 tatlı kaşığı tuz ve 1 tatlı kaşığı şekeri yoğurma kabına alarak karıştıralım. 2.Mayanın kabarmasını bekleyelim. 3.Yavaş yavaş un i..