#Armağan elçi hoş gelişler ola mustafa kemal paşa

Umut Adası (2007 - HD) - Türk Filmi 1:52:18

Umut Adası (2007 - HD) - Türk Filmi

Filmin Konusu: Umut Adası, Türkiye’den İngiltere’ye kaçak yollarla giden bir grup insanın ve eğitim amacıyla fırsatlar ülkesine giden genç bir kızın yaşadığı dramı anlatıyor. Farklı sınıf ve kültürden gelen, çoğunluğu ge..

  • Tv Series tarafından
  • 34.360 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi 02:33

Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi

Van'da Yasin Tukuç isimli bir ortaokul öğrencisi atık malzemeler ve motosiklet motoru ile go kart aracı yaptı. 14 yaşında olan Yasin Tukuç go kart aracını üç arkadaşıyla birlikte hazırladı. Fen bilgisi öğretmeni Mehmet M..

  • JET TV tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dört Köşeli Üçgen Teaser 01:31

Dört Köşeli Üçgen Teaser

Bir tütün deposunda bekçilik yapan bir adam etrafındakiler tarafından “Gözlemci” olarak adlandırılır. Ona bu ismin verilmesinin nedeni hemen hemen herkesi ve her şeyi görüş izlemesi, tüm ayrıntılarını öğrenmeye çalışması..

Oy Kullanmaya At Üzerinde Giden Vatandaş 02:02

Oy Kullanmaya At Üzerinde Giden Vatandaş

Kayseri'de 42 yaşındaki Mustafa Yurtlu, 24 Haziran seçimlerinde oy kullanacağı okula at üzerinde geldi. İlk defa at üzerinde gelerek oyunu kullandığını söyleyen Yurtlu, 42 yaşındayım, daha önce de oy kullandım ama at ..

  • JET TV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sinem Gedik'le Ilişki Yaşadığı Iddia Edilen İntizar Sessizliğini Bozdu Ceceli'yi Yerden Yere Vurdu 03:53

Sinem Gedik'le Ilişki Yaşadığı Iddia Edilen İntizar Sessizliğini Bozd

Geçen yıl boşanan Mustafa Ceceli ile Sinem Gedik, farklı bir gerekçeyle yeniden mahkeme yolunda. Ceceli, Sinem Gedik'in İntizar’la özel görüşmeleri olduğu gerekçesiyle mahkemeye başvurdu; hem oğlunun velayetini istedi he..

  • BETA tarafından
  • 36.531 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şehit Anne Ve Bebeğine Veda 01:05

Şehit Anne Ve Bebeğine Veda

Şehit anne ve bebeğine veda Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan asker eşi Nurcan Karakaya (25) ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya..

01:58

"Yaralı Olması" İsrail'in Onu Doğrudan Hedef Almasına Engel Olmadı

'Yaralı olması İsrail'in onu doğrudan hedef almasına engel olmadı' İsrail askerlerinin başından vurarak şehit ettiği Filistinli Gazi Ebu Mustafa'nın eşi Lemya, Eşimin sol bacağından yaralı olması ve yürüyememesi İsraill..

İntizar'ın Instagram'dan Paylaştığı Videoya Destek Yorumları Yağdı... 01:09

İntizar'ın Instagram'dan Paylaştığı Videoya Destek Yorumları Yağdı...

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'le özel görüntüleri çıkan İntizar, Instagram konserde şarkı söylediği anın videosunu paylaştı. Uzun bir aradan sonra paylaşım yapan şarkıcının paylaşımı binlerce yorum ve beğeni al..

Adnan Oktar'ın Gecesine Katılan Ünlüler İlk Kez Konuştu 04:31

Adnan Oktar'ın Gecesine Katılan Ünlüler İlk Kez Konuştu

1 Temmuz'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan operasyon kapsamında, 'suç örgütü elebaşı' olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Adnan Oktar ve örgütüyle ilgili yeni gelişm..

  • BETA tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dört Köşeli Üçgen Fragman 01:31

Dört Köşeli Üçgen Fragman

Bir tütün deposunda çalışan Gözlemci , hemen hemen herkesi ve her şeyi görüp izlemeyi, bütün ayrıntıları öğrenmeyi kendine ilke edinmiştir. Aslında işi bekçilik yapmak olsa da, herkes tarafından Gözlemci diye çağırılm..

Evkur Yeni Malatyaspor 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti 03:12

Evkur Yeni Malatyaspor 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti

Hafta içinde Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Benfica'ya elenen Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'deki ilk mağlubiyetini 2. haftada aldı. Evkur Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen sarı lacivertliler sahadan..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Turgut Özal'ın Katili Fetöcü Doktor 03:47

Turgut Özal'ın Katili Fetöcü Doktor

Sekizinci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın ölümündeki şüpheli doktor ve Fetullahçı Terör Örgütü firarisi Mustafa Sarsılmaz, AA ekibi tarafından ABD’de ilk kez görüntülendi. Özal'ı son gören FETÖ'cü kaçak doktor ABD'de..

Refik Holi - We Şeve 05:00

Refik Holi - We Şeve

Refik Holi - We Şeve Söz & Müzik: İsmet Awaz Düzenleme: Mustafa Beyazkuş Yönetmen: Feyzullah Yıldırım..

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever 01:14

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever

Fenomen Kerimcam Durmaz'ın Instagram hesabından paylaştığı yeşil slip mayolu fotoğrafı sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Durmaz'ın paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Abone Olmayı ve Beğenmeyi Unutmayın... ..

Sarpsborg 2 - 3 Beşiktaş Uefa Şampiyonlar Ligi Maç Özeti 06:15

Sarpsborg 2 - 3 Beşiktaş Uefa Şampiyonlar Ligi Maç Özeti

Beşiktaş Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında 2-0 geriye düştüğü maçta Sarpsborg'u 3-2 mağlup etti ve gruptan çıkma şansını devam ettirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında Beşiktaş kalesinde hiç beklemediği iki gol gördü. Maçın h..

Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray Maç Özeti 07:17

Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında gülen Galatasaray'ı 1-0 yenen Beşiktaş oldu. Karşılaşmın tek golü Ljajic'in penaltısıyla geldi. Galatasaray'ı konuk eden Beşiktaş, derbi mücadelesine UEFA Avrupa Ligi'n..

Sedat Coşkun - Yaşanıyormuş 04:30

Sedat Coşkun - Yaşanıyormuş

Sedat Coşkun - Yaşanıyormuş Dinle Söz: Mustafa Büyükkılıç Müzik: Doğan Nurlu Düzenleme: Müslüm Sevim Yönetmen: Umut Ertek..

Yağız - Yaşayamam (Ben Seni Çok Sevdim) 04:34

Yağız - Yaşayamam (Ben Seni Çok Sevdim)

Yağız - Yaşayamam (Ben Seni Çok Sevdim) Dinle Söz & Müzik: Mustafa Küçük Düzenleme: Kenan İlgen Yönetmen: Ali Seydi Işıklıgil..

Kayra - Kafamda Cehennem 03:40

Kayra - Kafamda Cehennem

Kayra - Kafamda Cehennem Dinle Söz: Kayra Müzik: Da Poet & Radansa Düzenleme: Da Poet Mix-Mastering: Buğra Kunt - Studio BK Yönetmen: Bedirhan Karakurluk Senaryo: Onur Kayra İnal, Bedirhan Karakurluk Yardımcı Yönetmen:..

Ozan Demirhan - Yağmur Damlası 05:00

Ozan Demirhan - Yağmur Damlası

Ozan Demirhan - Yağmur Damlası Dinle Söz & Müzik: Ozan Demirhan Düzenleme: Mustafa Kanpıçak Yönetmen: Murat Kartal..

Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı 02:03

Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı

Komedyen Sefa Doğanay, türkücü İbrahim Tatlıses'in taklidini yapamadığını ve içinde ukde kaldığını açıkladı. Doğanay, Taklit edilemeyecek kusursuzlukta bir yeteneği var. Diğer sanatçılar beni yanlış anlamasın. Hepsinin ..

  • JET TV tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vedat Özkaya - Mutsuz Çocuklar Büyütmeden 04:57

Vedat Özkaya - Mutsuz Çocuklar Büyütmeden

Vedat Özkaya - Mutsuz Çocuklar Büyütmeden Dinle MUTSUZ ÇOCUKLAR GİBİ Güne yakasını iliklemeden Dokundum giyindiği akşam üzerine Gece gardropta Gündüz teninde sımsıkı Başsız ve sonsuz doğup kimseyi doğurmadan Dipsiz v..

Yeşim Vatan - Dokunsana 03:11

Yeşim Vatan - Dokunsana

Yeşim Vatan - Dokunsana Dinle Dokunsana şarkı sözleri ile Tövbeler etmiştim Yer oynadı yerinden Karşıdan gelirken Gülümsedi aniden Tatildeyim derken Aklım gitti başımdan Her gün geçer oldum Evlerinin önünden Tanışa..

Umur Doma - Fantastik 03:47

Umur Doma - Fantastik

Umur Doma - Fantastik Dinle Fantastik şarkı sözleri ile Rahat durmam yanında Anlarsın tanıyınca Aşk bir tür cesaret mi? Yoksa tam felaket mi? Kimsesiz diyarlarda Hapsoldum dejavuna Tüm bunlar işaret mi? Tatlı bir es..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Neslihan Demirtaş - Be Mübarek 03:41

Neslihan Demirtaş - Be Mübarek

Neslihan Demirtaş - Be Mübarek Dinle Söz: Neslihan Demirtaş Müzik: Mustafa Erdoğan, Neslihan Demirtaş Düzenleme: Gökhan Holat..

FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş 03:28

FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin 143 sanığın yar..

Ziynet Sali Şarkı Başarısı 02:10

Ziynet Sali Şarkı Başarısı

Ziynet Sali Şarkı Başarısı İzle..

  • BETA tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ümit Besen Aleyna Tilki'nin Çalıntı Olduğu Söylenen Şarkısı İçin Ne Dedi 15:42

Ümit Besen Aleyna Tilki'nin Çalıntı Olduğu Söylenen Şarkısı İçin Ne De

Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen Harbiye Açıkhava’da 35 yıl aradan sonra aynı sahnede buluştu. Mustafa Sandal ve Pamela’nın da sahneye çıktığı gece oldukça renkli geçti. Ümit Besen, Aleyna Tilki'nin şarkısını çaldığı iddi..

  • BETA tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

Ebru Gündeş - Hayrandım 04:36

Ebru Gündeş - Hayrandım

Ebru Gündeş - Hayrandım Dinle HAYRANDIM (Şarkı Sözleri) Arada bir hatırımı sormadın İki güzel cümle kurmadın Üzüldüm gönlümü almadın İnsan yerine koymadın Özünde sözünde bir değil Gözümde değerin sersefil Sen be..