#Armağan elçi hoş gelişler ola mustafa kemal paşa

Serdar Ortaç - Ayrılmam 03:44

Serdar Ortaç - Ayrılmam

Gururla harcadım elimde kalanı Çiçekler aldım sarmadı yaramı Acı bile kendine getiriyor adamı Bir dikili ağacım yok İyileri yakacak, kötülere bakacak Daha iyi çıktımı, beni bile satacak Yolun ötesinden yüreğime akacak A..

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı 03:02

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı Sualtı restoranı- Maldivler Hilton otellerine ait bu sualtı restoranı dünyada bir ilk. İlk olarak Yeni Zelanda'da tasarlandı, Singapur'da yapıldı ve Maldivler'e getirildi., Restoranın içi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2017 Bayan Kısa Saç Kesimleri 04:31

2017 Bayan Kısa Saç Kesimleri

Kısa saç modelleri yaz aylarında rahatlık açısından kadınlar arasında en çok tercih edilen seçeneklerdendir .Son yıllarda türk kadınları arasında da modern görünümü ve pratik oluşuyla çok rağbet görmektedir. Yüzünüzün şe..

  • Kadınca tarafından
  • 1.355 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - Bambaşka 03:47

Kutsi - Bambaşka

Bana kalan bir yerde sensiz düşlerim nerde Konuşulan herşey boş herkes farklı dillerde Biliyorsun zor anlarda kaçtığım o yer varya Yine çıktım aynı yola sende gel biraz sonra Niye küsersin sen aşka çok zor kalbin at..

Norm Ender - Deli 02:48

Norm Ender - Deli

Norm Life bebeğim! Kes lan rap’in tanrısı geri döndü Bu sesten alayınızın başı döndü Ve es len hint fakiri bu neyin havası Beslen bende beyin fırtınası Kaç lan fay hattında felsefesi Punchline bu rap’imin her zelzelesi ..

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten Korkuyorum 03:40

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten K

ABD Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının Amerika’ya girmesini yasaklayan karar, binlerce kişinin yaşamını olumsuz etkiledi. İşte o yasakla birlikte hayatı kabusa dönenlerden biri de İran’ın divası G..

Alaska'lı Geyik Arabayı Boynuzladı 04:53

Alaska'lı Geyik Arabayı Boynuzladı

Abd, Alaskada Evin önünde park halinde duran arabayı boynuzlayan Geyiğin videosu tıklanma rekoru kırdı. Daha sonra Posta kutusunu boynuzlayan kızgın geyik, her ne kadar nahoş olan bir durum oluştursa bile hoş bir video b..

  • JET TV tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Warcraft 3 19:34

Warcraft 3

Herkese merhaba Warcraft 3. bölüme hoş geldiniz iyi seyirler...

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha 04:01

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha

Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de öyle sakindim ki kıpırdamadım ..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Star Wars Battlefront II  Strike Mode  PS4 03:09

Star Wars Battlefront II Strike Mode PS4

Welcome to Strike Mode in Star Wars Battlefront II. This close quarters mode is made for tight knit gameplay that allows the different classes to shine in iconic Star Wars locations. ( Star Wars Battlefront II'de Strik..

  • BETA tarafından
  • 539 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kedi vs Ayı Kavgası 01:11

Kedi vs Ayı Kavgası

Kedilerin hoş ve sevecen olduğunu herkes biliyor. ayıların kaba ve çok olduğunu zannedenler bence yanıldılar. :-D keyifli seyirler..

  • PengoTV tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 7 yıl önce
12 Katlı Apartmanda Elden Ele En Üste Gönderilmeye Çalışılan Eşya 00:57

12 Katlı Apartmanda Elden Ele En Üste Gönderilmeye Çalışılan Eşya

İnsanların kendi aralarında yaptıkları bir eğlence . Ve çok hoş bir şey.Keyifli seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Long Dark #6 18:39

The Long Dark #6

Herkese merhaba ben bugün sizlere çok eğlenceli soğuk bir oyun oynadım ve serimizin The Long Dark #6. bölümüne hoş geldiniz...

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK 01:18

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK

THE MICK, işlevsiz aile ifadesine yeni bir anlam veren, tek kameralı bir komedidir. MACKENZIE aka MICKEY (Kaitlin Olson, Philadelphia'da Her Zaman Güneşli ), küstah, iki bitlik bir dolandırıcılıktır Tüm hayatını sor..

Nazan Öncel - Madalyon 03:21

Nazan Öncel - Madalyon

Konuştumsa kahrımdan konuşmuşumdur Ağladım sa dolduğum dan ağlamışımdır Nasıl eğlendin mi bari, hoş musun peki Çekip gitseydim keşke, daha iyiydi Yüreksiz seni Bir şey olduysa anlat o zaman Delikanlıymış derim arkandan ..

Mt - Haydar Haydar Trap 02:57

Mt - Haydar Haydar Trap

Ben melamet hırkasını kendim giydim eğnime Ar namus şişesini taşa çaldım kime ne Aah Haydar Haydar taşa çaldım kime ne. Kâh çıkarım gökyüzüne, seyrederim âlemi Kâh inerim yeryüzüne, seyreder âlem beni Aah Haydar Hayda..

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video) 03:49

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video)

-Hırçınlar - Cesaretim üstün gelir korkularıma hep arar bulur nihayet tablo hoş değilse eğer cilvesidir hayatın net hangi yandan baksan dik duruyorum gayet hayattasın kanın kaynadıkça doğruyu bulmak daha da zor bir yanlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Empati Nedir 04:23

Empati Nedir

Empati güzel, empati hoş ama.....

Beyaz Show Ayta Sözeri Herkesi Çok Şaşırttı 01:57

Beyaz Show Ayta Sözeri Herkesi Çok Şaşırttı

Beyaz Show'un 1 Aralık konuklarından Ayta Sözeri söylediği Dilek Taşı şarkısı ile büyük alkış aldı! Ayta Sözeri, canlı söylediği Dilek Taşı şarkısı ile başta Beyaz olmak üzere izleyenlere hoş anlar yaratırken, sesi i..

  • BETA tarafından
  • 2.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sonbahar Nedir 04:40

Sonbahar Nedir

Romantikli komikli filmlerin vazgeçilmez yardımcı oyuncusu, bi üşü bi terle mevsimine hoş geldiniz...

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

İlk Yardımın ABC'si Nedir Ve Nasıl Yapılır 00:59

İlk Yardımın ABC'si Nedir Ve Nasıl Yapılır

İlkyardımın temel uygulamaları sırayla ve hızla yapılmalı. Bu uygulamaların ingilizce baş harfleri A, B ve C harflerinden oluştuğu için İlkyardımın ABC'si denir. ► Kanalımıza Abone OL: https://goo.gl/GwjvIg 1 bilgiyi v..

  • NABIZ tarafından
  • 1.525 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Utanç Duyduğunuz Rüyanız Neydi Röportaj 02:54

En Utanç Duyduğunuz Rüyanız Neydi Röportaj

İnsanoğlu rüyasında psikolojisi ayarında kafasında kurguladığı olaylar rüyasına yansır.Komik,hoş,utanç,korkuç rüyalar görülür.Vatandaşlara en utan duyduğunuz rüyanız neydi siye soruldu..

  • JET TV tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Danla Bilic - Plazada Çalışan Kız Makyajı 17:52

Danla Bilic - Plazada Çalışan Kız Makyajı

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Danla Bilic - Fenomen Olunca Marka Çıkaran Kız Makyajı 17:39

Danla Bilic - Fenomen Olunca Marka Çıkaran Kız Makyajı

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Sihir Nedir Ve Nasıl Yapılır 11:37

Sihir Nedir Ve Nasıl Yapılır

Sihirli hileler! How To Magic adlı bu bölümde, EvanEraTV'den Evan Era, DANIRE ROYY ile nasılPRANKitup'tan takımlar halinde bir araya geliyor ve 5 Tehlikeli Sihirbazlık Püf Noktası ve Şans! Gösterir! Bu videoyu kolayca y..

Cin Düğünü Yapılan Arazide Bir Gece! Ağlama Sesleri Duyuluyor 14:01

Cin Düğünü Yapılan Arazide Bir Gece! Ağlama Sesleri Duyuluyor

Tekirdağ'ın bir köyünde yıllar evvel bir arazide rastlanan Cin Düğünü ve sonrasında yaşanan enteresan olayları araştırdık. Rivayete göre bu kasabada 90 yılların sonunda, kasaba sakinleri boş bir arazide bir kalabalığın e..

  • ZULMA tarafından
  • 2.186 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975 03:26

Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975

Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki bak hala ellerimde yanıyor Duyuyor musun Dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun Bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musun Her şe..

Gökben  Şiribim Şiribom 1974 01:56

Gökben Şiribim Şiribom 1974

Şiribim şiribom şiribim bom bom bom bobobom şiribim şiribom şiribim bom bom bom... aşk kalbimin saygısız bir misafiri sanki. bir gün sormadan gelir, sormadan gider belki. altın değil, gümüş değil, saklanmaz kimseden..