#Armağan elçi hubyar semahı

 Deniz Seki’ye Anlamlı Sürpriz 06:07

Deniz Seki’ye Anlamlı Sürpriz

Deniz Seki’ye Anlamlı Sürpriz Kendisini dinlemeye gelen konukları arasında Çağla Şikel, Pınar Altuğ, Ender-Benan Saraç başta olmak üzere bir çok ünlü sima bulunan Deniz Seki’ye ise en büyük sürprizi Pınar Altuğ’un kızı ..

  • ANKA tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalyaspor  Göztepe  1-3 Maç Özeti 03:49

Antalyaspor Göztepe 1-3 Maç Özeti

Süper Lig'in 8. haftasında Göztepe deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 yendi. Göztepe, 8. dakikada Antalyaspor deplasmanında Adis Jahovic'in golüyle 1-0 öne geçti. Antalyaspor'da Jeremey Menez'in orta sahadan savunmasına attı..

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi  Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu 03:45

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu

Yeni bir poğaça tarifi! Bu kez üzeri yumurta akı ve galeta ununa bulanmış kabartma tozu ile yapılan zeytinli yumuşacık bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Tarifimizi izledikten sonra bu leziz poğaçanın yapımını tamamen ..

Ankara Havasıyla Yeşil Uzay Dansını Harmanlamak 03:32

Ankara Havasıyla Yeşil Uzay Dansını Harmanlamak

Son dönemlerin en popüler danslarından birine imza atan Yeşil uzaylı dansını bir de Ankara havasıyla birlikte görelim. Armağan Arslan'ın ayrı bir komedi olan Bana mı Yürüyon klibini izliyoruz. Güzel ve eğlenceli bir ça..

  • JET TV tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mary Shelley Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Mary Shelley Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dünyaya kült roman Frankenstein'ı armağan eden yazar olarak edebiyat tarihine kazınan Mary Shelley'nin romanı yazma süreci de bir o kadar büyüleyicidir. Ünlü felsefeci babası ile 18. yüzyıl Londra'sında büyüyen Mary Woll..

Mary Shelley Türkçe Altyazılı Teaser 00:39

Mary Shelley Türkçe Altyazılı Teaser

Dünyaya kült roman Frankenstein'ı armağan eden yazar olarak edebiyat tarihine kazınan Mary Shelley'nin romanı yazma süreci de bir o kadar büyüleyicidir. Ünlü felsefeci babası ile 18. yüzyıl Londra'sında büyüyen Mary Woll..

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam 03:40

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam Dinle Bir Gün Bir Adam şarkı sözleri ile Bir gün bir adam çıkar Kalbini yanına koyar Elindeyken tüm kartlar Oyunları açık oynar… Bir gün bir adam çıkar Kalbin çarpmaya başlar Simsi..

23 Nisan'da Neyi Kutluyoruz? - Röportaj 05:06

23 Nisan'da Neyi Kutluyoruz? - Röportaj

23 Nisan neden önemli, bu tarihte ne olmuştu, neyin yıl dönümünü kutluyoruz? Ulu önder Atatürk bu günü neden çocuklara armağan etti? soruları sokakta vatandaşlara sorulmuş, bakalım nasıl cevaplar verilmiş...

  • JET TV tarafından
  • 195 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Araçların Arkasında Olan Kadınlara Böyle Çarptı 00:46

Araçların Arkasında Olan Kadınlara Böyle Çarptı

D100 Karayolu Bahçelievler mevkii Şirinevler istikametinde meydana gelen kazada, Sultan Özdemir direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Kazayı yara almadan atlatan Özdemir ve yanındaki Fatma Zehra Kılıç or..

Demet Akalın - Hatıram Olsun Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar Vol2 06:24

Demet Akalın - Hatıram Olsun Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar

HATIRAM OLSUN İnan şiir gözlüm İnan gönül sözlüm Sensiz bir dünyada yaşamam yaşamam yaşayamam Elin ellerimde Gözün gözlerimde Bil ki yüreğimde sıcacık sıcacık bir sevgin var Sende hatıralar var Sende mutlulukl..

Murat Övüç Mike Tyson'a Dönüşürse 02:19

Murat Övüç Mike Tyson'a Dönüşürse

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç , Armağan Çağlayan'ın programına konuk olduğu bir sahneyi uygulama ile değiştirip Mike Tyson'a dönüşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tamer Sarı & Minyas - Ve Şimdi Ayrıyız 01:59

Tamer Sarı & Minyas - Ve Şimdi Ayrıyız

Söz : Ali Metin , Minyas , Onur Bayraktar Müzik : Ali Metin Aranje : Cem Coşkun, Erdal Toprak Bağlama : Can Kahraman Klarnet : Alaattin Kabacı Mix&Mastering : Hakan Türhal Klip Yönetmeni : Yiğit Çavuş Görüntü Yönetmeni..