#Arsız horoz

Hande Yener - Hoşgeldiniz 03:53

Hande Yener - Hoşgeldiniz

Korkusuzlugunuzdan korkmus korkular edinmisseniz Kimsesizliginizden kovulmus issirilmis hissetmissiniz O sizsiniz o sizsiniz hosgeldiniz Dostum zaman silmis benim gozumden akan yaslari Vakitsiz dustugum o erken asklari C..

Sinem Güngör - Seni Gördüm 03:33

Sinem Güngör - Seni Gördüm

Şarkı Sözleri Ne sıcak ne de soğuktu Kalabalık ama biraz da boştu Beklentilerim çok yoğundu Ben arsız olmuş olabilirim Biraz arsız olmuş olabilirim Seni gördüm Saniyeler bile bölündü Ellerin doluydu Başka birinin eliyl..

Hayvanlar Çocuk Şarkısı - Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 03:27

Hayvanlar Çocuk Şarkısı - Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 2015 yılında da özgün çocuk şarkıları ile devam ediyor. Çocuklara hayvanları eğlenceli bir şekilde öğreten Kaç Kaç Kaç şarkısını hemen izleyin, dinkleyin:))) Çocuklar bu şarkıya bayılaca..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.124 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk 5.Bölüm 03:53

Kuzucuk 5.Bölüm

Zamanının çoğunu arkadaşları Horoz, Leylek, Köstebek ve Ördek ile oyunlar oynayarak geçiriyor...

Deve Ömer Ve Piç Rıza'nın Selamı Var Deyin 00:54

Deve Ömer Ve Piç Rıza'nın Selamı Var Deyin

Üç Kağıtçılar. Horoz Ali (Cüneyt Arkın), Deve Ömer (Rıza Fazeli) ve Piç Rıza (Robert Widmark), cezalarını yeni tamamlayıp hapisten çıkmışlardır. Üç kafadar namuslu bir yaşam sürdürmek için aralarında karar verirler. Horo..

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor 04:00

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor İzmir'in Torbalı ilçesinde, Araucanas cinsi tavuklardan elde ettiği yumurtaların tanesini 10 TL'ye satan Bekir Çetin, kısa sürede servet kazandı. Fransa..

Afrin'deki Terör Yuvaları Vuruldu 01:22

Afrin'deki Terör Yuvaları Vuruldu

Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nın 28. gününde Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait uçaklar ve obüsler Şeyh Horoz Bölgesindeki PKK/YPG/PYD terör örgütüne ait hedefleri vurdu. Afrin'e yönelik düzenlenen Ze..

Horozdan Daha İyi Öten Adam 00:26

Horozdan Daha İyi Öten Adam

Şimdiye kadar horoz taklidinin yapıldığı bir çok kişiyi izlemişsinizdir. Ancak bu adam sanki bir horoz ve oldukça başarılı ötmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Rober Hatemo - Aşksız Prens 05:43

Rober Hatemo - Aşksız Prens

Bitti aşkının son şansı Beni üzmeye hakkın yok Sana koşa koşa gelmedim Senden başka sevgilim yok Aşığım dedin ağladın Telefonlarda yalvardın Ne zaman çıksam kapıdaydın Benim ol diye paramı saydın Nasılda beni in..

Athena’dan İlkleri̇n Yaşandığı Bi̇r Konser 07:35

Athena’dan İlkleri̇n Yaşandığı Bi̇r Konser

Athena ilk kez bir senfoni orkestrası eşliğinde Aya İrini'nin tarihi atmosferinde sahne alarak, konsere damgasını vurdu. “Arsız Gönül”, “Kafama göre”, “Son Defa”, “Bu Adam Fezadan” ve “Serseri Mayın” gibi şarkılarını Çuk..

  • BETA tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağdaş Gögeer - Yorulmadım 04:01

Çağdaş Gögeer - Yorulmadım

Yorulmadım şarkı sözleri ile Kalp yalnız bedeni yaşatmazmış Her acıyı yalnız kendine saklarmış Sessizce yaşıyorum sanarken En derin çarkına saplarmış Suskun yerli yersiz laf anlamaz gönlüm Kırıldı sabır taşı seni sinem..

İnsanların Hırsız Martılar ile İmtihanı 02:11

İnsanların Hırsız Martılar ile İmtihanı

Nerede ve kim olduğunuz hiç önemli değil, hırsız martılar yemeğinizi çalabilir. Arsız ve hırsız martılar karınları acıkınca hiç affetmiyorlar önlerine geleni alıp götürüyorlar...

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cihan Mürtezaoğlu - Bir Beyaz Orkide 03:55

Cihan Mürtezaoğlu - Bir Beyaz Orkide

Güldürmeyen, ağlatmayan Sinsi bir ok, öldürmeyen Çaresi yok bu yaranın Kimde kalır kabukları Aldın beni, nefesimi Yersiz mülksüz sahip gibi Aslı sende sureti yok Yamacına indir beni Şimdi gövdende büyüyen bu Arsız, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe 05:00

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman Dilimde sabah keyfiyle yeni bir ümit türküsü Kar yağmış dağlara , bozulmamış örtüsü Rahvan atlar gibi ırgalanan gökyüzü Gözlerimi kamaştırsa da geleceğim sana Şimdilik bağlayıcı bir takvim ..

  • Candy tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Okulu Fragman 01:52

Hayat Okulu Fragman

Hayat Okulu, asi bir çocuk olan Paul ve Totoche’nin kesişen hayatlarını konu ediyor. Yetimhanede büyüyen Paul, Celest ve Borel’e emanet edilir. Asi bir çocuk olan Paul vahşi bir bölgedeki yeni hayatına alışmakta biraz zo..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Türkmen - Lafügüzaf 04:10

Gökhan Türkmen - Lafügüzaf

Lafügüzaf Gökhan Türkmen #LafügüzafAkustik Dinle Söz: Ozan Turgut Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Gökhan Türkmen Yönetmen ve Kurgu: Bora Çifterler LAFÜGÜZAF Bıktım seni hatırlatan Anılarımdan Bana kalan arsız rüya..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.242 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Meltem Erensoylu - Hey Ya 03:15

Meltem Erensoylu - Hey Ya

Hey Ya şarkı sözleri ile Korkma çekinme senın ılacın bende Baharım uyumustu senınle actım yıne Aşk bır fırtınadır yaşanır mı sessızce Öpüşürken meltemdir deprem olur sevişince Ille sen ılle Sahıp cık bu delıye Ille s..

Melek Mosso - Yar (Yıldız Tilbe Cover) 05:05

Melek Mosso - Yar (Yıldız Tilbe Cover)

''Arzular Arsız''ı ilk söylediğimde kafamda olan üçlemenin son şarkısıydı ''Yar'' O kadar çok söylüyordum ki ; hem kendi kendime hem dostlarımla, size de muhakkak ulaşmasını istedim. Hala Yıldız ablaya birebirde ulaşama..

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin 02:28

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin

Kimi Sevdiysem Sensin şarkı sözleri ile... Gecenin bi köründe Otur oturduğun yerde gitmek olmaz Gücenip bi sözümde Acılara sevdalanmak olmaz Kimi sevdiysem sensin Bir belaya çattım ecelsiz Korkarım geçer mi? Ürper..

Kuzucuk Uçtu Uçtu 04:19

Kuzucuk Uçtu Uçtu

Horoz uçamadığı için üzgündür. Kuzucuk arkadaşı için iyi bir şey yapmak ister ve bir lastik yapar, yaptığı lastikle topu fırlatır ve top uçup gider.....

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çizgi Film  Musti  Horozun Neyi Var  Türkçe Dublaj 05:04

Çizgi Film Musti Horozun Neyi Var Türkçe Dublaj

Kedicik Musti'nin yeni macerasını kaçırma. Bu bölümde Musti çiftliğe gidiyor. Horoz dışında bütün hayvanlar iyi. Ama horozun neden hastalandığını bir türlü anlayamıyorlar...

5 Yıl Önce 10 Yıl Sonra Potpuri Nostalji 1982 05:43

5 Yıl Önce 10 Yıl Sonra Potpuri Nostalji 1982

5 Yıl Önce 10 Yıl Sonra grubunun gerçekleştiği 80'lerin tüm unsurlarını barındıran heyecan verici bir kesit... Çekimler 1982 yılında Marmaris Turban'da 16mm'lik kamerayla çekilmiş. Yapımcı - Yönetmen: Yılmaz Çoğulu San..

Kuzucuk 1.Bölüm 03:32

Kuzucuk 1.Bölüm

TRT Çocuk'un sevilen çizgi filmi KUZUCUK artık parmaklarınızın ucunda...

Kuzucuk 3.Bölüm 03:35

Kuzucuk 3.Bölüm

uzucuk oyunuyla çocuklar nesne ve varlıkları şekillerine, renklerine ve boyutlarına göre gruplayarak KUZUCUK'un odasına hediyeler toplama ve bu hediyeleri oda içerisinde istedikleri gibi yerleştirme şansına sahipler...

Kuzucuk 4.Bölüm 03:32

Kuzucuk 4.Bölüm

Ona Kuzucuk diyorlar...

Kuzucuk 11.Bölüm 04:13

Kuzucuk 11.Bölüm

Bugün hangi maceraları yaşamız kahramanımız.Haydi izleyelim ve görelim...

Kuzucuk 13.Bölüm 03:02

Kuzucuk 13.Bölüm

Bakalım bugün bizi hangi macera bekliyor?Çok merak ediyorum.Birlikte izlemeye ne dersin...

Kuzucuk 17.Bölüm 03:32

Kuzucuk 17.Bölüm

Aksilikler birbirini kovalıyor, Kuzucuk’un başı dertten hiç kurtulmuyor...

Kuzucuk 19.Bölüm 03:32

Kuzucuk 19.Bölüm

Onun kendine has dünyasında olup bitenler, herkesi derinden etkiliyor. Herkes hayatında onun gibi bir arkadaş istiyor. Kuzucuk’un kalbinde herkese yer var...