#Artan korra te deshta me hakikat müzik dinle

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

2 Malzemeli Bonbon  Çikolatalı Tatlı Tarifleri 03:28

2 Malzemeli Bonbon Çikolatalı Tatlı Tarifleri

Malzemeleri: Artan kalan Kek 2 adet Muz Çikolata..

Alerjik Rinitin Belirtileri Nelerdir 02:13

Alerjik Rinitin Belirtileri Nelerdir

Alerjik rinitin belirtilerinin başında dirençli ve gitgide artan burun tıkanıklığı geliyor. Hasta nefes ve koku alamaz. Yaşam kalitesi olumsuz etkilenir. Üst üste defalarca hapşurma da alerjik rinit belirtisi olabilir. A..

  • NABIZ tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seat Ibiza 1.0 EcoTSI - Fiyat Performans Şampiyonu Mu 21:36

Seat Ibiza 1.0 EcoTSI - Fiyat Performans Şampiyonu Mu

Karşınızda yeni Seat Ibiza karşınızda. B segmenti rekabeti yenilenen Fiesta ve Polo ile tekrar hareketlendi. Yeni Seat Ibiza bu rekabette yer almak için güncellendi fakat iç mekan kalitesi ile rakiplerinin biraz gerisind..

  • BETA tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Dijital Para Bitcoin Rekora Koşuyor 00:35

Dijital Para Bitcoin Rekora Koşuyor

Kripto para olarak tanımlanan web tabanlı dijital para birimi Bitcoin, 2017 yılına girildikten sonra haftanın ilk gününde en fazla değer kazanan para birimlerinden oldu. Bitcoin, 2013 yılının kasım ayından sonra ilk kez ..

Ölene Kadar Tanıtım - İnternet Özel - atv 01:01

Ölene Kadar Tanıtım - İnternet Özel - atv

Ölene Kadar dizisinin internet özel tanıtımı... Yapımını Tims Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı, yönetmenliğini Umur Turagay’ın üstlendiği, senaryosunu Elif Usman’ın yazdığı ve atv ekranlarında izleyi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ninni Orijinal Fragman 01:30

Ninni Orijinal Fragman

Genç bir kadın olan Chloe ilk çocuğunun doğumunun ardından sıkıntılı bir sürece girer. Annesi ile birlikte yaşamaya başlayan Chloe bebeğinin aralıksız ağlaması, artan suçluluk duygusu ile depresyona girer. Bir süre sonra..

Saplantı Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:09

Saplantı Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Genç bir kadın olan Chloe ilk çocuğunun doğumunun ardından sıkıntılı bir sürece girer. Annesi ile birlikte yaşamaya başlayan Chloe bebeğinin aralıksız ağlaması, artan suçluluk duygusu ile depresyona girer. Bir süre sonra..

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

Just Dance Dünya Kupası'nda Şampiyon Olan Çılgın Türk Umutcan Tütüncü 13:37

Just Dance Dünya Kupası'nda Şampiyon Olan Çılgın Türk Umutcan Tütüncü

17-19 Şubat 2017 tarihinde düzenlenen Just Dance Dünya Kupası’nda şampiyonluğu göğüsleyen Türk dansçı Umutcan Tütüncü oldu! Dünya genelinde artan e-Spor çılgınlığının farklı ve eğlenceli türü olan Just Dance, bildiğiniz ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnsan Neden Hayvanları Öldürür veya İşkence Eder 14:58

İnsan Neden Hayvanları Öldürür veya İşkence Eder

Toplumumuzda çok sık karşılaştığımız bir durum olan hayvan işkenceleri veya ölümlerine son günlerde hiç olmadığı kadar hassas duruma geldik. Geçtiğimiz günlerde haberlere konu olan yavru köpeğin ölümü ile artan hassasiye..

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şok Görüntüler: Yüzlerce Kilo Patatesi Yol Kenarına Dökmüşler 00:20

Şok Görüntüler: Yüzlerce Kilo Patatesi Yol Kenarına Dökmüşler

Son dönemde oldukça artan patates ve soğan fiyatlarının ardından kaydedilen bu görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Yol kenarına atılan yüzlerce kilo patates böyle görüntülendi...

Valerie Doesn't Want To Talk About The Godfather - Season 1 Ep. 8 - MY KITCHEN RULES 00:54

Valerie Doesn't Want To Talk About The Godfather - Season 1 Ep. 8 - MY

Avustralya'da beş yıl çalışan 1 numaralı gösteri FOX'a geliyor. Yazılı olmayan pişirme serisi, Hollywood evlerinde birbirlerinin yemeklerini pişirip eleştirirken ünlü ikilileri birbirlerine karşı çakacak. Takımlar rakip ..

Kartopu Muhallebili Kek 00:58

Kartopu Muhallebili Kek

Hindistan cevizi topları için: 2 su bardağı hindistan cevizi 6 yemek kaşığı pudra şekeri 4 yumurta akı Kek hamuru için: 4 yumurta sarısı, 1 tam yumurta 1 su bardağı toz şeker 125 gr oda sıcaklığında tereyağı 1 su barda..

Martin Garrix - Animals [Official Video] 03:07

Martin Garrix - Animals [Official Video]

Yayınlanmadan önce, parça, Hollandalı plak şirketi Spinnin 'Records'un sadece Hayvanlar (Teaser) başlıklı parçanın bir klipini piyasaya sürdükten sonra, yazar hakkında artan spekülasyonla isimsiz olarak oynandıktan son..

Kumarbaz Film İzle 1:50:58

Kumarbaz Film İzle

Kumarbaz HD İzle Türkçe Dublaj Tek Parça– The Gambler 1974 yapımı bir klasik olan filmin yeni versiyonudur.New York’lu bir profesör gittikçe artan bir borç batağı içerisinde savrulmaktadır. Kumar üstüne olan bağımlılığı ..

  • Tv Series tarafından
  • 12.745 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Yazın Trendi Giyilebilir Sanat 02:49

Bu Yazın Trendi Giyilebilir Sanat

Her sezon değişen trendler arasında modayı takip etmek hepimizi yoruyor. Ne yapalım, yapacak başka bir şey de yok ki... dediğinizi duyar gibiyim. Oysa moda, içinde bulunduğu bu çıkmazdan kurtulmak için her geçen gün da..

  • BETA tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Maymunlardan Korumak İçin Köpeğini Kaplana Çeviren Çiftçi 00:42

Maymunlardan Korumak İçin Köpeğini Kaplana Çeviren Çiftçi

Hintli bir yaratıcı kardeşimiz artan veba vakalarından ötürü köpeğini maymunların saldırılarından korumak üçün kaplana çevirmiş. dahiyane!!..

  • JET TV tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar 05:19

Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar

İspanya‘nın Piñor ve Ribadavia köylerinde tabut üretimi uzun bir geleneğe sahip. Ancak Çin'den yapılan ucuz ithalat sonucu artan rekabet onlar için hayatı zorlaştırıyor. Corona salgını ise pek çok şeyi değiştirdi...

Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar - DW Türkçe 05:19

Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar - DW Türkçe

İspanya‘nın Piñor ve Ribadavia köylerinde tabut üretimi uzun bir geleneğe sahip. Ancak Çin'den yapılan ucuz ithalat sonucu artan rekabet onlar için hayatı zorlaştırıyor. Corona salgını ise pek çok şeyi değiştirdi. Yerel..

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası 26:03

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası

İsmini veremeyeceğimiz X mekanının x köyünde Ürepertici köşk domuzkapı büyüsü ile cinler tarafından basılınca lanetli köşk'e taşınan her aile cinnet geçirip kendilerini, ailelerini öldürmüş kaybolmuş ve bu cinli vaka bu ..

  • ZULMA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Almanya'da  Yoksul Emekli ve Çalışan  Sayısı Artıyor 07:09

Almanya'da Yoksul Emekli ve Çalışan Sayısı Artıyor

Euro Bölgesi’nin ekonomi motoru Almanya’da büyüme oranı artmaya ve işsizlik rakamları düşmeye devam ederken akıllara şöyle bir soru geliyor: İşsizlik kurumlarının önünde neden uzun kuyruklar oluşuyor? Bu soruyu araştırm..

Testi pozitif çıktı sosyal medyadan uyardı! 01:48

Testi pozitif çıktı sosyal medyadan uyardı!

Manisa’nın Kula ilçesinde son günlerde artan vakalar sonrası korona virüse yakalanan bir vatandaş, tedavi gördüğü hastaneden paylaştığı videoyla vatandaşları uyardı. Bu durumu yaşamayanların henüz ciddiyetin farkında olm..

Bakan Çavuşoğlu AB’ye Seslendi; Yunanistan’ı Şımartmayın 02:05

Bakan Çavuşoğlu AB’ye Seslendi; Yunanistan’ı Şımartmayın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsviçre'de kritik açıklamalarda bulundu. Doğu Akdeniz'de artan tansiyon gündemindeydi. Avrupa Birliğine seslendi Yunanistan’ı şımartmayın, aklı selime davet edin dedi...

Taksim’de Toplu Taşıma Araçlarında Korona Virüs Denetimi 01:43

Taksim’de Toplu Taşıma Araçlarında Korona Virüs Denetimi

Son günlerde artan koronavirüs vakalarının ardından Taksim'de toplu taşıma araçlarında denetimler yapıldı. Son zamanlarda etkisini daha çok gösteren koronavirüs vakalarının ardından toplu taşıma araçlarında denetimler ya..

Fransız Vekilden Müslümanlara Destek 02:19

Fransız Vekilden Müslümanlara Destek

Fransız milletvekili Clementine Autain, ülkesinde artan İslam karşıtlığına ilişkin konuştu. Müslümanların hedef gösterilmesine tepki gösterdi. Öte yandan Fransa cumhurbaşkanı Hazreti Muhammed'e hakaret eden karikatürden ..

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor  03:59

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelmiştir. B..

  • ANKA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Endişelendiren koronavirüs tablosu 01:43

Endişelendiren koronavirüs tablosu

ARTAN HASTA SAYILARI NEDENİYLE, GÜNÜN KORONAVİRÜS TABLOSU ENDİŞE VERİRKEN, SAĞLIK BAKANI DURUMU KRİTİK İLLERİN SAĞLIK MÜDÜRLERİ İLE GÖRÜŞTÜ. ÜNLÜ KOMEDYEN CEM YILMAZ'DAN İSE SALGININ EN ÖN SAFINDA MÜCADELE EDEN SAĞLIK ÇA..