#Arti granata müzik dinle

 Milledi Gancaloz Eddeez Dinime İmanıma.. 02:40

Milledi Gancaloz Eddeez Dinime İmanıma..

İbrahim Kızıla isyan eden Gaziantepspor taraftarı. Milledi gancaloz eddeez dinime imanıma.. Gedin artı yeter.!!..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Balıkçılar İzlemesin Gemi Büyüklüğündeki Balığı Sadece Missina İle Yakalayanlar Var 01:00

Balıkçılar İzlemesin Gemi Büyüklüğündeki Balığı Sadece Missina İle Yak

Balıkçının Maharetiyle artı Şahane bir şans ile beraber ortaya müthiş bir av çıktı. sonuçları sizlerle..

  • PengoTV tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 8 yıl önce
70'lik Dedenin Vücut Geliştirme Şampiyonasına Hazırlanması 05:46

70'lik Dedenin Vücut Geliştirme Şampiyonasına Hazırlanması

Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası 50 artı yaş gurubu kategorisi için hazırlanan 70 yaşındaki Ruhi Yılmaz isimli dedenin spor aşkı görenleri hayrete düşürüyor. İki torunu ile birlikte her gün spor salonuna giden Ruhi D..

  • PITIRCIK tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Reddedilince Mala Bağlayan Damat Adayı 06:23

Reddedilince Mala Bağlayan Damat Adayı

Damat adayımız reddedilmeden öncede çok matah olmasada reddedilince iyice zıvanadan çıkmış.Artı o kız sana neden baksın..

  • JET TV tarafından
  • 1.365 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Huysuz Show - Aysel Gürel 03:48

Huysuz Show - Aysel Gürel

Rahmetli Aysel Gürelin konuk olduğu bir huysuz virjin programı.Tahmin edebildiğiniz üzere çok fazla belaltı ve artı 18 sohbet mevcut. Serdar Ortaçla flört iddaları ise kahkaha attırır...

  • ANKA tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a Cevap 00:55

Erdoğan'dan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a Cevap

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un kendisiyle ilgili açıklamalarına değinen Erdoğan: “Ben ne demek istediğini çözmek noktasında değilim. Onu sayın Macron'dan öğrenmek lazım. Görüşme talebinde bulunduğuna göre bunu reddetmek ..

Audi R8 V10 Kar Modu 00:30

Audi R8 V10 Kar Modu

Sesler gibi umulmadıkça, R8 V10 artı bir kar modu vardır. Kuzey Finlandiya'daki donmuş bir gölde çekilen R8 V10 plus'un güç, kontrol ve şıklığını yakaladık. Robin Sherwell'in yer aldığı Faultline tarafından, şenlikli kl..

  • BETA tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Poğaça Tarifi 06:20

Poğaça Tarifi

Labneli poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket labne(frischkäse) peyniri 1 paket yaş maya (isteyenler 2 yemek kaşığı kuru mayakatabilir) 1buçuk tatlı kaşığı ..

Kolay Şekerpare Tarifi 05:41

Kolay Şekerpare Tarifi

Malzemeler 250 gr.yumusak tereyagi yada margarin 3 tane yumurta 1 tanesinin sarisini ayirin ustune surulecek 1 cay bardagi hindistancevizi Yarim cay bardagi siviyag Yarim cay bardagi irmik Yarim cay bardagi pudra sekeri..

Fatmanur Öztekin Tek Makyajla 3 Farklı Konbin 07:45

Fatmanur Öztekin Tek Makyajla 3 Farklı Konbin

Herkese merhaba bugün benimde son zamanlarda severek kullandığım çok basit 5 dk yapabiliceğiniz her kıyafetle uyabilicek bir makyaj paylaşmak istedim artı olarakta üç farklı kombin önerdim, umarım işinize yarayan bir vi..

McDonald’s - Hamburgerleri Beleşe Getirmek 01:58

McDonald’s - Hamburgerleri Beleşe Getirmek

Eleman McDonald's'deki fiyatların bugını bulmuş, 10 etsiz artı bir tam Hamburgeri beleşe getiriyor...

  • JET TV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü 01:41

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü

İstanbul’da Sultanahmet’teki iş yerine gitmek için metro ulaşımını kullanan Nesibe Koç’un Terazidere istasyonunda başına gelenler güldürdü. Koç’un ulaşım için kullandığı akbil kartının dolumunu gerçekleştirdikten sonra b..

Çocuklar ve Korona virüs aşısı 05:35

Çocuklar ve Korona virüs aşısı

“Aşı konusunu terazi gibi düşünmeliyiz. Artı ve eksileri düşünmeliyiz. Her aşının ufak tefek kişisel farklıkları var ama virüs kadar mı bunu sorgulamalıyız”..

Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Seri Cİnayetleri Şehri İngiltere :İngiltere'nin Karanlık Tabular 2.Bölüm Belgeseli -Bir Evcil Hayvanlar için öldürülen İnsanlar 46:04

Seri Cİnayetleri Şehri İngiltere :İngiltere'nin Karanlık Tabular 2.Böl

İngiltere'nin Karanlık Tabular hayal ailesel suçun en mide bulandırıcı eylemlerinin bazı hikayesini anlatır bir şok, gerçek yaşam suç serisidir. Bu bölüm, ücretsiz kahvaltı için bahis üzerinde onu okul arkadaşı Joshua Da..

  • PengoTV tarafından
  • 1.939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak 07:49

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak Kanal İstanbul kapsamında yer alacak projelerin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Kanal İstanbul, Boğaz'a benzeyecek. Kanalda, ikinci Haliç de yer alacak. Kanal İstanbul kaps..

Yaz Alışverişi (2017) 07:59

Yaz Alışverişi (2017)

Şortlar Özellikle Yaz Aylarında Mucizevi Bir Rahatlık Sunuyor. Şimdiden Söyleyelim; Kısa Şortlarınızı Kışın da Opak Çoraplarla Giyerek Değerlendirebilirsiniz.Gün Boyu Ayakkabıların İçinde Kalan Ayaklarımızın da En Az bi..

Türkiye’nin Bu İşte Ne Kadar Kararlı Olduğu Ortaya Çıktı 03:18

Türkiye’nin Bu İşte Ne Kadar Kararlı Olduğu Ortaya Çıktı

ABD bölgede maça 11 kişi ile çıkmak istemiyor. 22 kişi artı hakemlerle beraber çıkmak istiyor. Amerika kim kaybederse kaybetsin kazanan kendisi olmak istiyor. Burada hem PKK'yı ve YPG'yi kendi hedefleri doğrultusunda kul..

  • En Yeniler tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

50. Yılın Bombası Premier Lig'den Geliyor 01:09

50. Yılın Bombası Premier Lig'den Geliyor

Ses getirecek transferlerle 50. yılında başarı için güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da on numara pozisyonu için Moussa Sissoko ismi ön plana çıktı.27 yaşındaki Mali asıllı Fransız futbolcu ..

  • OFSAYT tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haşhaşlı Açma Tarifi 12:28

Haşhaşlı Açma Tarifi

Malzemeleri: 1 Tane yaş maya 3 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağı sıvı yağ 2 Tane yumurta (beyazı hamura sarısını üzerine sürmek için ayırın) 5 Yemek kaşığı dolusu şeker 2 Tatlı kaşığı tuz (silme) 1 Kg. artı 2 su bardağı u..

Poğaça Tarifi 13:32

Poğaça Tarifi

Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Not : Bu ölçüden 3 tepsi çıkıyor 1 Tane yaş maya 2 Su bardağı süt 1 Su bardağı su 1 Su bardağı yoğurt 1 Su bardağı sıvıyağ 4 Tane yumurta (2 tanesini tüm hamura kırın diğer iki tanesinin be..

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır 03:30

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır? Bizim kültürümüzde çılbır olarak bilinen poşe yumurtanın birden fazla yapılış yöntemi vardır. Birkaç tane püf noktasını da bildikten sonra poşe yumurta yapmak aslında çok kolay. İlk yöntemimiz..

Saçaklı Sandviç Poğaça Tarifi 07:01

Saçaklı Sandviç Poğaça Tarifi

Malzemeler Not : Bu ölçüden 2 fırın tepsisi çıkıyor. 1 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağı ılık su Yarım su bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvıyağ (Not : Şöyle de yapılabilir eğer ki evde tereyağı yoksa sıvıyağı bir çay bar..

Kolay Sucuklu Poğaça Tarifi 01:40

Kolay Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 paket yaş maya 1 su bardağı eritilmiş tereyağ 4 yemek kaşığı toz şeker 2 tatlı kaşığı tuz Aldığı kadar un Hazırlanışı 1. Yoğurma kabına yaş mayayı, ılık süt içerisinde eritelim. 2. Erit..

Açma Tarifi 10:01

Açma Tarifi

Peynirli Açma Tarifi ve Malzemeler : Vereceğim ölçüden iki tepsi çıkıyor 1 tane yaş maya 3 su bardağı ilik süt 1 su bardağı sıvıyağ 3 yemek kaşığı seker 2 tatlı kaşığı tuz 2 tane yumurta birinin sarısı üstüne sürülecek 1..

Rulo Poğaça Tarifi 10:03

Rulo Poğaça Tarifi

Rulo Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı soda (mineralwasser) 2 tane yumurta (birini hamura tüm kirin diğer yumurtanın beyazı hamura sarısını da üzeri..

Peynirli Kaşık Dökmesi Tarifi 05:51

Peynirli Kaşık Dökmesi Tarifi

Malzemeler : 2 tane yumurta 2 yemek kaşığı yoğurt Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı artı 2 yemek kaşığı daha un 1 çay kaşığı tuz (peynirinizin tuzuna göre ayarlayın benim kul..

İslim Kebabı Tarifi 13:44

İslim Kebabı Tarifi

En şık sunumu ile bugün sizlere köfteli islim kebabı tarifi hazırladık. Ve bizler çok beğendik ve sizlerinde beğeneceğinizi düşündük ve hemen sizlerle tarifini paylaşmak istedik. Misafirlerinize ve ailenize hazırlayabile..