#Artık kendi ellerimizle

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Patates Kroket Tarifi  Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı 02:44

Patates Kroket Tarifi Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı

Bu kez sizlere vejetaryenlerin de yiyebileceği patatesle yapılan leziz bir köfte tarifi hazırladık. Hemde diğer köfteler gibi yağda kızarmıyor. Bu sayede gayet hafif ve lezzetli hemde patatesler fırında değil haşlanarak ..

Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lokum Kıvamında Sar Pişir Tavuk Baget En Kolay Yemek 01:24

Lokum Kıvamında Sar Pişir Tavuk Baget En Kolay Yemek

Sar Pişir Tavuk Baget Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 5 yemek kaşığı süt 5 yemek kaşığı sıvı yağ 1 diş sarımsak Pul biber Karabiber Kekik Tuz 7 adet tavuk baget Hazırlanışı; 1. Uygun bir kapta süt, sıvı yağ, sarımsak, p..

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi 02:42

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi

500 g haşlanmış Nohut, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, Yarım çay kaşığı toz karabiber, Yarım çay kaşığı toz zencefil, Yarım çay kaşığı toz kırmızı biber, Yarım çay kaşığı kişniş, Yarım çay kaşığı kimyon, Yarım çay kaşığı muskat..

Gökyüzünün Ötesinde - Beyond Skyline Türkçe Dublaj İzle 1:46:42

Gökyüzünün Ötesinde - Beyond Skyline Türkçe Dublaj İzle

Dünya Uzaydan gelen bilinmeyen bir uzaylı formunun saldırısına uğrayacaktır. Los Angeles'da geçen olaylarda tüm halk uzaylı istilası sonrasında ortadan kaybolacaktır. Hayatta kalan dedektif Mark Corley çok sevdiği oğlunu..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle

Black Panther Sonunda Çekildi! Marvel çizgi romanlarında onlarca yıldır rol aldıktan sonra, Black Panter sonunda Captain America: Civil War filminde ilk kez film izleyicisine merhaba demişti. Bundan çok kısa bir süre son..

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı

Andy Serkis yönetmenliğindeki bir çok film yıldızlarının yer aldığı, Rudyard Kipling’in klasiklerinden Mogli: Orman Çocuğu dev ekranlara geliyor. Film Hindistan’da bir kurt sürüsü tarafından büyütülen orman çocuğu Mogli’..

Adı Zehra 14. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Adı Zehra 14. Bölüm 1. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Dümdüzz Adam Fragman 03:22

Dümdüzz Adam Fragman

Saf ve kendi halinde bir taksi şoförü olan Ferdi dedesi Cemşit ile birlikte yaşar. Cemşit, sadece telefonda mesajlaştığı Tatyana’ya aşık olmuştur. Tatyana Bulgaristan’dan Türkiye’ye gelmek için 10 bin Euro isteyince, Cem..

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi 02:02

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi

MALZEMELER 6 adet küçük boy kabuklu Patates, Haşlamak için su, Karabiber, Tuz, Zeytinyağ. ********************************** Et, tavuk, balık yemeklerinin en güzel garnitürüdür Patates. Salatası olur, püresi olur nasıl..

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Fırın Sütlaç Tarifi 04:29

Fırın Sütlaç Tarifi

MALZEMELER 1 lt + 2 su bardağı süt, 1/2 çay bardağı pirinç, 1 su bardağı şeker, 2 yemek kaşığı pirinç unu, 1 adet yumurta sarısı. ******************* Son günlerimiz siteyi yeni bir yüze kavuşturmaya uğraşmakla geçiyor..

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı yayında! Soru - Cevap oyunu çiftlerin arasını bozuyor! Zero Tuna'nın, çiftler arasında oynamak için getirdiği soru-cevap oyunu sorun oluyor. Haluk'un, gelen soruya verdiği cevap Melt..

Kıymalı Börek Tarifi 03:49

Kıymalı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka. Sosu için; 3 adet yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ. İç harcı için; 300 gr Kıyma, 1 adet soğan, 1/2 su bardağı çekilmiş ceviz içi, 3 yem..

Pastane Açması Tarifi 05:18

Pastane Açması Tarifi

5-6 su bardağı un, 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 adet 42 g’lık yaş maya, 2 yemek kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, 100 gr oda sıcaklığında olduğundan daha yumuşak tereyağ, Üzeri ..

Taze Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Ev Yapımı Reçel Tarifi 02:20

Taze Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Ev Yapımı Reçel Tarifi

Bu videomuzda sizlere kayısı reçeli yapımını göstereceğiz. Kayısı kendinden şekerli bir meyve olduğu için reçel tarifleri içinde en az beyaz şeker kullanılarak yapılan reçel tarifi. Bu yüzden en sağlıklı reçel tarifi diy..

El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır  Kakaolu Pasta Keki Tarifi 02:45

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır Kakaolu Pasta Keki Tarifi

Bu tarifimizde sizler için çikolatalı pandispanya tarifi hazırladık. Yani diğer isimleriyle pasta keki veya pasta tabanı olarak adlandırdığımız pasta yapımının en önemli parçası olan pandispanyanın kabarmış olması ve lez..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Yağmur Suyundan Yararlanarak Arabasını Yıkayan Vatandaş 02:47

Yağmur Suyundan Yararlanarak Arabasını Yıkayan Vatandaş

Sivas 'ta sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kentte akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanağa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar, zor anlar yaşadı. Sağanak nedeniyle bazı bölgelerde ulaşım güçlükle sağlandı. Be..

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kumpir Tarifi 02:41

Kumpir Tarifi

Malzemeler: 4 adet büyük boy patates, 2 yemek kaşığı tereyağı, 200 g kaşar rendesi, Üzeri için damak zevkinize göre salatalık malzemeler (Benim kullandıklarım; kornişon turşu, mor lahana salatası, amerikan salatası, kö..

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi 01:16

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi

Pastanelerdeki gibi nefis pasta kremaları yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Çikolatalı pasta kremasının yapılışı için ihtiyacınız olan malzemeleri yazımızın sonunda sizler ile paylaşacağız bundan önce sizlere pasta krem..

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak 03:45

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak

Yaban hayvanlarının doğadan izinsiz olarak yakalanmaları ve bulundurulmaları 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu hükümlerine ve Merkez Av Komisyonu (MAK) Kararlarına göre yasak olup aksine hareket edenler ağır para cezasıyl..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman 02:27

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman

Kolombiyalı gazeteci Virginia Vallejo, 1981 yılında, uyuşturucu kaçakçılığıyla para kazanıp iktidarı ele geçiren ve dostlarını ülkenin yeni nesil zengin insanlarına dönüştüre Pablo Escobar ile bir ilişkiye başlar. Escoba..

Mısır Ekmeği Tarifi 03:42

Mısır Ekmeği Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2,5 su bardağı mısır unu, 1 paket kabartma tozu, Tuz. Benden en çok istenen tariflerden biriydi Mısır Ekmeği. Daha önce yapmayı denediyseniz veya nasıl y..

Tavuk Şiş Tarifi 04:11

Tavuk Şiş Tarifi

Malzemeler: 2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yemek kaşığı sulu yoğurt/ayran, 1 tatlı kaşığı salça, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1//2 çay bardağı sı..

Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi 04:48

Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt 2,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 silme tatlı kaşığı Tarçın, 2 adet küçük boy veya 1 adet büyük boy Havuç, 1 su bardağı iri..