#Artık kendi ellerimizle

Bim'de TikTok Çeken Kızlar 00:09

Bim'de TikTok Çeken Kızlar

Sosyal medyada artık bıkkınlık gelen TikTok uygulaması için insanların yapmayacağı şey kalmadı. Şimdide karşımıza Bim'de çıktılar...

  • PengoTV tarafından
  • 406 görüntüleme
  • 4 yıl önce
TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı 01:41

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı

Türkiye Büyük Millet Meclis’inde koronaya yakalanan milletvekillerinin sayısı 100’ü geçti. Yani ortalama her altı vekilden birinin korona testi pozitif çıktı. İşte bu gelişmenin ardından Meclis'te de yeni tedbirler hayat..

İki Milli Füzenin Seri Üretimi Başladı 02:12

İki Milli Füzenin Seri Üretimi Başladı

İki milli füzenin seri üretimi başladı. Göktuğ ve Atmaca artık TSK envanterinde yerini aldı. Sevindiren haberi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay paylaştı. Oktay, savunma sanayi projelerinde gelinen son durumu açıkladı...

Hafta Sonu Yasağında 7 Saat Alışveriş İzni 01:47

Hafta Sonu Yasağında 7 Saat Alışveriş İzni

Türkiye artık hafta sonlarını evde geçirecek. Cuma gününden itibaren saat 21’de başlayacak olan kısıtlama, Pazartesi sabah saat 5’te sona erecek. Ancak ekmek ve market ihtiyaçları bu sürede nasıl karşılanacak? Cevabı hab..

Anneye Kömürlü Maske Şakası 00:43

Anneye Kömürlü Maske Şakası

Corona virüs önlemlerinde baş rolü alan maske artık herkesin taktığı bir koruyucu. Maskesini takan bu kadın kızlarının hain şakasına maruz kalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fotoğraf meraklılarına İstanbul manzaralı deneyim 02:41

Fotoğraf meraklılarına İstanbul manzaralı deneyim

Eski teknoloji olarak görülen DSLR fotoğraf makineleri yerine artık aynasız makineler tercih ediliyor. Buradan hareketle Japonya merkezli teknoloji üreticisi Sony, yeni cihazlarını meraklıları için görücüye çıkardı. Foto..

The Dınner Trailer (2017) 02:25

The Dınner Trailer (2017)

Stan Lohman (Richard Gere), vali için çalışan popüler bir kongre üyesi, onun sorunlu küçük kardeşi davet ettiğinde Paul (Steve Coogan) ve eşi Claire (Laura Linney ) onu ve şehrin en gözde restoranlarından birinde akşam y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı 00:49

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı

Starling Şehri'nin ünlü milyarder playboy olan Oliver Queen (Stephen Amell) bir gemi kazasında babası Robert Queen'i ve sevgilisi Laurel Lance'in (Katie Cassidy) kız kardeşi olan Sara Lance'i (Caity Lotz) kaybettikten so..

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın 04:48

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın

Çıldırmış bir vaşak gibi Kaybediyorum Artık seni bir çiçek yerine Kopartmak istiyorum İşte indim sahneden Öpüyorum ağzından Büsbütün kaybettim Bana dokunmayın sakın Bunların düzenine sokayım Büsbütün kaybettim Bana..

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Esenyurt'un Afrikalı göçmenleri 04:45

Esenyurt'un Afrikalı göçmenleri

Yakın bir geçmişe kadar ağırlıklı olarak İstanbul Tarlabaşı'nda yaşayan Afrikalı göçmenler artık Esenyurt'u tercih ediyor. TRT Haber, Afrikalı göçmenlerin Esenyurt'taki yaşamına tanıklık etti...

Günde 450 Bin Kişiye Koronavirüs Aşısı Yapılacak 02:18

Günde 450 Bin Kişiye Koronavirüs Aşısı Yapılacak

Türkiye, Çin'den sipariş ettiği koronavirüs aşısı için artık gün sayıyor. Aşılama haritası da oluşmaya başladı. Aşılamanın başladığı tarihten itibaren Türkiye'de günde 450 bin kişiye aşı yapılması planlanıyor. İşte detay..

Preview- Ichabod Is Puzzled - Season 4 Ep. 10 - SLEEPY HOLLOW 00:30

Preview- Ichabod Is Puzzled - Season 4 Ep. 10 - SLEEPY HOLLOW

SLEEPY HOLLOW, doğaüstü yaratıklar, gizemli olaylar ve Şahitlerin yaşamları hakkında gerçeği araştıran, çığır açan dördüncü sezon için geri döndü. 250 yıllık bir uykudan sonra, ICHABOD CRANE (Tom Mison) hayatını ve doğaü..

Jake Introduces Molly To The Vault - Season 4 Ep. 9 - SLEEPY HOLLOW 01:26

Jake Introduces Molly To The Vault - Season 4 Ep. 9 - SLEEPY HOLLOW

SLEEPY HOLLOW, doğaüstü yaratıklar, gizemli olaylar ve Şahitlerin yaşamları hakkında gerçeği araştıran, çığır açan dördüncü sezon için geri döndü. 250 yıllık bir uykudan sonra, ICHABOD CRANE (Tom Mison) hayatını ve doğaü..

Jake Gets Humiliated By A 12-Year-Old Girl - Season 4 Ep. 9 - Sleepy Hollow 01:45

Jake Gets Humiliated By A 12-Year-Old Girl - Season 4 Ep. 9 - Sleepy H

250 yıllık bir uykudan sonra, ICHABOD CRANE (Tom Mison) hayatını ve doğaüstü bilgisini, bugünkü Sleepy Hollow'u rahatsız eden şeytani güçleri yenmek için adamıştır. Ancak geçen sezonun iklim olaylarını takiben, Crane'in ..

Barış Manço - Ayı 04:40

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Karavan sevdalılarına ''Otobüsev'' 02:30

Karavan sevdalılarına ''Otobüsev''

PANDEMİYLE BİRLİKTE KARAVAN HAYATI DAHA ÇOK TERCİH EDİLİR OLDU... VE O KADAR TUTULDU Kİ ALTERNATİFLERİNİ DE GÖRÜR OLDUK.. ARTIK BİR YAŞAM ALANINA DÖNÜŞTÜRÜLEN OTOBÜSLER BİLE VAR... İDİL VE BURAK DURAN ÇİFTİNİN OTOBÜSEVİ..

Zerrin Özer Son Mektup 05:53

Zerrin Özer Son Mektup

Zerrin Özer - Son Mektup Albüm Adı : Nostaljik Parçalar Düzelten : felucia etd : Zerrin Özer dinleyin Yazdığın son mektup şu an elimde Okuyup ağlıyorum her kelimede Demek ki yalanmış aşkın sevginde Mutlu ol diyorsun ..

Hande Yener - Seviyorsun 04:00

Hande Yener - Seviyorsun

İnsan bir kez kaybolunca Herşey karmaşık gelir ya Gözünün önünde dursa Onu bile zor görür ya Bir an önce vazgeçelim Küs kalan huzur bulamaz Yol yakınken dönmeyenler İflah olmaz Aşk asla yenilmez Böyle gelmez dize Artık..

Arnav & Kushi Paro & Rudra - Chahu Main Yaa Naa Türkçe Altyazı 04:54

Arnav & Kushi Paro & Rudra - Chahu Main Yaa Naa Türkçe Altyazı

Seveyim Mi, Sevmeyeyim Mi? Sadece şunu söyler misin bana, Seveyim mi, sevmeyeyim mi? Yüreğinden yol göster bana, Seveyim mi, sevmeyeyim mi? (x2) Sana olan aşkımı, O kadar çok anlatmak isterdim ki Ama o kadar sabrım yo..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AJDAR ANIK  ŞAHDAMAR 04:00

AJDAR ANIK ŞAHDAMAR

ŞAH ŞAH ŞAH, DAM DAM DAM, AR AR AR ŞAHDAMARRRRRRR. şahdamar, şahdamar, şahdamar ajdar, ajdar, ajdaaaarrrrrrrr :) Rengim sensin ahengim sen Gökkuşağınım ben senin Şahdamarımsın candamarımsın Anla artık tek aşkımsın ..

Türkiye ve İngiltere İçin Yeni Bir Dönem 02:10

Türkiye ve İngiltere İçin Yeni Bir Dönem

Türkiye ve İngiltere arasında serbest ticaret anlaşmasının yürürlüğe konulması artık an meselesi. Brexit sürecinde olan Birleşik Krallık’ın, Avrupa Birliği’nden ayrılmasıyla Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasının da ön..

Sahaya Ağzında Kramponla Giren Köpek 01:07

Sahaya Ağzında Kramponla Giren Köpek

Bolivya'da bir maç sırasında artık gelenek haline gelen sahaya köpek girmesi gündem oldu. Bu kez oldukça heyecanlı ve hazırlıklı gelen köpek, kucaklanarak sahanın dışına alındı...

  • PengoTV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 4 yıl önce
3 milyon doz aşı Ankara'da 03:21

3 milyon doz aşı Ankara'da

BEKLENEN ÇİN AŞISI ARTIK TÜRKİYE'DE.. DÜN AKŞAM PEKİN'DEN HAVALANAN UÇAK 10 SAATLİK UÇUŞ SONUNDA BAŞKENT ANKARA'YA İNDİ. 3 MİLYON DOZ AŞI BÜYÜK BİR DİKKATLE DEPOLARA TAŞINDI.. AŞILAR 14 GÜNLÜK TEST VE İNCELEME SÜRECİN..

Attığı imza pahalıya patladı! 02:07

Attığı imza pahalıya patladı!

İSMİNE GÖNDERİLEN O PAKETİ BEKLEMİYORDU AMA KARGO GÖREVLİSİ KAPISINA KADAR GETİRİNCE ALMAKTA DA SAKINCA GÖRMEDİ. O SIRADA ATTIĞI İMZANIN HAYATINI KARARTACAĞINI ÖĞRENDİĞİNDE İSE ARTIK İŞ İŞTEN GEÇMİŞTİ. SAHTE SENET MAĞDUR..

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar! 02:17

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar!

HANİ ŞAİR DİYOR YA İNSAN SEVDİKÇE İYİLEŞİYOR ARTIK ANLADIM DİYE İŞTE ÖYLE BİR HİKAYE.. EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPARKEN TRAFİK KAZASI GEÇİREN GENÇ BİR KADIN... O KAZA SONRASI BELDEN AŞAĞISI FELÇ KALDI... 4 YIL BOYUNCA HASTANE ..

Cem Karaca  Bindik Bir Alamete Gidiyoz Kıyamete 03:36

Cem Karaca Bindik Bir Alamete Gidiyoz Kıyamete

Bindik Bir Alamete... Bindik Bi Alamete Gedeyoz Gıyamete (2x) Amanieyynn.. Yol dediğin yol gibi Ulaşmalı bir yere Biz dön baba dönelim Geliyoz aynı yere Bu döngü kısır döngü Başı varda sonu yok Dönüyom dönemiyo..

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video) 04:45

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video)

NEZAKET Orta Yaşlar Yakın Artık Belirdi Tek Tük Beyazlar Ne Çok Zaman Harcamışız Meğer Şimdi Ne Koparırsam Kâr Dünya İşleri Beklesin Dinlensin Biraz Telaşlar Kaçırmadan Trenleri Küsüp Bizi Terk Etmeden Aşklar Dost G..

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

İmza Töreni Sonrası Mesut Özil 00:15

İmza Töreni Sonrası Mesut Özil

Fenerbahçe'de bir rüya gerçekleşti ve Mesut Özil artık Sarı Lacivertli forma için ter dökecek. Mesut'a başarılar diliyoruz ve ona çok benzeyen birini paylaşıyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 4 yıl önce