#Artık kendi ellerimizle

Firari Fetö Şüphelisi Avukat Teslim Oldu 01:28

Firari Fetö Şüphelisi Avukat Teslim Oldu

FETO kapsamında araması ve yakalanması bulunan Avukat Ali Eroğul, Niğde Adliyesine giderek teslim oldu. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan operasyonlar da polis tarafından bulunamayan Avukat Ali Eroğul, bugün a..

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı 01:12

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) üyelerinin kendi aralarındaki anlaşmanın ardından, örgüte üye olmayan petrol üreticisi ülkelerle de üretim miktarını azaltma konusunda anlaşmalarıyla petrol fiyatları son 18 ayın e..

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat 05:10

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Siber zorbalığa dikkat çeken ekipler, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin kendilerine eleman sağlamak ..

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti 06:44

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti

Süper Lig'de Beşiktaş sezonun ilk yenilgisini Kasımpaşa'dan aldı!.. Geçen sezon 2 maçta puan kaybettiği rakibine yine diş geçiremeyen Kartal, 3 dakika içinde yediği gollerle zirve yolunda yara aldı. Spor Toto Süper Lig..

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı 02:54

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı

Halep'e yardım için kumbarasındaki 825 TL parayı bağışlayan Yunus Emre Okulları 5’nci sınıf öğrencisi Muhammed Furkan Taşçı, Halep’teki kardeşlerim savaş altındalar. Ben de bundan etkilendim, kumbaramdaki playstation al..

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Siz Hangi Vücut Tipisiniz- - Ünlülerin Vücut Tipleri 07:50

Siz Hangi Vücut Tipisiniz- - Ünlülerin Vücut Tipleri

Vücut tipine göre giyinmek, vücudumuzun kusurlu bölgelerini kapatmak ve daha güzel görünmek için çok önemli. Peki ya siz hangi vücut tipisiniz? 1. Kum Saati Vücut Tipi 2. Armut Vücut Tipi 3. Elma Vücut Tipi 4. Dikdörtge..

  • PengoTV tarafından
  • 1.535 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dersine Sosyal Medyada Çalıştı TEOG Sınavından Full Çekti 04:08

Dersine Sosyal Medyada Çalıştı TEOG Sınavından Full Çekti

Sosyal medyayı doğru kullanarak, ders çalışma disiplinini de dikkatli kurguladığını anlatan Bilik, Öncelikle günlük tekrarlar çok önemli. Kendi yapamadığım konulardan özetler çıkardım ve bu özetlerle ilgili sorular çözd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.319 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İki İskoç Yabani Dağ Tavşanının Bir Eş İçin Yumruklu Kavgası 00:59

İki İskoç Yabani Dağ Tavşanının Bir Eş İçin Yumruklu Kavgası

Tavşan, tavşangiller (Leporidae) familyasını oluşturan memeli türlerin ortak adıdır. Doğurarak çoğalırlar. Yavru bakımları çok azdır. 7 gün baktıktan sonra anne tavşan yavru tavşanı bırakır. Tavşangiller familyası yakla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Redd - Falan Filan 03:18

Redd - Falan Filan

yormadan yorulamdan kimseye dokunmadan duymadan konusmadan kendi dünyamda yasarım ben dilim acıtır konusursam sehrim uymaz boşluğuna elim gitmez sevmezsem kelepçe takmam boşu busuna manzaraya daldım ses çıkarma..

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

Geri Çekilme Kararı Alan Polat Alemdar'ı Tekrardan Ayağa Kaldıran Görev 06:24

Geri Çekilme Kararı Alan Polat Alemdar'ı Tekrardan Ayağa Kaldıran Göre

Kurtlar Vadisi Pusu 94. Bölüm Kurtlar Vadisi Pusu, yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği, daha önce 15 Ocak 2003 tarihinde yayına girip 97 bölüm sürmüş olan Kurtlar Vadisi dizisinin devamı niteliğindeki Türk, aksiyon, m..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.494 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez 02:25

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Dilipak, ABD, İngiltere ve Fransa derin devletlerinin operasyon üssü Almanya'dır dedi. Dilipak ayrıca, Almanya'nın içinde birçok güç olduğu için Merkel'..

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum 04:09

Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile oynanan kupa derbisinde yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirtti. Fikret Orman, Bizim kendi adımıza yaptığımız bir hata varsa tüm spor kamuoyundan özür diliyorum ..

Mustafa Ceceli - Anmam 03:43

Mustafa Ceceli - Anmam

En başa dönmeye hiç gerek yok anladım, anladım Giderken bile arkama hiç bakmadım, bakmadım Nelerden vazgeçtim pişman olmadım, olmadım Sonunu düşünen kahraman olamaz korkmadım, korkmadım Demedim mi dünya güzeli Aşk bitin..

Bayer Leverkusen 2-4 Atletico Madrid (Maç Özeti - 21 Şubat 2017) 07:30

Bayer Leverkusen 2-4 Atletico Madrid (Maç Özeti - 21 Şubat 2017)

Atletico tur kapısını araladı: 2-4 Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Leverkusen'i deplasmanda 4-2 yenen Atletico Madrid, rövanş için avantaj elde etti. Karşılaşmaya baskılı başlayan taraf, ev sahibi Leverkusen old..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

BÖ - E'telu 03:27

BÖ - E'telu

dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile benim vatan çevremdeki ailem sahip ben güzel bir şekilde sormak olsun benim vatan ç..

İntizar - Sensiz Olamam 04:58

İntizar - Sensiz Olamam

HER ASK KENDI MASALINI YARATTI SENI PERILERE BENI KAFDAGIN ARDINA ATTI ÜC GÜNDÜR EVDEN CIKMADIM TELEFONLARINI ACMADIM SENI ÜZEYIM DERKEN GITGIDE SANA BAGLANDIM SENI ÜZEYIM DERKEN GITGIDE SANA BAGLANDIM YANI KENDI K..

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Lubbey Köyünde Bir Gece  Paranormal Olaylar 57:54

Lubbey Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar

Lübbey, bundan yaklaşık 30 yıl önce, göçle boşalıp, neredeyse tam bir hayalet yere dönüşmüş bir Ege köyü.Lübbey Köyü, alışılagelmiş köylerden değil. 130 haneli, Yörük Türkmen köyü olan Lübbey, “satılık köy”, “terk edilmi..

  • ZULMA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cin Kabilesi Cühenna İle Bir GeceTrakya Paranormal Olaylar 42:57

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir GeceTrakya Paranormal Olaylar

1. dünya savaşı zamanında, Osmanlı ordusunda görevli Alman Generale ait bu çiftlik'de yaşanan tuhaf olayları incelemek üzere yola koyulduk.Eskiden savaş sığınağı olarak tasarlanan bir yerin içi su dolmuş, zaman zaman alk..

  • ZULMA tarafından
  • 2.374 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gupse Özay Kimdir ? 03:47

Gupse Özay Kimdir ?

Gupse Özay (d. 30 Temmuz 1984, İzmir), Türk oyuncu ve senarist. Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv..