#Artık kendi ellerimizle

Köyden İndim Şehire  Gene Gelmedi Mi Bu Herif 10:27

Köyden İndim Şehire Gene Gelmedi Mi Bu Herif

Köyden İndim Şehire - 1974 yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, 1974, Türkiye yapımı komedi filmi. Salak Milyoner filminin devamı niteliğindedir. Baş rollerini Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Halit Akçatep..

Köyden İndim Şehire  Altın Çuvalını Kaybediyorlar 12:14

Köyden İndim Şehire Altın Çuvalını Kaybediyorlar

Köyden İndim Şehire - 1974 yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, 1974, Türkiye yapımı komedi filmi. Salak Milyoner filminin devamı niteliğindedir. Baş rollerini Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Halit Akçatep..

Köyden İndim Şehire  Üzerime Bir Ağırlık Çöktü 11:19

Köyden İndim Şehire Üzerime Bir Ağırlık Çöktü

Köyden İndim Şehire - 1974 yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, 1974, Türkiye yapımı komedi filmi. Salak Milyoner filminin devamı niteliğindedir. Baş rollerini Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Halit Akçatep..

Köyden İndim Şehire  Altınların Üzerine Panayır Kurulmuş 16:18

Köyden İndim Şehire Altınların Üzerine Panayır Kurulmuş

Köyden İndim Şehire - 1974 yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, 1974, Türkiye yapımı komedi filmi. Salak Milyoner filminin devamı niteliğindedir. Baş rollerini Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Halit Akçatep..

Robin Hood  Türkçe Dublaj Hd Film İzle 2:35:48

Robin Hood Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Robin Hood 2010 filminin konusunda Onüçüncü yüzyıl ingilteresinde Robin Hood ve arkadaşları yaşamlarını sürdürdükleri köydeki yobazlaşmanın karşısına durmuş.krala karşı isyan bayrağını çekerek güç dengesini sonsuza dek ..

  • PengoTV tarafından
  • 24.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Musa Eroğlu - Banane Bahardan Yazdan 03:45

Musa Eroğlu - Banane Bahardan Yazdan

Yolun Sonu Görünüyor Dursun Ali Akınet-Selahattin Aygün Bana Ne Yazdan Bahardan Bana Ne Borandan Kardan Aşağıdan Yukarıdan Yolun Sonu Görünüyor Geçtim Dünya Üzerinden Ömür Bir Nefes Derinden Bak Feleğ..

  • W tarafından
  • 2.755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Ali Erbil Mekanda Takıldığı Kadınları Çıkışta Tanımadı 02:04

Mehmet Ali Erbil Mekanda Takıldığı Kadınları Çıkışta Tanımadı

Mehmet Ali Erbil, Arnavutköy’de bir mekanda iki kadın arkadaşıyla birlikte yemek yedi. Mekan çıkışı objektifleri karşısında görünce şaşıran Erbil, kadınları tanımadığını söyledi. Mehmet Ali Erbil, Arnavutköy’de bir mekan..

  • BETA tarafından
  • 1.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eyvah Annem Dağıttı 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:42

Eyvah Annem Dağıttı 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mükemmel annelik olgusuna karşı çıkarak, onlardan beklenen sorumluluk ve istekleri karşılamayan üç anne, kendi aileleri için güzel bir Noel düzenlemeye karar veririler. Aynı zamanda kendi annelerini de ağırlamak zorundad..

Meyveli Yumuşak Kek Şeftalili Ters Yüz Kek Tarifi  08:40

Meyveli Yumuşak Kek Şeftalili Ters Yüz Kek Tarifi

Şeftalili Ters Yüz Kek Malzemeleri : 5-6 adet şeftali 3 yemek kaşığı (60gr) tereyağı 100 gr toz şeker Kek hamuru için: 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ayçiçek yağı 1 su bardağı süt 2 su bardağı un 1 ..

Balon Ekmek Tarifi 10:02

Balon Ekmek Tarifi

Malzemeler : 5 su bardağı un 1 paket kuru maya (isteyenler yarım paket yaş mayada kullanabilir) 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yaklaşık 2 su bardağı ılık su (Not : Ben tam iki bardağı..

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

Tavada Pizza Tarifi 03:04

Tavada Pizza Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin; 1 adet çırpılmış yumurta 4 yemek kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı şeker 2 çay kaşığı tuz yarım paket instant maya 1,5 su bardağı un Üzeri için Domates sosu Rendelenmiş kaşar peynir Sucuk, zeytin, minik..

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:00

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jason Statham, İngiliz aktör ve eski model ve rekabetçi dalgıç. Statham, Guy Ritchie suç filmleri Lock, Stock ve Two Smoking Barrels (1998), Snatch (2000) ve Revolver (2005) rolleri ile tanınır. Aktör gerilim filmi The T..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.398 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz 01:13

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mekdad, Türkiye'nin Afrin'e yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı işgal olarak nitelendirdi. Mekdad, buna karşılık vereceklerini söyledi. Mekdad harekâtla ilgili ola..

Cin Çeşmesi Fragmanı 01:27

Cin Çeşmesi Fragmanı

Kardeş olan Raziye ve Kanber Hoca, aynı köyde yaşadıkları Kamil ile Şerife’ye aşıktır. Fakat Kamil’in annesi Hatice onların ilişkilerine karşıdır. Oğlunu Raziye’den ayıran Hatice onu Kanber’in sevgilisi Şerife ile evlend..

Kader Yolcuları 1972 Türk Filmi İzle 1:18:38

Kader Yolcuları 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Mahkûm Ömer ile onu izlemesi için yanına yerleştirilen polis Ali’nin hapishane arkadaşlıkları anlatılır. Ömer’in kardeşi, Süha tarafından vurularak öldürülür. Ölmeden önce Ömer’e, Süha’ya ait çok yüksek miktard..

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi 09:15

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi

450 gr beyaz un - 1 dolu kavanoz + kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 50 gr siyez unu - 2 dolu çorba kaşığı 350 gr su - dolu kavanozdan 3 parmak eksik 200 gr ekşi maya - 1/3 kavanoz 1 tatlı kaşığı tuz 2 avuç ceviz 1 avuç k..

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi 02:46

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi

Hollanda'da kendi isteğiyle hayatını sonlandırmak isteyen kişilere yardım etmek amacıyla kurulan Son Arzu Kooperatifi (Coöperatie Latste Wil), 300 üyesine ölümcül pudra verdiğini açıkladı. Kişilerin kendi isteğiyle ..

Çocuklar Duymasın 31. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 31. Bölüm Fragmanı

Tutku haddini aşmaya devam ediyor! Tutku, Meltem'in kendi gerçek yüzünü ortaya çıkartmasından sonra intikam için hırslanır. Bu uğurda kendi görünümünü değitiştirerek Havuç ile sevgili olmuştur. Tek amacı Meltem'in karşı..

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı yayında! Yiğit ölüm kalım savaşı veriyor; Ferhat ile Aslı, kendi yollarını çiziyor! Yiğit, düzenlediği operasyondan sonra Namık Emirhan'ın birlikte çalıştığı kaçakçıların hedefi haline..

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi 10:19

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi

500 gr beyaz un, 1,5 kavanoz* 320 gr su, kavanozda 4 parmak yüksekliğinde su 1 dolu tatlı kaşığı tuz 1 çay bardağı zeytinyağı 500 gr çift çekim dana döş kıyma 1 kg soğan 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1/4 mu..

Namus Uğruna 1960 Türk Filmi İzle 1:41:36

Namus Uğruna 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zenginlik tutkusu olan karısı yüzünden Eşref’in başına gelenler konu edilir. Kasımpaşalı Eşref garajda çalışan ve kendi hâlinde yaşayan yoksul bir gençtir. Bir gün kendisi gibi yoksul Neriman ile tanışı..

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi 10:20

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi

Hamuru İçin, 350 gr beyaz un- ağzına kadar dolu 1 kavanoz* 125 gr tereyağı 3 çorba kaşığı yoğurt 1 yumurta 1 çay kaşığı mahlep 1 paket kabartma tozu- 10 gr 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı toz şeker Kıymalı harcı için..

Sirkeli Kurabiye Tarifi 03:38

Sirkeli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 125 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzerine), 2 yemek kaşığı Sirke (çeşidi fark etmez), 3 yemek kaşığı mavi haşhaş tohumu, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 tatlı kaşığı ..

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği 12:56

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği

400 gr siyez unu-1 kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 50 gr çavdar unu- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 5 çorba kaşığı yulaf ezmesi 200 gr ekşi maya- yarım kavanoz 380 gr su- dolu kavanozdan 2 parmak eksik 10 g..

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi  Nişastalı Ağızda Dağılan Nefis Tat 02:53

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi Nişastalı Ağızda Dağılan Ne

Üzeri ceviz parçlarıyla dolu nefis bir ağızda dağılan tarçınlı kurabiye nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz. Ev yemeği tarifleri sizler için hazırladığı bu kurabiye tarifinde cevizleri kurab..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Acılı Ezme Tarifi 01:50

Acılı Ezme Tarifi

1 adet soğan, 2 adet olgun domates, 2 adet yeşil Acı biber, 2 diş sarımsak, 1 avuç maydanoz, 1 avuç dereotu, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1/2 çay bardağı çekilmiş ceviz içi, 1/2 çay kaşığ..