#Artık kendi ellerimizle

Kahvaltılık Çikolatalı Fındık Kreması (Nutella) Tarifi 04:07

Kahvaltılık Çikolatalı Fındık Kreması (Nutella) Tarifi

Malzemeler: 140 g sütlü Çikolata, 100 ml krema, 1,5 su bardağı Fındık, 1 silme yemek kaşığı kakao. Hani bir reklam var aramızda çikolatalı gofret sevmeyen var mıııı? diyor bir öğrenci. Ben de öyle başlamak istiyorum y..

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan 03:56

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan

Konu: Medyada tanık olduğumuz, insanlık dışı olaylara sürekli yenileri eklenirken, başkarları için kendini bile düşünmeden riske atan insanlar da var. Bu videoda cesaretleri, refleksleri ve soğukkanlılıklarıyla son saniy..

  • JET TV tarafından
  • 526 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..

Çocuklara Verilen En Kötü Yılbaşı Hediyeleri ve Çocukların Tepkileri 05:07

Çocuklara Verilen En Kötü Yılbaşı Hediyeleri ve Çocukların Tepkileri

Konu: İlk babamız küçük oğluna sıradan bir mısır patlağı, kızına ise bir bidon sıvı sabun hediye ediyor. Delikanlı bu anlamsız hediyeyi severek yerken, ilk etapta mutlu görünmeye çalışan ablası kendini tutamıyor ve ağla..

  • JET TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hünkar Beğendi Tarifi 04:52

Hünkar Beğendi Tarifi

Malzemeler: Soslu et için; 600 g kuşbaşı et, 1 adet orta boy soğan, 1 adet büyük boy domates, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 tutam karabiber, 1 tutam kimyon, Tuz, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, ..

Paranormal Olaylar Lubbey Köyünde Bir Gece 57:54

Paranormal Olaylar Lubbey Köyünde Bir Gece

Lübbey, bundan yaklaşık 30 yıl önce, göçle boşalıp, neredeyse tam bir hayalet yere dönüşmüş bir Ege köyü.Lübbey Köyü, alışılagelmiş köylerden değil. 130 haneli, Yörük Türkmen köyü olan Lübbey, “satılık köy”, “terk edilmi..

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Perili Köşkte Bir Gece Geçirdik 52:09

Paranormal Olaylar Perili Köşkte Bir Gece Geçirdik

1. dünya savaşı zamanında, Osmanlı ordusunda görevli Alman Generale ait bu çiftlik'de yaşanan tuhaf olayları incelemek üzere yola koyulduk.Eskiden savaş sığınağı olarak tasarlanan bir yerin içi su dolmuş, zaman zaman alk..

  • JET TV tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fenomen Fragman 01:03

Fenomen Fragman

Fenomen, İzzet’in sanal dünyada popülerleşmek için yaptıklarını konu ediyor. Tıp fakültesinden mezun olan İzzet kendi dünyasına gömülen genç bir adamdır. Çevresinde kimsesi olmayan İzzet’in tek arkadaşı evinde beslediği ..

Serdar Ortaç - Sürgün 03:51

Serdar Ortaç - Sürgün

Serdar Ortaç - Sürgün Dinle SÜRGÜN Benden geçti, olacak bunun bir bedeli. Şimdi arasın dursun, aramak zoruna mı gitti? Hayırdır beni mi andın, Çınlar oldu kulağım. Pişmansan, yol aldıysan, Ben senden çok uzağım. Seni..

Minas Ceylin - Mutluyduk Aslında 03:54

Minas Ceylin - Mutluyduk Aslında

Minas Ceylin - Mutluyduk Aslında Dinle Mutluyduk Aslında şarkı sözleri ile Bilmez misin Muhtacım ben sana… Yalnızlığıma şahitsin. Kardan hayatlar yaptım senden sonra Hepsi eridi, sularıyla çekildim… Çölüne razıydım,..

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti 04:19

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti Dinle Bir rüzgar esti içinde aşk var sandık Eskilerden bir şeyler aldık Sonrasında bu ne biçim bir fırtına Kendi kendime düşündüm oturdum da Kime ne yaptım anlattımsa Sordum öteki bana N..

Suitcase feat. Özge Fışkın - Benim Her Şeyim Tamam 03:59

Suitcase feat. Özge Fışkın - Benim Her Şeyim Tamam

Benim Her Şeyim Tamam şarkı sözleri ile Oturdum düşündüm kendi kendime beni Ne çabuk geçti zaman Unuttum her şeyi Başka biri vardı, şimdi bambaşka biri Önce bir ayna söyledi bunun sebebini Öyle günler var ki Yalnızlıkt..

Gülben Ergen - İnfilak 03:48

Gülben Ergen - İnfilak

Gülben Ergen - İnfilak Müzik Dinle Şarkı sözleri Ne sen bana kıy ne ben sana yazık olur Bir daha da denk düşer sanma sonradan vurur Şeytan diyecek ki “üz biraz”, uyma sakın Bende de var aynısından uyanmasın Suyumu v..

Seyredelim Haftalık 5.000TL Ödül Yarışması : 00:29

Seyredelim Haftalık 5.000TL Ödül Yarışması :

Seyredelim Haftalık Ödül Yarışması : Seyredelim.com En Güzel özgün Videonu paylaş Ödülü Kazan 1.Ödülü :5.000TL 2.Ödülü :2.000 TL 3. Ödülü :1.000 TL Ödüller Kanal Bazlı Olup izlenilme sayısı, abone sayısı ve İçeriğin Per..

Güney Afrika'da yaşayan Vernon Kruger, #Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için 25 metre uzunlukta bir direğin üzerine yerleştirdiği fıçının içerisinde yaşıyor. 02:03

Güney Afrika'da yaşayan Vernon Kruger, #Guinness Rekorlar Kitabı'na gi

Güney Afrika'da yaşayan Vernon Kruger, #Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için 25 metre uzunlukta bir direğin üzerine yerleştirdiği fıçının içerisinde yaşıyor.Bu tartışmasız kimsenin bilmediği bir dünya rekoru. Ancak Gü..

Fatma Turgut - Sen Diyorum (Akustik Performans) #Canlı 04:07

Fatma Turgut - Sen Diyorum (Akustik Performans) #Canlı

Fatma Turgut - Sen Diyorum Şarkı Sözü: İşte ben de böyle bir akşamda Saçımda yeni düşmüş aklarla Yüzümde hüzünlü bir gülümseme Sen yine hep sen diyorum İçimde yarı deli bir ukdeyle Sen yine hep sen diyorum Git diyemiyo..

Fare Kapanı ile Alabalık Nasıl Yakalanır ? (Buzda Balıkçılık) 00:17

Fare Kapanı ile Alabalık Nasıl Yakalanır ? (Buzda Balıkçılık)

Greg, bir fare kapanı ile bir buz balıkçılığı seti hattı kurar ve çatışması alabalık çengellemeye başlayana kadar, yerel Rocky Mountain gölleri etrafında, buzda delikler açar!Greg, çocukluğundan beri konuyla ilgili nered..

  • PengoTV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki Gösterdi 03:22

Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki G

Sakarya’da maske takma zorunluluğunu ihlal eden vatandaşlar polislerden kaçamadı. Yüzünde olması gereken maskesini elinde taşıyan ve polisin durdurarak maskesini takması için uyardığı bir vatandaş ise, “Benim sağlığımı s..

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

Hadise - Küçük Bir Yol 04:37

Hadise - Küçük Bir Yol

Küçük Bir Yol şarkı sözleri ile; Buralar yalan, uzak bir de Bir arasan, bu kalp delirir Umutsuz olmaz aşksız yaşanmaz Kuşku duyanlar ve yanmadan sönenler… Küçük bir yoldayım en başındayım Kendi kendimle hep sıfırdayı..

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı 02:02

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı

Antalya’da şapka ve maskeyle kendisini kamufle eden şüpheli, genç bir kadının işine gelip giderken kullandığı elektrikli bisikletini çaldı. Bisikleti 2 ay önce taksitle aldığını ifade eden genç kadın, “Güvenlik kamera gö..

DUMAN - Ah (Canlı Konser @ Samsun) 06:40

DUMAN - Ah (Canlı Konser @ Samsun)

'Belki Alışman Lazım' albümünden 'Ah' isimli parçanın Samsun konserinden canlı kaydı. Yarışmadı Yenilmedi Açık seçik Sizle oynamadı Gerilmedi Sanılmasın yine basmış onu bulantılar Yanılmasın öyle dalga geçen yabancıla..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı 04:40

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı

Türkiye’de ‘kabak’ denince akla gelen şehir Sakarya’da, lezzetiyle ve büyüklüğüyle ön plana çıkan balkabağının hasadı başladı. Kış aylarının vazgeçilmez sebzelerinden biri olan hem tatlı yapımında hem de çeşitli yemek ya..

İzmir depremi- Somalı madenciler arama kurtarma çalışmaları için İzmir’de 04:28

İzmir depremi- Somalı madenciler arama kurtarma çalışmaları için İzmir

Somalı bir grup madenci, tazminat ve maaşlarının ödenmediği gerekçesiyle günlerdir eylemde. İzmir’i vuran depremin ardından eylemci işçilerin bir bölümü, ara kurtarma çalışmalarına destek için İzmir’e gitti. İzmir’in..

İsmail Özen - Demedim mi 03:47

İsmail Özen - Demedim mi

Demedim mi şarkı sözleri ile O yar belasını bulmuş Duydum benden beter olmuş Gece gündüz ağlar olmuş Eden bulut demedinmi Gönül vermiş bir soysuza Kendi gibi vefasıza Hasret kalmış bahar yaza Eden bulur demedimmi Kaç ..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..