#Arzu okay büyüyünce ne olmak İstiyorsun

Okan  Volkan - Bazen 02:37

Okan Volkan - Bazen

Bazen şarkı sözleri ile Bazen aklıma geliyor o deli bakışları zaten ben delin olmuşum ne istiyorsun benden aklıma geliyor o deli bakışları zaten ben delin olmuşum ne istiyorsun benden Artık sulanmasın gözlerin bakması..

Myriam Fares Kifak Enta - ميريام فارس كيفك إنت 05:02

Myriam Fares Kifak Enta - ميريام فارس كيفك إنت

New Music Video for The Queen Of Stage Myriam Fares for her new Lebanese Song Kifak Enta, Nshalla Mnih 2013 الأغنية اللبنانية الجديدة لملكة المسرح ميريام فارس كيفك انت، انشالله منيح تى يالى قسيتى عليا انتى يال جرحت..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.387 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Myriam Fares - Kifak Enta - Nasılsın -Türkçe Altyazılı - ميريام فارس كيفك إنت 04:05

Myriam Fares - Kifak Enta - Nasılsın -Türkçe Altyazılı - ميريام فارس ك

Nasılsın? Bana sert davranan bir tek sen vardın, Kalbimi kıran bir tek sendin. Kalbin artık beni takmıyor (umursamıyor), Sen umursamadın ve gittin. Neler söylüyorsun? Bana söylesene kim ağlattı beni? Ve kim üzgün bırakt..

  • PengoTV tarafından
  • 1.541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şoförün Kızı 1965 Türk Filmi İzle 1:19:20

Şoförün Kızı 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, şoförünün kızına âşık olan bir iş adamının hikâyesi anlatılır. Fabrikatör Ayhan, kardeşi Ekrem’in yaşantısından çok şikâyetçidir. Bu yüzden Ekrem’i yola getirmeyi kafasına koyar. Ekrem’e âşık olan şoför..

Dj Khaled - Ft. Justin Bieber - I'm The One 05:21

Dj Khaled - Ft. Justin Bieber - I'm The One

[Intro: DJ Khaled] We The Best Music Another one! DJ Khaled [Pre-Chorus: Justin Bieber & DJ Khaled] Yeah, you're lookin' at the truth, the money never lie no I'm the one, yeah, I'm the one Early mornin' in the dawn, kno..

Junglepussy - Somebody 03:47

Junglepussy - Somebody

Şarkı Sözleri [Chorus] Do you want somebody? Are you often dreaming of somebody? Visions of my body Dancing in the party, feeling naughty I'm callin somebody I'm gettin closer to your body Do you feel my heartbeat? Chemi..

Maroon 5 - Sugar 05:01

Maroon 5 - Sugar

Sugar I'm hurting baby, I'm broken down I need your loving, loving I need it now When I'm without you I'm something weak You got me begging, begging I'm on my knees I don't wanna be needing your love I just wanna be deep..

  • PengoTV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jammy ft. İmpala - Son Nefes 03:42

Jammy ft. İmpala - Son Nefes

Şarkı Sözleri: Jammy Verse 1 Bulutlarin ustunden attılar beni toprağa O zamandan attigim tun adımlar geri topal Huzurlu cahil kainat hedef koydum simdi Sirtimda kanat kemik, burnumda melek tozu izi Nefes kopuk dizim k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
PSY - GENTLEMAN M_V 03:53

PSY - GENTLEMAN M_V

Gentleman Centilmen Ah~! allangga molla wae hwakkeun haeya haneun geonji allangga molla wae malkkeum haeya haneun geonji allangga molla arikkari hamyeon kkarihae allangga molla We Like We We We Like Party hae ~..

  • PengoTV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yumuşacık Kabarmış Kek Tarifi 02:53

Yumuşacık Kabarmış Kek Tarifi

malzemeler 5 büyük yumurta (oda ısısında) 350 gr şeker (2 su bardağı) 200 ml sıvı yağ (1 su bardağı) 200 ml süt kreması veya süt (1 su bardağı) 315 gr un (2 su bardağı + 3/4 su bardağı) 1 paket vanilya 1 paket kabartma t..

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:37

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Ordu’nun Ünye ilçesinde, patlıcan tohumu eken çiftçi, sebzeler büyüyünce hayatının şokunu yaşadı. Büyüyen fide dallarından hem patlıcan, hem de aynı dal üzerinde ceviz büyüklüğünde domates benzeri bir ürün yetişti. Ordu’..

Coşkun Sabah Kendini Ele Verdi Şüpheler Ne Zaman Başladı 01:09

Coşkun Sabah Kendini Ele Verdi Şüpheler Ne Zaman Başladı

Ünlü sanatçı Coşkun Sabah, eşi Ceyda Okay’ın ev baskını hakkında ilk kez konuştu. Coşkun Sabah, “Yanlış evi basmış. Kiracı mağdur.” dedi. Coşkun Sabah, Türkiye güzeli eşi Ceyda Okay’la 19 yıl aranın ardından Okay’ın ihan..

  • BETA tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tokio Hotel - Cotton Candy Sky 03:31

Tokio Hotel - Cotton Candy Sky

Tokio Hotel - Cotton Candy Sky Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Cotton Candy Sky Oh, young like you, boy Don't you say goodbye, just take my hand now And if we stay, taking the crown We let no feeling die until t..

Alban Skenderaj -Dalool 1000 Premtime 2017 03:38

Alban Skenderaj -Dalool 1000 Premtime 2017

[Verse 1: Janelle Monae] Tick-tock, I'm watching the clock I can't wait til we get to rock I wanna scream and dream and throw a love parade Is that okay? Tonight is me and you alone Won't make a call, won't even write a ..

Lady Gaga - The Cure 03:26

Lady Gaga - The Cure

Lady Gaga - The Cure Şarkı Sözleri Lyrics I'll undress you, 'cause you're tired Cover you as you desire When you fall asleep inside my arms May not have the fancy things But I'll give you everything You could ever want,..

Lady Gaga - The Cure 03:29

Lady Gaga - The Cure

Lady Gaga - The Cure Şarkı Sözleri I'll undress you, 'cause you're tired Cover you as you desire When you fall asleep inside my arms May not have the fancy things But I'll give you everything You could ever want, it's in..

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video) 04:13

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video)

Sen Ciddisin”, 2 yıl önce Okay Barış’ın albümünde çıkan şarkılardan biri. Albümün adı: “Artık Sevilmiyor Böyle”. Okay’ın sesi benim kalbime saplanır, kendi gibi sağlam ve rengârenk müzisyenliği her defasında gözümü yaşa..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Hoş Geldin Kadınım Tahir İle Zühre Volkan Konak 05:03

Hoş Geldin Kadınım Tahir İle Zühre Volkan Konak

Sevgilim Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da Hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil Bütün iş bütün iş Tahir ile Zühre olabilmekte Yani yürekte, yürekte Mesela bir barikatta dövüşerek Mesela kuzey kutbunu keşfe g..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Fifth Harmony - Worth It 03:44

Fifth Harmony - Worth It

Worth It Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it [Kid Ink:] I tell her bring..

  • PengoTV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi 02:46

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi

Hollanda'da kendi isteğiyle hayatını sonlandırmak isteyen kişilere yardım etmek amacıyla kurulan Son Arzu Kooperatifi (Coöperatie Latste Wil), 300 üyesine ölümcül pudra verdiğini açıkladı. Kişilerin kendi isteğiyle ..

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu 02:04

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu

Özel SANKO Ortaokulu öğrencisi Berke Halavurt, Birleşmiş Milletler Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu (İNTERSTENO) tarafından düzenlenen ‘dünya İnternet Klavye Şampiyonası’nda dünya 4’üncüsü oldu. İnterne..

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi 02:26

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi

Konu: Uzun boylu olmak çoğu insanın istediği bir özelliktir. Ancak 2 meter 5 santim boyundaki Amerikalı Haleigh Hampton için uzun boyu, hayatının pek çok alanında dezavantajlar da getirmiş. 25 yaşındaki Haleigh bir kaç..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Vay Delikanlı Gönlüm Vay  Vol - 2  ft Arda Baba 02:49

Vay Delikanlı Gönlüm Vay Vol - 2 ft Arda Baba

7/A VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursu..

VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba 02:49

VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba

7/A Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düş..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay VOL 2 -  ft Arda Baba 02:49

Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay VOL 2 - ft Arda Baba

7/A Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düş..

  • ARDA VDF tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..