#Arzu okay büyüyünce ne olmak İstiyorsun

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi 02:27

Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi

İran’da 28 Aralık’ta ekonomik sorunlardan ötürü başlayan protestolar, sonraki günlerde provoke edildi. ABD ve İsrail başta olmak üzere İran karşıtı yabancı ülkeler tarafından destek mesajları verildi. Söz konusu gelişmel..

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi 02:59

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi

Konu: İlk eşinden 2014’te ayrılan Anastasia, Brandon ile tanıştıktan sonra, ona o sıralarda 1,5 yaşında olan kızı Raina’dan bahsetti. Yeniden ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan genç kadın, küçük kızını da onlarla birli..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uğur Aydın - Kalbim 03:30

Uğur Aydın - Kalbim

Uğur Aydın - Kalbim Dinle Kalbim şarkı sözleri ile Gölgenle yetinmek değil, gölgen olmak isterdim Şimdi uzun uzun susuyorum seni düşündükçe Sesini duymak değil, sesin olmak isterdim Şimdi uzun uzun susuyorum seni düş..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ados - İsyan 03:33

Ados - İsyan

Ados - İsyan Dinle Bir yanlışın içindeyim zamana yenildim hep Kaybedensem kaybetmek istiyorum kendimi Dünyanın derdini sıtlandım o bile çökertemedi Dizlerimin üstüne, şu son bi' gelmedi Baharda gülemedim sonbahar ya med..

DevaSalih - Köstek 02:50

DevaSalih - Köstek

Köstek şarkı sözleri ile Sen okşanarak el bebek gül bebek bugünlere geldin hep kollanarak Biz savaşarak hayal ettik sarf ettik sorunlara karşı dayanarak yani şaşırarak Siz durmadan tarzımıza hep farklı farklı bakara..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

Orhan Ölmez - Seni Çok Seveceğim (Versiyon) (Official Video Klip) 04:46

Orhan Ölmez - Seni Çok Seveceğim (Versiyon) (Official Video Klip)

Seni Çok Seveceğim İnsanoğlu iyi olmak için Cehenneme muhtaç ne yazık Oysa dünya kötü olmak için Zannettiğinden çok daha küçük Sen farklısın fıtratın farklı Niyetin iyi ey sevgili Saçının teli nefesinin sesi Melekle..

Ebru Yaşar - Yalan (Akustik) 03:26

Ebru Yaşar - Yalan (Akustik)

Bana daha dün gibi gelen, 1999 yılında Seni Anan Benim İçin Doğurmuş albümümde yer alan Yalan'ı 21 sene sonra akustik olarak seslendirdim. Umarım bu yorumu da en az ilki kadar seversiniz???????? Söz: Ufuk Şenpire Mü..

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan 09:26

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan

Fırat Nehri'nde yetiştirilen somon ve bazı balık çeşitleri, başta Karadeniz Bölgesi olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesine gönderiliyor. Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinden geçen Fırat Nehri üzerinde yapılan kafes balıkçı..

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak? Öğrenciler sınava girecek mi? 05:06

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, genelgede, 13 Nisan 2021'deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısındaki kararlar doğrultusunda 14 Nisan Çarşamba gününden itibaren iki haftalık kısmi kapanma sürecine giri..

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fıstıklar ABD yolunda 07:27

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fı

Elazığ'da ‘Mehmetçik' lakabıyla tanınan 66 yaşındaki Mehmet Hanifi Türkay, kentte yetişmez denilen fıstığı üreterek bir ilke imza attı. 32 dönüm arazi üzerine 2 bin ağaçla fıstık üretimi gerçekleştiren Mehmet amca, ABD b..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Yüzükleri Cumhurbaşkanı Erdoğan Taktı 01:58

Yüzükleri Cumhurbaşkanı Erdoğan Taktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde Kısıklı’daki konutundan çıkarak, Ümraniye İnkılap Mahallesi’nde oturan 15 Temmuz Gazisi Mehmet Yaman’ın evine ziyarette bulundu. Gazi Mehmet Yaman’ın eşini ve iki ço..

Zeki Müren Elbet Bir Gün Buluşacağız Orijinal Plak Kayıt 05:01

Zeki Müren Elbet Bir Gün Buluşacağız Orijinal Plak Kayıt

Elbet bir gün buluşacağız, Bu böyle yarım kalmayacak İkimizinde saçları ak, Öyle durup bakışacağız… Belki bir deniz kenarında, El ele mâziyi konuşacağız.. Benim içimde yanan ateş var, Sevgilim, ne zaman buluşacağ..

Bizim Aile Evlilik 11:40

Bizim Aile Evlilik

Bizim Aile - Evlilik Bizim Aile, başrollerinde Münir Özkul, Tarık Akan, Adile Naşit ve Itır Esen'in yer aldığı, 1970'lerdeki geniş kadrolu Arzu Film filmlerinin en bilinenlerinden biri olan 1976 yapımı Türk filmi...

Başbakan Yıldırım'dan Birlik ve Kardeşlik Mesajı 02:17

Başbakan Yıldırım'dan Birlik ve Kardeşlik Mesajı

Başbakan Yıldırım, Türkiye'nin hepimizin arzu ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkmasını, daha çok çalışarak, birliği, kardeşliği daha da sağlamlaştırarak sağlayacağız. dedi...

Sokak Ortasında Öldürülen Kadın Toprağa Verildi 02:13

Sokak Ortasında Öldürülen Kadın Toprağa Verildi

Tokat'ın Erbaa ilçesinde iş dönüşü servisten indikten sonra silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden evli ve 4 çocuk annesi Arzu Dikal toprağa verildi...

Aileye Siper Olmalıyız! 05:39

Aileye Siper Olmalıyız!

Dinin dünya hayatındaki amacının insanı, aileyi ve toplumu iyi ve iyilik doğrultusunda dönüştürmek olduğunu düşünürüm. Ne ki arzu edilen dönüşümün olabilmesi için bu üç ontolojik yapının (ve elbette bu arada tabiatın) ko..

Bizim Aile  Alışma Süreci 18:01

Bizim Aile Alışma Süreci

Bizim Aile - Alışma Süreci Bizim Aile, başrollerinde Münir Özkul, Tarık Akan, Adile Naşit ve Itır Esen'in yer aldığı, 1970'lerdeki geniş kadrolu Arzu Film filmlerinin en bilinenlerinden biri olan 1976 yapımı Türk filmi...

Bizim Aile  Feride Ve Şener 12:22

Bizim Aile Feride Ve Şener

Bizim Aile - Feride ve Şener Bizim Aile, başrollerinde Münir Özkul, Tarık Akan, Adile Naşit ve Itır Esen'in yer aldığı, 1970'lerdeki geniş kadrolu Arzu Film filmlerinin en bilinenlerinden biri olan 1976 yapımı Türk filmi..

Bizim Aile  Alev Ve Ferit 18:07

Bizim Aile Alev Ve Ferit

Bizim Aile - Alev ve Ferit Bizim Aile, başrollerinde Münir Özkul, Tarık Akan, Adile Naşit ve Itır Esen'in yer aldığı, 1970'lerdeki geniş kadrolu Arzu Film filmlerinin en bilinenlerinden biri olan 1976 yapımı Türk filmi...

Bizim Aile  Yaşar Usta Ve Saim Bey 16:43

Bizim Aile Yaşar Usta Ve Saim Bey

Bizim Aile - Yaşar Usta ve Saim Bey Bizim Aile, başrollerinde Münir Özkul, Tarık Akan, Adile Naşit ve Itır Esen'in yer aldığı, 1970'lerdeki geniş kadrolu Arzu Film filmlerinin en bilinenlerinden biri olan 1976 yapımı Tür..

Ünlü İsi̇mler O Oyunu İzlemek İçi̇n Akın Etti 14:57

Ünlü İsi̇mler O Oyunu İzlemek İçi̇n Akın Etti

75 yıl önce Tennessee Williams tarafından yazılan “Arzu Tramvayı” yıllar sonra bir kez daha sahneleniyor. Zerrin Tekindor, Onur Saylak, Şebnem Bozoklu ve İbrahim Selim’in rol aldığı oyun dün akşam Uniq Hall’de perde açtı..

  • BETA tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 7 yıl önce