#Arzu okay büyüyünce ne olmak İstiyorsun

Gelin Çiçeği 1971 Türk Filmi İzle 1:32:18

Gelin Çiçeği 1971 Türk Filmi İzle

Arabası bozulan Selim Bey yol üzerindeki kasabanın bir otelinde kalır. Oteldede kasabalının düğünü vardır. Gecenin ilerleyen saatlerinde sarhoş olan gelin Arzu odasının yerini karıştırır ve Selim Beyin odasına girer. Sab..

Milföylü Yufkalı Börek 02:09

Milföylü Yufkalı Börek

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 15dk Pişirme: 40dk Milföylü Yufkalı Börek Yapımı Malzemeler 6 adet büyük kesilmemiş yaprak milföy (resimde görebilirsiniz) 2 adet yufka 1 çay bardağı sıvı yağ 1 şişe maden suyu 2 adet yumurta..

Lokum Kek (İngiliz Kek) Tarifi 08:58

Lokum Kek (İngiliz Kek) Tarifi

MALZEMELER 4 tane yumurta oda sicakliginda olsun 1 bucuk su bardagi şeker 1 su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 1 tane vanilyasekeri 1 paket kabartmatozu 3 su bardagi un(herkeste ayni olmayabilir kek kivaminda olsun.un..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Elma Tatlısı Tarifi 03:40

Elma Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 7-8 adet veya arzu ettiğiniz kadar AMASYA elması yaklaşık 1 buçuk su bardağı tozşeker 8-10 adet hibiskus 2 parça karanfil baharatı yaklaşık 1 su bardağı su (tencerenize göre) servis için: 1 su bardağına yakı..

Yiğit Subaşı Caner Meriç - Ardı Ardına 03:24

Yiğit Subaşı Caner Meriç - Ardı Ardına

Ardı Ardına şarkı sözleri ile Yine bana düşer ardını toplamak Yokuz, yoksun, bak melekler hep biçare Ana sözü gibi, dileğim ani vuslat Giderli hal durumumuzla ser veriyoruz Yol dediğin biter mi hiç Ay canım dostum misa..

Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden 02:20

Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden

arzu kaprol..

Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:08

Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle

Film Özeti Carl Hamilton uluslararası bir örgütten gelişmiş bir güdümlü füze çalan teroristlerin peşine düşer. Ama roketleri arzu ettiği gibi yönlendiremeden sorunlarla karşılaşır ve kaçmayı seçer. Roketlerin Somalili ba..

  • Film İzle tarafından
  • 6.374 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adele - Chasing Pavements 03:40

Adele - Chasing Pavements

I've made up my mind, aklıma koydum Don't need to think it over, onun üstünde düşünmeye gerek yok If I'm wrong I am right, hatalıysam haklıyım Don't need to look no further, daha fazla bakmaya gerek yok This ain't lust, ..

  • PengoTV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 8 yıl önce
EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:44:54

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle 1:23:45

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen öğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir li..

  • Film İzle tarafından
  • 13.645 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a  ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. 05:12

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasın

Çavuşoğlu,Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. Çavuşoğlu: 'Schulz, elinden geleni ardına koymasın' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz’u..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti. 01:27

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti

Mardin'de yaşayan Mehmet Ali Babayiğit, geçen yıl bölgesel amatör ligde mücadele eden bir takımda kaptanlık yaparken oynanan bir maçta, arkadaşının düştüğü ofsayta itiraz için yanına gittiği yardımcı hakeme aşık oldu - S..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin 01:13

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesi, günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Karla birlikte gelen soğuk havalar sebebiyle göl kıyıları b..

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı 1:44:54

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Başımın Tatlı Belası - İpek Mert 04:25

Başımın Tatlı Belası - İpek Mert

Büyük Usta Selami Şahin'in Başımın Tatlı Belası adlı eserinin İpek & Mert yorumudur. Biz seninle yıllar yılı Ne birleştik ne ayrıldık, Bazen güldük, mutlu olduk Bazen hiç yere darıldık Biz seninle bir bütünüz İstesek ..

  • Candy tarafından
  • 1.453 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlat Kokusu 8. Bölüm Fragmanı 00:47

Evlat Kokusu 8. Bölüm Fragmanı

Dünyanın en cesur sevgisinin ve en acıtıcı özleminin adını koyan ‘Evlat Kokusu’ her Çarşamba 20.00'de Kanal D’de. EVLAT KOKUSU | YENİ BÖLÜM | 3 Mayıs Çarşamba | 20.00 | KANAL D KÜNYE YAPIM: ENDEMOL SHINE TÜRKİYE YAP..

Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni 03:56

Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni

Ooooooo Seven severken düşünce gözden herşey olduğu gibiyken Kapı çalarken, sabah olurken Nerde nasıldı sorarken Yüzünde yorgunluğu, teninde ki o kokusu Biter mi böyle geçer mi söyle ihanetin acısı Aşka bekçi mi ge..

Güneşim Ol 1. Bölüm Serya  Azeri Seryali 00:41

Güneşim Ol 1. Bölüm Serya Azeri Seryali

Təhsilin önəmindən, erkən nikahların yaratdığı problemlərdən, qadınlara qarşı fiziki və mənəvi zorakılıqlara qarşı mübarizədən, eləcə də gənclərimizin doğma torpaqlara bağlılığından, zəhmətin və elmin birgəliyinin yaratd..

Klavye Delikanlıları- Ağlamayan Bebeye Meme Yok 08:40

Klavye Delikanlıları- Ağlamayan Bebeye Meme Yok

Klavye Delikanlıları 3. Bölüm Özet: Büyük sınavı Bayram veriyor. Seyran’ın bıraktığı mektup, ardında bin bir tane soruyla Bayram’ı allak bullak etmiştir. Bizimkiler, Güneş Hanım’a durumu izah edememeleri bir yana hem par..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serenay Sarıkaya Kerem Bürsi̇n Bana Tekli̇f Geti̇rse 01:57

Serenay Sarıkaya Kerem Bürsi̇n Bana Tekli̇f Geti̇rse

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya dün akşam “Arzu Tramvayı” oyununu izlemek için Zorlu Uniq Hall’de görüntülendi. Oyun öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serenay Sarıkaya “Tiyatro bambaşka bir dünya hani derler..

  • BETA tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır 04:31

Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır

Domatesli Biber Turşusu Tarifi ve Malzemeler : 3 kilo domates (soyup robottan geçirelim ya da doğrayın) Yaklaşık yarım kilo kıl biber (sizler acı süs biber vs. kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı elma ya da üzüm sirkesi (ik..

Çorba Tarifi  Arpa Şehriyeli Tavuklu Ve Bol Maydonozlu Enfes Bir Çorba 03:39

Çorba Tarifi Arpa Şehriyeli Tavuklu Ve Bol Maydonozlu Enfes Bir Çorba

Şehriyeli tavuklu corba tarifi Malzemeler 1 parca tavuk gögsünü haslayip didikliyelim suyunuda corbaya koyalim. 3 4 yk siviyag 3 yk arpa sehriye 1 yk dolusu un 1 yk domates salcasi tuz karabiber pulbiber yarim limon suy..