#Arzu uçar potpori kaşların arasında dil dilom müzik dinle

Devdas - Maar Dalak 04:24

Devdas - Maar Dalak

Chandramukhi​ Yeh Kiski Hai Aahat, Yeh Kiska Hai Saaya​ Kimin ayak sesleri bunlar, bu kimin gölgesi?​ Hui Dil Mein Dastak Yahan Kaun Aaya​ Kalbimi böyle çarptıran, kim geldi?​ Hum Pe Yeh Kisne Hara Rang Daala​ Bu p..

KURDISH MASHUP -ROJBIN KIZIL  feat. FEHÎME _ Kürtçe Hareketli _ Halay 04:07

KURDISH MASHUP -ROJBIN KIZIL feat. FEHÎME _ Kürtçe Hareketli _ Halay

Cara yekem ku „Mashup bi Kurdî ji alîyê me ve tê cêkirin. me li gor derfetê xwe ev Mashup cêkir û me xwest bî vî rengî mûzîka kurdî belav bikin. Em hêvî dikin ku hûn bi ecibênin û hûn bi parvekirina xwe pistgîrêyê biki..

  • PengoTV tarafından
  • 283 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kenan Coşkun Halay Potbori Erzincan Güzeli 06:08

Kenan Coşkun Halay Potbori Erzincan Güzeli

Kenan Coşkun Halay Potpori Erzincan Güzeli Dinle..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.430 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

Adı Efsane 16.Bölüm - Hakanı Nezarete Düşüren Kafa! 05:17

Adı Efsane 16.Bölüm - Hakanı Nezarete Düşüren Kafa!

Sibel, Hakan'ı öptüğünü Kıvanç'a yanlışlıkla da olsa söylemiş bulunuyor. Eline büyük bir koz geçen Kıvanç ise bu durumu kullanmak için vakit kaybetmez ve soluğu Hakan'ın yanında alır. İkili arasında geçen tartışmada Haka..

  • ANKA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate 01:02

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate

Eğer çamaşır katlamaktan nefret ediyorsanız, 800 dolarlık bu çamaşır katlama robotu işinizi görebilir. CES 2017’de tanıtılan ilginç ürünler arasına çamaşır katlama robotu da eklendi. Foldimate isimli ABD – İsrail şirketi..

  • PengoTV tarafından
  • 2.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ve Panayır Köyden Gider Film İzle 1:38:24

Ve Panayır Köyden Gider Film İzle

Yapım yılı Haziran 2015 olan Türk yapımı filmin vizyona giriş tarihi ise, 10 Haziran 2016 olarak gösteriliyor. Ve Panayır Köyden Gider izle filmin yönetmeni ve senaristliğini Mete Sözer’in yaptığı filmin oyuncu kadrosund..

  • Tv Series tarafından
  • 3.931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha 05:17

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha

Markette kilogramı 8-10 lira olan domates, toptancı halinde kilogramı ancak 1-1,5 TL arasında alıcı buluyor. Antalya’nın Aksu ilçesinde 12 dönüm kapalı alanda domates üretimi yapan Ali Dur, “Keşke domates şampiyon olsa d..

Türkiye ABD İlişkilerinde Medler ve Cezirler 06:53

Türkiye ABD İlişkilerinde Medler ve Cezirler

Son zamanlarda Türkiye ile ABD arasında yaşanan gerginlikler, ABD'nin diplomatik nezaketten tamamen uzak ve adeta “küstüm” diyerek vizeyi askıya alması ve Türkiye'nin de buna aynı dil ile karşılık vermesiyle yeni bir aşa..

Oyuncak Hikayesi 2 Türkçe Dubaj İzle 1:32:25

Oyuncak Hikayesi 2 Türkçe Dubaj İzle

Andy'nin tatil için bir kovboy kampına gitmesi sonucunda oyuncakları kendi başlarına kalırlar. Kafasını ilginç oyuncaklar toplamaya takmış Al McWhiggin adlı bir oyuncak koleksiyoncusunun Woody'i kaçırmasıyla birlikte ola..

Çift Dilli Genç Kız 00:52

Çift Dilli Genç Kız

Genç kızın diliyle yaptığı hareketleri görenler gözlerine inanamıyor!..

  • JET TV tarafından
  • 1.214 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En ilginç 8 Gizli Dili 03:40

Dünyanın En ilginç 8 Gizli Dili

Dünya üzerinde konuşulan en ilginç 8 gizli dil. Günümüz itibariyle yalnızca bilenler ve anlayanlar tarafından konuşulan, birçoğumuzun bilmediği bazı gizli diller bulunmaktadır. Bu videoda çeşitli gruplar tarafından konuş..

  • JET TV tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Konuşulanı Anında Çeviren Cihaz 01:22

Konuşulanı Anında Çeviren Cihaz

Kolye benzeri bir şekilde kullanıcının boynuna takarak kullandığı bir ürün olan ili anlık çeviri hizmeti veren bir ürün. Kullanıcıların dil bariyerlerini ortadan kaldırmaya odaklanan ili farklı dillerde konuşan iki kişi ..

Afazi Nedir 00:33

Afazi Nedir

Afazi, edinilmiş bir dil bozukluğudur. Edinilmiş dil bozukluğu kaza, beyin kanaması, beyin damarlarında tıkanıklık gibi hadiseler sonucunda konuşma yetisini kaybetmek ve aynı zamanda okuma-yazma, anlama gibi parametreler..

  • NABIZ tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeh Ladka Hai Allah - K3G - Shahrukh Khan - Kajol 05:11

Yeh Ladka Hai Allah - K3G - Shahrukh Khan - Kajol

Banno Ki mehndi kya kehna Banno Ka joda kya kehna Banno Lage hai phoolon ka gehna Banno Ki aankhen kajrari Banno Lage sabse pyaari Banno Pe jaaon main vaari vaari Ho ho.. o.. ho.. Banno ki saheli.. Resham ki dori Chhu..

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu 04:12

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu

Antalya’da okuma yazma bilmeyen 72 yaşındaki Emine Güler, azmiyle ilköğretim ve ortaöğretimi tamamladı. 12 senelik zorunlu eğitimi sınıf tekrarı yapmadan tamamlayan Güler, şuanda ise geçen sene kıl payı kaçırdığı ünivers..

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle 1:50:35

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle

Haluk Bilginer, Ben Kingsley ve Josh Hartnett gibi çok güçlü bir oyuncu kadrosu ile karşımıza çıkan The Ottoman Lieutenant yani Osmanlı Subayı filminde sadece Amerikalı bir hemşire olan Lillie ile Osmanlı ordusu subayı İ..

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı 02:45

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı

Google, Pixel 2 ve Pixel 2 XL akıllı telefonlarını tanıttığı etkinliğinde bir de Apple AirPods rakibinin duyurusunu gerçekleştirdi. Şirketin Pixel serisiyle uyum içinde çalışacak olan ilk kablosuz kulaklıkları Google Pix..

Tavada Kadayıf Böreği 10:53

Tavada Kadayıf Böreği

300 gr. Taze Kadayıf 2 büyük boğum Dil Peyniri 2 adet Yumurta 1 çorba kaşığı Yoğurt ⅓ bardak Süt ⅓ bardak Zeytinyağı 1 çay kaşığı Tuz Akçaağaç Şurubu Boş bir kavanoza önce 1 çorba kaşığı yoğurdu, 2 adet yumurtayı, 1/3 s..

Sivas Katmer Tarifi 10:29

Sivas Katmer Tarifi

500 gr beyaz un- 1,5 kavanoz* 1 çay bardağı su- 100 ml 2 çay bardağı süt- 200 ml 250 gr tereyağı 1 paket instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1,5 boğum dil peyniri 50 gr beyaz peynir 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı yoğurt *..

Sevgilisini Yemeğe Çağıran Öğrenci Pizzası Tarifi 09:02

Sevgilisini Yemeğe Çağıran Öğrenci Pizzası Tarifi

1 adet lavaş ekmek 6 dilim (30 gr) sucuk 1 parça dil peyniri(85 gr) 3 tane kıl biber 1 çorba kaşığı salça 4-5 çorba kaşığı su 1 çay kaşığı kekik Elektrikli ocağı açın. Elektrikli ocak benim de öğrenciliğimde çok kez ha..

Domatesli Fesleğenli Köfte Ekmek Tarifi 04:40

Domatesli Fesleğenli Köfte Ekmek Tarifi

1 baget ekmek 150 gr kıyma 200 gr domates püresi 120 gr dil peyniri 1/2 bağ fesleğen 2-3 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı 1/2 soğan 3 çorba kaşığı galeta unu 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı kara..

Salçalı, Sucuklu Tost 13:35

Salçalı, Sucuklu Tost

2 dilim ekşi mayalı ekmek 150 gr dil peyniri Çeyrek soğan 50 gr ince dilim sucuk Yarım kapya biber 4 tane sivri biber 1 yumurta 2 çorba kaşığı domates püresi 1 çorba kaşığı acı biber salçası 1 çay kaşığı kekik Yarım çay ..

Peynirli Helva  Peynirli Helva Nasıl Yapılır 03:13

Peynirli Helva Peynirli Helva Nasıl Yapılır

1,5 su bardağı un 1 su bardagi toz seker 1 Yarım su bardagi sıvıyağ ( veya tereyağı) 2,5 adet 120 gr lik mozzerella peyniri bunlardan 1 paketin suyu kullanilacak ( 1 paketten 1 su bardağı kadar su çıkıyor ) Süslemek..

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır' 04:00

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır'

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, fast food restoran sahibi Mert İslam Metin (27), maske takmayan müşterileri için cama, 'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır', 'Bana bir şey olmaz, Ameriganın..