#Arzu uçar potpori kaşların arasında dil dilom müzik dinle

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Mabel Matiz Ft. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var 06:03

Mabel Matiz Ft. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var

Mabel Matiz Ft. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var Dinle Mendilimde Kırmızım Var şarkı sözleri ile Mendilimde kırmızım var Ağladım da görmedin mi Yangın oldum yandım ben yar Su getirdin, sönmedim mi Sayılı günl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 8.638 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Mabel Matiz Feat. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var 06:03

Mabel Matiz Feat. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var

Mabel Matiz Feat. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mendilimde kırmızım var Ağladım da görmedin mi Yangın oldum yandım ben yar Su getirdin, sönmedim mi Sayılı günler geçer ah Başa gelmiş..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Uyanık Kardeşler Filminde Güldüren Hata 01:13

Uyanık Kardeşler Filminde Güldüren Hata

Yönetmenliğini Hulki Saner'in yaptığı, başrollerini Kadir İnanır, Müjdat Gezen, Hulusi Kentmen, Leman Akçatepe, Arzu Okay ve Selen Büke gibi oyuncuların paylaştığı 1974 yapımı Uyanık Kardeşler filminde Kadir İnanır'ın al..

  • JET TV tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü İsi̇mler O Oyunu İzlemek İçi̇n Akın Etti 14:57

Ünlü İsi̇mler O Oyunu İzlemek İçi̇n Akın Etti

75 yıl önce Tennessee Williams tarafından yazılan “Arzu Tramvayı” yıllar sonra bir kez daha sahneleniyor. Zerrin Tekindor, Onur Saylak, Şebnem Bozoklu ve İbrahim Selim’in rol aldığı oyun dün akşam Uniq Hall’de perde açtı..

  • BETA tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin 01:13

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesi, günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Karla birlikte gelen soğuk havalar sebebiyle göl kıyıları b..

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce 04:49

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce

Ordu'nun doğal güzellikleri arasında kırmızı çatıları ve beyaz dış cepheli evleriyle dikkatleri çeken Mesudiye ilçesindeki Yeşilce Mahallesi, görenleri hayran bırakıyor. Ordu'nun, büyükşehir belediyesi olmasıyla birlikte..

Sosis Nasıl Yapılır 07:57

Sosis Nasıl Yapılır

400 gr Dana döş kıyma 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı sarımsak tozu 3 tatlı kaşığı yoğurt 2 tatlı kaşığı domates salçası Mutfak robotuna..

İzzet Yıldızhan Bahar Candanın Sesini Duyunca Şoka Girdi! 05:02

İzzet Yıldızhan Bahar Candanın Sesini Duyunca Şoka Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde İzzet Yıldızhan yorumunu yaparken Bahar Candan bir anda Orada Bir Köy Var şarkısını söylemeye başladı. Kemal Doğulu ise Seni köyünün yağ..

  • ANKA tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Misket Oyun Havaları 13:14

Misket Oyun Havaları

KETRON X1 POTPORİ MİSKET 2013 KAHRAMANMARAŞ | MK | KETRON X1..

  • PengoTV tarafından
  • 2.913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asef - Aşk Bir Kahkaha 04:23

Asef - Aşk Bir Kahkaha

Aşk Bir Kahkaha Şarkı Sözleri İle Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de ö..

İpek & Mert - Başımın Tatlı Belası 04:25

İpek & Mert - Başımın Tatlı Belası

İpek & Mert - Başımın Tatlı Belası Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biz seninle yıllar yılı Ne birleştik ne ayrıldık, Bazen güldük, mutlu olduk Bazen hiç yere darıldık Biz seninle bir bütünüz İstesek de kopamayız Bir bedende..

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onur Akın - Kalbinden Başka (Official Video) 04:45

Onur Akın - Kalbinden Başka (Official Video)

Söz : Serkan Uçar Beste : Onur Akın Aranjör : Mehmethan Dişbudak Yönetmen : Mehmet Sinan Yıldırım Mix&Mastering : Mehmethan Dişbudak Davul : Bülent Ay Gitar : Selahattin Güzelel Bağlama : Volkan Kaplan Perdesiz Gitar : U..

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- - 03:23

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- -

Ne Fark Eder? şarkı sözleri ile Bu da gelir, bu da geçer Fazla ya da eksik ne fark eder Hayatı bilene koymaz mücadele Savaşırız gündüz gece Yaşadıklarım sanki film ya da dizi Eko bastır koçum kim tutar ikimizi Helal ..

Ferdinand - Madafakir 03:00

Ferdinand - Madafakir

Madafakir şarkı sözleri ile Bana yaramadı alamam ben daha fazla Hayat hepimize zorba Tadı kaçT bu aaşkın duman oldu ve balk Gömdüler eski bizi bulamıyorum dibe vurduk dede naaapTk Anadan fakiriz körkütük aklım uçar ban..

Soydan Girgin - Bir Çocuk Ölür 04:15

Soydan Girgin - Bir Çocuk Ölür

Yarım kalır tebessüm sevinsem biraz Hüzünlerim tokat gibi yüzümde patlar Kar yerine kan yağarken güzel yurduma Dilim susar sazım susar yüreğim ağlar Bir çocuk ölür bir çocuk ölür sessizce sessizce sahile vurur Bir fidan..

Yiğit Subaşı Caner Meriç - Ardı Ardına 03:24

Yiğit Subaşı Caner Meriç - Ardı Ardına

Ardı Ardına şarkı sözleri ile Yine bana düşer ardını toplamak Yokuz, yoksun, bak melekler hep biçare Ana sözü gibi, dileğim ani vuslat Giderli hal durumumuzla ser veriyoruz Yol dediğin biter mi hiç Ay canım dostum misa..

Tuna Kiremitçi Ceren Gündoğdu Sevmek Mi Sevilmek Mi 03:31

Tuna Kiremitçi Ceren Gündoğdu Sevmek Mi Sevilmek Mi

Sevmek mi Sevilmek mi (Tuna Kiremitçi Ve Arkadaşları III) şarkı sözleri ile Yolunda gitmeyen şeylerim var istersen Bildiğin sonlara benzeyen Suçluluklar, kalp ağrısı, vesaire Halimi yok ki hiç anlayan Kınında bekleyen..

FENERBAHÇE - GALATASARAY_ 4-0 [22.04.2006]  MAÇIN GENİŞ ÖZETİ 07:02

FENERBAHÇE - GALATASARAY_ 4-0 [22.04.2006] MAÇIN GENİŞ ÖZETİ

FENERBAHÇE - GALATASARAY_ 4-0 [22.04.2006] MAÇIN GENİŞ ÖZETİ FENERBAHÇE: Rüştü Reçber, Fabio Luciano, Servet Çetin, Ümit Özat, Deniz Barış, Stephen Appiah, Mehmet Aurelio, Alex de Souza, Selçuk Şahin, Tuncay Şanlı, Mert..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.647 görüntüleme
  • 8 yıl önce
San Francisco-Fort Funston'da -Yelkenli Kanat Uçuşu 02:25

San Francisco-Fort Funston'da -Yelkenli Kanat Uçuşu

Yelken kanat ya da diğer adıyla Delta kanat bir hava sporudur. Bu spor, diğer hava sporlarından yamaç paraşütü ve planörcülüğün bir karışımıdır. Daha çok alüminyum ya da kompozitten yapılmış bir iskeletinin bir kumaş ile..

  • PengoTV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerim Yağcı-Yeşil Başlı Gövel Ördek 04:53

Kerim Yağcı-Yeşil Başlı Gövel Ördek

Yeşil başlı gövel ördek Uçar gider göle karşı Eğricesin tel tel etmiş Döker gider yâre karşı Telli turnam sökün gelir İnci mercan yükün gelir Elvan elvan kokun gelir Yâr oturmuş yele karşı Şahinim var bazlarım var Tel ..

Türk Süpermen (1979) - Asla Korkmayın!  Türk Süpermen burada! 03:30

Türk Süpermen (1979) - Asla Korkmayın! Türk Süpermen burada!

Bak! Gökyüzünde! Bu bir kuş! Bir uçak! Hayır, bu Türk Süpermen! Rüzgarlı silahlı, topaklı Türk süpermen lekeli zeminlerin önüne uçar, hareket etmeyen bir treni durdurur ve filmi tersine çeviren o kadar zor birine yumruk ..

  • PengoTV tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çetin Çiftçioğlu - Ziyaretçi Şakası 05:57

Çetin Çiftçioğlu - Ziyaretçi Şakası

Gençlik Parkı nda bir milyonuncu ziyaretçi ödülü düzenleyen Şakacı, ısrarla arabayı isteyen Rıza Uçar a denk gelir.Şaka olduğu açıklansa bile araba ısrarından vazgeçmeyen vatandaşımız, profesyonel basketçi gibi perdele..

  • JET TV tarafından
  • 1.444 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçan Köpekler 00:11

Uçan Köpekler

Sahiplerinin köpekleri uçar şekilde tutması..

  • JET TV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Erken Tabi̇i̇ Ki̇ Şi̇ddet Gördüm 01:09

Ece Erken Tabi̇i̇ Ki̇ Şi̇ddet Gördüm

Oğlu Eymen ve annesiyle alışverişe çıkan Ece Erken, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününde kadına şiddet ve hayvana şiddeti kınadı. Daha önce küçük oğlu Eymen’e hamileyken kendisine boşanma davası açan Serkan Uçar tarafınd..

  • BETA tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce