#Arzu uçar potpori kaşların arasında dil dilom müzik dinle

Sucuklu Pide Tarifi 10:56

Sucuklu Pide Tarifi

Sucuklu pide tarifi Malzemeler 4 buçuk su bardağı un 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı şeker 2 yemek kaşığı sıvıyağı yarım paket yaş maya( isteyenler 1 yemek kaşığı kuru..

Cevizli Baklava Tarifi 07:24

Cevizli Baklava Tarifi

Cevizli baklava tarifi bir paket hazir baklavalık yufka 200 gram eritilmiş tereyağı yaklaşık 200 gram kadar ince dövülmüş ceviz şerbeti için gerekenler 3 su bardağı şeker 2 buçuk su bardağı su ince bir dilim limon ..

Kıymalı Arpa Şehriyeli Çorba Tarifi 03:07

Kıymalı Arpa Şehriyeli Çorba Tarifi

Kıymalı arpa şehriyeli çorba tarifi Malzemeler yaklaşık 200 gram kadar dana kıyma 3 yemek kaşığı sıvı yağ yada 2 yemek kasigi tereyagi 1 yemek kaşığı domates salçası( isterseniz icine İki tane de domates rendeleyebili..

Hatay Usulu Kısır Tarifi 05:18

Hatay Usulu Kısır Tarifi

2 su bardagi ince kisirlik bulgur 2 yemek kasigi domates salcasi 1 yemek kasigi biber salcasi 1 cay bardagi zeytinyagi Yarim cay bardagi nareksisi 1 cay kasigi kimyon Arzu ederseniz 1 cay kasigi reyhan Maydonoz taze nan..

Islak Kek Tarifi 06:20

Islak Kek Tarifi

Malzemeler Su bardagi ölcüm 250 ml 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 tane vanilya 2 tane kabartmatozu 2 yemek kasigi dolusu kakao Arzu ederseniz 1yemek kasigi nutella..

Tavada Çok Kolay Yumurtalı Sahur Pidesi 09:31

Tavada Çok Kolay Yumurtalı Sahur Pidesi

Yarım bayatlamış ramazan pidesi 2 yumurta 3 avuç rendelenmiş kaşar peyniri 5-6 dilim kurutulmuş et 8 dal maydanoz 1 çay kaşığı karabiber 2 yumurtayı çırpın. İçine 3 avuç rendelenmiş kaşar peynirini, 5-6 dilim kurutulmu..

Tavuklu Beşamel Soslu Kabaklı Sandal Yemeği 08:08

Tavuklu Beşamel Soslu Kabaklı Sandal Yemeği

Bu tarifte ben tavuk kullandim sizler kiyma yada kusbasi dana etiylede yapabilirsiniz.besamel sos yapmadan direk kasari serpip yapabilirsiniz.Ben kabagi kizarttim sizler birazcik yaglayip tuzlayip firina atin öylede yumu..

 İmam Sarığı Tarifi 09:31

İmam Sarığı Tarifi

Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi toz seker 1 su bardagi dolusu un 1 cay bardagi süt 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 3 yemek kasigi kakao(kekin sade olmasini istemiyorsaniz kakao yerine un ..

Çikolatalı Kek Tarifi 07:09

Çikolatalı Kek Tarifi

4 tane oda isisinda yumurta 1 cay bardagi toz seker 1 cay bardagi siviyag 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 3 yemek kasigi toz badem yada findik ceviz de olur(arzu ederseniz koyun) 2 yemek kasigi kakao 1 su bardagi un ü..

Leopar Desenli Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 06:16

Leopar Desenli Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

Gelelim leopar desenli kek nasıl yapılır? Arzu Ayla Leopar desenli kek 1.Genişçe bir kapta 3 su bardağı şeker ve 1 su bardağı eritilmiş tereyağı çırpılır. 2.1 su bardağı sıvı yağ eklenir tekrar çırpılır. 3.5 adet yumurta..

Arka Sokaklar 481. Bölüm Fragmanı 00:52

Arka Sokaklar 481. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 481. Bölüm Fragmanı yayında! Umut Bebeğin babası Asım, Mesut'un evine saldırıyor! Asım, Selin'in bebeği velayetine almasından sonra olayı kan davasına döndürüyor. Selin, Asım ile çıkabilecek sorundan endiş..

Bu Pasta Bir Efsane Altın Damlacıklı Pasta Tarifi Pasta Tarifleri 10:22

Bu Pasta Bir Efsane Altın Damlacıklı Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Beyaz krema için; -1 paket vanilyalı -3 yemek kaşığı daha mısır nişastası ( veya vanilyalı puding tozu 37 gr +1 yemek kaşığı nişasta ) -100 gr şeker (yarım su bardağından az fazla) -500 ml süt -1 adet yumurta -2 adet..

Burgu Baklava Tarifi 10:57

Burgu Baklava Tarifi

Burgu baklava Hamuru için 1yemek kaşığı tereyağı 1yumurta 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı sirke 1,5 çay bardağı su 4 veya 5 su bardağı arası un Şerbet 3,5 su bardağı su 3 su bardağı seker ..

Pervane Baklava Tarifi 10:08

Pervane Baklava Tarifi

Pervane baklava hamuru için 1yemek kaşığı tereyağı 1yumurta 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı sirke 1,5 çay bardağı su 5 ve 5,5 su bardağı arası un şerbet 3,5 su bardağı su 3 su bardağı seker ..

Gürbüz Hadi Allah'a Emanet Fragman 02:02

Gürbüz Hadi Allah'a Emanet Fragman

Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet, motorlu kuryelik yapan Gürbüz’ün maceralarını konu ediyor. Genç bir adam olan Gürbüz geçimini bir pizza restoranında motorlu kuryelik yaparak sağlamaktadır. Çalıştığı pizzacıda müdür olmanın ..

Ceylan Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves 05:17

Ceylan Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves

Bak Soğuyor Hece min Altındaki Bu Dil Ve Hiçbir Kere Çıkılmamış Gibi Düştü Bu Yol Elimde Kan, Kanımda Senden Bin Zehir Ne Var Ne Yok Yutuldu Bu Taşlar Kefil Kırıldı Cam Dağıldık Dört Bir Yana Kendimi Kopardım Gördüm Bu A..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

Sinan Can Sarı - Rakı Sofrası 03:52

Sinan Can Sarı - Rakı Sofrası

Sözler: Dur dokunma yanarsa sönmez Bir vedasız bu sevda bitmez Ah çekip de gururla bakma Ben gururuma ne acılar çektirdim Bir rakı sofrasında Meyhane ortasında Anasonun kokusunda kayboldum Dertlerin deryasında İki dudak..

Barış Orhun - Kocaman 03:41

Barış Orhun - Kocaman

Kocaman şarkı sözleri ile Arasıra gaza geliyor, serpiliyor Sanıyor ki beni böyle çok etkiliyor Huyuna suyuna gideni pek seviyor Nasıl çekiliyor bir Allah biliyor Haykırsam ona nasıl fark var İki dünya arasında Yakınla..

Hakan Taşıyan - Hazin Geliyor 05:16

Hakan Taşıyan - Hazin Geliyor

Hazin geliyor hazin geliyor Geceler ömrümden Sevinçler derdimden Yaşamak ölmekten hazin geliyor Kadehler açıyor dostla aramı Kimse dinlemiyor sarhoş dramı Şarkılar deşiyor gönül yaramı Her telden bir başka hüzün ..

Eylül - Kalk Git (Official Video) 03:07

Eylül - Kalk Git (Official Video)

Şarkı Sözleri: Yüzünü gözünü istemez haydi kalk git Koca koca boş boş sözlerini sal git Tadını kokunu dokunuşunu da kap git Bende de hırkan kalmış bi zahmet onu da giy git. Güzel anılarıma da s*çmadan kalk git Bana küfü..

Şiyar û Dijwar Dîlberê Dîlber (Akustik) Kürtçe 04:00

Şiyar û Dijwar Dîlberê Dîlber (Akustik) Kürtçe

Şarkı Sözleri Dîlberê Dîlber Tu weka gulekê vebû ye di dilê min de; Erd û ezman ê min tu ye,ronî ya çavê min. Xweşikbûn a te bû ye bela li serê min; Ma ne bese Dîlber,de were ba min. Dîlber ê dîlber,dîlber a min ê..

  • PengoTV tarafından
  • 2.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
HiraiZerdüş - Sevgili 04:04

HiraiZerdüş - Sevgili

Ne olur sorma söylesem gül incinir Yüreğim dolu dolu bağırsam dil incinir - Elimi tut ne olur anla beni gözlerimden Konuşacak hâlim yok - Yakarım bak yıkarım ben bu şehri Yokluğunda ölüm ne ki sevgili Öyle durma b..

Sonbahar Rüzgarları Handan Kara 03:55

Sonbahar Rüzgarları Handan Kara

Sonbahar Rüzgarları Şarkı Sözü (Lyrics) Düşen bir yaprak görürsen Beni hatırla demiştin Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmiştim Her sonbahar gelişinde Sarı sarı yapraklarla Kuru dallar arasında Sen gelirsin aklıma..

  • PengoTV tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Unutulmaz En Güzel Şarkıları 04:23

Unutulmaz En Güzel Şarkıları

Yesilcamin unutulmaz en güzel sarkilari Sonbahar rüzgarlari Dert ortagim benim Selvi boylum Al yazmalim Iyi seyirler!!! Sonbahar Rüzgarları Şarkı Sözü (Lyrics) Düşen bir yaprak görürsen Beni hatırla demiştin Biliyorsun..

  • PengoTV tarafından
  • 1.301 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halit Bilgiç - Aklıma Düştün ( 2021 ) YENİ 05:48

Halit Bilgiç - Aklıma Düştün ( 2021 ) YENİ

Dışarda yağmur var aklıma düştün Camlar buğulandı ismini yazdım Sokaklar misali kalbim ıslandı Hasretime düşen acını öptüm Geceye ay düştü yalnızlığıma sen Bahara kır düştü benim gönlüme sen Yollarına umut ektim her g..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.774 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bremin - Çawreşamin 04:30

Bremin - Çawreşamin

KURDISH Çavreşamin Le çavreşamın Oyy bela seremin Estirke çavemin Oyy şewa dilemin Dil dixapinin Oyy le venagarin Salen ten tarin Oyy qatu napirsin Le çavreşamin Oyy bela seremin Estirke çavemin Oyy şewa dilemin Şew..

Maana Ke Hum Yaar Nahin Song - Meri Pyaari Bindu - Ayushmann Khurrana - Parineeti Chopra 03:18

Maana Ke Hum Yaar Nahin Song - Meri Pyaari Bindu - Ayushmann Khurrana

Maana Ke Hum Yaar Nahin Lyrics Maana ke hum yaar nahin Lo tay hai ke pyaar nahin (x2) Phir bhi nazrein na tum milaana Dil ka aitbaar nahi Maana ke hum yaar nahi… Raaste mein jo milo toh Haath milaane ruk jaana Ho… Saa..

  • PengoTV tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orrey Mon Full Video - Ayushmann Khurrana , Ritabhari Chakraborty 05:24

Orrey Mon Full Video - Ayushmann Khurrana , Ritabhari Chakraborty

OREY MON SONG LYRICS – AYUSHMANN KHURRANA Aankhon Ne Jo Sapna Dekha, Chal Dil Use Pura Karein, Sapne Mein Jo Rang Dekhe, Aja Hakikat Mein Woh Rang Bhare. Tinka Tinka Bunte Hai Chal Khaabon Ka Ghosla. Orrey Mon Boli S..

  • PengoTV tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 7 yıl önce