#Arzu uçar potpori kaşların arasında dil dilom müzik dinle

İki Yalancı 2. Bölüm 2. Fragmanı 01:11

İki Yalancı 2. Bölüm 2. Fragmanı

İki Yalancı 2. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Serkan ve Duygu arasında tatlı yalanlar devam ediyor! Yeni bölümde yalanlar açığa çıkacak mı? Aşk, bacayı sardı! Duygu ve Serkan arasında yalanlarla başlayan hikayede ikili birb..

Adı Efsane- Aşk Mektubu Sadıkın Başına Bela Oluyor! 05:17

Adı Efsane- Aşk Mektubu Sadıkın Başına Bela Oluyor!

Ali ile Sadık'ın konuşmalarına kulak misafiri olan Kıvanç'ın eline tayfanın arasını bozacak bir koz geçiyor. Naz'a aşkını ilan etmek için bir mektup yazan Sadık, Hakan ve Naz arasında bir ilişki olduğunu öğreniyor. Duydu..

  • ANKA tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Royal Caribbean Kasırga Kurbanlarına St. Martin Adasına Yardım Gemisi Gönderdi 00:53

Royal Caribbean Kasırga Kurbanlarına St. Martin Adasına Yardım Gemisi

Dünyanın en büyük gemi tur firması Royal Caribbean , İrma Hurricane kasırgasına duyarsız kalmadı. Royal Caribbean St. Martin adası kasırga kurbanlarına gemi gönderdi. Böylece 300 kişiyi gemi ile afet bölgesinden kurtarmı..

Apple Iphone 8 Tanıttı 01:27

Apple Iphone 8 Tanıttı

Apple, yeni iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerini uzun süren bir bekleyişin ardından nihayet tanıttı.Apple’ın yeni merkez üssü Apple Park’ta bulunan Steve Jobs Tiyatro Salonu’nunda düzenlenilen tanıtım etkinliğ..

Yeşilçam Filmlerinden Beyoğlu Kaldırımlarına 06:10

Yeşilçam Filmlerinden Beyoğlu Kaldırımlarına

Yeşilçam’ın önemli filmleri arasında gösterilen 100’ü aşkın filmde rol alan ve 38 yıldır figüranlık yapan 62 yaşındaki Ziya Çirkin namı diğer ‘Çirkin Ziya’, yaşamını kimseye muhtaç olmamak için sokaklarda org çalarak sür..

Ayla Çelik ve Koray Avcı Konser Verdi 03:25

Ayla Çelik ve Koray Avcı Konser Verdi

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali kapsamında Ayla Çelik ile Koray Avcı Örnek Mahallesi’nde konser verdi. Konsere binlerce Ataşehirli katıldı. Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 6..

  • ANKA tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte 1 Milyonluk Soru 04:45

İşte 1 Milyonluk Soru

Kim Milyoner Olmak İster’de geçen sezonun son bölümünde 1 milyonluk soruya ulaşan Çağdaş İrfan Yıldırım, dün akşam yayınlanan yeni sezon ilk bölümünde 1 milyonluk soruya kavuştu. Kim Milyoner Olmak İster’in birçok kişi t..

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti 01:09

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti

Trump ile Sporcular Arasındaki Polemik Büyüyor ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor.ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor..

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti 06:16

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti

Moğolistan'ın Kubuqi Çölü'nde hayata geçirilen yeni projeler ve yatırımlar, çölde yaşayan ailelerin kaderini önemli ölçüde değiştirdi. Uluslararası çölleşme sorunu ile mücadelede örnek olan Kubuqi modeline dikkat çeken B..

İsimsizler  - Handan ve Kuşçunun Şok Eden Yakınlığı! 05:38

İsimsizler - Handan ve Kuşçunun Şok Eden Yakınlığı!

Kuşçu ve Handan arasında geçen konuşmalar kafaları karıştırdı! Peki Handan kimin tarafında? Handan, dayısının yanına çok önemli bir konuda görüşmek için ziyarete gidiyor. Dayısının aslında Kuşçu olduğunu bilmeyen Handan ..

  • ANKA tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor 02:28

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Fazilet Hanım ve Kızları 18. Bölüm 2. Fragmanı 00:42

Fazilet Hanım ve Kızları 18. Bölüm 2. Fragmanı

Yılın düğünü, Selin ve Yasin’in şok evlilik misillemesiyle skandala dönüşürken, Yağız ve Sinan’la ilgili büyük sırrı öğrenen Güzide’nin başına gelenler, skandal düğünü dehşet gecesine çevirir. Düğün gecesinden sonra ya..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Sakharov Ödülü'ne Venezuela'daki Muhalif Hareket Layık Görüldü 01:37

Sakharov Ödülü'ne Venezuela'daki Muhalif Hareket Layık Görüldü

Sakharov Ödülü'nün sahibi belli oldu. Sakharov Ödülü Venezuela muhalefetinin oldu. Avrupa Parlamentosu’nun (AP) insan hakları ve demokrasi alanında mücadele eden kişi ve kurumlara verdiği Sakharov Ödülü’ne bu yıl Venezu..

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm İzle 2:20:53

Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm İzle

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşu..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

Eşcinsel Aslanlar 01:49

Eşcinsel Aslanlar

Kenya’da, iki erkek aslanın cinsel ilişkiye girmesi için yapılan resmi açıklamada “Parkta homoseksüel bir çifti görüp kötü etkilenmiş olmalılar” denildi. Ülkede televizyonda yayınlanabilecek içerikleri kontrolden geçiren..

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Regiostars Ödülleri:Avrupalıların Yaşam Seviyesini Geliştirecek Projeler Yarışıyor 04:00

Regiostars Ödülleri:Avrupalıların Yaşam Seviyesini Geliştirecek Projel

Avrupa Birliği’nin fonladığı en ilham verici ve yenilikçi projelerden Regiostars Ödülleri her yıl Belçika’nın başkenti Brüksel’de veriliyor. Projeler genellikle toplumların yaşam koşullarını iyileştirmek, ekonomik büyüme..

Bariş Arduç Ve Elçi̇n Sangu’nun Mutluluk Zamanı Görücüye Çıktı 11:35

Bariş Arduç Ve Elçi̇n Sangu’nun Mutluluk Zamanı Görücüye Çıktı

Farklı dünyalardan gelen heykeltıraş Ada (Elçin Sangu) ile mükemmel bir hayata sahip olan Mert'in (Barış Arduç) tutku dolu hikayesini konu alan 'Mutluluk Zamanı'nın romantik afişi büyük beğeni topladı. Filmde Ada'nın ağa..

  • BETA tarafından
  • 1.569 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yakuza 6 The Song Of Life  Previously On Yakuza  PS4 03:40

Yakuza 6 The Song Of Life Previously On Yakuza PS4

Need a recap? This all new video will fill in the gaps between Yakuza Kiwami and Yakuza 6! Hoping to quietly settle down after a brief stint in prison, reformed yakuza Kazuma Kiryu returns to find danger surrounding the..

  • BETA tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fighting EX Layer Shirase PV PS4 00:59

Fighting EX Layer Shirase PV PS4

After many years, ARIKA's classic EX characters have once again gathered together! Heated battles will unfold between high quality characters on beautiful stages! Featuring 「強氣Gougi-」, a new system that transcends the b..

  • BETA tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sopalı Bıçaklı Kavga Kamerada 01:34

Sopalı Bıçaklı Kavga Kamerada

Şanlıurfa'da iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada 8 kişi yaralandı. Haliliye ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde aralarında husumet olan iki aile arasında sokak ortasında kavga yaşandı. Taş, sopa ve bıçakl..

Evin İçinden 53 Bin Dolar Çıktı Bir İnsan Şanslı Oldurda Bu Kadarmı Olur 01:48

Evin İçinden 53 Bin Dolar Çıktı Bir İnsan Şanslı Oldurda Bu Kadarmı Ol

Havort Sansin Açık arttırmadan bir ev satın aldı,Satın almış olduğu ev tam tamına 35 yıllık eski ve harebe bir evdi,Evi 55 bin dolara satın alan hovart sansin, ortağıyla birlikte evin ilk defa içini görüceklerdi,Kapıyı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü 00:25

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü

Sürücülerin, araç kullanırken dikkat dağıtan işlerle meşgul olması, kazaların önemli sebepleri arasında yer alırken İstanbul'da kameralara yakalanan iki sürücünün hareketi bu kadar da olmaz dedirtti. Sürücülerin, araç k..

  • JET TV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emine Ün Evlilik Sözleşmesiyle Alakalı Yorumda Bulundu 04:54

Emine Ün Evlilik Sözleşmesiyle Alakalı Yorumda Bulundu

Akmerkez’de objektiflere yansıyan Emine Ün soruları samimi bir şekilde cevapladı. Güzel sanatçının neşeli halleri gözlerden kaçmadı. Emine Ün Akmerkez’de objektiflere yansıdı. Soruları yanıtlayan Ün, yılbaşını ailesi ile..

  • BETA tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Kocalı Kadın 1963 Türk Filmi İzle 1:14:48

İki Kocalı Kadın 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki erkek arasında seçim yapmak zorunda kalan bir kadını anlatır. Sibel’in ilk kocası Murat bir iş seyahatinde geçirdiği kazada ölür. Yalnız kalan Sibel kocasının yakın arkadaşı ve iş ortağı Bülent ile ev..

İtalya'da Tren Kazası En Az 3 kişi Hayatını Kaybetti 00:50

İtalya'da Tren Kazası En Az 3 kişi Hayatını Kaybetti

Milano’dan Venedik yönüne gittiği öğrenilen trenin yerel saatle 07:00 sularında civarında Milano yakınlarındaki Segrate ve Piotello istasyonları arasında raydan çıktığı öğrenildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambula..