#Arıcılık malzemeleri

Zamanın Tanığı 57.Bölüm 29:29

Zamanın Tanığı 57.Bölüm

Programın 57. bölümünde; Fırtına Havzası, arıcılık, boz ayılar, Zil Kalesi, Palovit Vadisi ve Pokut Yaylası yer almaktadır. Programda ayrıca Zamanın Tanığı ekibi tarafından bakılan boz ayı yavrusuna yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görenleri Şaşırtan Arı Adam - Aydın 00:54

Görenleri Şaşırtan Arı Adam - Aydın

Arı adam İsa Süzer, görenleri şaşırtıyor. Aydın Köşk ilçesine bağlı Güzelköy’de yaşayan ve çocukluğundan bu yana arıcılık yapan 35 yaşındaki İsa Süzer’in arılarla olan yaşamı görenleri şaşırtıyor. Bir kovan arıyı vücudun..

  • JET TV tarafından
  • 631 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arılarına Çocukları Gibi Bakıyor 01:01

Arılarına Çocukları Gibi Bakıyor

Van'ın Gevaş ilçesinde devletten aldığı destekle arıcılık yapmaya başlayan Remziye Canbey, yılda ortalama 3 ton bal satıyor...

Kapı kapı gezip cinayet işledi! 02:02

Kapı kapı gezip cinayet işledi!

Erzincan’da 1,5 yıldır eşinden ayrı yaşayan Murat Bulut, önce kayınpederi Ali Kurt'u, daha sonra da arıcılık yapan Mustafa Yılmaz'ı av tüfeği ile vurdu. İki kişiyi öldürüp evine gelen Bulut, 'teslim ol' çağrısına olumsuz..

Arıları Baş Tacı Yapan Adam 01:27

Arıları Baş Tacı Yapan Adam

Kıbrıs'ta yaşayan Mersinli Yılmaz Şahin'in sosyal medya üzerinden paylaştığı arı şovunu izleyenler hayretler içerisinde kalıyor. 41 yaşındaki Şahin, şovunda arıları adeta baş tacı yapıyor. Eline topladığı arıları başının..

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır- Dedi 04:43

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır

Ordu’nun Fatsa ilçesinde arıcılık yapan Abdulkadir Yirmibeşoğlu, kıyafetlerini çıkartarak arılarının bakımını yapıyor, balları çıkartabiliyor. Arılarının kendisini tanıdığını ifade eden Yirmibeşoğlu, bu eylemi kendine ai..

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

Düğün Konvoyunun Önünü İş Makinesiyle Kestiler 00:45

Düğün Konvoyunun Önünü İş Makinesiyle Kestiler

Muğla’nın Marmaris ilçesinde hafta sonu gerçekleşen bir düğünde inşaat malzemeleri satan firmanın personeli, evlenen patronlarının düğün arabasının önünü iş makinesiyle keserek bahşiş istedi. Marmaris’e bağlı Selimiye Ma..

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolgu Çeşitleri Nelerdir 01:29

Dolgu Çeşitleri Nelerdir

Modern dolgu malzemeleri; cam karbomer, kompozit ve estetik dolgu malzemeleri olarak sınıflandırılır. Dişin durumuna göre porselen dolgu da tercih edilebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fincan Kek Tarifi 04:15

Fincan Kek Tarifi

MALZEMELER Kekin Malzemeleri, 2 Yumurta Yarım su bardağı Sıvı yağ Yarım su bardağı Şeker 1.5 Yemek kaşığı Kakao Yarım su bardağı Yoğurt 1 Paket Kabartma tozu 1 Su bardağı Un Kremasının Malzemeleri, 2.5 Su bardağı Süt 2 ..

Kedi Dili Ekler Pasta Tarifi 05:09

Kedi Dili Ekler Pasta Tarifi

Kedi Dili Ekler Malzemeleri: 1 paket kedi dili (24 adet) Kreması için: 2 su bardağı süt 2 yemek kaşığı nişasta 3 yemek kaşığı şeker 1 adet yumurta 100gram labne peyniri 1 paket vanilya Şerbeti için: 1 su bardağı şeker 1 ..

Ay Çöreği 00:58

Ay Çöreği

Ay Çöreği Tarifi Malzemeler 150 gr oda ısısında tereyağ (veya margarin) 2 adet yumurta (bir tanesinin sarısı üzerine sürülecek) Yarım su bardağı ılık süt Yarım su bardağı pudra şekeri 1 tatlı kaşığı kuru maya 1 tutam t..

Fincan Kek Tarifi 04:15

Fincan Kek Tarifi

MALZEMELER Kekin Malzemeleri, 2 Yumurta Yarım su bardağı Sıvı yağ Yarım su bardağı Şeker 1.5 Yemek kaşığı Kakao Yarım su bardağı Yoğurt 1 Paket Kabartma tozu 1 Su bardağı Un Kremasının Malzemeleri, 2.5 Su bardağı Süt 2 ..

Krem Karamelli Kek Tarifi 01:46

Krem Karamelli Kek Tarifi

Malzemeler Kek Malzemeleri İçin: 3 adet yumurta 1,5 su bardağı un 1 su bardağı toz şeker 1 çay bardağı süt 1/2 çay bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı kakao 1,5 çay kaşığı kabartma tozu 1 adet portakal kabuğu rendesi..

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri 04:00

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler özellikle yaklaşan yeni yıl için yılbaşı tarifleri arasından seçim yapmalarına yardımcı olacak nefis bir pastane tadında browni tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolaydır. Ev yapımı v..

Rus Salatası - Makarna Salatası 01:54

Rus Salatası - Makarna Salatası

Hepimizin severek tükettiği yapımıyla oldukça kolay ve doyurucu olan makarna salatasının malzemelerini eksiltebilir veya çoğaltabilirsiniz. Yeşil zeytin, haşlanmış sosis, ton balığı ve dereotu gibi malzemeleri ekleyebili..

İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Kamerada 01:05

İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Kamerada

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde inşaat yapı malzemeleri satan bir dükkandan malzeme çalan hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı. 7 Eylül Perşembe günü saat 20.00 sıralarında Akyazı ilçesi Ada Caddesi Cumhuriyet Mahallesi'nd..

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi 08:34

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi

Tuzda Balık Malzemeleri 1100 gr levrek (sadece karın kısmı temizlenmiş pulları üzerinde olmalı) 1 kg kalın tuz 1 kg sofra tuzu 4 yumurta akı 1 su bardağı su 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 2-3 dilim limon 1 dal..

Meyveli Yumuşak Kek Şeftalili Ters Yüz Kek Tarifi  08:40

Meyveli Yumuşak Kek Şeftalili Ters Yüz Kek Tarifi

Şeftalili Ters Yüz Kek Malzemeleri : 5-6 adet şeftali 3 yemek kaşığı (60gr) tereyağı 100 gr toz şeker Kek hamuru için: 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ayçiçek yağı 1 su bardağı süt 2 su bardağı un 1 ..

Ay Çöreği Tarifi  Cevizli Üzümlü Tatlı Ev Çörekleri 05:59

Ay Çöreği Tarifi Cevizli Üzümlü Tatlı Ev Çörekleri

Daha önce pastanelerden satın aldığınız nefis ay çöreklerini evde yapabileceğinizi düşündünüz mü ? Dış hamurunu hazırlamak gayet basit olan bu çöreğin geriye sadece içindeki kakaolu kısmını hazırlamak kalıyor. İçindeki k..

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli ) 16:30

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli )

Sucuklu Hellimli Pofidik Yumurta 6 yumurta 2 dolu çorba kaşığı labne ½ kalıp hellim 2/3 minik kangal sucuk 5-6 tane kuru domates 2 dal taze soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Fırını 180 derecede altlı üstlü ve..

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre 06:26

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre

Tahinli çörek gerçekten harika lezzetli ve tatlı bir tada sahip nefis şekerli bir çörektir. Tahinli tatlı çörek nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken detaylı videomuzu izlemek ve aşamalarıyla bu harika..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Tavada Rulo Börek Tarifi  Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği 05:16

Tavada Rulo Börek Tarifi Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği

Tavada nefis kıymalı ve patatesli harcın karışımıyla yapılan tava böreği nasıl yapılır öğreneceksiniz. Kol böreği genelde fırında yapılır biz bir değişiklik yapıp fırını olmayan takipçilerimiz için bu leziz çıtır çıtır b..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı 02:32

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı

Sizlere bu tarifimizde leziz bir kakaolu çikolatalı puding yani muhallebi tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen puding nasıl yapılır sorularına karşın hazırladığımız bu detaylı anlatım sayesinde muhallebi nasıl yapılır adım ..

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi  Mini Yaş Pasta Yapımı 08:43

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi Mini Yaş Pasta Yapımı

1-İlk olarak şekerle yumurta sarısını sos tenceresine alıp ikisinin birbirine karışmasını sağlıyoruz. Yumurta ve şeker birbirine karıştıktan sonra nişasta ve unu üzerlerine ekleyip bir yandan sütümüzü yavaş yavaş ilave e..

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi 02:50

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi

Sizlere bu tarifimizde kakao ile yapılan çok kolay ve nefis bir mantar kurabiye tarifi vereceğiz aslında bu kurabiyelerde diğer tarifini verdiğimiz kurabiyeler gibi yapımı çok kolay bir tarif. Tek ihtiyacınız olan kurabi..

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı 07:51

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı

Sizlere bu videomuz da vanilyalı puding ile dolgulu kek veya pasta nasıl yapılır yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Yapımı gayet kolay olan bu leziz pasta tarifini denedikten sonra hep yapmak isteyeceksiniz. Hem çocukl..