#Asansörde İnanılmaz kavga kamerada

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:55

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere yılın son videosu olan çikolatalı çatlak kurabiye tarifi hazırladık. Nefis tadı ve görüntüsü ile çay ve kahve ile inanılmaz bir lezzet. Üstelik yapımı da oldukça kolay ve hızlı bir şekilde ha..

Adı Zehra 12. Bölüm 2. Fragmanı 00:45

Adı Zehra 12. Bölüm 2. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle

Black Panther Sonunda Çekildi! Marvel çizgi romanlarında onlarca yıldır rol aldıktan sonra, Black Panter sonunda Captain America: Civil War filminde ilk kez film izleyicisine merhaba demişti. Bundan çok kısa bir süre son..

5 Daki̇kada Kendi̇ Başınıza Yapabi̇leceği̇ni̇z İsti̇snai̇ Şeki̇lde Güzel 20 Tasarım Ürünü 18:21

5 Daki̇kada Kendi̇ Başınıza Yapabi̇leceği̇ni̇z İsti̇snai̇ Şeki̇lde Gü

Sadece 5 dakikada kendi başınıza yapabileceğiniz istisnai şekilde güzel 20 tasarım ürününü inceleyin! Çok hoş ev içi çadırının, rahat yastıkların, sevdikleriniz için yatakta kahvaltı tepsisinin, inanılmaz sonsuz aynalı m..

Adı Zehra 14. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Adı Zehra 14. Bölüm 1. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Peynirli Muffin Tarifi 02:36

Peynirli Muffin Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 su bardağı bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı Peynir, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 çay kaşığı tuz, Susam. ************************* Kahvaltı sofralarında hamur işi s..

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi 02:02

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi

MALZEMELER 6 adet küçük boy kabuklu Patates, Haşlamak için su, Karabiber, Tuz, Zeytinyağ. ********************************** Et, tavuk, balık yemeklerinin en güzel garnitürüdür Patates. Salatası olur, püresi olur nasıl..

Kupa Ve Tabaklarla 24 Enfes Kendi̇n Yap Tasarım 14:10

Kupa Ve Tabaklarla 24 Enfes Kendi̇n Yap Tasarım

Kupa, fincan, tabaklarla yapabileceğiniz son derece yaratıcı tasarımlara bakın, muhteşem üçlü! Bu videomuzda sizlere, kupalardan muhteşem çiçek ve bitki saksısı yapmayı ve süslemeyi, plastik fincanlardan parti ışıkları v..

Psikopat Kediler 06:54

Psikopat Kediler

Komik Kediler 2018 içinde; uyurken koltuktan düşen kedi, oyuncak ayıyı bırakmayan kedi, inanılmaz tatlı yavru kedi, parmak emen kedi, oyuncak süngerde korkan kedi, mamasını ağzını doldurarak yiyen kedi, birbirleri ile oy..

  • JET TV tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayatta Kalmak İçin Kendi Kolunu Keser Misin O Kesti 03:13

Hayatta Kalmak İçin Kendi Kolunu Keser Misin O Kesti

Konu: Bu videoda insanoğlunun yaşamak için nelerden vazgeçebileceğini ve neler yapabileceğini konuşuyoruz. Aron Ralston'ın inanılmaz hikayesini paylaşıyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.368 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Özkaynak Makyaj Yapan Çocuklar Tepki 14:23

Merve Özkaynak Makyaj Yapan Çocuklar Tepki

Sizlerin de sık sık mesaj yoluyla benimle paylaştığı ama benim izlemekten uzuun süredir kaçındığım makyaj yapan minik ve çocuk Youtuberlara tepki videom yayında. İzlerken inanılmaz şeker hallerine hem güldüm hem de telaş..

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

Gevrek Kandil Simidi Tarifi 04:36

Gevrek Kandil Simidi Tarifi

Malzemeler: 150 g soğuk tereyağı 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak) 1/2 çay bardağı sirke 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı mahlep 1 çay kaşığı kabartma tozu 2-2,5 su bardağı un Bolca susam (çiğ veya..

Tereyağlı Yumurta Kapama Tarifi 01:44

Tereyağlı Yumurta Kapama Tarifi

Malzemeler: 2 adet Yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 çay kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, Tuz. ************************ Hani bazı tarifler vardır ya nasıl yapsak..

Mantarlı Bulgur Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri 02:37

Mantarlı Bulgur Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri

Pilavlı yemek tarifleri sevenlere özel mantarlı bulgur pilavı tarifi videosu hazırladık. Az malzeme ile hızlı bir şekilde yapılabilen bu nefis yemeğimizin lezzeti inanılmaz, mutlaka yapmanızı tavsiye ediyoruz. Mantarlı ..

Duygu Özaslan Arap Tarzı Makyaj 15:46

Duygu Özaslan Arap Tarzı Makyaj

Kore makyajı videosundan sonra Arap tarzı makyaj yapmamı çok isteyen olmuştu. Özellikle Katar'da gördüğüm inanılmaz göz makyajlı kadınlardan sonra bu videoyu daha da fazla yapmak istedim. Bu tarz farklı ve ağır makyajlar..

Yırtıcıları Caydırmak İçin Çıngıraklı Yılan Sesi Çıkaran Tarantula 01:03

Yırtıcıları Caydırmak İçin Çıngıraklı Yılan Sesi Çıkaran Tarantula

Avustralyalı Tarantula'nın inanılmaz tehdit görüntüsünde yırtıcı hayvanları caydırmak için çıngıraklı yılan sesine benzer bir ses üretiyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tavuklu Tirit Tarifi 06:43

Tavuklu Tirit Tarifi

Malzemeler: Tabanı için; Bayat ekmek, Domates sosu için; 1 adet soğan, 3 adet domates, 2 silme yemek kaşığı salça, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı kekik, Tuz. Yoğurt sosu için; 2 su barda..

Pratik Peynirli Pide Tarifi 04:45

Pratik Peynirli Pide Tarifi

Malzemeler: 1 adet baget ekmek, 200 g eriyebilen türde bir peynir, 5 dilim pastırma, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 su bardağı domates rendesi, 3 diş sarımsak. Genellikle Tarifi olan yemeklerin videosunu çekiyorum, ama ..

1962 Monaco Grand Prix'inden Muhteşem Görüntüler 06:52

1962 Monaco Grand Prix'inden Muhteşem Görüntüler

Yıllar önce gerçekleşen bir yarıştan inanılmaz yüksek kaliteli görüntüler izleyeceksiniz! Alman belgeselinden çıkan görüntüler 1962 Monaco Grand Prix'inden...

  • JET TV tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuğçe Ay Saçın Seyrekse Bunu Uygula 07:49

Tuğçe Ay Saçın Seyrekse Bunu Uygula

Merhaba, Yine sizin için çok yararlı olabileceğini düşündüğüm bir video hazırladım. Bu video da hazırladığım maske SAÇ GÜRLEŞTİRMEK için inanılmaz etkili, eğer düzenli bir şekilde yapılırsa saçlarınız da ki o gürleşme..

I Am The Night Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:26

I Am The Night Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ben Geceler, genç doğumlu annesi tarafından 1949 yılında bir Nevada kasabasında siyah bir tuvalet görevlisi olarak verilen Fauna Hodel'in inanılmaz hikâyesini anlatıyor. Fauna, geçmişine ait sırları araştırmaya başladıkç..

Tavuk Şiş Tarifi 04:11

Tavuk Şiş Tarifi

Malzemeler: 2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yemek kaşığı sulu yoğurt/ayran, 1 tatlı kaşığı salça, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1//2 çay bardağı sı..

Portakallı Islak Kek Tarifi  Kek Tarifleri 03:30

Portakallı Islak Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, bayılacaksınız bu lezzete. Portakallı ıslak kek tarifi videosu. Yapımı da oldukça kolaydır ve herkes yapabilir. Tadı ise inanılmaz :) herkes mutlaka denemeli, tavsi..

Cep Telefonu Işığı Bebeklerinin Hayatını Kurtardı 02:17

Cep Telefonu Işığı Bebeklerinin Hayatını Kurtardı

Konu: Evli çiftlerin yaşadığı en özel anlardan biri çocuklarını kucaklarına ilk aldıkları gündür. Doğum, her ne kadar kadınlar için zor bir süreç olsa da sonunda bebeğine kavuşma duygusu bu olayı eşsiz bir anıya dönüştü..

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaşarlı Patates Rendesi 03:39

Kaşarlı Patates Rendesi

Malzemeler: 5 adet orta boy Patates, 4-5 dilim Kaşar peyniri, Tuz, Karabiber, Sıvı yağ. Bir kahvaltılık tarif günümüz daha geldi çattı. Yarın ve ertesi sabah ailecek olsun arkadaşlarınızla veya tek başınıza olsun yapa..

Aslı Özdel Kuru Cilde En iyi Çözüm 04:58

Aslı Özdel Kuru Cilde En iyi Çözüm

Kuru cilde en iyi çözümü, bu iki aşamalı nemlendirme rutiniyle buldum. Bu iki nemlendirme adımını atlamadan yaptığımda cilt kuruluğumda inanılmaz azalma gözlemledim. Umarım sizin için de faydalı olur...

Selfie Yaparken En İyi Görüntüler Yakalayan İnsanlar 03:06

Selfie Yaparken En İyi Görüntüler Yakalayan İnsanlar

Dünyanın her bir yanından insanların, selfie çekmeye çalışırken karşılaştıkları inanılmaz şekilde beklenmedik sonlar.....

  • JET TV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ezgi Fındık Beauty Enerjik ve Ferah Bahar Makyajı 18:35

Ezgi Fındık Beauty Enerjik ve Ferah Bahar Makyajı

Bugün sizler için Nars Cosmeticsin 'Wanted' far paletini kullanarak inanılmaz bir bahar makyajı yapıyorum. İyi seyirler!..

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto 03:56

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto

Özet: Sihirli musluklar Havada duran ve gürül gürül akan dev bir musluk düşünün. Ancak bu musluğa su taşıyan bir boru görünmüyor. Bu nasıl olur diye düşünüyorsanız aslında olay çok basit. Bu uçan dev musluklarda suyun i..

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 6 yıl önce