#Asef gözün aydın asef gözün aydın müzik dinle

Emre Aydın - Zor 00:57

Emre Aydın - Zor

sızdır..

Aynur Aydın - Diğer Yarın 08:13

Aynur Aydın - Diğer Yarın

Aynur Aydın - Diğer Yarın..

  • ayyyllliip tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden 07:29

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden

thd..

Emre Aydın - Zor 00:57

Emre Aydın - Zor

Emre Aydın - Zor..

aynur aydın diğer yarın 01:19

aynur aydın diğer yarın

org..

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ] 04:24

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ]

Gecenin altındayım.. fikrimde ince bir titreme Sarılsam geçecek biliyorum.. Vücuduna vücudum 1571 kilometre. Gecenin altındayım.. Küçük küçük beyazlar düşüyor ortalık yere Ayaklarımın dibinden göğsüme tırmanıyorsun..

Çok Tatlısın - Ankarlı Hadise [Official Video] 04:20

Çok Tatlısın - Ankarlı Hadise [Official Video]

Çok Tatlısın - Ankarlı Hadise 2014 Aşk Müzik Şarkı Sözleri Sende başka sihir var Büyücü mü baban senin Görür görmez vuruldum Avcımı baban senin Çok tatlısın güzelsin Şekerci mi baban senin Kaşın kara gözün kara Kömürcü ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video) 03:37

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video)

Söz : Patron / Müzik : Uğur Öztürk Elektro Gitar : Halil Can Yıldırım Elektro Bağlama : Caner Yılmaz Ebow : Deniz Pektaş Mix & Mastering : Kupa-A Video Production : Utku Kundakçı Patron Sosyal Medya ; https://www.insta..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet 03:56

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet

İstanbul’un oksijen deposu ormanlarının içerisinde, 2017 yılında yapımı tamamlanan Büyükada yangın gözetleme kulesinde görevli Hatun Aydın, elindeki dürbün ile gün boyu ormanları izleyerek yangınlara karşı korunmasını sa..

Gökhan Keser - Hadi Ordan 03:49

Gökhan Keser - Hadi Ordan

Ben sana bir kelime söylemedim Oturduğun Yerden Kuruyorsun Rüyandamı Görüyorsun Enteresan Tabirlerini de okuyor musun Arkadaş Ayağı Güzel Numaraymış Hafiften Haddini Aşıyorsun Her işin Bir Ağırlığı Vardır Tartıya ..

Hüner Coşkuner  Tanrıdan Diledim 06:39

Hüner Coşkuner Tanrıdan Diledim

Tanrıdan diledim bu kadar dilek Aman aman bu kadar dilek Tanrıdan diledim bu kadar dilek Aman aman bu kadar dilek o yarın Yüzünü bir daha görek aman aman Bir daha görek o yarın Yüzünü bir daha görek aman aman Bir daha ..

Damla Biber 03:16

Damla Biber

Durmuş aklım geliyor geriden Yün gibi sardın yüreği yeniden Gökyüzünde bir turuncu Öperek uyandırdı Beni gözlerimden Aydım aydım Ah gözün aydın Kuş sütü eksik Sofralar donattım Nasıl da güzel karışıyormuş kokun biber..

  • Ömer tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) 02:59

Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio)

Reynmen'in yeni albümü RNBESK, HOUZE Istanbul etiketiyle yayında! Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) Dur dedim ama kalbim, Dedi beni yolla Yolla yollara düşsün, Aşk yokuşlara küskün, Gitme kalbim sen beni bir ba..

Samet Köse - Öldün Gönlümde 04:11

Samet Köse - Öldün Gönlümde

Öldün Gönlümde şarkı sözleri ile Vazgeçmem asla diyordun söyle ne oldu Ellerimden doyardın yar, gittin el oldun Yalanlarının sonu bak sonumuz oldu Gelde anlat el aleme sevmemiş diye Aşkınla geldi geçti yar gençliğim ..

Bugün Bayram Sabahı  Bugün Bayram  Edis ile Feris  Çocuk Şarkıları 01:15

Bugün Bayram Sabahı Bugün Bayram Edis ile Feris Çocuk Şarkıları

bugün bayram sabahı Günaydın, gözün aydın, çok bekledik bu anı, Erkenden uyanalım, bugün bayram sabahı Günaydın, gözün aydın, çok bekledik bu anı, Erkenden uyanalım bugün bayram sabahı Tertemiz kıyafetleri giyelim, Herk..

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama 00:40

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama Gözaltına Alınan Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Aydın Engin, Sağlık Kontrolünden Geçirildi. Sabah saatlerinde gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi yazarı Aydın Engin, sağlık kontrolü..

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı 01:02

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bı

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı Aydın'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Tuğba Kuruyemiş'in sahibi Ahmet Tonkul ve oğlu Fatih Tonkul tahliye edildi Aydın'da Fe..

Çocuktan Al Haberi Ünlüler Yılbaşı Özel Fragmanı 01:13

Çocuktan Al Haberi Ünlüler Yılbaşı Özel Fragmanı

Tüm Türkiye'nin sevgilisi haline gelen Çocuktan Al Haberi'nin minikleri ve ünlülerle yeni yıla girmeye hazır mısınız? Evrim Akın'ın sunduğu Çocuktan Al Haberi Ünlüler” yılbaşı özel bölümüyle herkesi kahkaha krizine sokm..

  • BETA tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İyi Parti'den Oy Oranı Tahmini 01:16

İyi Parti'den Oy Oranı Tahmini

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydemir, partisinin oy oranı ile ilgili iddialı bir çıkışta bulundu. Aydın'a göre İYİ Parti seçimde yüzde 20 oy alacak ve partisinin genel başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı s..

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik)

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünden akan yağmurlar Döndürür çölleri sele Saçına kopan fırtınalar Eserken ruhumda hâlâ Dediler: Bu..

Sancak - Yağmur 02:57

Sancak - Yağmur

Sancak - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana bu sözleri yazdıran o kadın kimdi? Geceleri yağmura nispet olan o gözyaşları dindi. İnanır mısın bir evim bile var, bir düzenim de şimdi. Ve acı olan da; odalarıma başka k..

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim 04:51

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim Şarkı Sözleri Tanrı'dan diledim bu kadar dilek aman aman Bu kadar dilek Tanrı'dan diledim bu kadar dilek aman aman Bu kadar dilek O yarin yüzünü bir daha görek aman aman Bir daha göre..

  • PengoTV tarafından
  • 1.593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koray Avcı - Sen (Canlı Performans - Beyaz Show) 03:53

Koray Avcı - Sen (Canlı Performans - Beyaz Show)

Koray Avcı - Sen Şarkı Sözleri Her Sabah Her Saher Vakti Çıkar Çıkar Bakarsın Bilmiyorum Ne Derdin Var Kız Senin Senin Her Sabah Her Saher Vakti Çıkar Çıkar Bakarsın Bilmiyorum Ne Derdin Var Kız Senin Senin Dertlisine Aş..

  • PengoTV tarafından
  • 7.004 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover)

Söz: Ezhel Müzik: Bugy Akustik Gitar: Tolga Akyıldız Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız Ezhel - Felaket şarkı sözleriyle Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünde..

  • TEK KANAL tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sancak - Yağmur 02:57

Sancak - Yağmur

Bana bu sözleri yazdıran o kadın kimdi? Geceleri yağmura nispet olan o gözyaşları dindi. İnanır mısın bir evim bile var, bir düzenim de şimdi. Ve acı olan da; odalarıma başka kokular sindi. İçimi söndüren yağmur, gözya..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi 03:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi

47 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü partisi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinb..

Canlı Yayında Yok Böyle Düşüş 02:17

Canlı Yayında Yok Böyle Düşüş

Sanatçı Aydın Aydın'ın son hali izleyenlere şaşkınlık yarattı. Kilolu haliyle hayrete düşüren Aydın'ın, sandalyeye oturmaya çalışırken zorlanması ve yere kapaklanması ortaya renkli görüntülerin çıkmasına neden oldu.....

  • BETA tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı 02:16

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın’ın Efeler ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olay, CHP Adın İl Teşkilatı'nın..