#Asgari ücret

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Çift Taraflı Mı Ücret Alınacak 02:26

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Çift Taraflı Mı Ücret Alınacak

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün ücret toplama istasyonlarına kurulacak Serbest Geçiş Sistemi için çalışmalar bugün itibarıyla başlatıldı. A Haber'e konuk olan Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 15 Temmuz Şehitle..

Mehmet Ekici'ye Ödenecek İmza Paraso Ve Yıllık Ücret! 00:48

Mehmet Ekici'ye Ödenecek İmza Paraso Ve Yıllık Ücret!

Mehmet Ekici'nin alacağı ücret belli oldu Gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek olan Mehmet Ekici'nin 4 yıl için 6.7 milyon Euro garanti ücret alacağı öğrenildi...

Mecnun Otyakmaz;Vasatı Geçemeyen Oyunculara Yüksek Ücret Ödüyorduk 02:54

Mecnun Otyakmaz;Vasatı Geçemeyen Oyunculara Yüksek Ücret Ödüyorduk

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor’un son durumu ve yabancı sayısına dek özel açıklamalarda bulundu. Otyakmaz, yerli oyuncuların özeleştiri yaparak kendilerini geliştirmesi gerektiğini söyleyerek, Vasat..

Dolmuş Şoförü Çocuk İçin Ücret Ödemeyen Kadına Hakaretler Yağdırdı 01:26

Dolmuş Şoförü Çocuk İçin Ücret Ödemeyen Kadına Hakaretler Yağdırdı

Ankara'da iddialara göre dolmuşa binen bir kadın yolcu, küçük çocuğu için ücret ödemedi. Çocuk için ödeme yapması gerektiğinden habersiz olan kadın durumu anlatmaya çalışsa da dolmuş şoförünün tepkisi oldukça sert oldu..

  • JET TV tarafından
  • 1.236 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bedelli Askerlikte Yaş Ve Ücret Belli Oldu 01:12

Bedelli Askerlikte Yaş Ve Ücret Belli Oldu

Bedelli askerlikte yaş ve ücret belli oldu AK Parti Grup Başkanvekili Turan, bedelli askerlik düzenlemesinde, 25 yaş sınırı, 25 gün askerlik süresi ve 15 bin lira bedel öngörüldüğünü bildirdi...

İstanbul'da Bir Taksici Kısa Mesafe İçin Yolculardan 5 Katı Ücret Talep Etti! İşte Görüntüler 01:43

İstanbul'da Bir Taksici Kısa Mesafe İçin Yolculardan 5 Katı Ücret Tale

İstanbul'da Bir Taksici Kısa Mesafe İçin Yolculardan 5 Katı Ücret Talep Etti! İşte Görüntüler, İstanbul'a Kar Yağdı! İşte Görüntüler..

Acentelere Ücret Ödeyen Mağdur Üniversite Öğrencilerine Para İadesi! İşte Detaylar 02:11

Acentelere Ücret Ödeyen Mağdur Üniversite Öğrencilerine Para İadesi! İ

Acentelere Ücret Ödeyen Mağdur Üniversite Öğrencilerine Para İadesi! İşte Detaylar..

Esenyurt’ta taksici, ücret tartışması yaşadığı yolcuyu tekme tokat dövdü 01:23

Esenyurt’ta taksici, ücret tartışması yaşadığı yolcuyu tekme tokat döv

Esenyurt'ta taksiye binen yabancı uyruklu müşteri ile taksi sürücüsü ücret yüzünden tartıştı. Taksici ve bir arkadaşı, yolcuyu sokak ortasında tekme tokat dövdü. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı...

Taksicinin Kadından Ücret Alma Şekli 06:18

Taksicinin Kadından Ücret Alma Şekli

Taksici Bu Kadını Alır Yolun Sonunda Ücreti Bu Şekilde Ödeyeceğini Hiç Düşünmemişti izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Rıdvan ustayı konuşuyor! Firma zamları geri çekince müşterilerine ücret iadesi yaptı 04:38

Türkiye Rıdvan ustayı konuşuyor! Firma zamları geri çekince müşteriler

Kocaeli'de akü bayiliği yapan Rıdvan Bayazıt, firmanın yüzde 20 zamlı fiyat listesini geri çekmesi üzerine, güncel fiyattan sattığı tüm aküler için fiyat farkını müşterilere geri iade etti. ‘Böyle esnaf kaldı mı?' dedirt..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Bursa’da Madde Bağımlılarının Mesken Tuttuğu Bina Kreş Oldu 02:30

Bursa’da Madde Bağımlılarının Mesken Tuttuğu Bina Kreş Oldu

Bursa’nın Gemlik ilçesinde madde bağımlılarının mesken tuttuğu bina, belediye tarafından kreşe çevrildi. Madde bağımlılarının mesken tuttuğu metruk boş bina Gemlik Belediyesi tarafından kreşe çevrildi. Asgarî ücret alan ..

Kılıçdaroğlu gece yarısı kamera karşısına geçti 02:43

Kılıçdaroğlu gece yarısı kamera karşısına geçti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “CHP belediyelerinde yani sosyal demokrat belediyelerde en düşük ücret, yani asgari ücret 4 bin 500 lira olacaktır. Milletimize hayırlı olsun” dedi. 2021 yılı asgari ücreti de net 2...

Uğur Şahin'den yeni felaket senaryosu mu 14:49

Uğur Şahin'den yeni felaket senaryosu mu

A Haber’de yayınlanan ve yazar Melih Altınok’un sunumuyla 27.06.2022 tarihinde ekranlara gelen “Melih Altınok İle Sebep Sonuç” programında gündemdeki sıcak konular masaya yatırıldı. Konuklar, yazar Mahmut Övür, yazar Mus..

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor 07:09

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor

Bursa'da, pandemide işsiz kalan organizatör, mezar bakım işine girdi, şimdi taleplere yetişemiyor. Uzun yıllar büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bir firmanın yöneticiliğini yapan Ebubekir Yüce, pandemi döneminde ..

Kanun teklifi yolda 03:16

Kanun teklifi yolda

Asgari ücretteki gelir ve damga vergilerinin kaldırılması için bir kanun teklifi gerekiyor. Teklifte çok konuşulan ve çok sorulan asgari geçim indirimi, AGİ’yi kapsayan düzenlemeler de yer alacak...

 Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde 06:10

Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarların ve güvenlik korucularının maaşlarına yeni bir düzenleme getirildiğinin müjdesini verdi.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara buluşmasında 2 bü..

Clon-G - Kasatura 02:14

Clon-G - Kasatura

Kasatura şarkı sözleri ile Dikkat et kapılmayasın yalanlarıma. Az kaldı tabi sinirlerimin patlamasına Dikkat eder her bi CEO kasa rakamlarına. Çünkü bizi gördüler her an ensesindeyiz biz Mahallenin görünmeyen köşesind..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Dünyanın En Pahalı Eti Kobe Bifteği Nasıl Pişirilir? 04:58

Dünyanın En Pahalı Eti Kobe Bifteği Nasıl Pişirilir?

japonya'da siyah tajima-ushi cinsinden wagyu sığırları geleneklere sıkı bağlılık içinde yetiştiriliyor. bunlar kapalı, dar klübelerde yanyana kımıldamadan tahılla ve günde bir şişe bira ile besleniyorlar. klasik japon mü..

  • JET TV tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şimdi Putin Düşünsün - Stolk 05:02

Şimdi Putin Düşünsün - Stolk

Putin'in açıklamalarından, eşitliğe, kağıt parada yaşayan grip virüsünden, asgari ücretin altında ücret alan işçilere, yolcuyu dolaştıran taksicilerden, küresel öğretmen ödülünde ilk ona giren öğretmenimize tüm son dakik..

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sorusuna net yanıt! 01:34

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sorusuna net yanıt!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı olabilmesinin Millet İttifakı bileşenlerinin kabulüne bağlı olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, İstanbul ya da Ankara büyükşehir belediye başkanlarının adaylığı için ..

Kendall Jenner Tek Paylaşımla 250 Bin Dolar Aldı!! 03:03

Kendall Jenner Tek Paylaşımla 250 Bin Dolar Aldı!!

Instagram'da 80 milyon takipçisi bulunan 21 yaşındaki güzelin, Ja Rule'in müzik festivali Fyre Fest hakkında yaptığı tek bir Instagram yayını için 250 bin dolar ücret aldığı iddia edildi.. Bir diğer ilginç detay ise Jen..

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi 04:07

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi hakkında bilgi verdi. Ağbal, paketin yatırımcı odaklı geliştirildiğini ifade ederken Teşvik belgesi aldığınız zaman..

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması 04:37

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması

Adana Kasaplar Odası tarafından ‘askıda et’ uygulaması başlatıldı. Uygulama kapsamında kasaplar tarafından haftanın 7 günü maddi durumu iyi olmayan 7 farklı aileye 1'er kilo et dağıtılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı ..

Japon Prens Nintoku 01:13

Japon Prens Nintoku

4. Yüzyılda, Japons Prens Nintoku Bir Kuleye Çıkar Ve Bakar ki, Hiçbir Evden Duman Tütmüyor. Halbuki Asgari Ücrete İyide Zam Yapmış Ama Halkını Memnun Edememişti. Dinleyelim, (Çok zor ama) İbret Alalım...

  • JET TV tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Günlük Üç Simitle Ay Sonunu Getiren Dayı 00:16

Günlük Üç Simitle Ay Sonunu Getiren Dayı

Günlük Üç Simitle Ay Sonunu Getiren Dayı Asgari ücreti simit hesabıyla yapan politikacılara inat günlük 3 simitle ay sonunu getiren dayı...

  • JET TV tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çoklu Baro Sisteminin Ayrıntıları Belli Oldu 02:29

Çoklu Baro Sisteminin Ayrıntıları Belli Oldu

AK Parti'nin 27 maddelik baro teklifinin ayrıntıları belli oldu. Teklife göre, ekim ayının ilk haftasında tüm barolarda başkan ve yönetim ile delege seçimleri yapılması öngörülüyor. Düzenleme aynen yasalaşırsa, 5 binden ..