#Ask degilmi

Berkay Çok İyi Bir Baba 02:05

Berkay Çok İyi Bir Baba

Ünlü şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin, Aşk Geçmişim adlı oyun öncesinde açıklamalarda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Erkan Kolçak Köstendil Erkekler Sussun Kadınlar Konuşsun 01:23

Erkan Kolçak Köstendil Erkekler Sussun Kadınlar Konuşsun

Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ve eşi Cansu Tosun, Aşk Geçmişim adlı tiyatro oyunu öncesinde muhabirlerin sorularını yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tehlikeli Adımlar 1967 Türk Filmi İzle 1:33:50

Tehlikeli Adımlar 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, birbirine âşık olan iki üniversiteli gencin hikâyesini konu edinir. Semra ile Metin aynı üniversitede okurlar. Semra zengin bir ailenin kızıyken, Metin yoksul bir hayat sürer. Metin derslerinde başarılı o..

Ya Ben Ya O 1961 Türk Filmi İzle 1:46:22

Ya Ben Ya O 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film zengin bir kız olan Nuray’la parayı değersiz bulan Samim’in aşk hikâyesini anlatır. Bir grup genç İstanbul’dan yola çıkmış Efes’e gitmektedir. Gezintileri sırasında Samim’e rastlarlar. Samim, Antik Çağ bil..

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle 1:31:27

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle

Hakan ve Derya köklü arkadaşlıklarının ardından birbirlerine aşık olmuş, masalsı bir aşk yaşamışlardır. Aşklarının meyvesi bir de bebekleri olmuştur. Ancak hayat Derya'yı zamansızca Hakan'ın ve bebek Elif Zeyno'nun yanın..

Azraille Dans Fragman 02:40

Azraille Dans Fragman

Niyazi hayatını hırsızlık yaparak sürdürmektedir. Kardeşi Hasan ve annesi Gülizar ile birlikte küçük bir Ege kasabasında yaşayan Niyazi bir yandan da klasik araba ile sünnet düğünlerinde çocuk gezdirmektedir. Kardeşi ise..

Kalben İbrahim Tatlıses Hakkında Ne Söyledi 02:25

Kalben İbrahim Tatlıses Hakkında Ne Söyledi

Şarkıcı Kalben, Aşk Geçmişim adlı tiyatro oyunu öncesinde muhabirlerin sorularını yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pelin Öztekin Sosyal Medyada Kadınların Lincine Sert Çıktı 04:27

Pelin Öztekin Sosyal Medyada Kadınların Lincine Sert Çıktı

Aşk Ağlatır dizisinde izlediğimiz Pelin Öztekin sosyal medyadan kendisine gelen yorum ve eleştirilere çıkıştı! Kadınların kadınlara daha çok şiddet uyguladığını dile getiren Öztekin, mutsuzlar dedi...

  • BETA tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Güzel bir gün 00:32

Güzel bir gün

Güzel bir gün olsun hepimiz için harika haberler alacağımız yüzümüzden kahkahanın eksik olmayacağı, bolluk bereket içerisinde, aşk ve sevgi dolu muhteşem bir gün olsun bugün...

  • PengoTV tarafından
  • 139 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yalnız Erotik Film 1:27:09

Yalnız Erotik Film

Maria, Almanya'nın Essen Üniversitesi'nde gri, hoş olmayan ve anonim bir ortamda yaşayan ve çalışan bir öğrencidir. Bir gecelik aşk için birini bulmakta çok az sorunu olsa da, sevgililerini o kadar kaba bir şekilde redde..

  • Tv Series tarafından
  • 2.346 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Murat Boz - Can Kenarım 04:09

Murat Boz - Can Kenarım

Can Kenarım şarkı sözleri ile Bir yanarsın, bir sönersin Aşk mıdır adı nedir bilmem? Kırılırsın, darılırsın Razıyım her cümlene dünden Ölürüm uğrunda bilmem Ne kadar umrunda Beni sen yok ettin Hani gül misali soldum ..

Kaptan 1984 Türk Filmi İzle 1:28:34

Kaptan 1984 Türk Filmi İzle

Konusu : Uçarı ve birazda hovarda olan Orhan kaptanın gemisine,geç ödenen bir senet yüzünden haciz gelir.Borçlandığı adam kasabanın zengin eşrafından biridir.Orhan kaptan gemisini hacizden kurtarmak için kamyonetiyle yo..

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle 1:45:18

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle

Fifty Shades Freed İle Trilogy Tamamlanıyor Ekranlardan full hd izlediğimiz Fifty Shades of Grey serisinin sonunda üçüncüsü de vizyona girecek. Merakla beklenen ve milyonların kalbinde şimdiden that kurmuş olan Fifty Sh..

Ceren Cennet - Dur (Official Video) 03:40

Ceren Cennet - Dur (Official Video)

DUR şarkı sözleri ile Tutamadığın sözleri kalbine Veriyosun hala yok bi gelişme Daralıyo ruhum eriyor içim Gidemedim, yapamadım yok.. yok hala; sendeyim.. dur, Kalbim serzenişte.. Vur, aşk yok içinde.. Dur, bu kalp..

Darısı Başımıza 1. Fragmanı 01:00

Darısı Başımıza 1. Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

Bumblebee Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:34

Bumblebee Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yönetmenliğini Travis Knight’ın (“KUBO VE SİHİRLİ TELLERİ,” “KORALİN VE GİZLİ DÜNYA”) yaptığı filmde oyuncular; Hailee Steinfeld (“EDGE OF SEVENTEEN”), Pamela Adlon (“BETTER THINGS,””LOUIE”), John Cena (“BABALAR SAVAŞIYO..

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı 01:02

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

Amerika'daki Evlilik Programında Bir Türk 06:54

Amerika'daki Evlilik Programında Bir Türk

Google Translate ile anlaşan bir çift düşünün anna ve mürsel 'in ilginç aşk hikayesi tek bir kelime bile ingilizce bilmeyen mürsel internette amerikalı anna 'ile tanışır ve hemen amerikaya ucak bileti alarak yola çıkar v..

  • PengoTV tarafından
  • 531 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çağan Şengül - Mücevher (Official Video) 03:16

Çağan Şengül - Mücevher (Official Video)

Sözler; kokunla doldu sayfalar adın gelince aklıma aşk neydi? hiç bilmezdim... yüzünden tanıdım seni bir hayatın ortasında, seni buldum ve dedim ki; sonunda.... yolları aştım, denizleri geçtim, bir kutu açtım; içinde m..

Ayçin Asan - Götür beni gittiğin yere 04:39

Ayçin Asan - Götür beni gittiğin yere

Ayçin Asan - Cover (Götür beni gittiğin yere) Bu aşk böyle bitemez Bırakma terketme beni Atma beni ölümlere Atma beni zulümlere Götür beni gittiğin yere Sensiz ben nefes alamam Buralarda hiç duramam Tek başına ..

Bumblebee Türkçe Dublajlı Tanıtım Fragmanı 02:34

Bumblebee Türkçe Dublajlı Tanıtım Fragmanı

Yönetmenliğini Travis Knight’ın (“KUBO VE SİHİRLİ TELLERİ,” “KORALİN VE GİZLİ DÜNYA”) yaptığı filmde oyuncular; Hailee Steinfeld (“EDGE OF SEVENTEEN”), Pamela Adlon (“BETTER THINGS,””LOUIE”), John Cena (“BABALAR SAVAŞIYO..

Bir Yıldız Doğuyor - A Star is Born Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Bir Yıldız Doğuyor - A Star is Born Türkçe Altyazılı Fragmanı

Jackson Maine, kariyerinde düşüş gösteren bir müzisyendir. Henüz keşfedilmemiş genç bir yetenek olan Ally ile tanışır ve ikili arasında tutkulu bir aşk başlar. Ally'nin yeteneğinin farkedilmesi için çalışan Jason onu sah..

Erkenci Kuş 2. Bölüm Fragmanı 00:55

Erkenci Kuş 2. Bölüm Fragmanı

Sanem ve Can aşkı çok konuşulacak! Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne b..

Arif v 216 Hd İzle 2:00:31

Arif v 216 Hd İzle

Robot olan 216, insan olmanın hayalini kurmaktadır. Uzaydan dünyaya çok sevdiği arkadaşı Arif’in yanına gelir ve insan gibi yaşamaya başlar. Sıradan insanlar gibi bir yaşam sürmeye çalışsa da farklılığı kimsenin dikkatin..

Tuğçe Kandemir Akustik 39:00

Tuğçe Kandemir Akustik

Tuğçe Kandemir, Türk şarkıcı, söz yazarı ve edebiyat öğretmeni. Aşk ve hüzün üzerine söylediği şarkıları ile bilinir. Şarkıcılığa amatör olarak başlamış videoları YouTube'da beğenilince kendi şarkısını çıkarmaya karar ve..

Murat Boz - Kalben 03:29

Murat Boz - Kalben

Kalben şarkı sözleri ile Bana öyle bir umut ver ki asla bitmesin Aşk öyle kolay falan değil ki bizden gitmesin Yalnız başıma Anılar zulada Nefessiz kaldıkça sarılıyorum İnkarda edemem ya Bana gel sevgilim oralar s..

Tuğkan - Derya (Official Video) #evdekal 03:26

Tuğkan - Derya (Official Video) #evdekal

Tuğkan - Derya Bir kadın var sanki lütfu tanrının Gülüşü araf takılıp kaldığım O kadın öyle uzak ki hayallere Siz onu hiç kolay sanmayın Yeşili deniz Ah bir görseniz Yüzü derya Hani aşk derler ya..

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Fragmanı 00:55

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu,..

Erkenci Kuş 2. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Erkenci Kuş 2. Bölüm 2. Fragmanı

Sanem ve Can aşkı çok konuşulacak! Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne b..

Deliormanlı - Büyük Final Maçı 14:18

Deliormanlı - Büyük Final Maçı

Deliormanlı lakaplı, Avrupa şampiyonu milli bir boksör, karısı öldükten sonra ringleri bırakan Deliormanlı, ortadan kaybolur. Annesinin tedavi masraflarını karşılamak için ringlere geri dönme kararı alan Deliormanlı'nı..