#Ask degilmi

Aytaç Aslan feat. Mine Cin - Uçuruma 03:05

Aytaç Aslan feat. Mine Cin - Uçuruma

Sen yağmuru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın Beni sevmesen de görmesen de hayat sürerdi yine Ama kendimi sevmezdim şimdiki kadar Beni seçmesen de yok desen de ateş yanardı yine Ama gülmeyi bilmezdi..

Bırakman Doğru Mu - Zeynep Bastık ft Anıl Piyancı 04:34

Bırakman Doğru Mu - Zeynep Bastık ft Anıl Piyancı

Bırakman Doğru Mu? şarkı sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatt..

20 yıllık hesaplaşma 02:38

20 yıllık hesaplaşma

Dün İstanbul Kadıköy’de 21 yaşındaki bir genç 42 yaşındaki adamı bıçakla öldürdü. Cinayetin altından 20 yıllık yasak aşk hikayesi çıktı. İşte adım adım o cinayet...

Ozan Doğulu Feat Bahadır Tatlıöz - Yok De 03:41

Ozan Doğulu Feat Bahadır Tatlıöz - Yok De

Yok De şarkı sözleri ile Olmuyorsa kime yarar Ömrünün seyrine zarar Bu bendeki aşk olmasa Güzelliğin neye yarar Ah gönül bendeki gönül Harcıyor bire bin ömür Bu bendeki gözler kömür Mührü kapanmış senle Bu bendeki göz..

Özgün - Kalbimin Her Yeri 03:23

Özgün - Kalbimin Her Yeri

Şarkı Sözleri: Bil bakalım ben kimim? Seni en çok sevecek diyelim Aç hadi gönül kapılarını Hele bi' içeri girelim Al beni bas bağrına İyi gelirim kalp ağrına Kurulup aşk sofrana Seni bi' güzel severim Ondan sonrası zate..

Nilgün Belgün Ft. Türker Otcu - Sanat Varsa Hayat Var 03:10

Nilgün Belgün Ft. Türker Otcu - Sanat Varsa Hayat Var

Sanat Varsa Hayat Var Bir şarkının notalarında Bir şiirin dizelerinde Sanatın büyülü yollarında Hep beraber yürüyelim Bir tiyatro sahnesinde Kahramanlar biz olalım Sanatın görünmez ipleriyle Birbirimize bağlanalım San..

Gripin - Elini Korkak Alıştırma 04:52

Gripin - Elini Korkak Alıştırma

Şarkı Sözleri: İnanır mısın dünya, geçen gece Sen dönerken rastladım kendime Gözler aynı göz, bakışlar derbeder Çok selamı varmış özleyenlere Tövbeler etmiş, hala bırakamamış seni Son bir çare sakal bırakmış Tanınmamak..

Metin Şentürk - Gelin 03:43

Metin Şentürk - Gelin

Gelin Aşkımın adı sensin, Dilimin tadı sensin, İki gözüm bir kalbim Kalbin muradı sensin Allah’tan bir hediye Verdi bana sev diye Göz gördü gönül sevdi Evlenelim seninle Bir teklifim var dinle Yaşlanalım seninle Kalp..

Vugar Huseynov - Öp Beni 03:35

Vugar Huseynov - Öp Beni

Öp Beni şarkı sözleri ile Yanıyor, içim bu acı ne biçim yakıyor içimi Bir gelsen yeridir, sevgilim bu aşk biter mi Kaderimle oynama, oynama yakmışım mumları Bu gece, sen uyurken Nakarat! Öp beni yine deliler gibi Al be..

Turist geldi, gelin oldu 01:12

Turist geldi, gelin oldu

3 YIL ÖNCE TATİL İÇİN ANTALYA'YA GELDİ... OTELDE ÇALIŞAN VEYSEL'LE TANIŞTI... ORADA FİLİZLENEN AŞK DÜN AKŞAMKİ DÜĞÜNLE BİTTİ. MARİA, BATMAN'A GELİN GİTTİ...

Timur Acımış - Geçmesin Günümüz 04:29

Timur Acımış - Geçmesin Günümüz

Geçmesin Günümüz şarkı sözleri ile Geçmesin Günümüz Geçmesin günümüz sevgilim yasla O güzel başını göğsüme yasla Birleşebilir mi aşk ihtirasla O güzel başını göğsüme yasla Elâ gözlerinde menevişler var Kor gibi du..

Melike Sidar - Yağmur 04:20

Melike Sidar - Yağmur

Usage Policy: Yağmur şarkı sözleri ile Gözlerimden akan yaşlara bak. Yağmurum sel olmuş. Her kapıyı çalar gönlüm; Yine seni arar. Sensiz kaldım uçurumlarda. Bense gereksiz umutlarda, Yolunda gelmeni gözlerim. Özledim..

Mehmet Yılmaz - Söyle 03:33

Mehmet Yılmaz - Söyle

Söyle şarkı sözleri ile Kalpsizsin hep biliyorum Yine de sen düşünmesen diyorum Vurdum duymaz olsan bile Korkmuyorum korkmuyorum Dön demem dönsen bile Umursamaz kalbim yine Soğudu bazı şeyler içte Ü..

Melek - Sana Söz Bew3adak 03:16

Melek - Sana Söz Bew3adak

Şarkı Sözleri: Habibi, habibi, habibi (sevgilim, sevgilim, sevgilim) Ya nour 3ayni. (gözümün nuru sevgilim) Köşe bucak kaçarken aşktan Çekimine girdim uzaktan Aşk bana kaldı dolunaydan Sana tutsak kalbim of aman Korkmu..

Evrim Bozkurt - Sevdanın Yolunda 04:21

Evrim Bozkurt - Sevdanın Yolunda

Sevdanın Yolunda şarkı sözleri ileBir yol var, güneşin ardında Bir aşk var, yüreğimin ortasında Sensizlik acı bir gerçek olsa da Yürüyorum, yürüyorum sana olan sevdamla Yürüyorum, yürüyorum sevdanın yolunda. Ateşim ol..

Kalben - Kız Kulesinin Anahtarı 12:12

Kalben - Kız Kulesinin Anahtarı

Kız Kulesinin Anahtarı şarkı sözleri ile ÇEK Ah, diye başladı şarkısı ömrümün. Gözleri görmüyor ki gönlümün. Düşmeye hevesli… Dünden hazır deli! Bir parça aşk için, Nereye gitmeli? Kimlere sormalı? Olsaydı olurmuş ama ..

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar

Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüyalarıma gir hiç ayrı kalmayalım Ooo al beden..

Melodi - Bir Yaz Gecesi Rüyası 03:07

Melodi - Bir Yaz Gecesi Rüyası

Bir Yaz Gecesi Rüyası şarkı sözleri ile Kalp iflah olmaz bi pollyanna Aşk cesurları sever Sen varsan yakınım her uzağıma Bi konum at bana yeter Akılda yokken birden olanlar Ah şu kader Bağlayınca koparamazsın Bu ..

Ukraynalı mülteciye evini açtı, yuvası yıkıldı 01:25

Ukraynalı mülteciye evini açtı, yuvası yıkıldı

İNGİLTERE'DE BİR ADAM, SAVAŞTAN KAÇIP YANLARINA SIĞINAN UKRAYNALI GENÇ KADINA AŞIK OLDU, DURUMU FARK EDEN EŞİ VE İKİ ÇOCUĞUNU TERK ETTİ... YASAK AŞK SKANDALI ÜLKEDE BÜYÜK TARTIŞMA YARATTI...

Brezilya'dan Türkiye'ye gelin geldi 02:16

Brezilya'dan Türkiye'ye gelin geldi

BİLDİĞİNİZ TÜM SEVDA HİKAYELERİNİ UNUTUN... SAMSUNLU KURTULUŞ'LA, BREZİLYALI TATYANA ÖYLE BİR AŞK YAŞADI Kİ, ÖNLERİNDE HİÇ BİR ŞEY DURAMADI... DİLLERİ FARKLI OLSA DA ARALARINDAKİ SEVGİ ONLARI BİRBİRİNE BAĞLADI.....

Meltem Erensoylu - Hey Ya 03:15

Meltem Erensoylu - Hey Ya

Hey Ya şarkı sözleri ile Korkma çekinme senın ılacın bende Baharım uyumustu senınle actım yıne Aşk bır fırtınadır yaşanır mı sessızce Öpüşürken meltemdir deprem olur sevişince Ille sen ılle Sahıp cık bu delıye Ille s..

Teoman - Güzel Bir Gün 04:29

Teoman - Güzel Bir Gün

Şarkı Sözleri: suç yok, suçlu yok hayat böyle, anladım aşk yok artık yok ama zamanla alıştım senle ben, hep böyle kalacağız gitgide eriyip yok olacağız yavaş yavaş sorma eden, niçin her şey yalnızlıktan bak güzel bir g..

Demet Akalın - Hatıram Olsun Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar Vol2 06:24

Demet Akalın - Hatıram Olsun Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar

HATIRAM OLSUN İnan şiir gözlüm İnan gönül sözlüm Sensiz bir dünyada yaşamam yaşamam yaşayamam Elin ellerimde Gözün gözlerimde Bil ki yüreğimde sıcacık sıcacık bir sevgin var Sende hatıralar var Sende mutlulukl..

Nilay Feat Selim Gülgören - Bi Bitmedin 03:48

Nilay Feat Selim Gülgören - Bi Bitmedin

Bi Bitmedin şarkı sözleri ile Böyle aşk olmaz dedim bak olmadı Söndü yanmaz deneriz dedin yanmadı Günler geceler nasıl geçecekti tek soru Yeter artık nedir bu kaderin benle zoru Meğer ben kendimi boş yere avutmuşum Te..

Mehmet Öncü - İki Yüz 03:03

Mehmet Öncü - İki Yüz

İki Yüz şarkı sözleri ile Bıçağın iki yüzü gibi bu aşk Sen kes, ben kör kalayım.. Duygular Silinirken bizden birer birer Bağır çağır, Ben kime susayım.. Ne yapayım bir başına Hiç Biz olmadan, söyle nasıl savaşayım Hadi..

Özlem Çelik - Aşkertesi 03:58

Özlem Çelik - Aşkertesi

Aşkertesi şarkı sözleri ile Aşktı geçti dedin ne kolay söyledin Yokluğumu bu kadar çok mu İstedin? Nasıl acıydı o cümleler dur durak bilmedin Kalbime kalbime indi sustum dinledim. Ben anlatamıyorum galiba sebebi yok..

Genç Aşıklar Miray Daner Ve Kubilay Aka'dan Kötü Haber 03:11

Genç Aşıklar Miray Daner Ve Kubilay Aka'dan Kötü Haber

Vatanım Sensin'in dizi setinde başlayan Kubilay Aka ile Miray Daner aşkı bitti. Kısa bir süre önce Kubilay Aka'nın Miray Daner'e aşk dolu mesajları ile gündem olan çift şimdi ayrılık haberleri ile hayranlarını üzdü. Kubi..

  • BETA tarafından
  • 193 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tora Çolak - Bal Aşkım 04:21

Tora Çolak - Bal Aşkım

Bal Aşkım şarkı sözleri ile Sen benim kalbimde bir mühür gibi Yazıldın o anda ilk emir gibi Yetmez ki bir ömür sevmeye seni Götürsün aşkımız sonsuza bizi Bekledin demek, özledin demek İşte yanındayım bal aşkım Sen beni..

Zeynep Casalini - Bu Yaz 04:11

Zeynep Casalini - Bu Yaz

Bu Yaz şarkı sözleri ile Bir sen bir ben bir oda otelden Ne güzel olurdu Yüzsem gezsem yine sana dönsem Ne güzel olurdu Mavi sulara dalıp çıksam Yıldıza aya bakıp yatsam Evde bırakıp her şeyimi tatile çıksam Geldi yine..

Sedef Şensoy - Kaç Kaç 02:55

Sedef Şensoy - Kaç Kaç

Kaç Kaç şarkı sözleri ile Aklımın içinde olaylar Ah kafamda bir sürü adam var Hangisi kalıcak yanımda bilemiyorum Söz verip tutmalar gereksiz Çünkü gözler çok fazla hedefsiz Kulağıma sesler geliyor ama duyamıyorum Ses e..