#Ask degilmi

Çağla Şikel'in 4 yıl Önce Övdüğü Buse Narcı Kocasını Elinden Kaptı!! 01:49

Çağla Şikel'in 4 yıl Önce Övdüğü Buse Narcı Kocasını Elinden Kaptı!!

Emre Altuğla şuan aşk yaşayan Buse Narcı bir zamanlar moda yarışmasında Çağla Şikel'in övgü dolu sözlerine mazhar olmuştu.Şu an gelinen noktayı tahmin etseydi Çağla Şikel aynı duruşu sergilermiydi,tabiki çok zor.Haberimi..

  • ANKA tarafından
  • 1.503 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çağrı - Bi Sigara İcimlik Daha Kal 04:23

Çağrı - Bi Sigara İcimlik Daha Kal

gözlerini çekip alma benden bi kenarda dururum rahatsız etmem sözlerin susmasın aman ha gizli öznen olurum kötü söylese de cümlen geeell geeell sevdiğin yemeği ısıttım yendikçe çıkar ayrılığın tadı asıl acı nası..

Aydilge - Yangın Var (Official Video) 04:04

Aydilge - Yangın Var (Official Video)

Aydilge - Yangın Var Yeter, yeter hüzün keder Neden, bütün bu sevmeler yanar döner? Geçer, zamanla aşk geçer Seni teğet geçer, beni yakar geçer Güldün geçtin böyle mi sevdin sen? Yanıyorum! Yangın var, yıkılıyor dünya..

Özcan Deniz - Sevdanın Rengi 05:03

Özcan Deniz - Sevdanın Rengi

Sevdanın rengini bulamadım bulamıyorum Bahtımın karasını silmedim silemiyorum Sende kaybettim ben öbür yarımı toz bembe baharı Atessiz yanıyor canım cennetten kovulan melek misali Ask adamı inletir dert adamı söylet..

İki Yabancı 6. Bölüm Fragmanı (14 Şubat Salı) 00:50

İki Yabancı 6. Bölüm Fragmanı (14 Şubat Salı)

Saras ve Kumud'un imkansız aşk hikayesini anlatan İki Yabancı dizisinin 14 Şubat Salı günü yayınlanacak olan 6. bölüm fragmanı yayınlandı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Dalkılıç - Dönmem 03:49

Murat Dalkılıç - Dönmem

ne sende,, ne bende bitmez gurur,, affetsen,, dön desem bİle yolunda durur.. küskündür kopmuş hayaller hızla savrulur,, her büyük depremde taşlar yerini bulur.. yetse ömür bir sen daha elbet bulur… ya da akan gözyaşı gib..

Murat Yürük - Kıyamet 05:13

Murat Yürük - Kıyamet

Şarkı sözü: Boşlukta adım adım, Aklına gelir mi adım? Ben bir kere duymadım Güzel dudaklarında... Uğruna öldüğüm kadın, Nerelerden aşk topladın? Aynı mı doyulmaz tadın Güzel yanaklarında... Dünyada bir renk varsa Gözü..

Meyra - Karar Bize Ait 03:40

Meyra - Karar Bize Ait

Çok üzdüm seni Dönebilir miyim sana geri Dert içime gizli Alabilir miyim seni geri Yok sebebi çok Kendime geldim ben daha yeni Ne acı demek ki Getirmiyor zaman bizi geri Sus söyleme Kalbini dinle Bir daha dene..

Özlem Tekin - Dağları Deldim 02:59

Özlem Tekin - Dağları Deldim

im evim buz gibi ellerim seni buldu karanlıkta yanlızdım sende yanlızdın aslında güzel olduğu gibi olduğu yerde ama olduğu gibi görünecek cesur adam nerde allahın cezası bir kaç hafta süre alışmadan aman abi yakınla..

Hande Erçel Hakkında Bilinmeyenler 01:09

Hande Erçel Hakkında Bilinmeyenler

Aşk Laftan Anlamaz'ın yıldızı güzel ve başarılı oyuncu Hande Erçel'in bilinmeyenleri üzerine konuştuk. İyi seyirler!..

  • ANKA tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Selim Gülgören - Kıyamet 04:00

Selim Gülgören - Kıyamet

boşlukta adım adım aklına gelir mi adım ben bir kere duymadım güzel dudaklarında uğruna öldüğüm kadın nerelerden aşk topladın aynı mı doyulmaz tadın güzel yanaklarında dünyada bir renk varsa gözünün gece karası çıksan rü..

Mesut Özil Ve Amine Gülşe Aşkı Yeniden Alevlendi!! 03:30

Mesut Özil Ve Amine Gülşe Aşkı Yeniden Alevlendi!!

Arsenalde top koşturan dünyaca ünlü futbolcumuz,beraber oldukları Alman şarkıcıyla yollarını ayırdıktan sonra daha önce bir dargın bir barışık aşk yaşayan Türkiye güzelimiz Amine Gülse ile yeniden aşk yaşamaya başladı..

  • ANKA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serdar Ortaç - Poşet 05:16

Serdar Ortaç - Poşet

Ben ne sana taparım ne seni ararım ne trip atarım Sen ne beni oyala ne omuz ovala işime bakarım Ben o nazı çekemem günaha giremem kötü söz edemem Aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi hareket edemem Acılarım heveste güneş a..

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çöker aşk önümüze, Bu zamanlar fazla gezenlere vize..

Ajda Pekkan Feat. Ozan Çolakoğlu - Ara Sıcak 03:45

Ajda Pekkan Feat. Ozan Çolakoğlu - Ara Sıcak

Çok mu şey istemiş olurum senden bilmem Zaten hep çok isterim ben, azla yetinmem Başka bir hayat var, dışarda ama sensiz Şöyle bir hava alsam da gelsem ya da gelmesem Kuş havalandı, kaçış mübahtır İntikam soğuk, bazen a..

Musa Eroğlu - Mihriban Dinle 02:59

Musa Eroğlu - Mihriban Dinle

Musa Eroğlu - Mihriban Şarkı Sözleri Sarı saçlarını deli gönlüme Bağlamışım çözülmüyor mihriban mihriban Ayrılıktan zor belleme ölümü Görmeyince sezilmıyor mihriban Sevdiğim mihriban Yar değince kalem elden düşüyor Gözl..

  • Candy tarafından
  • 5.490 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Dalkılıç - Kördüğüm 03:24

Murat Dalkılıç - Kördüğüm

Korkmadım yüzüme vurdun Tutunacak kırık bir dal bile yok Keşke ben o ben olaydım Sahibi olmadan sahip çıkardım Şimdi duymuyor o içimdeki çocuğu Önce haykırır insan yüreğine tokat gibi vurunca Aşk sana susmayı öğret..

Barış Arduç'un Yeni Dizisi 01:15

Barış Arduç'un Yeni Dizisi

Kiralık Aşk dizisiyle dikkatleri üzerine çeken yakışıklı oyuncu Barış Arduç final yapan dizisinin ardından Kerem Bursin'in başrollerini yer aldığı Bu Şehir Arkandan gelecek dizisinde rol alacağı konuşuluyor...

  • ANKA tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Obsesif Kompulsif Bozukluğu Olan Birisi Aşık Olursa 02:51

Obsesif Kompulsif Bozukluğu Olan Birisi Aşık Olursa

Onu ilk gördüğümde beynimdeki her şey sustu diyen obsesif kompulsif bozukluğa sahip Neil Hilborn'un ağzından aşk deneyimi... Normal şartlarda her an düşünen birisi olan Neil için o an derin bir sessizlik olmuş.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elçin Sangu-Nergis Kumbasar-Onur Büyüktopcu-Çok Özel Görüntüler!! 01:52

Elçin Sangu-Nergis Kumbasar-Onur Büyüktopcu-Çok Özel Görüntüler!!

Kiralık Aşk dizisinde oynayan Elçin Sangu,Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu'nun hiçbir yerde görmeyeceğiniz görüntüleri...

  • ANKA tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip) 04:54

Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip)

Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin defa doğar aşkla yeniden ..

Koray Avcı - Sen (Canlı Performans - Beyaz Show) 03:53

Koray Avcı - Sen (Canlı Performans - Beyaz Show)

Koray Avcı - Sen Şarkı Sözleri Her Sabah Her Saher Vakti Çıkar Çıkar Bakarsın Bilmiyorum Ne Derdin Var Kız Senin Senin Her Sabah Her Saher Vakti Çıkar Çıkar Bakarsın Bilmiyorum Ne Derdin Var Kız Senin Senin Dertlisine Aş..

  • PengoTV tarafından
  • 7.004 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Reyting Kurbanı 9 Önemli Dizi! 02:07

Reyting Kurbanı 9 Önemli Dizi!

Çok güçlü oyuncu kadroları ve kurgusu olmasına rağmen, reytinglerde istenilen başarıyı elde edemeyen ve ekranlara veda eden,çoğu da 2016 yapımı dizlerimiz....

  • ANKA tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fahriye Evcen Ve Murat Yıldırım'ın Oynadıkları  Sinema Filmi 24 Mart'ta Vizyonda! 01:58

Fahriye Evcen Ve Murat Yıldırım'ın Oynadıkları Sinema Filmi 24 Mart't

Son günlerde iş hayatındaki yoğunluk kadar,özel hayatıyla da gündemde olan Murat YIldırım'ın başrolünde oynadığı sonsuz aşk filmi 24 martta sinema severlerle buluşacak...

  • ANKA tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koriş (Onur Büyüktopçu) Elçin Sangu İçin Ne Dedi! 02:16

Koriş (Onur Büyüktopçu) Elçin Sangu İçin Ne Dedi!

‘Kiralık Aşk’ dizisiyle canlandırdığı Koriş karakteriyle ekranın fenomeni olan, sık sık söylediği “Bombelere gel” lafı dillere dolanan Onur Büyüktopçu sevenlerine müjdeli haber verdi...

  • ANKA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzey Köker & Soner Arıca _Neler Oluyor Hayatta_ 02:53

Kuzey Köker & Soner Arıca _Neler Oluyor Hayatta_

Neler oluyor hayatta Bir de şu rüya gerçek olsa olsa Sabah olup uyanınca Herşey yine aynı kalsa Beni unuttun sanmıştım Bir de baktım ki işte orda orda Anladım ki çok yanılmışım Beni seviyormuş oysa Onun sesi ta kendisi..

Zaz - Je Veux 03:35

Zaz - Je Veux

( HEM YABANCI SÖZLERİ HEM TÜRKÇE SÖZLERİ ) Donnez-moi une suite au Ritz, je n'en veux pas Des bijoux de chez Chanel, je n'en veux pas Donnez-moi une limousine, j'en ferais quoi ? Offrez-moi du personnel, j'en ferais ..

Kenan Doğulu - Yaparım Bilirsin 03:53

Kenan Doğulu - Yaparım Bilirsin

Engel mi mesafeler aşk yoluna meşk yoluna Değer mi sebepsizken ayrılığa Baş koydum ben seninle mutlu aşk yoluna meşk yoluna Bulurum Kafdağı'na kaçsan da Âşıklar anlar beni her hâlimi sevdiğimi Dünyada bensiz bırakm..

 Awaze Bazidê Dilem Tene Maye 04:39

Awaze Bazidê Dilem Tene Maye

Türkçe Çevirisi Yüreğim acılıdır Yüreğim eriyor Aşk ve mutluluk bize göre değil Ben ketumum ama kimsenin umurunda değil Sense sahipsiz, çaresiz, bahtsızsın Sen kırılmış, küsmüş, yarım kalmışsın Ölümü bekleyen beni görmü..

Sila - Sevişmeden Uyumayalım 03:26

Sila - Sevişmeden Uyumayalım

Hiç çaresi yokmuş gibi Mecbur kalanlardan mısın ? Gitmek zor mu senin için Mevcut duruma alışanlardan mısın ? Aşk yok mu sence ? Sevişmek herkesle aynı mı sence ? Kalp yok mu sence ? Hayata üşenenlerden misin send..