#Ask degilmi

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM ! 02:11

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM !

Daralıyorum da yok olamıyorum düşünüyorumda ben gülemiyorum yaşattıkların zor gelirken yaşatmadıklarını hesaba katamıyorum kazanmaya çalıştıkça benden çaldıkların yetmedi hep daha fazlasını istedin ben sende sıradan biri..

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim 03:33

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim

Biraz Pop Biraz Sezen - Üfle de Söneyim Durumumuz malum kimileri karun Kimisi yokluktan bir lokmadan mahrum Kimi ağlaşıyor kimi kıs kıs gülüyor Kimi yolunu buluyor, yalan dünya dönüyor Benim de boğazıma diziliyor l..

Cem Yılmaz'ın Erkan Petekkaya İle İlgili Kıskançlık Krizi Tuttu! 03:32

Cem Yılmaz'ın Erkan Petekkaya İle İlgili Kıskançlık Krizi Tuttu!

Yeni filmi Deli Aşk'ın galasında Erkan Petekkay'nın Cem Yılmaz'ın filmleriyle ilgili yorumu soruldu.Ünlü komedyenin verdiği cevaplar ise iğneleyici nitelikteydi...

  • ANKA tarafından
  • 1.390 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hande Erçel Yılın En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı! 00:39

Hande Erçel Yılın En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı!

Final yapan Aşk Laftan Anlamaz dizisindeki performansıyla yılın en iyi kadın oyuncuları arasında kendine iyi bir yer edinen Hande Erçel'in bu aralar neler yaptığı ise merak konusu...

  • ANKA tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sefa - Arada Kaldım 03:56

Sefa - Arada Kaldım

Yolun sonuna geldik, Tükettik gönlümüzün suretini. Hiç yoktan mı sahi, harcandı bitti, samimiyim çok da değerliydi.. Arada Kaldım, korkular baş ucumda Hafife aldım, belki aşk denen o kör yalana kandım. Çığlık çığlığa Ta..

Gökçe - Ne Yapardım 03:43

Gökçe - Ne Yapardım

Kendi başına buyruk Herkes peşimde kuyruk Parmağımın ucuna doladığım Herkesin ahını almışım ki Bana bakışına kul köle Her cümlen ezberimde Yediğini içtiğini bilmesem Ne yapardım bilmem Ne yapardım bilmem Seni b..

Atiye - Uyan Da Gel 03:57

Atiye - Uyan Da Gel

Koptum gitti koptum senden Bir mesele kalmadı Sen ayakta uyuklarken Ruhun bile duymadı Dört köşeyim daha şimdi ben Nerdeymiş aklım önceden Hakkaten Heryerde aşk var bi gören yok Seni burda bi tutan yok Sen yolc..

Mustafa Ceceli - Söz Aramam 03:44

Mustafa Ceceli - Söz Aramam

Ey Aşk! Döndür hadi onu yolundan Alma benim yanımdan Etme beni sağımdan solumdan elimden kolumdan Ey Aşk! Ayrılığın farkı yok ölümden Ne çektiysem dilimden Etme beni canımdan ciğerden yurdumdan yerimden Arada kaldım yi..

Zeynep Bastık - Şahaneyim 03:33

Zeynep Bastık - Şahaneyim

Dolandım durdum gecelerin elinde Güzel mi böyle yoksa bir bende mi sürünce Hassas gergin, ay ay ay ay Çocuk sabır bırakmadı yeterince İsterim şöyle güzel bir samanlık seyran Aşk durağında indim trafik tıkanmadan Ne sağd..

Bir İnsanın Sizi Sevdiğini Burdan Anlarsınız ! - Hikmet Anıl Öztekin 04:52

Bir İnsanın Sizi Sevdiğini Burdan Anlarsınız ! - Hikmet Anıl Öztekin

Gerçekten tam manasıyla seviyor muyuz......

Nar Tanem - Nesrin Kopuz 02:23

Nar Tanem - Nesrin Kopuz

Daldan dala kondun yeter yorulmadınmı Aşka akan nehir gibi durulmadınmı Benim aşkım yanlız sensin anlamadınmı Ey aşk bana geldin yare uğramadınmı Güzel gözlüm nartanem Al canım senin olsun Beni öyle çok sev ki herkesin a..

Barış Kutupoğlu - Tel Tel Dökülürken 04:06

Barış Kutupoğlu - Tel Tel Dökülürken

Ayrılık habersiz gelmiş kapımıza Yalanlar beyazdan dönmüş siyaha Huzur hiç misafir olmamış bize Aşk kokan çiçekler solmuş ikimize Günahlar ayartmış çoktan ikimizi El görür olmuşuz abcsarkisozleri.com birbirimizi Tel tel..

Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı 02:18

Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur 10 Şubat Cuma 2017 günü yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında, bu hafta Aycan'a evlenme teklif etmeyi planlayan Onur, yaşanan olumsuz şeylerden sonra bu kararından vaz mı geçiyor? Onur ve Aycan aşkı biti..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baran - Mihriban 04:49

Ali Baran - Mihriban

Sözleri: Sarı saçlarını deli gönlüme, Bağlamışım çözülmüyor Mihriban Mihriban. Ayrılıktan zor belleme ölümü ölümü, Görmeyince sezilmiyor Mihriban sevdiğim Mihriban. Yar deyince kalem elden düşüyor, Gözlerim görmüyo..

Barış Arduç - Çok İğrenç İddialar 03:28

Barış Arduç - Çok İğrenç İddialar

Yakışıklı oyuncu hakkında çıkan yasak aşk söylentileriyle ilgili olarak bunlar çok iğrenç iddialar diye açıklamada bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hazal Kaya Sevgilisi Ali Atay'dan Ayrıldımı? 00:39

Hazal Kaya Sevgilisi Ali Atay'dan Ayrıldımı?

Bir süredir aşk yaşayan güzel oyuncu Hazal Kaya ve Ali Atay'ın ayrılık iddiaları doğrumu?..

  • ANKA tarafından
  • 1.426 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ajdar Anık Çikita Muz 03:08

Ajdar Anık Çikita Muz

Şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp ben ateş sen barut Hmmmm öptüm seni şap şup şap şup şap şup şap şup ha şap Ha şup şaka değil işte şurup krizlere girme beni unutup grup olalım grup ben hudut sen haydu..

 Anne-Marie - Ciao Adios 03:29

Anne-Marie - Ciao Adios

Şarkı Sözleri [Intro] Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah Uh [Verse 1] Ask you once, ask you twice now There's lipstick on your collar You say she's just a friend now Then why don't we call her So you wanna go home with someon..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.603 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rag'n'Bone Man - Human 03:17

Rag'n'Bone Man - Human

Şarkı Sözleri [Verse 1] : Bm Maybe I'm foolish, maybe I'm blind Bm Thinking I can see through this and see what's behind Bm Got no way to prove it so maybe I'm [Chorus] : G Em But I'm only human after all, I'm only hum..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.325 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyaz Kelebekler Ateş Böcegi  03:11

Beyaz Kelebekler Ateş Böcegi

aşk bahçemi süsleyen inci çiçeğimmisin? aşk bahçemi süsleyen inci çiçeğimmisin? gecemi aydınlatan, ateş böceğimmisin? gecemi aydınlatan, ateş böceğimmisin? gençlik başımda duman, ilk aşkım ilk heyecan! gençlik baş..

Monoir feat. June - We Had Love 03:25

Monoir feat. June - We Had Love

Monoir feat. June – We Had Love Lyrics Posted on March 1, 2017 by lyricsfa We Had Love by Monoir Released : 2017 Genre : Pop So young, we never knew Our love was a bird, and baby, it flew. Away from us, in the sky’s so ..

Nesrin Kopuz - Gel Dedim Sana Gelmedin 03:40

Nesrin Kopuz - Gel Dedim Sana Gelmedin

Başka bir sehirle başka bir hayatla Unutur muyum sandın? Sesim kulağında kokumsa burnunda Unutamazsın Ayrılık olur derdi de unutulur Gönül yalanla avutulur Bir ses duyarsın hani dersin sevgilim mi ki Daha çok ozlersin b..

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974) 03:06

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974)

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugünler ..

İsmail Şahin - Mutluluğun Formülü 06:04

İsmail Şahin - Mutluluğun Formülü

Bir Aşk Bu Kadar Mı Güzel Anlatılır Seyredelim.....

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.907 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail Şahin- Görücü Usulü _AŞK_ 07:13

İsmail Şahin- Görücü Usulü _AŞK_

İlk Görüşte Aşk Yoktur, İnsan Tanıdıkça Sever..! Allah' ım Herkese Böyle Evlilik Nasip Etsin Yarabbim.....

Erol Evgin & Sıla  Ateşle Oynama Video Klip 04:54

Erol Evgin & Sıla Ateşle Oynama Video Klip

Ateşle Oynama Sözleri: Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin ..

Şimal - Ferman 03:43

Şimal - Ferman

Şimal Ferman Şarkı Sözleri : Fermanı yazdım oku be kader Gül yüzümüze tek bir sefer Özledim onu çok yapma yeter Yaz bizi sonra da sürgünü ver Örttü rüzgarın esti deli deli Dinmeni bekliyorum Bir haber yolla çok mu zor ..

Aşık Veysel  Güzelliğin On Par'etmez 04:30

Aşık Veysel Güzelliğin On Par'etmez

Güzelliğin on par’etmez Bu bendeki aşk olmasa Eğlenecek yer bulaman Gönlümdeki köşk olmasa Tabirin sığmaz kaleme Derdin dermandır yareme İsmin yazılmaz aleme Aşıklarda meşk olmasa Kim okurdu kim yazardı Bu düğümü kim çöz..

Gizem Berk - İkimiz 03:49

Gizem Berk - İkimiz

Gece yıldızlar, insanlar ve biz Aklına gelir miydi ikimiz? Başka bir gecede, başka bir yerde Acaba yine buluşur muyduk ki biz? Çok mu erken oldu bu aşk? Sevdiğimi söylesem sana dinler misin? Korkar mısın aşkımdan şimdi? ..

Reign 4. Sezon 6. Bölüm  Türkçe Altyazılı  Hd Film İzle Yabancı Diziler 40:34

Reign 4. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd Film İzle Yabancı Dizile

Reign 4. Sezon 6. Bölümü Türkçe Altyazılı Full Hd Film İzle Reign season 4 episode 6 Reign s4e06 Love is the most dangerous subject. (Season 1) . Hidden between the lines of the history books is the story of Mary Stuar..

  • Tv Series tarafından
  • 2.838 görüntüleme
  • 8 yıl önce