#Ask degilmi

Turk Gencin Isvec'te Rekorlar Kiran Supriz Evlilik Teklifi 06:55

Turk Gencin Isvec'te Rekorlar Kiran Supriz Evlilik Teklifi

Isvec'te yasayan Turk gencin, kiz arkadasina yaptigi supriz evlilik teklifi..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeynep Casalini - Dokunma Bana 04:40

Zeynep Casalini - Dokunma Bana

Sen varken gücümolurdu Zaman akmadan dururdu; Hatırlasana Hani aşk seni yormuştu Yolun sonuna koymuştu Dokunma bana Şimdi eskiye döner mi Dönse de buna değer mi; Cevaplasana İnsan aynen durur mu Ayrılık kola..

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana 04:48

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana. Deli yağmurla ıslandım sana. Dök içimi kendinden bana. Ellerindi ellerin ısıttığı yüreğimi, Ne olur dur, Dur yalan söyleme asığım sana. Yollardı beni ayıran, hasretindi beni yaralayan..

  • Cowboy tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Devlerin Aşkı 1976 Türkan Şoray  Kadir İnanır  Türk Filmi İzle 1:19:42

Devlerin Aşkı 1976 Türkan Şoray Kadir İnanır Türk Filmi İzle

Devlerin Aşkı 1976 yılı Türkiye yapımı yönetmeniliğini Osman F. Seden'in yaptığı dramatik romantik Türkân Şoray ve Kadir İnanır filmdir. İrfan Ünal filmin yapımcılığını üstlenmiştir. Filmde iki kişi arasında geçen bir aş..

En Romantik Evlilik Teklifi 04:19

En Romantik Evlilik Teklifi

Aşkın En Güzel Hali....

Adil Karaca - Gazoz Kapakları 04:44

Adil Karaca - Gazoz Kapakları

İhanet şehre inmemişti o zaman, Omuzlarda yük değildi kaybetme korkusu, Siyah beyaz filmler gibiydi aşk o zaman, Ne üzer ne küserdik, yoktu nefret duygumuz. Gazoz kapakları, Çocukluğun masum yanı, Komşu duvarında biten,..

Çıtayı Yükseltmek Diye Buna Denir 03:33

Çıtayı Yükseltmek Diye Buna Denir

ben hamileyken canım acayip boyoz çekmişti eşimde beni izmire götürmüş tu supriz yapmıştı neden cünki ben izmire gitmişken annenleride görürüz demişti..

Seden Gürel - Bi Bulsam 05:09

Seden Gürel - Bi Bulsam

Bile bile çıktım yola, acıyor canım hala Yanlış bende mi acaba? Bi bulsam, bi de emin olsam Bile bile vurdum yola, acıyor içim hala Bunlar gibi dostun varsa Boşver başka düşman arama On kere, yüz kere, bin kere d..

Gülçin - Ara Ara 03:10

Gülçin - Ara Ara

Aşkın olmadığı yerde alışkanlık seçemem, Ruhumu sarmayanlar için huzurumdan vazgeçemem, Nefesim kesilir sanmıştım uzunu kısası, hayattayım, Mutsuzum diye düşündüysen gayet iyi ve rahattayım, Duyuyorum atlatamamışsın ..

Chris DeBurgh - Lady In Red 04:17

Chris DeBurgh - Lady In Red

Song property of Universal Music Group Chris DeBurgh - Lady In Red I've never seen you looking so lovely as you did tonight I've never seen you shine so bright I've never seen so many men ask you if you wanted to ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bengü - İki Melek 04:08

Bengü - İki Melek

Etiket olmasın, bu ara yalnız gez, Korkun olmasın dayanırım son kez Özrü olmayan yaralı aşklara, Darılasım çok var İpini çek bırak raconu kendin kes Geçti son durak bu ara gergin gez El utandıran o deli aşklara Özenesim..

Sevda Kuşun Kanadında 29.Bölüm Fragmanı 00:36

Sevda Kuşun Kanadında 29.Bölüm Fragmanı

Sevda Kuşun Kanadında, bir kuşak hikayesi… 1968-70’leri ilk defa milli bir bakış açısıyla ele alıyor. Çarpıcı aşk öykülerini anlatırken getirirken o dönemin siyasal ve sosyal arka planını da yansıtıyor. O dönemde yaşana..

Bir Set Aşki Daha Gerçek Oldu! 01:14

Bir Set Aşki Daha Gerçek Oldu!

Altınsoylar dizisi ile biraraya gelen Aras Aydın ve Ayça Ayşin Turan'ın aşk yaşadığı dedikoduları ortalıkta konuşuluyor.2017 magazin haberimize yeni bir set aşkı daha eklenmiş oldu...

  • ANKA tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Balonda Romantik Evlilik 00:45

Balonda Romantik Evlilik

Çin’in Tengchong şehrinde çiftler altın denizini andıran kolza çiçeği tarlalarının üstünde uçan balonlarda evlendi...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Böyle evlilik teklifi görülmedi!!! 04:50

Böyle evlilik teklifi görülmedi!!!

Eskişehir'de Erman Çelik isimli genç, 9 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşına bugüne kadar eşine rastlanılmayan bir şekilde evlenme teklifi etti...

Bengu - Korkma Kalbim HD 05:25

Bengu - Korkma Kalbim HD

Adım adım yaklaştım zafere Bulunmayan bir aşk arıyorum Senin olmasını becerir gibiyim Ama en soğuk yaz günündeyim Kime danışsam aynı şeylere Hep aynı aşka derde bağlamış Bu sefer yanacak yürek olmayacak Çünkü kal..

Hadise - Deli Oğlan 04:06

Hadise - Deli Oğlan

Ne tarafa dönersem döneyim Yüzünü görüyorum hep Her yerde sen Sırrını bilemediğim bir çekim var Beni kıskıvrak ele geçiren Düşünsem nolur düşünmesem Beni çılgına çeviren neydi Dirensem nolur direnmesem Ten eşini ..

Tugba Ozerk - Bitter Cikolata 04:16

Tugba Ozerk - Bitter Cikolata

Güzel, demli, yanık canım tuzlu tenine Bitter çikolatam benim gel geceme Hastayım gülüşüne ayva göbeğine Acı çikolatam benim gel geceme Aşk mı meşk mi hepsi bende Gölgem bile sahilde sevişir senle Gün olur güzelim..

Bengü - Hodri Meydan 03:46

Bengü - Hodri Meydan

Hiç alışma öyle güle güle senin olmadım Kayboluşta böyle gide gele beni bulmadın Dönde bak ve sor o yüreğine kaç yalan sığar? Vazgeçilmezim sana bu sözüm senle dolmadı Yine de ağladım İçimi yaka yaka aldım Canıma baka b..

Ajda Pekkan - Yakar Geçerim 04:24

Ajda Pekkan - Yakar Geçerim

Yine yüzünden düşen bin parça. Dalıp dalıp uzaklara iç çekiyorsun. Eğer bıçak kemiğe dayandıysa, Niye bu amansız acıya göz yumuyorsun. Akıl karı değil ızdırabın böylesi. Bu aşk değil esaretin ta kendisi. Ben seni..

Kara Sevda 60 Bölüm Fragman 00:51

Kara Sevda 60 Bölüm Fragman

Çarpıcı bir anlatım dili ve güçlü oyunculuklarla masalsı bir aşk...Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal Soydere ile kendini ait hissetmediği ihtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan Sezin'in imkansızlık..

Seni Bana Kader Yazdı - Tevafuk - Mehmet Yıldız 08:03

Seni Bana Kader Yazdı - Tevafuk - Mehmet Yıldız

Tevafuk Nedir ? Evleneceğimiz Kişiyi önceden hissedebilir miyiz ? Tesadüf diye bir şey var mıdır ? Bizi kandırmışlar! Aşk tesadüfleri değil, tevafukları sever. Ve Kaderinde kim varsa o çıkar karşına.. İyi seyirler....

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevgiliye Doğum Günü Süprizi :) 06:07

Sevgiliye Doğum Günü Süprizi :)

Doğum Günü Süprizi..

Vatanım Sensin'in Hangi Ünlü Oyuncusu Evleniyor! 03:28

Vatanım Sensin'in Hangi Ünlü Oyuncusu Evleniyor!

Vatanım Sensin dizisinde oynayan güzel oyuncu Pınar Deniz, Trt de yayınlanna Payitaht Abdülhamit disinde Prens Sabahattin rolünde oynayan Kaan Turgut'la evlilik yolunda ilk adımlarını atıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doğru insanla karşılaşmak 03:58

Doğru insanla karşılaşmak

Animasyon..

Seni sevmeyi sevmiyorum - Ölene Kadar 9 Bölüm 02:13

Seni sevmeyi sevmiyorum - Ölene Kadar 9 Bölüm

Dağhan, Selvi’yi çok sevmesine rağmen gerçeğin peşindedir. Selvi’nin ondan ne sakladığını bulmak zorunda olduğunu ve başka türlü Selvi’nin ona ihanet ettiği fikrini kafasından atamayacağını çok iyi bilir.Ama bakalım aşk ..

  • ANKA tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeynep Alasya – Bu Şehirde 03:51

Zeynep Alasya – Bu Şehirde

Hayat koparır bazen seni Oyunlar oynar dener sanki Ve sen tüm gücünle karşı koysanda Alt üst ediverir günlerini Kiralık xsarkisozleri.com aşk Zaman dinlemez dertlerini Güler arkandan sinsi sinsi Bir de sen her şeyinle ka..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce