#Asker ağıtı

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

Slovenya Cumhurbaşkanı Türkiye’de 05:18

Slovenya Cumhurbaşkanı Türkiye’de

Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak geldiği Türkiye’de resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor’u Cumhurbaşkanlığı Külliy..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Kutup Yıldızı 1.Bölüm izle 28:18

Kutup Yıldızı 1.Bölüm izle

Belgeselin 1. bölümünde; Güney Kore ve Kuzey Kore arasında savaşın başlaması ile Türkiye'nin asker gönderme kararı konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.594 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kutup Yıldızı 2.Bölüm izle 29:24

Kutup Yıldızı 2.Bölüm izle

Belgeselin 2. bölümünde; Türkiye'nin Kore'ye asker gönderme kararı alması ve birliğin yola çıkması konu edilmektedir. Kenan EvrenKasım GülekKemal TürkoğluAli İhsa..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.236 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1953 Kore Savaşı Ve Tahsin Yazıcı izle 02:38

1953 Kore Savaşı Ve Tahsin Yazıcı izle

1953 yılında Kore Savaşı'nda yaşanan ateşkes, Türk ordusunun Kore Savaşı'na asker göndermesi ve savaş süresince verdiği kayıplar. Kore Savaşı'nın kahramanlarından Tahsin Yazıcı...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1950 Demokrat Parti Faaliyetleri izle 02:45

1950 Demokrat Parti Faaliyetleri izle

1950 yılında iktidara gelen Demokrat Parti'nin icraatları ve Kore Savaşı'na asker göndermesi. Kore Savaşı'ndan görüntüler...

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.505 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi 01:02

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi

Karadeniz’de düşen Tu-154 tipi Rus uçağında bulunan Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu’nda 64 müzisyenle birlikte 9 gazeteci ve 8 asker yaşamını yitirdi. Aleksandrov Kızıl Ordu Korusu merkezi önüne gelen çok sayıda acılı ail..

Erzincan Depremi 13 Mart 1992 izle 1:13:05

Erzincan Depremi 13 Mart 1992 izle

13 Mart 1992 yılında meydana gelen Erzincan Depremi sonrası enkazlar, depremzedeler ve arama kurtarma çalışmaları ile ilgili röportaj ve görüntüler yer almaktadır. Ayrıca Recep Yazıcıoğlu'nun asker ve polislerden deprem ..

Gazi Mustafa Kemal 6.Bölüm izle 28:48

Gazi Mustafa Kemal 6.Bölüm izle

Belgeselin 6. bölümünde; Atatürk'ün Gelibolu Yarımadası'na asker çıkarması, 25 Nisan 1917’de Arıburnu’ndaki düşman kuvvetlerinin 19. Tümen tarafından Conkbayırı'ndaki savunması ve albaylığa yükselişi konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Uşak 1:09:16

Davetsiz Misafir _ Uşak

Davetsiz Misafir, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla bu hafta Uşak’tan ekrana geliyor. Turgay Başyayla ilk olarak Uşak’ın Avgan kasabasına gidiyor ve burada ilginç asker uğurlama adetlerini ekrana getiriyor. Gençlerle..

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı 01:03

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’ne ait yüzlerce tank, kamyon ve diğer askeri malzeme Almanya’ya ulaştı. İçlerinde 87 Abrams M1A1 tank, 20 Paladin kundak motorlu obüs, 136 Bradley savaş aracı ve yüzlerce tekerlekli aracın bu..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Recep Tayyip Erdoğan 1979 Yılında Mitingde Konuşuyor 01:02

Recep Tayyip Erdoğan 1979 Yılında Mitingde Konuşuyor

Recep Tayyip Erdoğan, 11 Ekim 1979 tarihinde, İstanbul'da düzenlenen Milli Selamet Partisi mitinginde konuşuyor. Ardından da Necmettin Erbakan konuşma yapıyor. Bu açıdan belki de internetteki en eski renkli videosu. Miti..

Aleyna Eroğlunu Şoke Eden Sevgili Hikayesi! 10:17

Aleyna Eroğlunu Şoke Eden Sevgili Hikayesi!

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Aleyna Eroğlu 5 ay asker yolu bekledikten sonra askerden dönen sevgilisinin 5 yıllık eski sevgilisi ile barıştığını anlatınca herkesi şok e..

  • ANKA tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya'da Askeri Hareketlilik 01:15

Rusya'da Askeri Hareketlilik

Amerika Birleşik Devletleri ile Kuzey Kore arasındaki gerilim sürerken Rusya, muhtemel savaşa karşı harekete geçti. Rusya'nın sınır bölgelerine binlerce asker sevk ettiği ortaya çıktı....

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da 00:43

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da

NATO tatbikatı dikkatleri Polonya’ya çevirdi. Orta Doğu’da yaşanan sürecin yanısıra Amerika Birleşik Devletleri’ndeki başkan değişimi döneminde Rusya ve Avrupa’ya dönük politikaların yüksek sesle tartışılması devam ederk..

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimizi tehdittir 01:05

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimi

Rusya, NATO’nun Polonya’da düzenlemek istediği askeri tatbikat için ülkeye sevk edilen mühimmatın, ulusal güvenliklerini tehdit ettiğini açıkladı. ‘Atlantik Kararlılık Operasyonu’ kapsamında Almanya’nın Bremerhaven Lima..

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pilotları Kabul Etti 00:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pilotları Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Nisan Dünya Pilotlar Günü dolayısıyla Türk yıldızları, asker, polis, sivil pilotlar ile Cumhurbaşkanlığında görevli pilotları kabul etti....

Dünya Haber: 00:33

Dünya Haber: "Türkiye Askerlerimizi Tehlikeye Attı"

ABD Dışişleri Bakanlığı geçici sözcüsü Toner, Türkiye'nin Sincar ve Karaçok harekatını 1 saatten az süre kala bildirmesi nedeniyle ABD askerlerinin hayatını riske attığını savundu...

Kim Jong Un'u Görünce  Yerinde Zor Duran Grup 00:59

Kim Jong Un'u Görünce Yerinde Zor Duran Grup

Kuzey Kore lideri Kim Jong Un sevilmesi nedeni acaba beni sevmeyini asarımı tüm ülkeye hissettirmiş millet askerde çok seviyo..

  • JET TV tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ Sivas 1:09:25

Maceracı _ Sivas

Kışın artık gelip hayatlarımızın tam ortasına yetiştiği bugünlerde, karın ve soğuğun en güzel hallerine ev sahipliği yapan bir kente seyahat etmek ama bu yolculuğu hiç üşümeden yapmak ister misiniz? O halde bu hafta Mace..

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap 01:13

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap

Amerika Birleşik Devletleri’nin balistik füze denemesi yapan İran’a yönelik yeni yaptırımlar uygulamasıyla iki ülke arasında tırmanan gerginlik artarak devam ediyor. Tahran yönetimi, Washington’a misillemede bulunulacağ..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

PKK'lıların Teslim Olduğu An 01:40

PKK'lıların Teslim Olduğu An

Terör örgütü çözülüyor, yok oluyor. Geçen hafta Tunceli'de, dev bir operasyon vardı. Bugün o operasyon anlarına dair, yeni görüntüler ortaya çıktı. Bir teröristin teslim olduğu an, ve o sırada yaşanan diyaloglar, asker k..

Askerde Dayak Yemek Sanatsal Anlatan Adam 03:25

Askerde Dayak Yemek Sanatsal Anlatan Adam

Üç dört erkek bir araya geldi mi muhabbet muhabbeti açar ve askerlik anıları kaçınılmaz olur. Bu adam ise askerde yediği dayağı öyle bir anlatmış ki..

  • JET TV tarafından
  • 1.461 görüntüleme
  • 7 yıl önce