#Asker ağıtı

Yeni Gelen Askere Komutan Şakası Yapmak 04:49

Yeni Gelen Askere Komutan Şakası Yapmak

95/1 askerler yeni gelen arkadaşlarına kendi aralarında bi şaka yapmışlar. Bonus : Suratına traş köpüğü sürmüş asker...

  • JET TV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü 03:15

Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü

Kolombiya’nın Segovia kenti kırsalında bir askeri helikopter düştü. Kazada 8’i asker 10 kişi hayatını kaybetti. Antioquia yönetim bölgesine bağlı Segovia kenti kırsalında meydana gelen kazanın ardından Kolombiya Devlet B..

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:29

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Afrin'deki İlk Şehidimiz Musa Özalkan'ın Vasiyeti Ortaya Çıktı 04:25

Afrin'deki İlk Şehidimiz Musa Özalkan'ın Vasiyeti Ortaya Çıktı

Afrin'de 1 asker şehit oldu.... Şehidimiz Musa Özalkan'ın vasiyeti ortaya çıktı... Şehit düşen Musa Özalkan'ın vasiyeti duygulandırdı.....

  • BETA tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komandolar Dualarla Afrin'e Uğurlandı 01:57

Komandolar Dualarla Afrin'e Uğurlandı

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere Bingöl'den 200 asker dualarla Afrin'e uğurlandı...

İstanbul'da HDP Pendik İlçe Başkanlığı'na Saldırı Sonrası Gözaltılar 01:35

İstanbul'da HDP Pendik İlçe Başkanlığı'na Saldırı Sonrası Gözaltılar

İstanbul'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) Pendik İlçe Başkanlığı'na Pazar günü saldırı düzenlendi. Kapıları kırdıktan sonra içeri giren bazı kişiler, eşyaları tahrip ettikten sonra binayı ateşe verdi. Saldırıda öl..

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:28

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Kahramanın Oğlundan Mehmetçiğe Mesaj 01:03

Kahramanın Oğlundan Mehmetçiğe Mesaj

Bir asker çocuğu olan Tuğrahan Kemal Karaçullu babasını Zeytin Dalı Harekatı için Afrin'e uğurladı. Vatan sevgisiyle babasına duyduğu özlemi şiirle anlattı. Babasının silah arkadaşlarıyla paylaştığı şiir sosyal medyada b..

  • JET TV tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gurbetçi Miniklerden Mehmetçi'e Destek 02:01

Gurbetçi Miniklerden Mehmetçi'e Destek

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'deki operasyonuna bir destek de gurbetçi miniklerden geldi. Almanya'nın Herne şehrinde yaşayan Karabüklü gurbetçi ailenin çocukları kumbaralarında biriktirdikleri paralarla aldıkları bire..

Uyuyan Askerin Aklını Alan Şaka 00:11

Uyuyan Askerin Aklını Alan Şaka

Depoda görevli olan asker kendine güzel bir yatak hazırlayıp uykunun derinliklerine dalmış. Tabi devreleri onu rahat bırakırsa!..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Askeri Eğitimi Alan Köpek 00:56

Askeri Eğitimi Alan Köpek

Sahibi asker olunca eğitimini askeri bir şekilde alması bence normal. İyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:59

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jackie Chan (Джеки Чан, doğan Chan Kong-sang, 陳 港 生; 7 Nisan 1954) Hong Kong dövüş sanatçısı, oyuncu, film yönetmeni, yapımcısı, dublör ve şarkıcıdır. Filmlerinde akrobatik dövüş tarzı, komik zamanlama, doğaçlama silah k..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:28

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Şehitlerimizi Uğurluyoruz 02:07

Şehitlerimizi Uğurluyoruz

Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen 8 asker son yolculuklarına uğurlanıyor...

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Minik Mehmet'ten Mehmetçik'i Duygulandıran Video 01:58

Minik Mehmet'ten Mehmetçik'i Duygulandıran Video

Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek amacıyla öğrencilerin okullarda hazırladığı video, mektup ve resimler, Mehmetçiğe moral veriyor. Kahramanmaraş Hasan Balcı İlkokulu 3/E sınıfı öğrencisi Mehmet Tuğkan Şahi..

Türk Savaş Uçaklarından Mehmetçik'e Havada Hilalli Destek 00:17

Türk Savaş Uçaklarından Mehmetçik'e Havada Hilalli Destek

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Afrin'e doğru ilerleyişi sürerken, Türk savaş uçakları da Mehmetçik'e moral desteği vermek için Cinderes semalarında ''Hilal'' çizdi. O anları görüntüleyen b..

Afrin'deki Babasına Seslenirken Gözyaşlarına Boğuldu 01:36

Afrin'deki Babasına Seslenirken Gözyaşlarına Boğuldu

Denizli'de Zübeyde Hanım Anaokulu'nda öğrenim gören 9 asker çocuğu, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan babalarına sürpriz yapmak için klipte oynadı.Okul yönetimi ile velilerin desteğiyle hazırlanan klip için Türk bayra..

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Tim Teaser 00:36

Tim Teaser

Serdar Yıldırım, özel kuvvetlerde yüzbaşı olarak görev yapmaktadır. Hain bir pusuya düşürüldüklerinde 16 askerini kaybeden yüzbaşı, telsizleri kapatarak izinsiz bir operasyon düzenler. Bu yaptığı onun görevden alınmasına..

Liseliler Afrin Fatihleri'ne Böyle Teşekkür Etti 03:06

Liseliler Afrin Fatihleri'ne Böyle Teşekkür Etti

Karabük'te lise öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin ilçe merkezinin kontrol altına alınması dolayısıyla Mehmetçiğe teşekkür etmek amacıyla koreografi gösterisi yaptı. Cumh..

Hain Saldırının Yaşandığı Bölge İlk Kez Görüntülendi 00:27

Hain Saldırının Yaşandığı Bölge İlk Kez Görüntülendi

Siirt'in Eruh ilçesi Ormanardı köyü kırsalında terör örgütü PKK'lı teröristlerce düzenlen ve 6 güvenlik korucusunun şehit, 3'ü güvenlik korucusu 4'ü asker olmak üzere 7 güvenlik personelinin yaralandığı hain saldırının y..

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:51

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Arnold Schwarzenegger (Арнольд Шварценеггр) Avusturyalı bir Amerikalı aktör, film yapımcısı, işadamı, yatırımcı, yazar, hayırsever, aktivist, eski profesyonel vücut geliştiricisi ve eski siyasetçidir. Kaliforniya Valisi ..

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation 04:09

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation

Eski AKP'li İzmir milletvekilinin kızı Trump için İngilizce rap şarkı yapmış ve Kötü haber Trump, Erdoğan seni kramp yapacak. Ne de olsa, her söyleşide kafa tutuyoruz. Tavır yok ama ses var. RAP neden olmasın? Keşke bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TSK 116 Yıllık Geleneği Sürdürüyor 01:44

TSK 116 Yıllık Geleneği Sürdürüyor

Afganistan'da 1902'den bugüne danışmanlık görevi sürdüren Mehmetçik, Afgan asker ve polisine meskun mahalde muharebeden mayın aramasına kadar birçok alanda yol gösterici rol oynuyor...

Dolandırıcıların Şoke Eden Sesli Mesaj Görüşmeleri Yayınlandı 03:42

Dolandırıcıların Şoke Eden Sesli Mesaj Görüşmeleri Yayınlandı

Adana merkezli 10 ilde yapılan Son Alo operasyonunda, kendilerini polis, savcı ve asker olarak tanıtarak 252 vatandaşın 15 milyon lirasını dolandırmak istediği iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklanan 49 kişide..

Lanetli Konak Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:50

Lanetli Konak Türkçe Altyazılı Fragmanı

1920'de İrlanda'nın kırsal kesiminde yaşayan ikiz kardeşler Rachel ve Edward, evlerini değişik bir varlıkla paylaşmaktadır. Her gece ev şeytani bir varlığın etkisi altına girmektedir. Bu varlık ikizler üzerinde 3 kural d..

Ver Allahım Ver 1972 Türk Filmi İzle 1:17:34

Ver Allahım Ver 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Veli ile Nuri’nin İstanbul’da başlarına gelen gülünç olayları konu alır. Veli, Kayseri’de bir köyde yaşamaktadır. Babasının istediği kızla evlenmemek için köyden kaçıp İstanbul’a gitmeye karar verir. Yold..

Jandarma'dan Anneler Günü'ne Özel Video 01:24

Jandarma'dan Anneler Günü'ne Özel Video

Jandarma Genel Komutanlığı, tüm annelerin Anneler Günü'nü yayınladığı özel video ile kutladı. Jandarma Genel Komutanlığı, Anneler Günü'ne özel bir video yayınladı. Jandarma bünyesinde görev yapan bir anne ve çocuğunun oy..