#Asker ağıtı

ASKER EĞLENCESİNDE HAVAYA ATEŞ AÇTI 01:04

ASKER EĞLENCESİNDE HAVAYA ATEŞ AÇTI

YOLU KAPATARAK SİLAHLA ATEŞ AÇAN GRUP KAMERADA..

1 asker 4 güvenlik korucusu şehit oldu 03:06

1 asker 4 güvenlik korucusu şehit oldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pençe-Yıldırım Harekatında Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan'ın yanı sıra 4 güvenlik korucusunun şehit olduğunu duyurdu...

Pençe Yıldırım Harekatı'nda 1 asker ve 4 korucu şehit oldu 03:06

Pençe Yıldırım Harekatı'nda 1 asker ve 4 korucu şehit oldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pençe-Yıldırım Harekatında Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan'ın yanı sıra 4 güvenlik korucusunun şehit olduğunu duyurdu...

Devecipınar Köyün'de | Asker Kınası | 2018 | HD | 60 fps 08:56

Devecipınar Köyün'de | Asker Kınası | 2018 | HD | 60 fps

devecipınar köyü yozgat devecipınar köyü boğazlıyan devecipınar köyü yozgat boğazlıyan fuat yapar fatih yapar devecipınar düğün devecipınar sitesi devecipınar derneği devecipınar haberleri devecipınar belediyesi deveci..

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu 00:35

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: Irak kuzeyi Avaşin bölgesinde, 17 Eylül 2021 tarihinde Piyade Uzman Çavuş Ümit Solak, EYP patlaması sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Askerde Yediği Dayağı Sanatsal Bir Şekilde Anlatan Adam 03:25

Askerde Yediği Dayağı Sanatsal Bir Şekilde Anlatan Adam

Bir Cem Yılmaz asker anısı değil ama bu abinin de asker anısı kendini dinlettiriyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.458 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Yerli yıldızlar 4-3 Yabancı yıldızlar (Şehitlere Saygı maç ı özeti ) 05:47

Yerli yıldızlar 4-3 Yabancı yıldızlar (Şehitlere Saygı maç ı özeti )

Yerli yıldızlar 4-3 Yabancı yıldızlar (Şehitlere Saygı maç ı özeti ) Her gol atıklarında asker selamı veriyolar hemen izle..

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler 00:49

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik grup içinde bulunan ve 9’unun yakalanmasının ardından saatlerce mısır tarlasında saklanan 2 darbeci asker yakalandı. Cumhurbaşkanı Erd..

Evine Askeri Eğitim Alanı Kuran Sayko Adamın Eğlencesi 01:00

Evine Askeri Eğitim Alanı Kuran Sayko Adamın Eğlencesi

Asker antrenmanında amaç patlayıcı ve zorlayıcı egzersiz metodları ile forma girmek ve formda kalmakmış. Asker antrenmanlarını evde yapmak için evininin bir odasına eğitim alanı kuran adamın görüntülerini izliyoruz efend..

  • JET TV tarafından
  • 1.242 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canı Sıkılan Askerin Hortum İle Coşması 00:14

Canı Sıkılan Askerin Hortum İle Coşması

Sıcaktan ve şafaktan bunalan bu asker çözümü eline aldığı hortumda bulmuş. Asker hem kendi eğlenmiş hem arkadaşlarını eğlendirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nöbette Uyuyan Askerin Yakalanınca Rekora İmza Atması 01:22

Nöbette Uyuyan Askerin Yakalanınca Rekora İmza Atması

Nöbet kulübesine gidip nöbette ki devresini uyurken yakalayan asker uyuyan devresinin aklını almış. Uyuyan asker korku içinde uyanırken çıkardığı teçhizatları saniyeler içinde giyerek bir rekora imza atmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı 02:13

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı Diyarbakır’ın Hani ilçesinde güvenlik güçlerinin yaptığı arazi arama tarama çalışması sırasında el yapımı patlayıcı infilak ettirildi, patlamada 2 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker de..

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı 00:59

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı Uşak’ta 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan fırsatçı dolandırıcı polisin takibi sonucu yakalandı. Uşak’ta vatandaşları polis, asker veya savcı gibi unvanlar..

Fırat Kalkanı Operasyonu'nda 3 Şehit, 5 Yaralı 00:41

Fırat Kalkanı Operasyonu'nda 3 Şehit, 5 Yaralı

Fırat Kalkanı Operasyonu'nda 3 Şehit, 5 Yaralı Fırat Kalkanı Operasyonu'nda 3 şehit, 5 yaralı olduğu, yaralı ve şehitlerin Gaziantep'e getirildiği öğrenildi. Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El-Bab..

kayseri patlamasında sehit olan askerin söylediği türkü 03:06

kayseri patlamasında sehit olan askerin söylediği türkü

( MEKANI CENNET OLSUN RABBİM AİLESİNE SOĞUKLUĞUNU VERSİN ) :'( :'( Şu kışlanın kapısına Mail oldum yapısına Telli kurban bağlayayım Asker yarin kapısına Yüce dağlar olmasaydı Laleleri solmasaydı Ölüm Allah'ın emri de..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.596 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehmetçik Kız İsteme Merasimine Telefonla Bağlandı 01:00

Mehmetçik Kız İsteme Merasimine Telefonla Bağlandı

Karaman Valisi Fahri Meral, 26 Haziran'da şehit düşen Oğuzhan Küçük'ün asker olan ağabeyi 27 yaşındaki uzman erbaş Mücahit Hamza Küçük'e telefon canlı bağlantısıyla kız istedi. Sohbet sırasında şehit asker Oğuzhan Küçük'..

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü 01:05

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü

Kudüs’te bir kamyon kentin en işlek caddelerinden Armon Hanatziv’de çoğunlukla askerlerin olduğu kalabalığın arasına daldı. Polisin terör saldırısı olarak değerlendirdiği olayda, 3’ü kadın biri erkek olmak üzere en az 4 ..

Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi 00:48

Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi

Afganistan'a 3.000'den fazla yeni ABD askeri gönderildi - Pentagon ABD Savunma Bakanı James Mattis, Cumhurbaşkanı Donald Trump'ın yaklaşık 16 yıldır süren savaşı kazanmak için başlattığı yeni stratejinin bir parçası olar..

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu 01:11

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu

Konya merkezli 34 ilde ve Antalya merkezli 24 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında toplam 135 şüphelinin gözaltına alınması için operasyon düzenlendi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye yönelik soruşt..

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:09

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jean-Claude Van Damme, Belçika'dan gelen hareketli bir film kahramanı ve dünyaca ünlü dövüş sanatçısı klasik dövüş sanatları filmleri Bloodsport (1988) ve Kickboxer (1989) ile Hollywood sahnesine patladı. Van Damme b..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.284 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pkk'dan Hain Saldırılar: 4 Şehit, 16 Yaralı 01:15

Pkk'dan Hain Saldırılar: 4 Şehit, 16 Yaralı

Pkk'dan Hain Saldırılar: 4 Şehit, 16 Yaralı MARDİN'in Mazıdağı İlçesi'ne bağlı Sultançifliği Köyü yakınlarında, askeri zırhlı aracın geçişi sırasında, PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdikleri el yapımı patlayıcıyı inf..

Darbeci Askerin Vatandaşı Vurma Anı 00:54

Darbeci Askerin Vatandaşı Vurma Anı

Darbeci Askerin Vatandaşı Vurma Anı Her geçen gün yeni bir videosunun nete düştüğü 15 Temmuz darbe girişiminin yeni bir videosu daha. Vatandaşın durdurduğu asker dolu otobüsten inen rütbeli asker, kendisini durdurmaya ç..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu 04:04

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu AK Parti Şanlıurfa milletvekili Faruk Çelik'in 1 Kasım seçimlerine yönelik hazırladığı 'PKK'nın Türk-Kürt ayrımı yapmadan öldürdüğünü' anlatan ve 'kardeşlik vurgusu' yapan kl..